Коментари - Годишната винетка поскъпва до 100 лева | Днес.dir.bg

Годишната винетка поскъпва до 100 лева

Предвидено е поскъпване на годишната винетка, а цената й вероятно ще се вдигне до под 100 лева, заяви министърът на финансите Владислав Горанов.

Обратно в новината

Коментари - Годишната винетка поскъпва до 100 лева | Днес.dir.bg

Коментари

skapi did bg ,zasto iztrihte tri moi komentara ot 07.11.2015.molia obiasnete kakvo v komentarite mi e spam I ne vi dopada

kolko hiliadi trabi s nadpis vinete zabihte v bg/ horata gi vadiat I si plaviat skele za lozeto.tova e absoliutna glupost.kolite ne sa relsovi prevozni sredstva . prosto I iasno ;za da se polzuva kola v darzavata bilo po planinski pat ili po magistrala se plasta .v uk ako parkirash na ulicata ,dori pred sobstvenia ti dom ,bez validna vinetka ,te globiavat

v uk premahnaha stikerite ot prednoto staklo na kolite za da moze parite za otpecatvane I prodazba da se polzuvat za patista .da vi kaza oste ce kogato imashe stikeri na vseki ot tiah pri pokupkata se vpisva nomera na kolata ,koeto izklucva karane na druga kola s tozi stiker ili otkradvane na prednoto staklo kakto niakoga ;koi mi otkradna cistackite.....

Tolko e prosto ,vizte kakvo praviat horata uk inapravete sastoto vseki atomobil tuk ima razlicna cena na vinetkata zavisi ot razmera dvigatela godini na kolata I kolicestvo vredni gazove

Цените в споментите страни настина са такива, само че манипулативните журналисти не доуточняват, че в тези страни, както и в Швейцария, винетки са необходими само при движение по магистрали и първокласната пътна мрежа (това в Словения са магистрални участъци, към които не са изградени все още всички изходи/входове). И никъде не са необходими винетки при движение по останалата пътна мрежа. Ако пък журналистите не са манипулативни, т.е. не са проверили информацията, която дават, то означава, че не са професионалисти.

ЕЙ,НЕ СЛУЧИХМЕ НА ФИН.МИНИСТЪР И ТОВА Е!!! ВСЕ ДЖУДЖЕТА ,КОИ НА РЪСТ, ДРУГИ НА ДЕЛА?!?ТОЗИ ГНОМ ГОРАНОВ,СЕ БЕ СКРИЛ В ДНЪН ГОРИ ТИЛИЛЕЙСКИ ПО ВРЕМЕТО НА ДРУГОТО ЗНАКОВО ДЖУДЖЕ ДЯНКОВ!НИКОЙ В МФ, НЕ ГО БРОЕШЕ ЗА 1 СТОТИНКА! ДОЙДЕ ТИХИЧКО ... А СЕ ИЗВЪДИ ГОЛЯМ ИНТРИГАНТ И ЗЪЛ ЕДИН ТАКЪВ И ЗЛОПАМЕТЕН!ПОЛОВИНАТА МИНИСТРИ ГО НЕНАВИЖДАТ, ЗАИГРА СЕ ЕДРИЯ БИЗНЕС /ДОМУСА МУ Е МЕНТОР/ И ПОЧНА ДА ГИ ТВОРИ ЕДНИ, ЖАЛНА НИ МАЙКА!ЧУДЯ СЕ НА БОКО ДО КОГА ЩЕ ГО ТРАЕ, ТОЗИ ПИГМЕЙ НА ФИНАНСИТЕ!ТОЗИ ЦЪРВУЛ КАТО НИЩО ЩЕ ГО КАТУРНЕ С ПРОСТОТИЙТЕ СИ!НЕ НИ СТИГАТ ПРОБЛЕМИТЕ С АРАБЕЛИТЕ АМИ И ПАРИ ЗА ПЪТИЩА ПО КОИТО ДА МИНАВАТ СЕГА ИСКА СЪБИРА?!ЛИЛИПУТ!!

и разсипаните след 1 година експлоатация междуградси пътища и опити за магистрали ли ми говори Горанов? Или за това, че приятелските фирми искат допълнителни договори, които след това да преотстъпят на половин цена на подизпълнители, са огладнели отново? Измамите на ГРОБ-арите край нямат. Както и глупостта на масовия сляп българин. Не съд, а линч без съд - уличните лампи за да се виждат и нощем, за тези кръвопийци.

