Виолета Комитова: Корупцията се извършва от хора с власт и без страх от съд

МРРБ може да издаде виза за проектиране единствено и само на чисто нова сграда с височина 20 метра, уточни служебният министър по казуса с националната детска болница

Обратно в новината

Коментари - Виолета Комитова: Корупцията се извършва от хора с власт и без страх от съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Фирма "Артекс" е една от най-добрите строителни фирми, които оперират на софийския пазар", уточни министър Комитова." Да сте виждали или чували някога министър да рекламира безплатно частна фирма? Това изречение има повече тежест от цялата статия.

. . . Корупцията се извършва от хора с власт и без страх от съд и прокуратура. . . Казано по-точно - съдии , прокурори , адвокати , и всички останали с юридическо образование ! ! !

Дърта комунистка.

Ей, от мафия няма отърване, щом и Комитова им легна, ами им дава и акъл как да заобикалят закона. Чичко паричко е над всичко!

Гешефт Каскетов закриля всички корумпирани мафиоти в Държавата ни.

са нападнали паричните потоци и финанси в държавата като марокански скакалци

Тая баба Вили по злобна от Цола. Айде комито багажа и на морето. Тука няма нужда от комита.

Доц.Комитова,мила ми министърка,нали говориш за законност и прозрачност?? Нали онзи ден рече,че сграда,която няма акт 16 НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛЗВА ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ! ДА...ама НЕ! Известно ли ти е,че в София има десетки блокове БЕЗ акт 16 които се обитават незаконно? Един от най- големите е жилищната пирамида на Златю Орсов- ТКЗС идолът на БКП ЖСК" Научни работници " бл.23 в Малинова Долина? Този блок е започнат преди ...31 г.но още е на акт 14!? Но от 20- на години блокчето е населено,държава в държавата,на никой не му пука! Инак махнахте незаконните будки пред Александровска заради оголения кабел,що уби момчето? Тук обаче..тлъсти рушвети хвърчат и ..затваряме красиви очички,мила ми Комитке-?

Байно, след като знаеш тези факти отпреди 20-30 години, чак сега ли намери начин да ги изнесеш? И да обвиняваш за тях министъра, встъпил в длъжност преди 45 дни? Защо не направи това през последните 10-11 години, а?

Иска да махне Беличев,та да тури нейна креатура...Седнала за корупция да хортува...инак дигнала две къщурки с три липи отпред на китно Черноморие с европейски парици..Къщи за тъщи..Мари Комитке- ясна си ни като бял ден на! Остават ти две седмици,събирай багажа вече,опаковай кашоните-. дърта злобна комунистка!

Щяла да раздели инженеринга от поръчката. Това само ще оскъпи поръчката и ще удължи срока. Не може да надпишеш количествените сметки при проектирането ако има добър контрол върху него. Отделно при такъв обект не се плаща на твърди количества от КСС а се актува реално количество което се доказва на място и се защитава. Ако има добър контрол на обекта то няма как да вложиш 1 мм3 а да актуваш 2 мм3. Това се доказва и проверява много лесно най-малко по направените курсове на машините. Тази кокошка нищо не разбира от строителство.

взела за корупция да говори. Ще припадна!

Тая с дъщеря си имат две къщи на първа линия на морето.. Там корупция сигурно никаква е нямало. То, който е поискал - той е получил парцел на първа линия... И да вметна, като за къщи на архитект са адски грозни.. Примитивна работа. Тая да не е от партийната квота на ВИАС, които едно време, по партийна линия, влизага с тройки, понеже бяха на висшите комунисти родата? И разни талантливи младежи с 4.50; 4.75 - не усояваха да влязат... А, децата на партийните, стига да нямаха двойка - влизаха. Естествено информацията е от личен опит!

Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боклуците на Боклук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ??? Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

То беше ясно, че дойде ли комонуидната хунта на Радев - Хемус увяхва.... Жалко за нас от Варна до Видин, които разчитахме на това съображение по редица причини. Е, разбира се на госпожата в пенсионна възраст с архитектско бюро в София к'во ѝ пука за това... Или на Радев Невнятния, той сигурно като пилот, смята, че пътищата не са толкова необходими... Идиоти. Тая демокрация трябваше да започне със строежите НС големи инфраструктури.., а не са чакаме Баце да дойде

Парите са дадени за да се извършват подготвителни работи, докато излезе разрешителното! А то ще излезе не след пет години, както твърди тази злоба, а още тази година. Сега тя се опитва да прилапа парите някак, но не и се отдава за сега! Вероятно ще се опита и да забави разрешителното за строежа! Не видяхте ли новите машини, с които ще се строи? Ако ще се фалира фирма - защо ще се купува такава техника? Просто Боко е казал едно, а радевата дружина се опитва да го спре! Това е така в цялата държава! За това ще ядем дървото много скоро!

Дори да фалира фирмата има банкови гаранции и ги показаха още миналата седмица. Говори глупости тая кощрамба. Я да я пита някой та като си прави къщите на морето по оперативна програма то ФЗ предварително ли и дадоха парите от фонда или първо тя вложи собствени пари авансово? Като си купиш апартамент ново строителство кога плащаш? Ако платиш след акт 16 цената е с 20% по-висока. Плащаш авансово поне 10% и то още "на зелено".

Не се строи там дето няма разрешително. Тая се оплаква, че били раздадени аванси предварително и можело фирмите да фалират. Удобно обаче пропуска да спомене за банковите гаранции от фирмите. Що ли? Не знам, ти ми кажи. А за целта мога да кажа, че са прави от Автомагистрали, за последните 6-7 месеца цените на материалите в строителството се вдигнаха с по 20-30 %. Всичко скочи, като почнеш от желязото и завършиш с кабелите и мазилката. Ако са договорили твърди цени то наистина са постъпили умно. Това обаче може да го разбере човек който се занимава със строителство а не кебапчия. И определено не художник, извинявам се -архитект който не стъпва на строеж докато не дойде време за комисия и няма никаква представа за цени ОТЛИЧЕН КОМЕНТАР. ТУК ВЕЧЕ МАЛКО ИНФОРМИРАНО ДА СЕ ОБОБЩИ СИТУАЦИЯТА. БРАВО НА ЧОВЕКА, КОЙТО ГО ПОСТНА

Благодаря. Дано и други го разберат. Може и да не го оценяват. Само да го проумеят.

И е вярно, че един архитект е мнооого далеч от строителните работи, методи, проблеми. Като цяло конструктора е най-важния. Разбира се външния вид и функционалността на сградите (това, за което основно допринася архитекта) е важен, но ако конструктора не може да го гарантира - всичко е една хубава рисунка Наистина архитекта е художника, а конструктора е магьосника..

Знаеш ли какво е архитект? Художник който рисува прави линии. И още : архитекта е недостатъчно гей да бъде дизайнер и недостатъчно мъж да бъде инженер.

Цитат: "По закон спирането на регистърно производство, каквото е и искането за вписване на новото ръководство на ББР в търговския регистър, е бързо производство, което се разглежда от дежурна смяна, в която участват трима съдии по предварително утвърден график. Молбите се разпределят на случаен принцип измежду дежурните съдии автоматично чрез ЕИСС и съдът е длъжен да се произнесе в рамките на същия ден. Целта на тези дежурства е именно да бъде спазена законовата разпоредба за бързо произнасяне ..." Това му кажи на изкукалия Дайнов. Четете, бре! И като четете - да е с разбиране...

До ТРЗ специалиста на служебния кабинет : Аве, Каца, тая не е ли пенсионерка. Дай УПто и да си почива, както професора

Абе, какво стана с разделението на властите в България? Изпълнителната власт всеки ден се изказва като върховен съдник по темата съдилища... Що не се изказаха така срещу съда при оправдателните присъди на олигарси?!? Тогава съда е компетентен и справедлив. А сега е лош и подкупен... Абе, това една и съща съдебна система ли е?

Как стана това номер с къщурките????

Точно така, госпожо Пенсионерке! Точно липсата на страх от съда у хората с власт е направила Бойко Рашков милионер че. Завалиите с едни умрели 20 имота за 10тина млн.. И един вмирисан милион на депозит в БГ банка... Хич не го е било страх, и май все така му е през УЯ... Което, по пътя логиката, сетете се какво значи!

