Коментари - Виновникът за верижната катастрофа в София - пиян шофьор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хей, изродите, напийте се, дрогирайте се, оставете по едно предсмъртно писмо на шльокавица и се погледнете в огледалото. След това се гръмнете.

Между пиян и положителна проба има разлика. Когато пишат пиян, да пишат и промили. Иначе 1 радлер, засича те и се удряш във виновния дето те е засякъл и познай след алкохолна проба кой яде дръвцето. Така че, който е зад волана да си опича акъла, че за 1 биричка - после журналя и форумци месо късат :)

бе не изглежда много трезвен да е бил..

за много голяма част от катастрофите е виновен законът ,които дава право на данъчен кредит за автомобилите 61 места , така в големи и мощни автомобили по -чисто икономически причини попадат хора който нямат уменията и устоичивост на психиката да управляват автомобили с голямо тегло и мощност . преди години имаше случай на поршета регистрирани като баничарки 11 места с 61 места нещата са още по лесни . например за кифлата която се грижи за членът на шефа е много по-изгодно да и дадът 61 , защото се ползва данъчен кредит и е възможно гориво (свирките ) да се представя като разход на кухата фирма

този педал без именен ли е

за оияните шофьори! Трябва да има е обшествено порицание към глабата. От мой познат съдия знам, че осъдени на затвор ако им сложат и порицание се молят на съда да им увеличи затвора с една година вместо него (порицанието). Това е много ефективно наказание, а нищо не струва на обществото. А то сега даже им разрешават в съда да си крият лицето и не съобщават имената им.

Припомняме, че колите се удариха в тунела на бул. "Иван Ев. Гешов" след кръстовището с ул. "Георги Софийски" в посока бул. "България" Преди и под кръстовището, а не СЛЕД/

Бира за модератора. Върна ми поста.

Модераторът на dirbg да не се прави на много умен и да ми тире постовете. хахаха

Когато в една държава няма страх от законите, то тя не е държава.

Всеки ден виждам най-малко по един такъв, но идва момент в който се появява новина за него в медиите, но това всеки го знае и това не е новина, новина е, ако някой ден не се случи нищо. хаха

Независимо кой е виновен, семейството което е настанено в Пирогов е било БЕЗ КОЛАНИ. Травмите им показват точно това. Сега защо от нашите здравни вноски трябва да се плаща за лечението им?

В белите държави шофьора причинил това, дори ако НЕ Е под въздействието на алкохол или наркотици ще плати ВСИЧКО от разходите за лечение, репатриране, до почистването на пътното платно, мантинела, знаци и т.н. от неговата застраховка. Следващата година сумата по полицата му става стряскаща, защото е рисков. Ако е пиян или дрогиран застрахователите НЕ покриват НИЩО, той плаща софрата...

време е за революция на пътища, за здравеопазване, за борбата срещу корупцията! Чувате ли настоящия парламент?

А идиотите дето карат на 1 метър от багажника със 100 км ч са невинни, така ли?

Докато не се удатят в предния - да, не са виновни!

На това място стават много катастрофи, защото колите ускоряват, виждайки, че е проходимо, после има завой, участък със слаба видимост, след който обикновено има задръстване. В задръстването се нанизват прекомерно ускорилите. Странното е, че няма обозначения, че участъка е опасен.

Какви обозначения, там ограничението си е пак 60 км/ч.

Ясно се вижда срял в лявата лента автомобил!!!! Джигитите от светофара, тръгват на живот и смърт и го виждат твърде късно! Снимките които се разпространяват отразяват половината от колите. Зад снимащия са буса и спрялата кола...

Извинете-спрял... п.п.нещо се укрива.

Къде го видя този "спрял" автомобил?

От коментарите под тази новина за пореден път става ясно колко оглупял е народа в България. Най-важното за повечето пишещи е, че този дебил е карал "джип", а не, че просто е кретен, който пие и кара! По тяхната логика сред каращите по-малки и непретенциозни коли няма такива които карат пияни:) По улициите на градовете ни и по пътищата на страната е пълно с малоумници зад волана на всякакви видове, марки и модели коли! Пияни шофьори може да видите зад волана както на скъп луксозен автомобил , така и на трошка за 300 лева!

