ТБ ”Виктория” започва да се разплаща на 12 декември

ТБ "Виктория" ЕАД ще осигури на вложителите пълен достъп до техните средства на 12 декември 2014 г. Специалният надзор се удължава до 22 декември.

Обратно в новината

Коментари - ТБ ”Виктория” започва да се разплаща на 12 декември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе те тия идиоти от БнБ така говореха и за КТБ

Банка Виктория е път, определен кръг от правоимащите да си получат парите над гарантираните влогове.

ай да видим дали ще има новина в която да пише .... СЕ РАЗПЛАТИ

ЧИЯ Е ОФЕРТАТА ПОДАДЕНА ЗА КРЕДИТИТЕ НА СРЕДЕН И ГОЛЯМ БИЗНЕС БЕ ГОСПОДА? ТОВА БАНКОВА ТАЙНА ЛИ Е ИЛИ НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА БАНКИТЕ? ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ ИМЕТО НА ГЪЛЪБЧЕТО КОЕТО НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ СДОБИЕ С КРЕДИТНИТЕ ДОСИЕТА НА СТРУКТУРООПРЕДЕЛЯЩИТЕ ЗА ИКОНОМИКАТА НИ ДРУЖЕСТВА ? ДА НЕ Е НЯКОЙ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БИВШИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА БАНКАТА КОЙТО СЕГА ЩЕ ИЗКУПИ НА БЕЗЦЕНИЦА ЗАДЪЛЖЕНИЕТО СИ КЪМ НЕЯ? И още нещо - ИЗВЪРШЕНО ЛИ БЕ ОБЕЩАВАНОТО ОТ БНБ ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ДОБРИ КРЕДИТНИ ДОСИЕТА ОТ КТБ В ТБ ВИКТОРИЯ!

Защо не отвориха КТБ, а отварят само дъщерната им банка. Това показва каква далавера и двоен стандарт за наши хора и ваши има... Мисля че скоро мутрите ще почнат да се избиват отново. Пожелавам им по бързо да го направят за да не мърсят повече страната!

На мен сценария ми изглежда на следния - Да закрием една банка... няколко човека със стотици милиони кредит да не плащат ... той народа ще плати пък ние ще му оставим другата банка да си функционира на чисто...

ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА ИНТЕРЕСНИ А ДА СЕ ОБЯВИ КОЙ ЕГН В КОЯ БАНКА ЩЕ СЕ ОБСЛУЖВА ДРУГАРИ ТЪПАНАРИ ОТ БАНКОВАТА СИСТЕМА

Искаме национализация на милионите в КТБ!Мошеници!

Старт на разграбването. Банката ще отвори без раздадени кредити и без депозити. Демек, няма вече банка.

По принцип един контролен орган може да изпълнява функциите си само ако обществото може да контролира контролния орган. При нас много контролни органи не ни контролират, а или ни рекетират или тероризират. В банковата система направо ни обират Бизнесът от друга страна също не е лоялен и ето я картинката в нашето общество.

Тази схема беше отгледана и наложена, за да сме в това положение, в което се намираме, защото това отговаря на нечий интерес... а не е следствие на призволни волеизявлениея и действия.

мошетата тъкмо приведоха новите милярди заем и ганиовците хоп в торбичката ...

Ааа, ще връщат и НЕгарантираните (многото) пари. Демек цялата олелия е била за да сменят ченге от един род с такова от друг. Сметката - за нас останалите разбира се.

с чужда пита помен ...

с милярдите кредити на наш гръб ...

Kalin

Така както аз я чета и разбирам новината-успели са да прехвърлят депозитите на свойте хора от КТБ в тази банка и сега могат да им изплатят 100% парите а не само гарантираната сума както щеше да е ако трябваше то КТБ да си взимат парите.За това беше цялото мотане протакване и.....

Българите не биха могли да се противопоставят поради своята бедност, дезориентираност и стрес. Въпреки, че са най-бедните в Европа, голяма част от тях попадна под властта на банките, чрез тегленето на кредити за щяло и нещяло. Веднъж взели кредит, те се превърнаха в тотални роби на системата. Неспособността и затрудненията които срещат да погасяват кредитите си им се втълпяват като собствени грешки и им се насажда чувство за вина и малоценност, а от там те губят и малкото вяра в собствените си сили и възможности. Те не могат да осъзнаят, че са станали жертва на измама от страна на финансовите институции, които едностранно определят и могат да изменят както си искат условията по отпуснатите заеми. Вместо да въстанат и да се противопоставят бурно, като общество на въпросната несправедливост, те се затварят в собственото си нещастие и чувство за вина.

Шепа алчни представителни политици с болни мозъци напълно съзнателно оставиха без защита потребителите на банкови услуги. Това се отнася както за физическите лица, така и за малкия и среден бизнес. В същото време се толерира привилигерованото и монополно поведение на банките, които, противно както на юридическата, така и на елементарната житейска справедливост, поставиха българските граждани и българския бизнес на колене пред чуждестранните корпорации, от своя страна и без притеснения те предприеха незапомнено ограбване и изнасяне на национален капитал извън страната. Приравнявайки банките с държавата и общините, шепа алчни политици с болни мозъци удобно са пропуснали да въведат и съответните задължения за тях. Така допълнително беше насърчено голямото ограбване на България. България изобщо НЕ е бедна страна, както ни се внушава постоянно. България просто е една ограбена страна. Нейните богатства са съсредоточени в шепа хора и фирми и са изнесени извън границите. Интересно е, че и медиите са в железните клещи на банките. Журналистите разчитат на парите на банките от реклама и ако излъчат истинско предаване, рекламата и съответно парите спират. Това е и причината за пълното информационно затъмнение. Само в България няма закон за фалит на физическо лице от целия ЕС, по този начин, банкерите буквално са заробили десетки стотици хиляди хора до живот и след него. А тези десетки стотици хиляди заробени хора имат право да ГЛАСУВАТ, ето защо, ИЗБОРИТЕ в РБългария са незаконни, защото гласуващите са напълно зависими (роби). И това е наложено от политическите ЛИДЕРИ от десетки години. Когато НЯМА пълна и реална ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин, изборите са "узаконено" НЕЗАКОННИ.

точното наименование на банкерите ЛИХВАРИ

уж е 100% собственост на КТБ, КТБ фалира пък тази банка- не??? ...аве еййй, някой шъ ми убясни ли ко стаа тука ве...?

Беше 100% собственост на КТБ, мисля че я национализираха, а схемата каква е точно не знам а и не няма значение, дори да знаем истината каква е пак нищо няма да можем да направим, народа не може да действа целенасочено и единно, може само да подскача недоволно на площада.

Братя, забравете за свой дом, за морето, за учението на децата ви, за здраве и храна. Вие ще плащате десетки години откраднатите от Пеевски, Василев и Борисов 4,2 милиарда лева. Не ви ли прави печатление, че тези тримата не реагират на писаното за тях в сайтовете? Ти ги плюеш, а те - дъжд ни вали... Мутри - слаби , страхливи, отмъстителни и опасни.Много им дреме - бъркайте дъббоко в джоба си и плащайте !

Не се заблуждавай(те). Тия изброените трима са подставени лица. Реалните крадци са други. Тия тримата са взели по някой милион за "услугата". Не ги надценявайте - милиарди не се крадат от Сульо, Пульо, Прасьо и подобни, а от по-едри риби зад гърба им.

О, банката не била фалирана.. Тя е разграбена ;)))) Но на кой му пука, щом изплащат... Истината е лукс, на който не сме се наслаждавали от 1944-та насам.