Коментари - Натровеният Юшченко: Знам от какво се страхува Путин | Днес.dir.bg

Натровеният Юшченко: Знам от какво се страхува Путин

Бившият украински президент Виктор Юшченко, сам станал жертва на опит за отравяне през 2004 година, че експулсирането на руски дипломати е добро начало.

Обратно в новината

Коментари - Натровеният Юшченко: Знам от какво се страхува Путин | Днес.dir.bg

Коментари

Героят на първия майдан.

да не го бъркаш с оранжевата революция, когато хората показаха , че имат воля да се отърват от комунистите. нещо, което ние никога не направихме

Осъзнайте се бе хора! Какво добро начало е това! Този Юшченко с всичкия ли си е? Добро начало ли е да бъде изтрита Европа от картата на света при една нова световна война? След едно такова "добро" начало,ново начало няма да има! Проумейте го това най-после!

ситуацията в Сирия е отръжение на това какво би се случило при една евентуална война в Европа. спомни си само какво стана с групата Вагнер

Спомни си само какво стана в Гута. А ако Вагнер имаха ядрено оръжие - дали нямаше да го използват, а ? Ти ако искаш да умреш - отиди се бий ...

ПУТИН ОТ НИЩО НЕ СЕ СТРАХУВА , А ТОЗИ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП,КОЙТО МОЖЕ ДА БЪДЕ УПОТРЕБЕН КАТО СКРИПАЛ ОТ ЗАПАДНОТО РАЗУЗНАВАНЕ.ЧУДЯ СЕ КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ПРОДАЖНИ ОТРЕПКИ,КОИТО ПРИЧИНЯВАТ ТОЛКОВА СТРАДАНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И В БУКВАЛНИЯ И ПРЕНОСЕН СМИСЪЛ.

Труп, труп, ама мечтае за съживяване :)

Познавам едни напети, цял свят ги плюе, но все едно роса ги роси, Гьон сурат им ги викат, путинофилите де. Дръжте се естествено. хаха.

Никой не обича Русия. Никой не обича губещите.

Дано не сме живи да видим губищите!

... един бивш счетоводител от украински колхоз, станал през 1977 г. член на КПСС, за да прави кариера на икономист, да дава такива съвети... Преди 12 часа - Бившият украински президент Виктор заяви в интервю за "Скай Нюз" по случая Скрипал, че експулсирането на руски дипломати от западните съюзници е добро начало, но може би са необходими и военни действия. с оглед на това, че втората му жена е

Катерина Чумаченко, с която имат три деца. Тя е украино-американка, родена в Чикаго, завършила икономика от Джорджтаунския университет и е магистър по икономика в Чикагския университет. Също така е учила в украинския институт към университета в Харвард. Нейната автобиография включва работа в Украинския конгресен комитет на Америка, в Бюрото за човешки права и хуманитарни въпроси към Държавния департамент на САЩ, в Белия дом на Рейгън, в Министерството на финансите на САЩ и в Съвместния икономически комитет на Конгреса.

Давид Жвания, от блока "Наша Украина", каза че историята с диоксиновото отравяне е измислена от предизборния щаб. Юшченко всъщност е имал остро хранително отравяне, което било усложнено от няколко негови хронически заболявания... Което обяснява защо Юшченко упорито отказва да даде кръвни проби на Украинската прокуратура за бъде потвърдена неговата версия, а неговия предизборен щаб се позоваваше на изследвания направени в австрийска лаборатория... резултатите от които, въпреки многократните обещания, така и не бяха показани. Така че и в този случай доказателствата са сведени до апела да вярваме в нечии думи;)

Щом и сипаничавият мошеник изпълзя и задрънка войнишко канче - думократическата задруга се опозири докрай.

пълен смех, целият цивилизован свят се солидаризира с Великобритания, а тук, Бойко - Тенислегендата и пословичен Страхливец, Цецо - Виолетовия, Славчо - Дългуча, Бялата Златка, Пикаещия във фонтани и още знайни и незнайни русофил-истици искат доказателства от Мей ?! Пълен смях....отново между два стола, отново на земята...

България е собственост на руската мафия. Какво по-красноречиво доказателство от това?

Цървулчо,То целият свят се беше солидаризирал и срещу България, по случая с атентата срещу папата. И никой не се извини.

и зла

И ... да вземем да я телепортираме някъде тая Русия ... а ... и после ... кой ще НИ е "ВРАГ"!?

Света не е против Русия, а против самозабравилото се Джуже в Кремъл..