Да, аз много се чудих, как на Рашков не са му изгоряли спестяванията 1997?

Щото не са от тогава.

Нали в съда имало било случайно разпределение на делата? Е как така вече трижди една и съща съдийка изскача от бункера и спира уволнения на гербави калинки от различни висши постове в държавата? „Веднъж е случайност. Втори път е съвпадение. Третият път – това е enemy action.“ Ричард Марчинко, основател на Тюлен-Група 6. Да си знаете, какво (продължава да) се случва. ГЕРБерастият и неразделната част от нея - повсеместната корупция трябва да бъде из чегъртана до кокал!!!!

Чакай да кажа както и по надолу съм казал - 80 до 100 дела дневно се разпределят на 4-6 съдии. Толкова са съдиите по вписванията. Това значи, че името на съдия се тегли 15-20 пъти на ден. А сега пак цитирай Марчинко. Всъщност той има и друга умна приказка : когато се готвиш за атака оглеждаш обекта отвсякъде, проучваш цялата налична информация, събираш още и проучваш и нея. Правиш сигурен план и действаш. Вероятно плана ще се издъни с 10%. Ако обаче не проучиш и не огледаш навсякъде и отвсякъде то плана ще се издъни 100% и повече няма да пиеш Бомбай.

Хемус е спряна, евентуално след пет години и нагоре може да се завърши, ей тая крава я спря

Хемус няма разрешително за строеж.Баце ви строи незаконно,за да гепи повече.

Целия северозапад ще гласува против това, а сетете се как

Даже и това ли не си разбрал? Не се строи там дето няма разрешително. Тая се оплаква, че били раздадени аванси предварително и можело фирмите да фалират. Удобно обаче пропуска да спомене за банковите гаранции от фирмите. Що ли? Не знам, ти ми кажи. А за целта мога да кажа, че са прави от Автомагистрали, за последните 6-7 месеца цените на материалите в строителството се вдигнаха с по 20-30 %. Всичко скочи, като почнеш от желязото и завършиш с кабелите и мазилката. Ако са договорили твърди цени то наистина са постъпили умно. Това обаче може да го разбере човек който се занимава със строителство а не кебапчия. И определено не художник, извинявам се -архитект който не стъпва на строеж докато не дойде време за комисия и няма никаква представа за цени.

Тя не спря Хемус- спря кражбите, тъпак...

Я да ни кажеш как точно го направи?

Не ни трябват контрольори. Ние ще контролираме качеството в гаранционния срок чрез гражданите", обяви тя Хаха я да обясни как ще стане това, пълни идиоти, Как гражданите ще контролираме обектите, как?!?

Колкото повече се утрепете -толкова по-некачествен е строежа.

Както каза Комитова - ще стане развод по селски. Като не пускат кокала доброволно - всички раздадени аванси на милиард и половина отиват в прокуратурата. От там ги отстраняват "до приклюване на проверката" и после - по пързалката към Централния при бай Ставри.

Драги, ако това се случи, току виж и на РР му дръпнали шалтера олигарсите.

На името на мъжа на вранеску са фигурират 50-на фирми??????

нещо линк за го прочетем и ние@

Най малко ,аз чух на пазара че са 2500.

Просто нямам думи до къде е проникнала. Дано хората си дадат сметка в какво е превърната държавата. А тази 7ъзийка просто 5акъв морал има....то не беше КТБ.....навсякъде намесена и Зи изпълнява поръчките

Ако не знаеш да ти кажа - в съда има закони. Морала е субективен а законите са за всички. Я потърси причините за отказа и може би, само може би ще разбереш за какво иде реч. И ако го направиш се запитай защо не се дава гласност на причините а само на напъните на тия идиоти от служебното недоразумение на фатмака?

Кмета на Пазарджик хич не е корумпиран

Ние Крадеме, Усвояваме, Разбиваме България.