С парите от тези винетки по 100лева Борисов и престъпната му компания лекарства да си купуват!

с цялата си пожарникарска команда да си вземе партакешите и да си ходи! Много бързо забрави протестите заради поскъпването на тока!

на направиха нещо в полза на хората.На хората,на българите.Какъв е този сатанински мозъчен тръст,който измисля само затруднения и потъване на обикновенните човеци.Как пък няма нищо положително и животворно за българите.само такси,такси,такси,таски.Е до кога

някой да организира протест за тази винетка - НА КАКВО ОТГОРЕ Я ВДИГАТ? Сумата от винетките, такава каквато е е над 200 млн - ако тези пари се дадат за ремонти дупчица не трябва да остане с България. Проблема е, че от тези пари се отклоняват за НОВИ ПЪТИЩА - БОКО да реже лентички. И естествено при това положение не стигат ... Трябва още парички ЗА КРАДЕНЕ - гадове мръсни, ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПРОТЕСТИ КАТО В РУМЪНИЯ

Хехех, пуснаха партенката за 145лв, а сега Горанов излиза герой и трябва да му благодарим, че винетката ще е "САМО" 100лв! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!!!

Ей тоя др...ьо Горанов защо не излезе с един съвместен отчет на МФ и на АПИ? Да видим колко пари са събрани и колко и КАК са похарчени! По възможност с единични цени за почистване, пълнене на дупки и всички други дейности! На тоя 100 или под 100 цирея на носа и зурлата да му излязат!

престъпници първо пуснаха мълвата, че винетката ще стане 146 лева, т.е. повече от два пъти или повече от 100 процента, сега се правят на хубави, като предлагат само 50 процента поскъпване. С такива к...ски номера можете да минавате само пред вашите неграмотни и просташки избиратели!

сега във Варна , после и в цялата страна ще паднат цените на горивата. Това че донесе по-малко приходи в държавата и сега искат да компенсират загубата....

обаче след плащането на такава сума, ако попадна в дупка на пътя от Варна за Бургас или Добрич, целият ремонт да го поема държавата.

"да свикнем, че ако искаме да има тунел под Шипка, трябва да плащаме за минаването през него." И защо така бе?! В Швейцария годишната винетка, която е необходима САМО за магистралите струва 40 франка (73 лева). В Швейцария няма платени тунели - включени са в цената на винетката, ако са на магистрала, а останалите са напълно безплатни. Единствените платени тунели са тези на границите с Италия и Франция и то защото са международни и таксата е обвързана с междудържавно споразумение. Та не виждам защо трябва в България да свикваме с идеята, че ще плащаме за тунел, който сами ще си построим с наши средства и на наша територия?!

в турция за да минеш от европа за азия си плащаш моста, иначе трябва да плаваш из босфора

роднинска връзка имат Винету и Винетка?

Мръсна, крадлива, алчна гербаджийска сган!!!

Полицай стачкуват опрощават е то от кого да вземат пак данъсоплотеца робът ще блъска и отдържат за лежаците .Бойко мека мара.

540704

Абе, какво ми дреме за вашите автомагистрали, по които пътувате Вие, охранените депутати и чужденци с нищо не допринесли за тая държава. Аз пътувам от години по пътища с дупки, дори не асфалтирани. Защо трябва да плащам заради вас повече и от без това високия държавен рекет, за ползването на така наречените пътища? Не Ви ли стигнаха 16-те милиарда които откраднахте ,ами искате още?

Предлагам:цената на винетката да се определя като еднакъв процент от доходите на шофьорите.Тези,които имат високи доходи ползват пътищата много повече от бедните, който държат по една таратайка пред панелката,за да ходят на село-не за удоволствие ,а да оцеляват.Реално-за пореден път беднотията ще плаща на тарикатите.

Умирам от кеф,като знам че част от вас са гласували за герб,а сега рев до небето

тук ревете само комунягите ! вие искате все да сте на аванта и да взимате без да плащате !

Трол,това члена на БКП, гойко методиев ли ти го спусна или си просто тъп?

Тези които са гласували за герб, сега РЕВАТ. Хак им е и "Белият автобус" и доматите на "Босия". Той пък обеща, на гробарите да им приложи някаква нова, "смъртоносна хватка". Тоест, да ги "бутне" в гроба, който за нас те копаят.

Голям цинизъм е тоя Горанов! Аз от 2009г. си карам по старите необновени пътища със дупки и на кръпки и пак на дупки и защо.....

Предлагам всички водачи на МПС -та да въстанем и да им таковаме мамицата веднъж за винаги.