Не си съвсем прав. Управляващите луксозни коли естествено са хора с добро материално и евентуално обществено положение, а това им дава самочувствие, че с нещо са над останалите, че могат да не се съобразяват с тях, както и с установените уж за всички правила. Ако към това добавиш и факта, че повечето от тях с с произход, манталитет и възпитание, изключващо първите десетина, пък и повече години, което създава пожизнен комплекс и стремеж за самодоказване чрез демонстрация на власт и материално благополучие, картината става кристално ясна.

Да, прав си! Наиситна няма по-неприятно нещо от прост човек с пари и самочувствие и затова чество всички виждаме пикли или пикльовци със скъпи возила да се държат безобразно на пътя, но също така много често виждам хора с много евтини автомобили, очевидно не с добро материално положение и обществено положение, които извършват безумия по улиците и пътищата и се държат арогантно и агресивно не по-малко от първите, за които говорихме. Имам десетки примери за това от личния си опит като шофьор.

Направи разлика м/у: келеш келеш със самочувствие келеш със самочувствие и богат/влиятелкен татко Тия последните не са най-опасни и не са с Рено Клио

Поредният бесен селяндур, който си избива комплексите чрез колата. Направо е пълно с такава измет.

Awe kade mu e snimkata da go vidime da go poznavame, da govidyat blizkite mu, priyatelite mu. Kmeticata beshe darjana chasove snimki videa, vsichko. Tuka sulyoto mojeshe da e ubiec, chist kasmet. Kriite go da ne znaeme koi e, da ne go razpoznavame na ulicata. Izmekyari jurnalisti.

Всеки джип, а джипове се карат от горди и самоуверени хора, за 20 минути движение прави поне 10 нарушения. Но никога не попада в полезрението на КАТ. Като причини катастрофа вече е късно. Ако им скъсат трътките от глоби ще се вразумят, както е в нормалните страни. И там местните имат желание да буйстват на пътя, но ги е страх от закона защото ги удря по джоба и често качва колата на трупчета.

Да "скъсат трътките" на всеки, който притежава джип викаш, а?:) Ама без значение прави ли нарушения или не:) А на тарикатите с не-джипове направо златен талон да им дават...щом е с не-джип..значи е шофьор та дрънка:) Умен си:)

Чак пък пиян, пил е една бира на гладно ......ама то това си е ежедневие за повечето от вас.

Частна собственост ти е чурката, а всичко на тази територия е на Хаджията!

Ако каруцата ти е моторизирана ДА!

а коня или магарето брои ли се за мотор?

Правителството да е стабилно!Стига сте политизирали катастрофите по пътищата!

Моторното превозно средство управлявано от водач употребил алкохол/наркотично вещество/, да се национализира в момента на неопровержимо доказано присъствие на алкохол/наркотик/ в организма на водача.След което в 30 дневен период НАП съвместно с КАТ - продават превозното средство, а парите автоматично са по банковата сметка на НОИ!!!

за каруците това ще важи ли селски??

и да ти напомня само,че МПС-то е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ а в закона е записано,че е НЕПРЕКОСНОВЕНА-ПОНЯЛ??

Мепесето, не е никаква частна собственост, а лична, второ тези ламарини на колела в ръцете на такива като теб стават оръжие и е нормално да ти бъде отнето и стига с тоя руски-ходи в Русия да го говориш.

Има решение, въведено отдавна в едни други държави. Глобата е процент от ГОДИШНИТЕ ДОХОДИ СЛЕД ДАНЪЦИ НА НАРУШИТЕЛЯ! Ако изкарваш 100 бона на година 500 лв акт е смешен, но ако ръснеш 10 - 15 000 за подобно нарушение...

Анархията е тотална. ГЕРБ трябва да подават оставка и да се махат, защото става все по-зле. Тези крадци са по-страшни от чума.

май "гуем 'глад ви е подгонил селски,само оставки сънувате но да знаеш,че е само розови сънища......ще стоите там в ъгъла до като това комуноидно робско потекло не си замине завинаги-ПОНЯЛ???

Абе ти нормален ли си?

Не управдавам да се пие и глътка и да се кара! НО ВИНОВНИКА НЕ ВИНАГИ Е ПИЯНИЯ??? НЕКА СЕ УСТАНОВИ ИСТИНСКИЯ ВИНОВНИК!!!!

Не се занимавайте с дребнотемия, важното е стабилност да има...