абе на наборката няма ли кой да и обясни, че ако отстранен член на ръководството подаде искова молба за обявяване на нищожност на акта за освобождаването му, изпълнението на встъпването на новото ръководство (вписването) се спира до произнасянето на съда относно законосъобразността на освобождаването. това е законно, а не на кого как му отърва. в това министерство юристи няма ли или не е важно какво е законно, а предизборно да маскарим и хвърляме кал. аман от голи куки за първосигналния електорат!

Вижте им правосъдния министър, вижте и този на вътрешните работи, вижте и другите - пълна неграмотност, а големи претенции!

Но като чета коментарите по долу си мисля, ХОРА ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ? От една страна са някакви хора от служебно правителство които явно не могат да свършат една работа освен да плюят. И когато се види управленската им немощ по стар български обичай обвиняваме винаги другите. Дами и господа, съда за разлика от министрите се МОТИВИРА и това става с конкретен член и алинея от законите на тази държава. Забравихте ли как на Цветанов в началото също съдът му беше виновен за всичко и тогава се чуваха същите упреци към съдиите. Сега 12 години по-късно, и на новите съдът им е виновен, ами като смятат, че са толкова прави да обжалват пред по горна инстанция. Задавате ли си въпроса ЗАЩО НЕ ГО ПРАВЯТ ? Отгова е лесен, защото и следващите ще им кажат същото, защото закона не се е променил. Как омразата към нешо успя за ну;ла време да ви промие мозъците. И в Турция ердоган използва това и какво получиха всички след това, тоталена загуба на демокрация. Всеки път когато това се случва си задавайте въпроса, как щяхте да реагирате ако гербаджиите бяха направили същото, щяхте да ги плюете до сутринта, ама тези са чисти и неопетнени и скоро църквата ще ги ръкоположи за светци. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

Извинявай , ама и аз ще го кажа. А ти в качеството на какъв/каква давате квалификации на непознати за теб хора(нарочно пиша на "ти", не на "Вие" заради просташкото ти изказване)? И на базата на какво смяташ, че ти не си по-различен/на от тези долу коментиращите, след като плюеш по поредното правителство(в случая служебното)? Твоето не прави разлика от пристрастност.... Абе, я вземи спри да коментираш и да четеш, и да назидаваш с обиди хора, които не познаваш!

България беше разскостена за 32 години, под Благосклонният поглед и с Активната помощ на САЩ , Германия...и Евроатлантическите ни Врагове в овчи кожи !

Случайно разпределение на делата :)

Съдиите по вписване в София са шестима. Не са 1000.

Хайде напиши си шест листчета с едно до шест, сега пробвай да изтеглиш номер 4, четири пъти подред...

Не така. Не лъжи. Или не знаеш? Чакай да ти кажа, в София дневно се гледат 80-100 дела за вписване. На 6 човека това е 15 -18 дела на съдя на ден. А сега пак почвай с лисчетата и да видим какво ще излезе. Отделно мисля, че една от съдиите е в отпуск по майчинство. Така по-ясно ли стана?

Абе туй изчадие дръто кой олигофрен го тури на тоа пост да смучи дръжавна пара и да се праи на чесна.Мама ви деба у говедата, на народо вече му е ясно че демокрация означава корупция и краднанйе кой коко може,въпросо е кой че е у кюпо и ако попаднеш там случайно и за манко като тая посра,фръляш само кьорфишеци и се праиш на бралив и смучеш яко.аре ебете се каде свет не долази.Бунаци нйедни.

Да не би да беше по-добра ?Дееба кухата ти лейка дееба.

По примера на други двама олигофрени: Името на олигофрена е с инициали РР!

Поредната чалга-поетеса от предизборното злобно хорче на ТъпиЗълРР откри топлата вода и откъде изгрява корупционното слънце. Отвратителна е тая сбирщина, инструктирана само да лае клюки, лъжи, "усещания" и "чувства" за корупция без нито един практически сигнал до Бг и/или ЕС прокуратура. Цялата левичаро-фашистка ПРОМОСКОВСКА глутница, жадна за власт и парите на българските и европейски данъкоплатци ще бъде размазана и изхвърлена в кочината на презрението от практичния десен избирател. И не, ГЕРБ не са света вода ненапита, но не са Черепа, Ветко и т.н. и дългата им опашка от червени паразити. България ще просперира само, ако новото мнозинство след изборите на 11-ти юли е съставено от: 5 - Коалиция ГЕРБ - СДС 16 - "Българските патриоти" (ВМРО, Воля, НФСБ) 19 - "Национално обединение на десницата" (КОД, БЗНС, БДФ, СЕК)

ще...

