Проф. Кантарджиев: Нов вирус засяга нервната система

Националната референтна лаборатория на Центъра доказа в четири проби от четирима тежко болни пациенти от област Сливен вирус група "Б Виктория".

Обратно в новината

Коментари - Проф. Кантарджиев: Нов вирус засяга нервната система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Изненадващо е, че 84% от положителните резултати са група "Б"." Няма нищо изненадващо! Поливат ни с тези вируси, а дофторите после са изненадани.

Това мчоже ли да обясни и оправдае тоталната шизофрения на нерваците? По улиците, в училищата, в заведенията...навсякъде! Могат да те пребият и наръгат само заради един крив поглед, че си ги засякъл случайно с колата или за два лева неандерталците.

Навремето ни учеха, че когато човещ кашля, за да не заразява другите, трябва да прикрива устата си с ръка. Това обаче е голяма грешка. Обърнете внимание в метрото как хора, които културно, както са ги учили, кашлят в ръката си, след това със същата тази ръка се хващат за дръжките, облегалките и т.н. . Следващият, който се хване на това място и докосне лицето си, 100 % се заразява грип, ако другия е болен. Правилно е човек да кашля не в шепата си , а в свит лакът или да прикрива устата си с част от дрехата си. Вирусът на грипа не остава във въздуха, а в слюнките, които хората разнасят и лепят навсякъде чрез ръцете си. Ако този вреден навик се изкорени, това ще помогне в борбата с грипа много повече, отколкото всяка една ваксина.

плебей, мрете, с ваксините ви заразяваме, това е глобалисткият план за терминирането ви!!

Я се покажи да те видим, щото вече си известен!

Хайде и фармацевтичната мафия започна пак да ни заплашва, да ни тероризира, стресира и страхува....

как се развива грипа в другите държави в Европа? има ли области с обявени епидемии?

До преди десет години редовно се ваксинирах за грип. И редовно, всяка година изкарвал , лек грип. После прочетох за вредата от ваксините и спрях да се ваксинирам. От десет години НЕ СЪМ КИХНАЛ. Не вярвайте на фармацевтичната мафия. Тя има изгода да сте болни. Вижте колко много аптеки има. И стават все повече и повече! И всичките пълни с болни. Да еба и демокрацията!

И от мен един съвет - носете по-често маски, особено на оживени места. Много хора вече го правят, няма нищо срамно в това. В добавка - и очила, защото вирусите навлизат и през конюнктивата.

.. ПРОДАВАМ ВАКСИНА ПРОТИВ ВИРУСИ КОИТО ЗАСЯГАТ ЦЕНТРАЛНАТА НЕРВНА СИСТЕМА ... Всичките, с изключение на четири, са "Ямагата", което го има във ваксиналния щам във ваксината, приложена в нашата страна, допълни проф. Кантарджиев.

Какво мислите, че ни носят мигрантите от Азия и Африка? Втората българска държава е загинала след обезлюдяване от чумни епидемии. Не мислете, че ви агитирам в полза на лъжепатриотите. Това е биология, а не политика.

Пръскат ни отгоре със самолетите с дългите пушечни следи !!!! ВСЯКА ГОДИНА с РАЗЛИЧНИ ВИРУСИ !!!

Абе кви са тия вируси,всека година различни,и всека година все по-агресивни стават?Това по поръчка ли се създават?И всека година все нови ваксини!Чиста мафиотско медицинска дейност,от къде идва обаче,май пак братята американци са на върха!

Пръскат ни отгоре със самолетите с дългите пушечни следи !!!! ВСЯКА ГОДИНА с РАЗЛИЧНИ ВИРУСИ !!!

Защо не пишете под текста, " Платена Реклама": "КУПУВАЙТЕ ВАКСИНИТЕ И ЛЕКАРСТВАТА, ЗА ДА СЕ ПРЕДПАЗИТЕ" Мафията има много лица !!!

Пръскат ни отгоре със самолетите с дългите пушечни следи !!!! ВСЯКА ГОДИНА с РАЗЛИЧНИ ВИРУСИ !!!

Защо не каже Главния митолог на републиката КОЙ и КОГА ОТКРИ вирусите строго научно (правилата на Кох)? И кой и кога ДОКАЗА, че причиняват болести (пак строго научно)? Всички методи за "доказване" на наличие на вируси са КОСВЕНИ - антитела, маркери и пр. За сметка на това, е ДОКАЗАНО!, че болестите се появяват по време на СТРЕС или след ИЗЛИЗАНЕ от стреса (зависи от типа на стреса)!