Не мога да се начудя как при толкова много майстори и експерти на пътя (както и във всички сфери на обществения ни живот), стават толкова много катастрофи. Как така като се "обърне каруцата", изведнъж все някой го набеждават. Та нали само до преди минути същият този "цървул, идиот, престъпник" е бил голем "майстор, тарикат, печен пич"? Просто никак не е справедливо, най-качественият и най-способният човешки материал така да изгаря, само и само заради някакви си тъпи природни закони. Ама някой бил пил, ама някой си карал неразумно бързо, шофирал нахално и безпардонно. . . алоо, цървули завистливи, ами вий като не можете да пиете и да карате, като неможете да изкарате мангизи даже за една готина "бегачка", какво правите на пътя бе? Само пречите на пичовете да си правят кефа и да ви показват кой тук е шефа, а пък после те са ви били виновни. Брей завистливо племе брей! Ама то синодиалните старци от БАН са виновни, те ги пишат тез природни тъпи закони, заради тях и полицаите ни гонят да духаме дрегерите. Класика в жанра е например, някой спрял в локалното на метър от тротоара, заел е място за 2 коли така, че е трудно да се провре човек без да ожули нещо. И когато нахално го помоляда да се помръдне за да не си (му) ожуля боята, той бива така великодушен да ми предложи като не умея да карам и да паркирам да слеза, та той да ми покаже как се прави това (на моята кола!).

Тежък, безнадеждно дълъг, и почти невъзможен е преходът от цървула към обувката....

Приятелю, ти виждал ли си обувки направени от цървули? Аз-не съм. Колкото и да го лъскаш, с каквито и вакси да го мажеш, резултатът е един и същ: лъщящ цървул мислещ се за модерна обувка. Така че какъв преход? Виж, всека обувка рано или късно се превръща в цървул, това е жалката истина.

Е какво пък толкова е станало, бързал е човека да види края на мача.

след като в тази държава по друг начин не става, трябва да се върне линчуването с камъни, давате го народа или на група цигани на които да се плати и те ще оправят!

на тоя капут предполагам ще му се размине

Аз предлагам да му се размине, той е много добър специалист и човек, освен това редовно си пие ракийката.

При това има постоянен адрес, няма да се укрие и е с чисто съдебно минало. Ще направи признание , ще се разкае, ще му наложат 200 лева глоба, която няма да плати и те така.... ако ли не прекратиме делото, ако такова изобщо има поради ред процесуални глупости и пропуски от страна на КАТ....

Да се забрани каране на джип в населените места !

Ужасно сте прав,напоследък джипове карат все едни барбита които гледат през волана а какво става отзад или в страни идея нямат но си мислят,че защитени в тия коли а пък мъжете не обичат да чакат по светофарите,че тия лами гълтат доста в града и се бутат и натискат другите коли.Скоро ще си купя на старо един БТР и ще го поправя и ще го ползвам само в града......да видим тогава тия с камиончетата дали ще ме притесняват

Каракачанов ще ти е много благодарен, ще отчете че имаме първия ремонтира БТР от 30 години насам.

Със забрани не става. Великобритания преди години се захвана с този проблем. В града тежката кола износва пътя повече от лек автомобил. Оказало, че голямо количество джипове е използвано от майки да карат децата на училище, а това не е необходимо, може да става и с лек автомобил. Решението - вдигнали данъците върху джиповете и пазарът на джипове втора ръка се сринал.

Защо?

Първото нещо като пострадал е да си намериш адвокат. Той ще те посъветва при кой доктор да отидеш за да ти пише каквото трябва, какви документи да си изкараш и т.н.. След това завеждаш дело срещу пияницата и застрахователя му. Адвоката прибира около 30% от обезщетението, а застрахователя после ебaва майкaта на глупaка. Разбира се това върви когато се осигуряваш на цялата заплата, а не се правиш на тарикат.

Спешно депутатите да махнат данъчната преференция, т.н.р. “ връщане на ДДС-то”( възможност за приспадане на ДДС -то) за т.н.р. ДЖИПОВЕ които били 6+1 места ама по документи за първоначална регистрация. . Изследване в Германия е установило , че автомобилите се използват средно от 1.7 човека !!! Каква е тази данъчна преференция за МУТРИ , ПИЯНИ и ДРОГИРАНИ аз поне не схващам?!?

Така ще е докато: 1. Жертвите винаги са представени от журналистите с имена и снимки. Техните палачи имат права или се води следствие - остават напълно анонимни. 2. Да се въведе конфискация - няма значение служебно, частно или под наем МПС се управлява, под въздействието на алкохол или упойващи вещества. Ако водача не е собственик, собственика може да заведе дело срещу него за претъпените щети. 3. Глобата да за почва от 5000 лв. 4. Лишаването от право от 1 година нагоре. 5. При рецидив ефективна присъда 5+ години.