Кът цъфнат налъмите!

Те налъмите може да цъфнат, но и да вържат, акъла ти няма да дойде!

е съдия-докладчик по делото за обявяване на несъстоятелност на КТБ... Дали не е име от оня списък и с това да я държат ?.Като свински черва са, тотално изчегъртване трябва!

Достатъчно е само да се види наглата, корумпирана физиономия на Вранеску и за всеки става ясно какво точно се случва.

Обединен Оперативен Блонди Щаб https://www.youtube.com/watch?v=vbttZVTSJRU Чест с Поклон към Българските Живи Богини ! Богинята на София Свещена Рея - Изида, Малката Русалка ! Богинята на Пловдив Свещена Мàрица, Оопс - Артемида ! С Господа - Напред Богините след Него и ние след Тях ! ПОД ЛЪЧИТЕ НА ЗВЕЗДА ОТ РАЯ Обединен Оперативен Блонди Щаб О-ОБЩ ~|~ ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКИЯ ВАРВАРИН СВЕЩЕН ОТПОР ЗА ФУРАШКИТЕ НА ХУНТАТА

" От камъна се рони песък. Могилите на охолни Рихи се скриват под чернозема. Тъмнее среброто и ронат се поводите на колесниците. Ветерот я изглажа могилата. Коне делкат копитци. Изгоре с пот орачът изорава. Некоя живинка си пуска мочката. Никне житото, а с вази оставаме. От скалата се ронат зрънца. Владетели потъват на полето. Соколи режат небето. Ние челяд чуваме. " ................................... Вярно е, че историята се пише от победителите.. НО СЪЩО Е ВЯРНО, ЧЕ ГЕНИТЕ СЕ ПИШАТ ОТ МАЙКИТЕ а в земите на днешна България има над 60 000 пирамиди на траките и всеки може да направи генен анализ и да установи фактът, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ и ДРЕВНИТЕ ТРАКИ СА ЕДИН И СЪЩИ НАРОД има народи, които си нямат живи богини... има континенти, които си нямат има планети, които си нямат има звездни системи, които нямат... БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СИ Е РОДИЛ ДВЕ и ние ще бъдем редом с него ... и помнете... третият Рим, не е там където се бият в гърдите имперци, султани и царе ТРЕТИЯТ РИМ Е ТАМ, КЪДЕТО НИЕ - СВЕЩЕНИТЕ БОГИНИ на Бол Ария ♥ чуваме децата си ♥ ←←←←☼→→→→ Нашият Европейски кораб - Плава ! Вятърът е издул платната му ! Нимфите го съпровождат отпред ! а ние - европейските богини, като звезди в небето огряваме пътят му със ♥ СВЕТЛИНА ОТ РАЯ ♥ ←←←←☼→→→→ Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висинето - Мир !

проЗт си та чак къртиш!!!

Вие богините секс правите ли ? След траките с многото могили идват славяните. Ако има повторения Станислав(Слави;славянин) с има такъв народ трябва да спечели изборите.

Тази сутрин гледах едно видео, заснето от дрон. Накакъв палат беше, та си помислих, че е къщата в Барселона. Обаче се оказа, че греша. Палатът бил в полите на Витоша и собственост на един друг Бойко.

Той другия Бойко вече представи всички документи за този палат в полите на Витоша, ама другия Бойко бибитков още не е представил за къщата в Барселона.

Какво да представи като не е негова бе? Собственика излезе и показа всичко още преди година. Според теб защо испанците вече нищо не разследват по въпроса?

Тази дърта комунистка ли ще бори 100 годишното статукво и червената корупция. Те ламтят за 30-те милиарда от ЕС. Ще ги откраднат естественно с руска помощ.