или не те разбирам! Дали, защото специално си "имунизиран против стрес", та не страдаш от Грип?! Защото иначе... и нестрадащите от стрес , се разболяват от съвременния измислен в лаборатории - "модерен" грип!

Не ги надценявай толкова. Вирусът е хипотетично същество, което нито могат да го съсздадат, нито да го модифицират. Горе съм описал нещата принципно. Иначе живота минава в непрекъснато редуващи се състояния на стрес (симпатикотония) и възстановяване (ваготония) - през деня сме в стрес, през нощта се възстановяваме. Тези състояния описват нещо като синусоида във времето. Проблемът идва когато нивото на стрес ряско се повиши и трае продължително време. Тгава синусоидата се качва нагоре и сънят (възстановяването) става лош или въобще може да липсва. В този момент се задействат естествени, природно заложени в живите организми програми, които предизвикват изменения в организма, с цел да го подпомогнат да преодолее критичната ситуация. Тогава се появяват т.нар. "студени" болести - студени крайници, студена пот и т.н. След като тази извънредна ситуация се преодолее, синусоидата слиза под нормалната линия и започва възстановяването (продължителна ваготония). Тогава идват т.нар. "топли" болести - висока температура, възпаления, "инфекции" и пр. За още повече подробности, прочети "Германска нова медицина".

Имам познати в Испания и Гърция- появяват се тук там някакви заболявания. Ама затваряне на училища в цели области няма. Да не би да бъркаме пак нещо както винаги?

Хибридна война. Тези нови вируси са част от нея.

За които го могат - 2-3 сериозно люти чушлета и няколко скилидки чесън всеки ден ще държат грипа на разстояние от вас. Аз вече десетина години не зная какво е грип (и не само грип).

Пък и винаги ще има място в градския транспорт...

всяка година подобряват вирусите, светът е под диктата на фармацевтичните компании, също както военните - първо минават и рушат, за оръжието си плащаш, после минават да те възстановяват, пак си плащаш. Същото е и със заболаванията - първо те разболяват като пръскат над големите градове, после те лекуват. Най-печелившия бизнес в света

Пръскат над големите градове???? с грип ли ????? през средновековието половината население на европа е измирало от грип щото сигур са пръскали отгоре със самолети......

Да де да, ама епидемиите не са били ВСЯКА ГОДИНА! Щото ако е имало грип всяка година и е измирало половинана население, как са останали живи хора в Европа? Някак си не излиза сметката!

Грипа го пръскат отгоре извънземните, по този начин ни манипулират ДНКто . Всички лоши, злобни, лъжци и др. ще измрат след време автоматическки без да се знае точно от какво.

kerelov@poshta.net

ДНК-то? И кое по-точно е от среден род в ДезоксирибоНуклеинова Киселина?

Как се заяждат... показвайки че нямат капка познания в/у факта че на места по света пръскат земята с химикали, които после влизат в почвата, храната и водата. Но да пръскат вируси не е нужно. Хората консумират толкова много отрови (в храната) в днешно време, че имунната система е като windows vista... добави ненаспиване, + ваксиниране (вкарване на стадий на вируса в тялото с добавка живак и алуминий) и става чудна работа :D

Пръскат ни отгоре със самолетите с дългите пушечни следи !!!! ВСЯКА ГОДИНА с РАЗЛИЧНИ ВИРУСИ !!!

Аз съвестно се ваксинирах още през октомври и... такъв грип ме тресна, че не знаех на кой свят съм. Главата ми щеше да експлодира. Това какъв щам е - А, Б, В, Г, Д... или някой, който уж го има във ваксините, ама е еволюирал междувременно?! Или ваксините са мижи да те лажем?!

грипните епидемии възникват след ,,ваксинацията,, за такива...!!! като ,,прибавиш,, малко ,,формалдехид,, и ,,живак,, удрят и ,,нервната система,,...!!!

Пръскат ни отгоре със самолетите с дългите пушечни следи !!!! ВСЯКА ГОДИНА с РАЗЛИЧНИ ВИРУСИ !!!

Ха, добро утро!