"Западната демокрация", защитавайки "Евро-атлантически ценности", използва все по жалки "методи", "индивиди" "политици", и всичко това "от името" на ЦЕЛИЯТ ПРОГРЕСИВЕН СВЯТ ... е .... без да харесваш и вярваш на Русия ... ама .... как така само ТЯ ЕДИНСТВЕНА остана "НЕПРОГРЕСИВНА" "НЕДЕМОКРАТИЧНА" "АГРЕСИВНА" .... и всички други ДОБРИ ... нещо ....

Че кой трови с диоксин бе? И този изгря на небосклона и ще му отделят 15 минути слава!

И тоя излезна от бърлогата си да плюе Русия а не си дава сметка че ако е бил толкова ефективен ''президент'' щяха да ги изберът след погромите.. Когато наизлизат такива измекяри да приказват срещу Русия става все по ясно кой забърква всички скандали..

му викат - понеже проказата му е станала повод за първия оранжев майдан.

"Филателиста" бил натровен?, Да бе, да...

Чистачката, къде е чистачката- тя е главният свидетел и е най- компетентна по всички такива въпроси.

Като се има впредвид, как се боричкахте кой де е по,по-най може да е конкуренциата Юшченко. Руснаците едва ли ще оставят наполовина свършена работата!

така е, като започнаха да строят АЕЦ Белене го направиха до край, Южен Поток до край го посториха, Турски поток също, а най-много стиганха до край като Вагнер нападна кюрдите в Сирия, тогава стиганха до абсолютния край

То бива да си нагъл лъжец ама това на нищо не прилича вече бе!

е марката на диоксина, добре изследвана от САЩ във Виетнам и открита в кръвта на юшченко след пътуването му за изследвания до там.

И после трупчетата ни ще светят ярко от американски и руски уран. Няма да има никакви проблеми с енергийте източници.

и зла

ще става все по-самотна и все по зла

отколкото зле придружен. освен това предвид броя на населението на страните от ШОС, където са Китай и Индия, не знам... пуснах търсене в гугъл - и ето резултата: Валута: Китайски юан Набира популярност Столица: Пекин Телефонен код: +86 Население: 1,379 милиарда (2016 г.) Световна банка

дръжки

Самотна казваш ? . Официално признатите от ООН суверенни държави са 193. 25 държави обявиха че гонят руски дипломати - това прави 13 % . Някой от БРИКС да е направил това ? А, знаеш ли колко население и територия представляват тези държави ? Това е бъдещето на света. Даже от Голдман Сакс прогнозират, че в най-лошия случай до 2032 г. общият ръст на икономиките на страните от БРИКС ще изпревари този на Г- 7 .

През 2004 година Виктор Юшченко бе отровен с диоксин и той е неговото семейство са убедени, че нареждането за покушението е дошло от Русия Какво странно съвпадение ? През 2018 г. Тереза Мей също е убедена, че отравянето на руския шпионин Скрипал е извършено по нареждане на Путин. В случая с Юшченко 13 години не са никак малко за да се открие поне едно доказателство , а такова няма. Интересно колко години ще са необходими на Мей , за да представи поне едно доказателство ? Не съм сигурен, че след 13 години , някой изобщо ще иска да я слуша. Словашкият президент Андрей Киска заяви, че се е обадил на министър-председателя Петер Пелегрини и му е казал, че очаква Словакия да отговори на "искане за изразяване на солидарност с нашия важен съюзник". Цялата истерия около случая Скрипал всъщност поставя един основен въпрос : кое определя действията на съвременните политици от т.н. демократични държави убеждението, доказателствата или искане за изразяване на солидарност с важен съюзник ?

спомняш ли си Георги Марков като отровихте?

Пак ингилизите дето неоткриха никакви доказателства за това което плямпаха..

А в същност никъде и по никакъв начин не е доказано нищо за Марков. Абсолютно по същия начин се развиват и там събитията! В случая на Марков заключението за вида на използваната отрова се базира само на косвени доказателства, тъй като нито по сачмата, нито в тялото му е открит рицин, но той отговаря като количество, способно да причини смърт. Тъй като по онова време не е известен антидот срещу него, дори и докторите да са знаели с какво е отровен Марков, не са можели да го спасят. Версията дето толкоз се за прословутия чадър се основава на факта, че същия ден с Марков на улицата се сблъсква човек, изпуска си чадъра, навежда се, взема го и си заминава. Толкоз! Тази версия се лансира най-вече в 2 документални филма - британски и немски и се раздухва в пресата. Интересно е и друго - този дето е нарочен за убиеца и до днес си е жив и здрав, и си живее живота. Никога не е арестуван.

Сноудън и Асандж пример за свободата на словото и истината в ингилизката демокрация начело с Мей, Доню и "Кеймбридж аналитика"...