дай от твоите , за да изтеглим и ние

Разбира се, че с руска! И сърбите ще помогнат, Албания ще се включи, Турция е близо ще удари едно рамо, нали са ни братя по оръжие! На нас всички ни серат в нас раните ни гащи! Ние сме велики, сами се освобождаваме, сами се съединяваме, ако ги нямаше ДРУГИТЕ, кеде щяхме да сме....

Бясно вият Бесни задунайшки Псета... —> зер Видя се че ОтидеИм иширета !

Δάφνη безсмъртна хеката нимфа-дриада Дафне лична свита на Свещена Богиня Бендида Кендрейсейска Оопс, Артемида на Олимп V←|→V Един ден да я няма Опската майна и тея с идиотите и Мая се надупиха на Капана! СВЕЩЕН ОТПОР ЗА ФУРАШКИТЕ НА ФЪРЧИЛОТИ и Мая Катафалката ИДИОТСКИТЕ с КАТАФАЛКИТЕ и ОТРОВНИТЕ с ЧАЛГАТА НА РУСКОТО ХВЪРЧИЛО, КОИТО ХВЪРЛЯХА ЯЙЦА И ДОМАТИ ПЛАТЕНИ ОТ БОЖКОВ ЗАБРАНЕНИ ЗА ТРАКИЯ и КЕНДРЕЙСЕЯ ГОНИ ОТ КЕНДРЕЙСЕЯ МАЙНА ~|~ ДА НЕ СА СТЪПИЛИ https://www.youtube.com/watch?v=vbttZVTSJRU V←|→V Безсмъртни хекати, нимфа - дриада Δάφνη (Дафне на Лавъра) нимфа - ореада Βριτόμαρτις (Бритомартида - Крилатата, Брита - Невидмата, Брита - Целомъдрената, Диктинна и Афея) водачи на боен флот Кендрисос - Бляскавия, лична свита на Свещена Богиня тройна хеката Θεά Άρτεμις, Артемида - Оопс, Мàрица

Хапчетатааааа...

"Корупцията се извършва от хора с власт и без страх от съд" Ей ти откри Америка!

"Kорупцията се извършва от хора с власт и без страх от съд и прокуратура" Явно тая кака има предвид служебното на "н.в." Румен Гадев правителство.

Червенобузички и Яко”легендо”Осигурени - Пак&Пак ДъСъ прииждат Всевъзможни задунаешки Екземи !

Няма ли кой да обясни на тая кокошка как стоят нещата в тая работа? Няма понятие като вписване на временно ръководство в правния мир. До избирането на легитимно ръководство съгласно закона и устава на организацията и до вписването му, старото е легитимно и действащо. Какви са тия глупости? А за авансовите средства дето се притеснява госпожата си има банкови гаранции които от фирмите са предоставили и които показаха преди 10 дни още. Ако и това не е видяла и разбрала значи няма акъл за 3 ст в тиквата.

Е професионалист-архитект,докато предишната Аврамова нямаше нищо общо със строителството.Завърлила е Топлотехника в Техническия университет.Но беше два мандата депутат от ГЕРБ и я сложиха да пълни чекмеджетата.

Ооо - Топлотехника в меито ! - Задължен, Колега ! ...имаме Абсолютно Валидиране на хипотеза.

В какво е професионалист бе? Знаеш ли каква е разликата м/у архитект и художник? Че архитекта "рисува" прави линии.

Когато разгъвач на маркуч и Ботокс "инспектират" магистрали.

Добре де ония са лоши. Разбрахме. Тия нали трябваше да са добри? Нали за това скачаха идиотите цяло лято по площадите? Да дойдат други, добри, можещи, млади.......! Това ли са? Тези ли са младите и можещите? Баба мика - цял живот синдикалист, рашков - следовател от народната милиция, тази куковица с две къщи за "селски туризам" дето не знае какво е банкова гаранция, билдъра с ддс фирма която удобно продал на циганин, кацаров дето не е виждал жив пациент от 30 години и преди 4 месеца агитираше против ваксините и грипа. Това ли са бе? Можещите?