През 2016 г. приходите на държавата от винетки силно ще намалеят...

А, ако се разсърдим простия ще клекне!

В момента в който това стане, винетка няма да си купя и ще си карам без нея. Полиция не ме е спирала от 5 години, дори и да ме спре си плащам глобата, стига да се стигне до глоба, което силно ме съмнява, то и на полицаите им е писнало от простотии, и те са хора!

Аз повече Винетка няма да купувам.

И аз, защото нямам тези пари

че като нямаш 30 стотинки на ден за винетка , с какво си купи кола , с какво си купуваш гориво , гуми , масла , филтри застраховка и тнт ? !

Има ли стачка на държавни служители, значи държавата е слаба. Има ли на ченгета и лекари държавата я няма.

Поредното дране С Р А М Напишете какви са заплатите и тогава определяйте цени на винетки ,отидете и вижте хората по белия свят по какви пътища пътуват и погледнете тук Ц И Н И З Ъ М

Пак поредното изнудване и ограбване на българина.В Европа винетки има само за магистралите ане за второстепенната инфраструктора.Направете я 100лева но да е задължителна само за магистралите както е в Европа а вие задължавте всички които имат автомобили да плащат винетка,на това освен рекет незнам как може да се нарече.

Ти ли не знаеш "как може да се нарече"? това, освен мутренско-олигархичен рекет. А защо да не е, "акъл парасъ" / ум-знание и пари за нещо/. Не може да не се отчете заслугата на "Борисов 1" и "Борисов 2" , за СПЛОТЯВАНЕ НА В МИЛИЦИЯТА И АРМИЯТА В ЕДНО. Не пренебрегвам и конкретните лични усилия на Бойко Борисов и Владислав Горанов, за ТИКАНЕ към присъединяване и обединението им със ЗДРАВИТЕ НАРОДНИ СИЛИ, защото "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!"

Ще вдигнат ивинетките, щото сме мухлювци и пак ще си затраем. Виж, ако посегнат на турските сериали, идиотските риалитита или безбройните игри на късмета, за нула време ще бъдат изметени от разярената тълпа.

Съобразена с ифлацията, цената на винетката трябва да се намали, а не да се увеличи почти двойно.

сто лева са цигарите за половин месец ! цигарите и бирата за седмица ! цигарите , бирата и гроздовата за три дни ! що ревете ?

Едно време единият ми родител, харчеше такива пари за тези цели. Та ми стана мъчно за децата ти. Затова.

А които не пият и не пушат, да спрем презервативите ли БЕ!

Омръзна ми от ТЪПИЗМИТЕ на управляващите!!! 1. Винетния стикер следва да е процент от МРЗ - като ни е нисък стандарта, ще събират по-малко - тя и държавата не е особено голяма, а и има още транзитни такси, магистралите се финансират отвън - пък и не съм аз виновен, че стрували 15 млн. лв на километър, а се скапват за 6 месеца - има си търгове и гаранции за това!!! 20% от МРЗ и толкоз - 76,00 лв.!!! Като я вдигнат депутатите, щото не си сменят автопарка 2 пъти за мандат, не правят 56К километра "служебни" с народна пара и с народните лимузини и т.н. пари ще се намерят!!! 2. Магистралите следва да са ПЛАТЕНИ - НО, колкото ги ползваш - караш 100 км. - Х сума, караш 10 000 км., 100 по Х сума!!! 3. Тежките камиони, гондоли с чакъл по 25 тона и всичко друго дето гази адски градски и републикански пътища следва да плаща ЯКО, че цялата инфраструктура е на вълни и коловози - по София направиха кварталите на Г...З да строят едни блокове и комплекси, а после аз си троша колата в тия хендеци, а някой се пуйчи да взема по 900 евро на квадрат, пък и улица не оставили, като строили!!! 3. Тъпите им застраховки "Гражданска отговорност" - дето нямат наяждане с тях, следва да са ПЕРСОНАЛНИ, а не тая простотия сега на кола!!! Като имаш в досието в КАТ, 4 катастрофи, 5 акта и искаш да караш 200 коня кола, ще платиш примерно 900,00 -1 000,00 лева - ЗАЩОТО СИ РИСКОВ ИДИОТ, с мераци!!! Като нямаш и едно неправилно паркиране, ще платиш 130,00 лв.!!! В тоя ред на мисли и глобите следва да са така - като ти е колата 200К лева - ще платиш процент глоба по оценката й, така ще те засърби, колкото й да си "баровец"! Като ти щипнат 8 - 10 бона, ще ти се дръпне г.....о, а не и за "баровците" и "тарикатите", а и за гольовците - 200,00 лева?! Ама това се иска мили сънародници - НЕ се ЧАКА да стане - инак НИКОГА няма да стане!

