Бостънският атентатор бе признат за виновен по 30 обвинения

Съдебните заседатели признаха Джохар Царнаев за виновен по 30 обвинения, 17 от които носят смъртно наказание.

Обратно в новината

Коментари - Бостънският атентатор бе признат за виновен по 30 обвинения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, сега остава и да го екзекутират. Мерзавецът умира щастлив с мисълта, че отива при колкото там девственици им обещават имамите, а ИДИЛ получава нов герой и мъченик за правата вяра, когото да дава за пример на промитите мозъци. По-добре да гние цял живот в затвора в единична килийка, без право на човешки контакт - да си говорят двамата там с неговия любим аллах.

Споко това е само началото, тепърва предстоят неприятности от кървав характер за американските олигофрени!

има смекчаващо вината обстоятелство . родил се е и е израснал в магучая !!това е много вредно !

А убийства , массови по света ,които носи американска демокрация кога ще бъдат наказани или поне осъдени? На твоя куха глава само "могучая" те пречи. Бомба в Горна баня била не от "могучая" , а от твои хазаи - САЩ.

явно и ти си родена в онази кочина ! що не си отиваш там ? или ще скачаш и ти от терасата ?

в горна баня имало бомба ?! кога това? или сега я внасяте от кипучая ?

Чакай малко. Когато чеченци убиват руснаци, те са борци за свобода и хубави хора. Когато убият американци стават лоши терористи с руски произход. Десеторни стандарти.

виж какво . чеченците убиваха руснаци в родината си , защото руснаците им са отишли на гости , разположили са се като у тях си и не искат да си ходят . а този е отишъл на гости в сащ , там са го хранили поили образовали и стипендия сигурно е получавал и за благодарност ги е взривил . та това е от първите години прекарани в онази кочина .

Ама моля ви се, как така смърт! Смъртното наказание не е демократично, не е толерантно, не е превъзпитателно. Даже и доживотната трябва да се премахне, тя не е демократична. Някой да им обясни на американците, че нарушават правата на гадния престъпник.Пратете веднага Маргарита Попова да му изнесе лекция, как убийците и изнасилвачите имат право на 2,3,5,10 шанс и трябва да си живеят на свобода и да си изнасилват и убиват спокойно.

Джохаре, Джохаре-е-е-е, голям си тъпак. След тоя атентат трябваше да дойдеш в България. Тука най-много 1-2 години в панделата. А можеше и условно да минеш през нашата независима съдебна система.

Чета коментарите и направо съм втрещен. За мен това е едно жестоко престъпление и наказанието трябва да бъде жестоко. Идиотите и убийците нямат националност. Чеченец или американец - разлика няма. Жалко за жертвите. Независимо колко са, това са хора. Нека се постараем да бъдем хора и ние.

o6te edin nevinen 6te ubiqt,poneje milionite izbiti za 70godini po sveta ot velikite demokrati4ni 6tati sa im malko. sveta pomni dve 4umi-londonskata, kafqvata i sega demokrati4nata 4uma e v deistvie

как е въсможно да наричаш "невинен" човек, който най-спокойно поставя бомба до краката на 8 годишно дете...Страшно е не само, че има такива хора, но оште по-страшно е че има хора, които ги обявяват за невинни.

"Етнически чеченец" - това чеченски циганин ли е, че със тези названия взехте да обърквате хората? Все едно, когато прочета за "етнически" чалмалия и все за някаква измет става въпрос.

Само дето много американски частни медии доказаха че това беше поредния скалъпен от ЦРУ атентат след 11 септември. Въпросния "терорист" е бил следен цели 4 години преди атентата и ако наистина е бил опасен щял да бъде в затвора. Той просто е бил разработван за да бъде употребен по късно. Американски медии доказаха че много от "жертвите" са статисти наети от филмова агенция. Много от "жертвите" без крака се оказаха ветерани от Ирак..... Изобщо ЧЕТЕТЕ и други медии най вече на чужди езици! Няма терористи има вербувани агенти убивани и представяни за терористи пред медиите. Такъв беше и Бин Ладен и Садам.... Няма ислямски тероризъм, има фракции на частни групировки финасирани от службите за да всяват страх от исляма за да се гласуват голям бюджет за борба със терористите. Такива бяха Ал Кайда такива са и ИДИЛ. Всички финансирани от ЦРУ съвсем легално чрез конгреса.... Целия Джихад е измислица на американци а не на мусюлмани.... Вярващ човек не мисли за война, само сатанистите ционисти търсят война в името на парите и големите печалби от смъртта на обикновените хора!

въи севте в москве?

Руският език е труден. Не си прави опити.

Много филми си изгледал, и подсьзнанието ти изневерява...... Прожектираш си филми и в реалния живот...... А това е опасно, на крачка е от шизофренията....!

Неграмотнико, четеш само ДИР...я почети малко и от другаде, написал ти е човекът от къде да вземеш информация!!!