Бюлетина № 5 Не обикаляте с "джипка" и с "мерците си" и "майбахите си" НЕ ОБИКАКЛЯТЕ, ЗАЩОТО НИЩО НЕ СТЕ НАПРАВИЛИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, та да го обикаляте ! хи-хи-хи ..................... Бойко направи за 4 години повече пътища, отколкото комундетата за един век. Бойко направи газопроводите и намали цената на газта наполовина... Изплати ви кражбата на КТБ, Оправи дивотията с Белене. Бойко се пребори с мора по козите, които Комоциото заразяваше. Бойко се пребори с рашката чума по свинете, която се появи прескачайки Румъния. Бойко откри повече артефакти за древните бол-Арий траките, от всички. Бойко спаси нарочно обезводнения от червените Перник, с източения от комунистите язовир, като построи водопровод и донесе вода за града от Родопите! Бойко с веща дипломация не допусна емигрантския натиск ! Бойко помогна на Северна Македония да влезе в НАТО и чакалнята за ЕС ! НЕ СИ КУПИ ЯХТА КАТО СЪСЕЛА нито офшорка ............. Бойко ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА НА СВЕТА И ВСИЧКИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС Бойко ни вкара в Банковия Съюз и чакалнята за Еврозоната ! НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕТЕ КРАКАТА НА БОЙКО ............. Бойко РАБОТЕШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕНОНОЩНО КАТО НИКОЙ ДРУГ преглъщаше обиди, клевети и интриги скалъпени от ИНТРИГАНТСКОТО РУСКО ДОЛНО РЕШЕТНО ФЪРЧИЛО СЛУГА НА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ за това правите ПУЧове космосът ви пречи, че сте тъпи злобни интриганти комундета продали се на вражеска дивашка изолирана територия... дори не казвам страна или държава https://www.youtube.com/watch?v=yostcMQ3qXw хи-хи-хи ~~~○~~~ Ние, безсмъртните хекати: Аз нереида нимфа Панопея Сиренцето и нереида Амфитрита, от личната свита на Свещена Богиня Рея - Малката Русалка и дриада нимфа Дафне и ореада нимфа Бритомартида, от личната свита на Свещена Богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Màрица, Артемида на Олимп и деа Диана, Добрата Неотлъчно ден и нощ ви пазим! С машините искат да фалшифицират изборите, за да ни превърнат в Диктатура като Беларус и да ни извадят от Европейския Съюз и НАТО. Това Престъпление вече го направиха и Радев по тъмни доби го обнародва скоростно в Държавен вестник. Зад всичко това стоят руските служби БСП, ИТН, ДБ, ИМВ и ДПС. Главен извършител е Радев и Чалгарите от новото ОФ

Продължавай да си пускаш тролския копи пейст. Това няма да помогне. В резултат на управлението на герб на доста места по магистралите СЕ ПРАВЯТ РЕМОНТ НА РЕМОНТА, А СЛЕД БУРЯ В НЯКОИ ГРАДЧЕТА УЛИЦИТЕ СА КАТО ЛУНЕН ПЕЙЗАЖ. А ЗАПЛАТИТЕ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, СЪДЕБНАТА И СОЦИАЛНА СИСТЕМА, УЧИЛИЩНАТА ВКЛЮЧИТЕЛНО, ДЕМОГРАФСКИТЕ ДАННИ, ЕМИГРАЦИЯТА НА БЪЛГАРИ ЗА ЧУЖБИНА (КАДРОВ И ЧОВЕШКИ КАПИТАЛ), КАКТО И БВП СА ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА СЛЕД 12 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ.