Ако ги ликвидират , пак ще обвинят Русия. Двоен стандарт , "Не ме гледай какво приказвам , а какво правя".

чЕТА РУСОФОБСКИТЕ ИЗЛИЯНИЯ И МИ СТАВА СМЕШНО И ТЪЖНО, КОЛКО МНОГО ПРОМИТИ МОЗЪЦИ

все пак? В интервю за km.ru И. Гундаров, доктор на медицинските науки, професор и академик, обяснява, че още в началото му е станало ясно, че Ющенко е болен от проказа и с неговото становище били принудени да се съгласят и украинските му колеги. В резултат на намесата заболяването било овладяно и резултатът бил налице.

доктор Живаго какво казва по въпроса?

Тъй като цензорът ме изтри, вероятно погрешка, ще повторя: Не се умори Запада да лъже! Доказано беше от световни медицински светила, че Юшченко не е бил натровен, а страда от лепра (проказа). Днес пък Тереза Мей лъже за Скрипал и Запада й приглася. Това активиране на Запада срещу Русия може да се обясни само с едно - Запада има трудности, които може да реши само чрез война! По-добре сега война, отколкото след време, когато и Русия, и Китай ще бъдат много по-мощни.

Русия и Китай СА мощни и точно затова западът го тресе треска и търси поводи за да ги изкара от равновесие, ама нъц.

Целия свят е срещу империята на злото и червения фашизъм - Русия.

О....да....ако под "целия свят" разбираш кухненската стаичка в огромното имение наречено Земя!!! НА 90% ОТ ЗЕМНИТЕ ЖИТЕЛИ ВЪОБЩЕ НЕ ИМ ПУКА КАВИ ГИ ДРОБЯТ шантавитекравари и техните 28 пуделчета! Те сигурно даже не знаят КЪДЕ се намира тази еуропка нещастна!

Мисля, че следващият логичен ход на Путин е да анексира цяла Украина, за да няма повече разногласия че някой нещо е отцепил!

Путин не е толкова лаком. Ще остави нещо за Полша, Унгария и Румъния. Разбира се за сметка на т.нар. прибалтийски "държави", които се пръкнаха като такива през 90-те години на 20-ти век.

на времето майка ми помогна на една украинка но тя се отнесе неблагодарно

майка те е чакала пари за благодарност, нали?

А този е по-добре да не ни напомня за измамата 'аз съм отровен'. Беше се отровил от пиене.

диоксин - О2 - двуокис по старуму! Май всички са натровени от глупост? Поръчкова статия, дори непреведена преведена!

Че статията е поръчкова е ясно, но не пиши останалите глупости, че се излагаш като кифладжия! Диоксина не е двуокис в смисъла на въглероден диоксин (двуокис).

Диоксин представляет собой своеобразную по строению и свойствам группу сложных химических соединений, которые являются производными элементами органической химии. Их образование происходит вследствие высоких температур или сгорания веществ, в составе которых имеются такие вещества, как бром и хлор. Наряду с употреблением воды и еды в организм человека поступает около 90% диоксина, а 10% проникает с воздухом через органы дыхания и кожный покров. Циркулирует тотальный яд в области кровяного русла, накапливаясь в клеточных и жировых структурах. Влияние диоксинов на функции организма достаточно негативное. Это приводит к развитию серьезных проблем со здоровьем.

Човече, двуокис е диоксид, с "д" накрая, а диоксин е силно токсично вещество.

За да говориш за "воени действия", трябва да нямаш здрав разум!

Започнах да уча руски, някой да знае интензивни ли да са курсовете или има време?

започвай да учиш пущу и изчезвай

Сибир и си готов!

Офффф, Аре стига еФтина пропаганда бе. Просто щатите решиха че е по-добре да имат пирамидално структуриран свят, където те да са на върха, отколкото много полюсен свят. Колко обаче е по добре това ще се види в следващите 20-30г. Проблема е че много късно се усетиха.

Светът не може да е многополюсен-всеки има един център на мисълта в мозъка си и един центърна тежеста в тялото си. А къде точно трябва да е този център в света, е въпрос с много неизвестни.

Точно Светът ни е ДВУПОЛЮСЕН! Ти география не си ли учил?!

на настоящия президент порошенко и бившия кмет на одеса в изгнание саакашвили бивш президент юшченко да не е вечерял на вилата на замшефа на службата за сигурност на украйна Владимир Сацюк, като толкова знае.

Русия е вън от цивилизования свят.

Тоя калъф защо си мисли,че ще устиска повече от три месеца в бункера.Тая война дето им е в главите,няма да е като предишната.Последните ще завиждат на първите .