Фармацевтичните компании не произвеждат лекарства. Произвеждат фармацевтични продукти. И съвсем добросъвестно ни съветват: "Преди употреба прочетете листовката". А там пише "облекчава, подобрява, улеснява, подтиска, понижава..." и прочие евфемизми, но никъде не пише "ЛЕКУВА". Какво очакваме?

Очакваме Бг управляващи, всички от системата Здравеопазване", военни и пр., да се погрижат за здравето на народа! За да я има държавата Б-я! Как ли?! Като военни и здравни специалисти проследяват, изследват... с какво точно ни пръскат "отгоре" и докладват на отговорящите за здравето ни , които да забранят на самолетите на "Господарите" да ни посипват и "опрашват" с разболяващи ни опасни вируси, бактерии...Защото, макар във вековете на човешкото развитие да е имало епидемии от грип, сегашните епидемии се предизвикват от нарочно измислени в лаборатории "коктейли" от вируси, които са труднолечими, или нелечими, поради скоростно протичане , усложняване /"побъркване"... не само на нервната системи, а на всички системи ! Толкова ли е трудно да се докаже това от специалисти?!... Защо всеки мълчи по въпроса? Не сме слепи! Истината е, че го изпитваме на гърба си, а управляващите мълчат ! Защо властимащите позволяват на самолети да ни ръсят отгоре с какво ли не вируси, че и такива, дето засягат генерално нервната ни система?! И докога?! Срам и чувство за отговорност пред народа никой ли няма?! Ако никой няма, всички- вън от управлението!

За препаратите не изискващи рецепта е така. Те имат за цел да подобрят общото състояние или се борят само със неприятни симптоми. За истинските лекарства със задължителна рецепта това, което си написал не е вярно.

Еле пак в Банкя неаме, иедрото е добре

няма никакъв грип.яжте, пийте и правете онова третото.това е фалшива новина която се поднася всяка зима. а, и да не забравя :бсп клати държавата

Предлагам ДИР-а да си смени името на ВИР-ус. Може и ПАНИК-ар.

балгарите од раздането имат вирус тапотя-90 % *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Епидемията да ли зависи от хигиената? И ако да, ясно защо тръгва от Сливен.

Пропуснал незабелязано едно расистко мнение в, калабалъка. Обаче природата си знае работата и който не се адаптира в променящите се условия, ... гори.

Циганите в Сливен са най-чистите цигани в целият свят. Дори и в македонско!

Му'айте кромид и чесънь! Това и без карантина ще държи народа на два метра от вас и така няма да има кой да ви зарази!

За грипа се прероръчва, човек да лежи на топло и да пие течности. Лекарства няма, минава за 3-5 дни. За температурата - антипиретици. Антибиотиците само вредят по време на вирусната инфекция. Усложненията се появяват по-късно. Това го пише във всеки учебник. Тук пишещият статията, прероръчва да се отиде ВЕДНАГА на лекар, което означава минимум 150 левова рецепта - антибиотик за всеки случай, антивирусен препарарт (съмнителен ефект, с много странични ефекти, вкл от страна на нервната с-ма), куп безмислени комбинирани витамини и т.н.т. Да живее пазарната икономика!

Аз имам спокойна система...предизвиквам ви да измислите вирус за такава.

цяла статития, а не сте написали какви са симптомите. .баси журналистите сте!???

А аз се чудя защо банкянската Тиква е болна от ЦМО!

Да им го начукам на вируса,грипа и тия техни лъжливи ,,проповедници"....писна ми от тях! Оправиха всички други здравни,животозастрасяващи проблеми на българина,само за грипа говорят.... Да се чуди и мае човек,как е остарял,катомпреди 50++ години,никой не го е предупреждавал за грип....нито ТВ имаше,нито реклами....а най-вероятно и грип е....НЯМАЛО!

Област Сливен казва, а? Градът на воеводите. Май вече му казват :Град на римляните. (да не казвам цигани, че ще се разсърдят куп правозащитни организации, барабар с най-големия полуциганин Сорос)

... ас неам нерви...

Вирусът, който засяга нервната система, е най-големият терорист (вносните са без значимост) - самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

По-нагла,алчна и лъжлива мафиям от фармацивтично-докторската,надали има... Всеки ден от месеци насам ,представителитемим самвю

То бива, бива тъпотия, ама твоята я няма никъде! Поле другите били тикви!