100 левовата минетка ,ще изяде на някой главата...

e mi na lileto - kiflata!!!!

сега е момента да се вдигнат на стачка и водачите на мпс .ще стане като вав филма ,,опасен чар водач мпс,милиционер

Време е май да се въведат тол такси.Така че, който иска да си джитка помагистралите - да си плаща!

зводи требе бе уйо!!!!!!

След седмица,ще пише...80 лв и т.н., и т.н ...

При Бате Бойко само се намаляват заплати , вдигат се данъци, винетки, но се строят магистрали и метро.

Виждам голям разнобой между троловете - едните плюят, че нищо не се строи, другите пищят, че много ленти се режели... А уеднаквете плюнките де, че така взаимно се унищожават... :-)

lu4ka

Пропуснал си десетичната запетая.

като ни сравнявате с цените на винетките на западните страни,сравнете с тях и заплатите.Не били увеличавани от 8 години,то и заплатите ни не увеличавани от тогава.

Винетката ще мериш според разходите за ремонт и поддръжка, а не според пършивата ти заплата. Искаш пътища - скъпа винетка, няма винетка - няма пътища... Проста работа...

Поне 100 точки си си надписал в никнейма, нали?

Пършивата заплата викаш?Искам да ти навра в гърлото пършивата си заплата и 100 левовата винетка!Проста глава...

FuckTheEU

Вече колко години плащаме винетки, къде са хубавите пътища? На магистралата Шумен - Варна зеят двуметрови ями с 5-10 санта дълбочина, а в люлин между блоковете е по-зле и от черен път.

Степени на наглост: нагъл , по-нагъл , най-нагъл , Влади Г....ов

Тъп,по тъп,най тъп...КЛОАКИСТ!

"Влади Горанов ми е като дете. Дойде при мен и ми каза: Шефе, ти си на 55 и оттук нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите колеги станаха милионери, а пък аз стоя в тази зала за 2000 лева и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, как да ги издържам? Ако имаше поне политическа класа у нас, ако имаше смисъл като експерт да стоя в парламента, но сега в парламента няма нищо, свързано с политиката и експертността, заяви Борисов в интервю за в. "Преса".

може в други държави цената на винетките да е по-висока. Но за тези дупки по пътищата, които съсипват колите ни, е е адекватно да се увеличи цената. Пример - пътя през Петрохан от София до Берковица. Ужасно състояние. Ужасно. Няма ли да се започне и изграждането на тунел през Петрохан? Да пътуваш там е мъка и огромно напрежение.

Няма, те асфалт не ядат. Асфалтът не се яде..

В магазина вземаш хляба от щанда, ако ти харесва, и тогава плащаш на касата. А сега първо ще плащаме и ще чакаме за тунели и по-хубави пътища. Това го няма никъде. Или ,,плащай и трай бабо за хубост,, .......

А ти какво искаш - да ти направят път и да те питат дали ти харесва? Ами ти сам си знаеш отговора, хейтъре! А на този, който ще го построи, няма да се плаща ли? Е кой глупак ще ти строи? Сигурно ще е такъв като тебе...

си тъп. А заемите дето ще ги плащат внуците ти за какво са?

Всички коментиращи тук сте скотове. Един мисли как да кара без винетка, друг сравнява с Европа. До там ли я докарахме да ни е все едно! Увеличение то 50% на пътната такса, какво е основанието че някой със своето желание да реже лентички през 3 месеца без да има необходимите финанси. Да не говорим за качеството, всичко построено се е разпаднало. Дремете и се тюхкайте. Много нещастна душица е това българина!!!

Голям спор голямо чудо за поскъпване от 15 евро,и какво точно ще правят с тия 15-ина евро.Колко тунела,колко моста и магистрали ще построят с тях.Аз знам точно нула!

Аз знам едно - от Благоевград до Созопол от лятото - по еднопосочен път, без насрещно движение... Десетки спасени животи от челни удари, а ти ще сметнеш колко струват... И не е само това, хейтъре!

А бе кой ходи от Благоевград до Созопол бе пич? Гръцкото море е само на 300 км.. И кой нормален ще отиде да се къпе в лайната и да му дерат по десет кожи?