Няма толерантност и уважение, тук всеки живее сам за себе си , няма общество няма и закон нищо няма , има само гръмки слова и никакви резултати. Оправдание за подобни неща не бива да има , ако такъв се измакне от наказание виновни са политиците , тяхна е задачата да създават закони които да нямат двойно тълкуване и всяко доказателство да е неоспоримо. Другото е ясно Див и необуздан Запад , абсолютна каубойска държава. Вече не ми се четат новини еддо нещо няма което да е наред ама едно.

С оглед на това, че пострадалите са живи, вероятно ще се споразумее с тях за кеш, прокуратурата мисля, че не и дреме много като няма жертви и не съм убеден дали ще се занимава въобще или ще пракрати, но в най-лошия случай, ще е с условна присъда, както и за определен перион няма да може да шофира.

Тоз "пиян шофьор" ще да е някой от недосегаемите. Никоя от медиите не посмя да му каже или напише името, а уж причинил тежка катастрофа при това пил. Айде пресрамете се и кажете кой е джигита.

PEYTSCH

Мутра ако не е пияна или дрогирана не може да кара джип.

Господа Недосегаеми! Ще Ви убиват пияните и дрогираните по пътя, докато не разберете, че те не могат да бъдат съдени по общи закони. Те са психично болни и трябва да бъдат лекувани ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и продължително, особено при такива случаи.

Хванат ли те да караш пиян като кирка или дрогиран - 3 дена на позорен стълб в центъра на града - всички да те видят и да имат право да те заплюят. След 10-тия наказан и най-големите тарикати ще се замислят дали да карат нетрезви.

има такива пердета,че и един месец да виси не им пука,мангустите да не би да имат книжки или да не карат все пияни

Е и к'во... Даже няма и жертви, значи и условна присъда дори няма да му дадат... Щом няма закони и справедливост, ще има и такива случаи.. Жалко, но факт !!!

Няма нужда да се открива топлата вода, решения има, просто няма желаещи да оправят положението.

Виновен е не само пияния шофьор... карат като офце, без дистанция... на магистралата е масово да се лепнат на по 10 метра един от друг при 130 км/ч. Каквото и да се случи, спукана гума или нещо друго, резултатът е МАСОВА катастрофа. Не знам като се навират един в друг си мислят, че ще стигнат по-бързо ли...?!?!?

Как да го коментираш такъв?Идиотин,това е.Пил,пък и"безсмъртен",бясна скорост и това са резултатите на безумието му.Ето в такава ситуация,би трябвало застрахователите и болниците да го съдят за щетите,които е нанесъл.Само чрез тоягата ще им дойде акъла в кухите глави.

Пияния джигит има ли си име?

Неизвестен извършител, но иначе е много известен в някои среди.

Хайде, карачите, какво мълчите? И на този ли му е бил проблема липсващата маркировка и безумните ограничения? Или сигурно е искал някоя дупка да заобиколи?

Взимане на КНИЖКАТА ДОЖИВОТ, 30 000 лв. глоба, ако ги няма отнемане на имущество и 10 години пандела. Всичкото това по бъразата процедура. Това, ще доведе до рязък спад на пияните шофьори

"Това, ще доведе до рязък спад на пияните шофьори", но няма да спре карането без книжка.

"Това, ще доведе до рязък спад на пияните шофьори", но няма да спре карането без книжка.

"Това, ще доведе до рязък спад на пияните шофьори", но няма да спре карането без книжка.

...Няма начин Бойко Борисов да не е виновен! Със сигурност е доливал чашата на шофера, за да го напие!

Тиквата има най-голяма вина!!! Колко години вече е на власт и все още нито имаме закони, нито има кой да ги прилага, нито пък имаме съдебна система !!!

Законодателната власт е в НС (народната сбирщина), МС е част от изпълнителната власт, оправете си понятията...

Да бе, нали и аз това казвам! Освен за озоновата дупка и за глобалното затопляне е виновен и за всичко останало! И бай Пешо от нашия вход, като си изхвърля боклука от балкона казва същото - че Бойко е виновен!

Към долните двама репликирали ме: Абе Вие в коя държава живеете?!

като питаш в коя държава живеем аз пък питам-ти в кой век живееш бе селски?Кой пише законите,кой следи за спазването им и кой съди...….май си мислиш,че още бай ти тодор е на власт