Виктория Василева: Ще има обновяване на редиците в ИТН, да спрем с темата "Петър Илиев"

Според главния секретар на партията, компромисите, които ще бъдат необходими, ще бъдат направени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дълбоко се съмнявам, че свестни хора ще отидат при Тошко африкански.

В чалготека: "Пусни ми нещо на ИТН" :) Кво обновяване бе, само надолу сте оттук нататък :)

Да спрем да обсъждаме Илиев, а? А как са но обсъждахтееее :) Сега Слави как ще се погрижи за него?

Що пък да спрем?

Може пък да направят някой скеч на тема "Петър Илиев"? Такава издънка как се прпуска?

Извинете, сбъркахме?

славуца оплю кой ли не за тези години, асега-наакахме се, ама ще се отмирише.. не няма да се отмирише..

начело със Славуца, да го духа!

Тази госпожа взе да се обърква, защо ли не каже, че се срамуват от този безочлив “преподавател”. Вие, уважаема госпожо ,работите с този плагиат,или крадец, от времето на референдума,нали така ни казвахте преди! А от референдума мина доста време , това значи, че вие го познавате от доста добре, или поне така ни убеждавахте! Дали някога ще спрем кражбите и манипулациите, дали ще се намерят хора за тази “болезнена операция”,завладяла най високите властови постове ????Вече не вярвам ….

Да спираме, значи? Ала защо? Не, това НЕ са компромиси, по-страшно е, по-голяма тежест има, да го разровим, и до Барбадос да стигнем. Престъпници!

Кога остаряха лицата ви, че да ги обновявате? Та вие сте в политиката по-малко от 6 месеца?!?!?!?!?!? Или този срок е достатъчен за да се омаскари всеки замесил се с вас?

Възможно е да има 4 партии в НС - ГЕРБ, БСП, ИТН и ДПС. Е, и ?

Права е, обявен е кастинг за обновяване на ИТН. Всички които са над 18 години могат да участват. Кастингът ще в бъде в 3 фази - официално облекло, по бански, и изпълнение на песен от репертоара на Кукубенд по избор. Всички които са епилирани и остригани нула номер имат бонус точки.

Научи си Слави урока, ама твърде късно. Така е: умните хора се учат от грешките на другите, а глупавите от своите собствени. Да беше слушал Слави съветите на хора като тази г-жа. Ама, късно е либе за китка. Дойдоха "Новите варвари".

Всеки има право да мечтае каквото си поиска.

ПО-ДОБРЕ СЛАВУЦА ДА ЗАКРИЕ ТАЯ СБИРЩИНА И ДА СИ ГЛЕДА ЧАЛГАТА И ВИЦОВЕТЕ. ВАЩА ЦЯЛАТА АПРТИЯ СЕ СЪСТОИ ОТ ПЕТЪР ИЛИЕВЦИ - ОРДА КОМПЛЕКСАРИ СЪБРАНИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ

Ами госпожата да даде пример за нещо което направиха с тези 2 мандата в НС ? При това водеща партия 2 пъти имахте възможност да предложите правителство - нали така ? И какво се случи Първият път директно отказахте, след това предложихте николай василев за премиер да бори корупцията ! И как си го представяте точно това ? Може ли да разясните бавно и полека със свой думи все пак имате и ТВ нали така? А секретарката му за финансов министър ! ! ! Та на такова обновление здраве му кажи, пък аз му казвам нещо което не е за форумите ... Е вече поне не беше смешно, но пък дойде времето за пародиите - МП продавача ? И този идиот ПИ ! ! ! ! ! Поне си говорете с хората преди да направите някакво предложение, това остава за историята все пак ! Този път ще продължите без мен .

Задължително ваксиниране на всички където може. Само държавата да продава ток. Да се премахнат посредници до електромера.

Всички ви видяха колко сте жалки.Банда комплексари.А за зависимостите на трифонов не е нужен коментар.Тоя човек цаял живот живее сред мутри и “бизнесмени”.

Струвате на българския народ около 200 милиона лева, от които не заслужавате и 200. Некадърници, без грам политическа култура, които се взеха насериозно. Приличате на нескопосани улични хулигани, а сегашното ви гънене пред реалностите е още по.жалко. Лицата на представителите на партията ви са гротескни в своята немощ и комично перчене. Подбраните от вас кадри са вопиющо нелепи и безумно подбрани от вожда и учителя ви Трифонов, който никога е нямал капацитет за нещо друго, освен да прави парн. Ясни сте ни, единственото, което поражда въпроси е как Ивайло Вълчев, една порядъчна фигура сред чалгарските пияндури, се набърка в този фарс. На следващите избори бихте се радвали и на половината от гласувалите за вас. И това ви е много.

Нямате даже достойнство да се извинете....Плагиатов та така няма да стане...Това е немораално, нечеестно и мижитурско .Това ли ви новият морал?

М

Още една кокошка, досущ Манолова. Малко мисъл, много кудкудякане.

Роди ме мамо тъпа - аз сама ще се изруся...

Кога имаха време да се "амортизират" за 2 месеца чалгарските редици че се налага да се обновяват !?!

Сега Петър Илиев е най новата тема.Защо да спираме?щото не ви харесва?Нали щяхте да съдите всеки който не знам си кво си?Хайде почвайте!

Само Извиняваме се ще опреви нещата...о простоия сътворихте не е истина

Много точно казано