Коментари - Годишната винетка поскъпва до 100 лева | Днес.dir.bg

Годишната винетка поскъпва до 100 лева

Предвидено е поскъпване на годишната винетка, а цената й вероятно ще се вдигне до под 100 лева, заяви министърът на финансите Владислав Горанов.

Обратно в новината

Коментари - Годишната винетка поскъпва до 100 лева | Днес.dir.bg

Коментари

skapi did bg ,zasto iztrihte tri moi komentara ot 07.11.2015.molia obiasnete kakvo v komentarite mi e spam I ne vi dopada

kolko hiliadi trabi s nadpis vinete zabihte v bg/ horata gi vadiat I si plaviat skele za lozeto.tova e absoliutna glupost.kolite ne sa relsovi prevozni sredstva . prosto I iasno ;za da se polzuva kola v darzavata bilo po planinski pat ili po magistrala se plasta .v uk ako parkirash na ulicata ,dori pred sobstvenia ti dom ,bez validna vinetka ,te globiavat

v uk premahnaha stikerite ot prednoto staklo na kolite za da moze parite za otpecatvane I prodazba da se polzuvat za patista .da vi kaza oste ce kogato imashe stikeri na vseki ot tiah pri pokupkata se vpisva nomera na kolata ,koeto izklucva karane na druga kola s tozi stiker ili otkradvane na prednoto staklo kakto niakoga ;koi mi otkradna cistackite.....

Tolko e prosto ,vizte kakvo praviat horata uk inapravete sastoto vseki atomobil tuk ima razlicna cena na vinetkata zavisi ot razmera dvigatela godini na kolata I kolicestvo vredni gazove

Цените в споментите страни настина са такива, само че манипулативните журналисти не доуточняват, че в тези страни, както и в Швейцария, винетки са необходими само при движение по магистрали и първокласната пътна мрежа (това в Словения са магистрални участъци, към които не са изградени все още всички изходи/входове). И никъде не са необходими винетки при движение по останалата пътна мрежа. Ако пък журналистите не са манипулативни, т.е. не са проверили информацията, която дават, то означава, че не са професионалисти.

ЕЙ,НЕ СЛУЧИХМЕ НА ФИН.МИНИСТЪР И ТОВА Е!!! ВСЕ ДЖУДЖЕТА ,КОИ НА РЪСТ, ДРУГИ НА ДЕЛА?!?ТОЗИ ГНОМ ГОРАНОВ,СЕ БЕ СКРИЛ В ДНЪН ГОРИ ТИЛИЛЕЙСКИ ПО ВРЕМЕТО НА ДРУГОТО ЗНАКОВО ДЖУДЖЕ ДЯНКОВ!НИКОЙ В МФ, НЕ ГО БРОЕШЕ ЗА 1 СТОТИНКА! ДОЙДЕ ТИХИЧКО ... А СЕ ИЗВЪДИ ГОЛЯМ ИНТРИГАНТ И ЗЪЛ ЕДИН ТАКЪВ И ЗЛОПАМЕТЕН!ПОЛОВИНАТА МИНИСТРИ ГО НЕНАВИЖДАТ, ЗАИГРА СЕ ЕДРИЯ БИЗНЕС /ДОМУСА МУ Е МЕНТОР/ И ПОЧНА ДА ГИ ТВОРИ ЕДНИ, ЖАЛНА НИ МАЙКА!ЧУДЯ СЕ НА БОКО ДО КОГА ЩЕ ГО ТРАЕ, ТОЗИ ПИГМЕЙ НА ФИНАНСИТЕ!ТОЗИ ЦЪРВУЛ КАТО НИЩО ЩЕ ГО КАТУРНЕ С ПРОСТОТИЙТЕ СИ!НЕ НИ СТИГАТ ПРОБЛЕМИТЕ С АРАБЕЛИТЕ АМИ И ПАРИ ЗА ПЪТИЩА ПО КОИТО ДА МИНАВАТ СЕГА ИСКА СЪБИРА?!ЛИЛИПУТ!!

и разсипаните след 1 година експлоатация междуградси пътища и опити за магистрали ли ми говори Горанов? Или за това, че приятелските фирми искат допълнителни договори, които след това да преотстъпят на половин цена на подизпълнители, са огладнели отново? Измамите на ГРОБ-арите край нямат. Както и глупостта на масовия сляп българин. Не съд, а линч без съд - уличните лампи за да се виждат и нощем, за тези кръвопийци.