Уважаеми платен Чергртаджио, Доскоро пеехте, че ГЕРБ нямат пълен мандат, нали ? ГЕРБ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 4 ЧЕТИРИ ГОДИНИ Преди тях беше Служебното на Радев с Герджиков, А ПРЕДИ НЕГО НА ОРЕШАРСКИ - БСП и ДПС През 2013 БЕШЕ ПРОТЕСТА Спомняш ли си или те сърби ОПОРКАТА ! ПРЕДИ ТОВА БЕШЕ ТРОЙНАТА ЛАМЯ НА СТАНИШЕВ КАКВИ 12 ГОДИНИ Е УПРАВЛЯВАЛ ГЕРБ ? Ако се събират всичките ТО БСП УПРАВЛЯВА 70 ГОДИНИ и е предизвикала 8 (без днешната) НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО БОГИНИТЕ ТЕ ВОДЕХА СТУДЕНТИТЕ ПРЕЗ 2013-14 ГОДИНА и хората ги знаят и познават и изобщо в София и Пловдив не се зверят на НЛОтата им БОГИНИТЕ СА ТОЛКОВА ЧОВЕЧНИ и ЕСТЕСТВЕНИ МОМИЧЕТА, ЧЕ ИДЕЯ СИ НЯМАТЕ

До онзи, писал се само с точка за прякор, отговорил на моят коментар... Нито съм от червените, нито от герберите, нито от маямата, нито от "има такъв народ", колкото щеш си ги изброи наум и никога няма да бъда, ясно ли ти е, плювачо изкелеферчен??? За мен БЪЛГАРИЯ и българите, НАПРАВИЛИ НЕЩО ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА СТРАНАТА -САМО ТОВА ЗА МЕН е най-важно и само това е достатъчно да си го набиеш в дебелата ти куха кратуна неориентирана, която дава квалификации на непознати хора с каруцарски псувни. Дебелоглав идиот, въобразяващ си в неговата глава само русофили и русофоби! Та, пробвай да се научиш да различаваш и други хора, които НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТАЗИ МАФИЯ ГЕРБ, БКП И СИЕ! ЯСНО ЛИ ТИ Е, тиквенико???

Виж какво "плювалник" комунистически, между "доброто" и "злото" няма средина ! Ако си по средата значи си на страната на мрака! През 1941 Хитлер изпраща 18 000 армия в Кабардино България, водени от Тибетски монаси, войска на Аненербе, за да търсят контакт с тези. Войската му трябва, но до края на войната не я пипа от там. Между другото това е договорено със Сталин още докато са съюзници. Луд ли е бил? През 39-та Опенхаймер ги цитира при изпитанието на първата атомна бомба. Луд ли е бил? Рьорихите Светослав и Николай луди ли са били? Индииците са сложили на знамето си "Знака на деветимата", Македонците - Осем лъчата звезда на Вергина. Малтийския орден има за знак нещо като кръст, ама я му преброй колко са лъчите и е равностранен. Осем. Те луди ли са? Люси Живкова, и академиците около нея луди ли бяха? Американците изпращат цялата си бойна флотилия на "научна експедиция" до Антарктика, и се връщат меко казано насрани. Тези двете изгониха руския флот от Северно море преди две години, като им казаха че ще затоплят водата. И никой не го крие това защото им плъзнаха комари. Първото нещо, което Бойко направи е да им открие, а Българската Православна Църква освети тяхна статуя на Царево. Там едни тръгнаха да ги преследват с хеликоптер,. След като те предупреждаваха два часа по всички сайтове, накрая хеликоптера цопна пред статуята. Това го има на запис в архива на Нова - иди си го гледай. Има неща, които изобщо не знаете, обаче са факт. И в края на краищата дали го вярвате няма никакво значение. Тези момичета пазят Българския Народ. И то без да му се месят. Точно както го пише за тях в Светите книги. И в Талмудите и в Библията и в Корана. Два пъти в годината Ватикана правят шествие на кардиналите с песнопения за тях. Тук Православните ги честват пет пъти. Дали е случайно?

До "точката". Още веднъж наречи себе си плювалник! Комунде и русофил си ти! Ти си абсолютно болен мозък, който вижда само два цвята - червен и син. Явно поредният трол. Цял ферман изписа, нямащ нищо общо със статията. Това е положението. Неспасяемо е за теб.

...и за Да сложим EndCut поне отн.тов. ТазиКамитава : - каква Е връзкатаЙ с “феноменалната” секлетаритцъ на тов. Маллов (ПЧБ) ?!

Хайде още малко и ГЕРБ ще са съвсем изолирани и купените им съдии ще са без глас.