Това са пълни глупости и не знам какви медии четеш, но явно не си пиеш хапчетата, за да им повярваш. Жертвите на антентата с ампутираните крата дойдоха в съда с близките си. Всички медии им разказваха историите месеци на ред - как така пък никой не откри, че били ветерани? Цялата зала, съдебни заседатели, медии и близки изслушаха детайли как едното дете буквално е кървяло струйно до смъртта си. Има десетки снимки на Джохар, включително на една ръка разстоянието от детето. Китаецът, чийто джип откраднаха или полицаят, който застреляха - и тях ли ЦРУ ги е измислило? Той самият е написал самопризнание с кръвта си върху дъното на лодката, под която го откриха. Самата идея за конспирация от такъв мащаб е абсурдна. На маратона присъстваха над 100 хил души - как ще заблудиш толкова хора? Освен това хората рано или късно започват да говорят, а в САЩ от такава история може да се изкарат милиони. Доказателство, че всичко рано или късно излиза наяве, е Сноудън. Ако НСА не успя да накара един човек да замълчи, как ЦРУ ще фалшифицира 3-ма мъртви, над 200 жертви, един взривен ресторант и двудневна гонка в 3 квартала??!

Т.е. ако Едуард (който е един от стотици хиляди НСА работници) не беше решил да се обади общността щеше да знае нещо за НСА дейността ?

Мда, малко ампутирани. Я върви виж някоя снимка на иракски деца след демократична бомбардировка.

ase,ti ot xap4eta nema6 nujda a ot drgo lek koito da ti svali naprejenieto

Много точен коментар! А тези, които слагат минуси, са просто едни заблудени хора, както един беше казал - тор!!!

Само да споменем, че в нашата съседка Турция закриват светските училища и откриват религиозни. Това явно пак е по поръка на ЦРУ. Докато в арабските страни не се отстрани религията от държавата и законите не са светски, а религиозни, ще има проблем с религиозен фундаментализъм. Просто там са все още в средновековието и някак толерантността им, особено към други религии е чужда.

Един достоен човек, никога не би постъпил по този начин.

жалко че тези двама младежи са тръгнали по пътя на религиозния фанатизъм и терора. непонятно ми е това, че след като Америка им е дала свобода и безброй възможности за развитие, те са загърбили всичко, за да станат демонични слуги на дявола.

не си позволявай ,подобни скапани игрички, без да мислиш за хората

Щука

Ех тоя мюсюлманлък! Крайно време е да се забрани със закон, все тая, че има и добри хора, изповядващи тази "религия". Просто трябва да се изкорени!

АКО ГНУСНИЯ ЧЕЧЕНЕЦ БЕШЕ УБИЛ РУСНАЦИ ИЛИ СИРИЙЦИ ЩЯХА ДА КАЖАТ ЧЕ Е БОРЕЦ ЗА СВОБОДА ... ОБАЧЕ ПОНЕЖЕ УБИЛ НАШИ БИЛ ТЕРОРИСТ ... ...ЛОШОТО Е ЧЕ АКО ГО УБИЯТ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ "МЪЧЕНИК НА ИСЛЯМА":))))

Новината е много стара. Още преди седмиза западните медии съобщиха за решението си, че Царнаев е виновен и обвинен в съочастничество с брат си който бе убит при престрелка след атентата. Много закъснявате с новините.

не е вярно, мила. било е спекулации. гледам цнн на живо днес. кам 12 на обяд центра тиме излязоха с пфрисадата. то беше, очевадно, че е виновен, но офицялно го признаха днес, 8 април *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

TИPAMИCУ

Аз гледам всички централни немски телевизии и там го отразиха още преди седмица. За официалното потвърждение си прав/а че излезе на 8 април.

на вас в чикаго всичко е очевадно очите ви са ви извадени затова вервате на това което ви казват. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не се чудете защо трябваше да подхвълят този психар цели две години. Защото бандюгите адвокати и разни други около тях (в това число и художници)спечелиха милиони .

Американците определено откачат. Не че се учудвам.

взривява бомби в Москва,бил борец за свобода според САЩ,но когато същия ги взриви в САЩ,автоматично е осъден като терорист и престъпник

В двата случая подбудите са съвсем различни. Чечения е окупирана от Русия и чеченците се борят за независимост, правейки атентати в Русия - страната, която е окупирала Чечения. Атентатите в САЩ не са борба за независимост на чеченския народ по простата причина, че САЩ не е окупатор на Чечения. Това било отмъщение на мюсулманите за действията на САЩ. Т.е. подбудите в най-добрия случай са религиозни.

на жертвите и в Русия и в САЩ им е все тая за подбудите,каквито и да са те все са си жертви

vav99w

Да разбираем ли, че оправдаваш атентати в САЩ, ако са извършени от иракчани или авганистанци. Или просто си промит мозък?!!

"Окупирала"? Кога точно Чечения е била държава, я дай разяснения. САЩ не са ли окупирали щата Ню Мексико и други територии?