С парите от тези винетки по 100лева Борисов и престъпната му компания лекарства да си купуват!

с цялата си пожарникарска команда да си вземе партакешите и да си ходи! Много бързо забрави протестите заради поскъпването на тока!

на направиха нещо в полза на хората.На хората,на българите.Какъв е този сатанински мозъчен тръст,който измисля само затруднения и потъване на обикновенните човеци.Как пък няма нищо положително и животворно за българите.само такси,такси,такси,таски.Е до кога

някой да организира протест за тази винетка - НА КАКВО ОТГОРЕ Я ВДИГАТ? Сумата от винетките, такава каквато е е над 200 млн - ако тези пари се дадат за ремонти дупчица не трябва да остане с България. Проблема е, че от тези пари се отклоняват за НОВИ ПЪТИЩА - БОКО да реже лентички. И естествено при това положение не стигат ... Трябва още парички ЗА КРАДЕНЕ - гадове мръсни, ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПРОТЕСТИ КАТО В РУМЪНИЯ

Хехех, пуснаха партенката за 145лв, а сега Горанов излиза герой и трябва да му благодарим, че винетката ще е "САМО" 100лв! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!!!

Ей тоя др...ьо Горанов защо не излезе с един съвместен отчет на МФ и на АПИ? Да видим колко пари са събрани и колко и КАК са похарчени! По възможност с единични цени за почистване, пълнене на дупки и всички други дейности! На тоя 100 или под 100 цирея на носа и зурлата да му излязат!

престъпници първо пуснаха мълвата, че винетката ще стане 146 лева, т.е. повече от два пъти или повече от 100 процента, сега се правят на хубави, като предлагат само 50 процента поскъпване. С такива к...ски номера можете да минавате само пред вашите неграмотни и просташки избиратели!

сега във Варна , после и в цялата страна ще паднат цените на горивата. Това че донесе по-малко приходи в държавата и сега искат да компенсират загубата....

обаче след плащането на такава сума, ако попадна в дупка на пътя от Варна за Бургас или Добрич, целият ремонт да го поема държавата.

"да свикнем, че ако искаме да има тунел под Шипка, трябва да плащаме за минаването през него." И защо така бе?! В Швейцария годишната винетка, която е необходима САМО за магистралите струва 40 франка (73 лева). В Швейцария няма платени тунели - включени са в цената на винетката, ако са на магистрала, а останалите са напълно безплатни. Единствените платени тунели са тези на границите с Италия и Франция и то защото са международни и таксата е обвързана с междудържавно споразумение. Та не виждам защо трябва в България да свикваме с идеята, че ще плащаме за тунел, който сами ще си построим с наши средства и на наша територия?!

в турция за да минеш от европа за азия си плащаш моста, иначе трябва да плаваш из босфора

роднинска връзка имат Винету и Винетка?

Мръсна, крадлива, алчна гербаджийска сган!!!

Полицай стачкуват опрощават е то от кого да вземат пак данъсоплотеца робът ще блъска и отдържат за лежаците .Бойко мека мара.

540704

Абе, какво ми дреме за вашите автомагистрали, по които пътувате Вие, охранените депутати и чужденци с нищо не допринесли за тая държава. Аз пътувам от години по пътища с дупки, дори не асфалтирани. Защо трябва да плащам заради вас повече и от без това високия държавен рекет, за ползването на така наречените пътища? Не Ви ли стигнаха 16-те милиарда които откраднахте ,ами искате още?

Предлагам:цената на винетката да се определя като еднакъв процент от доходите на шофьорите.Тези,които имат високи доходи ползват пътищата много повече от бедните, който държат по една таратайка пред панелката,за да ходят на село-не за удоволствие ,а да оцеляват.Реално-за пореден път беднотията ще плаща на тарикатите.

Умирам от кеф,като знам че част от вас са гласували за герб,а сега рев до небето

тук ревете само комунягите ! вие искате все да сте на аванта и да взимате без да плащате !

Трол,това члена на БКП, гойко методиев ли ти го спусна или си просто тъп?

Тези които са гласували за герб, сега РЕВАТ. Хак им е и "Белият автобус" и доматите на "Босия". Той пък обеща, на гробарите да им приложи някаква нова, "смъртоносна хватка". Тоест, да ги "бутне" в гроба, който за нас те копаят.

Голям цинизъм е тоя Горанов! Аз от 2009г. си карам по старите необновени пътища със дупки и на кръпки и пак на дупки и защо.....

Предлагам всички водачи на МПС -та да въстанем и да им таковаме мамицата веднъж за винаги.

През 2016 г. приходите на държавата от винетки силно ще намалеят...

А, ако се разсърдим простия ще клекне!

В момента в който това стане, винетка няма да си купя и ще си карам без нея. Полиция не ме е спирала от 5 години, дори и да ме спре си плащам глобата, стига да се стигне до глоба, което силно ме съмнява, то и на полицаите им е писнало от простотии, и те са хора!

Аз повече Винетка няма да купувам.

И аз, защото нямам тези пари

че като нямаш 30 стотинки на ден за винетка , с какво си купи кола , с какво си купуваш гориво , гуми , масла , филтри застраховка и тнт ? !

Има ли стачка на държавни служители, значи държавата е слаба. Има ли на ченгета и лекари държавата я няма.

Поредното дране С Р А М Напишете какви са заплатите и тогава определяйте цени на винетки ,отидете и вижте хората по белия свят по какви пътища пътуват и погледнете тук Ц И Н И З Ъ М

Пак поредното изнудване и ограбване на българина.В Европа винетки има само за магистралите ане за второстепенната инфраструктора.Направете я 100лева но да е задължителна само за магистралите както е в Европа а вие задължавте всички които имат автомобили да плащат винетка,на това освен рекет незнам как може да се нарече.

Ти ли не знаеш "как може да се нарече"? това, освен мутренско-олигархичен рекет. А защо да не е, "акъл парасъ" / ум-знание и пари за нещо/. Не може да не се отчете заслугата на "Борисов 1" и "Борисов 2" , за СПЛОТЯВАНЕ НА В МИЛИЦИЯТА И АРМИЯТА В ЕДНО. Не пренебрегвам и конкретните лични усилия на Бойко Борисов и Владислав Горанов, за ТИКАНЕ към присъединяване и обединението им със ЗДРАВИТЕ НАРОДНИ СИЛИ, защото "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!"

Ще вдигнат ивинетките, щото сме мухлювци и пак ще си затраем. Виж, ако посегнат на турските сериали, идиотските риалитита или безбройните игри на късмета, за нула време ще бъдат изметени от разярената тълпа.

Съобразена с ифлацията, цената на винетката трябва да се намали, а не да се увеличи почти двойно.

сто лева са цигарите за половин месец ! цигарите и бирата за седмица ! цигарите , бирата и гроздовата за три дни ! що ревете ?

Едно време единият ми родител, харчеше такива пари за тези цели. Та ми стана мъчно за децата ти. Затова.

А които не пият и не пушат, да спрем презервативите ли БЕ!

Омръзна ми от ТЪПИЗМИТЕ на управляващите!!! 1. Винетния стикер следва да е процент от МРЗ - като ни е нисък стандарта, ще събират по-малко - тя и държавата не е особено голяма, а и има още транзитни такси, магистралите се финансират отвън - пък и не съм аз виновен, че стрували 15 млн. лв на километър, а се скапват за 6 месеца - има си търгове и гаранции за това!!! 20% от МРЗ и толкоз - 76,00 лв.!!! Като я вдигнат депутатите, щото не си сменят автопарка 2 пъти за мандат, не правят 56К километра "служебни" с народна пара и с народните лимузини и т.н. пари ще се намерят!!! 2. Магистралите следва да са ПЛАТЕНИ - НО, колкото ги ползваш - караш 100 км. - Х сума, караш 10 000 км., 100 по Х сума!!! 3. Тежките камиони, гондоли с чакъл по 25 тона и всичко друго дето гази адски градски и републикански пътища следва да плаща ЯКО, че цялата инфраструктура е на вълни и коловози - по София направиха кварталите на Г...З да строят едни блокове и комплекси, а после аз си троша колата в тия хендеци, а някой се пуйчи да взема по 900 евро на квадрат, пък и улица не оставили, като строили!!! 3. Тъпите им застраховки "Гражданска отговорност" - дето нямат наяждане с тях, следва да са ПЕРСОНАЛНИ, а не тая простотия сега на кола!!! Като имаш в досието в КАТ, 4 катастрофи, 5 акта и искаш да караш 200 коня кола, ще платиш примерно 900,00 -1 000,00 лева - ЗАЩОТО СИ РИСКОВ ИДИОТ, с мераци!!! Като нямаш и едно неправилно паркиране, ще платиш 130,00 лв.!!! В тоя ред на мисли и глобите следва да са така - като ти е колата 200К лева - ще платиш процент глоба по оценката й, така ще те засърби, колкото й да си "баровец"! Като ти щипнат 8 - 10 бона, ще ти се дръпне г.....о, а не и за "баровците" и "тарикатите", а и за гольовците - 200,00 лева?! Ама това се иска мили сънародници - НЕ се ЧАКА да стане - инак НИКОГА няма да стане!

100 левовата минетка ,ще изяде на някой главата...

e mi na lileto - kiflata!!!!

сега е момента да се вдигнат на стачка и водачите на мпс .ще стане като вав филма ,,опасен чар водач мпс,милиционер

Време е май да се въведат тол такси.Така че, който иска да си джитка помагистралите - да си плаща!

зводи требе бе уйо!!!!!!

След седмица,ще пише...80 лв и т.н., и т.н ...

При Бате Бойко само се намаляват заплати , вдигат се данъци, винетки, но се строят магистрали и метро.

Виждам голям разнобой между троловете - едните плюят, че нищо не се строи, другите пищят, че много ленти се режели... А уеднаквете плюнките де, че така взаимно се унищожават... :-)

lu4ka

Пропуснал си десетичната запетая.

като ни сравнявате с цените на винетките на западните страни,сравнете с тях и заплатите.Не били увеличавани от 8 години,то и заплатите ни не увеличавани от тогава.

Винетката ще мериш според разходите за ремонт и поддръжка, а не според пършивата ти заплата. Искаш пътища - скъпа винетка, няма винетка - няма пътища... Проста работа...

Поне 100 точки си си надписал в никнейма, нали?

Пършивата заплата викаш?Искам да ти навра в гърлото пършивата си заплата и 100 левовата винетка!Проста глава...

FuckTheEU

Вече колко години плащаме винетки, къде са хубавите пътища? На магистралата Шумен - Варна зеят двуметрови ями с 5-10 санта дълбочина, а в люлин между блоковете е по-зле и от черен път.

Степени на наглост: нагъл , по-нагъл , най-нагъл , Влади Г....ов

Тъп,по тъп,най тъп...КЛОАКИСТ!

"Влади Горанов ми е като дете. Дойде при мен и ми каза: Шефе, ти си на 55 и оттук нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите колеги станаха милионери, а пък аз стоя в тази зала за 2000 лева и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, как да ги издържам? Ако имаше поне политическа класа у нас, ако имаше смисъл като експерт да стоя в парламента, но сега в парламента няма нищо, свързано с политиката и експертността, заяви Борисов в интервю за в. "Преса".

може в други държави цената на винетките да е по-висока. Но за тези дупки по пътищата, които съсипват колите ни, е е адекватно да се увеличи цената. Пример - пътя през Петрохан от София до Берковица. Ужасно състояние. Ужасно. Няма ли да се започне и изграждането на тунел през Петрохан? Да пътуваш там е мъка и огромно напрежение.

Няма, те асфалт не ядат. Асфалтът не се яде..

В магазина вземаш хляба от щанда, ако ти харесва, и тогава плащаш на касата. А сега първо ще плащаме и ще чакаме за тунели и по-хубави пътища. Това го няма никъде. Или ,,плащай и трай бабо за хубост,, .......

А ти какво искаш - да ти направят път и да те питат дали ти харесва? Ами ти сам си знаеш отговора, хейтъре! А на този, който ще го построи, няма да се плаща ли? Е кой глупак ще ти строи? Сигурно ще е такъв като тебе...

си тъп. А заемите дето ще ги плащат внуците ти за какво са?

Всички коментиращи тук сте скотове. Един мисли как да кара без винетка, друг сравнява с Европа. До там ли я докарахме да ни е все едно! Увеличение то 50% на пътната такса, какво е основанието че някой със своето желание да реже лентички през 3 месеца без да има необходимите финанси. Да не говорим за качеството, всичко построено се е разпаднало. Дремете и се тюхкайте. Много нещастна душица е това българина!!!

Голям спор голямо чудо за поскъпване от 15 евро,и какво точно ще правят с тия 15-ина евро.Колко тунела,колко моста и магистрали ще построят с тях.Аз знам точно нула!

Аз знам едно - от Благоевград до Созопол от лятото - по еднопосочен път, без насрещно движение... Десетки спасени животи от челни удари, а ти ще сметнеш колко струват... И не е само това, хейтъре!

А бе кой ходи от Благоевград до Созопол бе пич? Гръцкото море е само на 300 км.. И кой нормален ще отиде да се къпе в лайната и да му дерат по десет кожи?