Земното кълбо не приема Русия и ще става все по-зле за руснаците.

Русия си служи с долни методи - отравяне и подобни, това е гнусно.

Този човек беше обезобразен по ужасен начин и няма съмнение, че го направиха същите злосторници, които действат така и с останалите. Той няма как да не е убеден, че зад поредния атентат в Англия стои Кремъл. Като познавам курвенското поведение на Запада няма как да бъда убеден че ако изгоним руски дипломати няма да се стовари всичко върху нас един ден, когато руснаците си стъпят на краката, защото със сигурност ще искат да си върнат. А ако случайно се окажат невинни тогава ще е още по-позорно. Работата е там, че нещата не изглеждат добре за руснаците.

Вова, време е да си анексираш Аляска!

Да, Вова, направи десант в Аляска. Аз ще си взема пуканки и ще гледам непрекъснато новините. Преди години гледах така "Пясъчна бура", но това ще е на степени по-грандиозно, нещо като "Апокалипсис сега 666"

Световното по футбол,и без това спечелено с подкупи на висши лица от FIFA,май няма да се състои...

Натровеният Юшченко: Знам от какво се страхува Путин. Да не му посегнат, защото натравянето ти от храна ще ти се струва закуска. Всички се молим за това, с изключение на Урките злобари. Крим е вече загубен за вас и е крайно време да го преглътнете. Ако не успеете ще трябва и Украйна да загубите.

Русия е агресивна и нецивилизована страна.Винаги е било така.

така си е , вие фесовете още помните руската агресия 1877-1878 г

Екзарх Антим Първи към княз Дондуков: Вие хубаво ни освободихте, но от вас кой ще ни освободи?!

Ние българите , за какви фесове говориш?

С нетърпение очаквам НАЙ НАКРАЯ да прочета "новина" в която да има представени ИСТИНСКИ РЕАЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, че зад отравянето на Скрипал стои Москва /до сега имаме изказване на Тереза Мей и Борис Джонсън/.... до тогава ВСЕКИ може да си говори каквото си поиска и да си мисли и прави заключения както си иска .... и ....

Русия ще настъпи котето май.

отече

че нали знаеш какво става когато една мечка настъпи коте ?

не знам дали наистина е бил отровен тогава, но сега гледа като отровен на тази снимка. То проамериканската политика също е отровна.

Цялата тази пропагандна акция с отравянето е организирана от ЦРУ и английските служби, с цел да се вдигне вой и да не се разреши Северен поток 2. Гледайте само икономическите интереси на нагломасонците, останалото е шит без доказателства, гьобелсови трикчета.

Русия се страхува, защото е сама и целия свят е против нея.

Коментари - Натровеният Юшченко: Знам от какво се страхува Путин | Днес.dir.bg

Натровеният Юшченко: Знам от какво се страхува Путин

Бившият украински президент Виктор Юшченко, сам станал жертва на опит за отравяне през 2004 година, че експулсирането на руски дипломати е добро начало.

Обратно в новината

Коментари - Натровеният Юшченко: Знам от какво се страхува Путин | Днес.dir.bg

Коментари

Героят на първия майдан.

да не го бъркаш с оранжевата революция, когато хората показаха , че имат воля да се отърват от комунистите. нещо, което ние никога не направихме

Осъзнайте се бе хора! Какво добро начало е това! Този Юшченко с всичкия ли си е? Добро начало ли е да бъде изтрита Европа от картата на света при една нова световна война? След едно такова "добро" начало,ново начало няма да има! Проумейте го това най-после!

ситуацията в Сирия е отръжение на това какво би се случило при една евентуална война в Европа. спомни си само какво стана с групата Вагнер

Спомни си само какво стана в Гута. А ако Вагнер имаха ядрено оръжие - дали нямаше да го използват, а ? Ти ако искаш да умреш - отиди се бий ...

ПУТИН ОТ НИЩО НЕ СЕ СТРАХУВА , А ТОЗИ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП,КОЙТО МОЖЕ ДА БЪДЕ УПОТРЕБЕН КАТО СКРИПАЛ ОТ ЗАПАДНОТО РАЗУЗНАВАНЕ.ЧУДЯ СЕ КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ПРОДАЖНИ ОТРЕПКИ,КОИТО ПРИЧИНЯВАТ ТОЛКОВА СТРАДАНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И В БУКВАЛНИЯ И ПРЕНОСЕН СМИСЪЛ.

Труп, труп, ама мечтае за съживяване :)

Познавам едни напети, цял свят ги плюе, но все едно роса ги роси, Гьон сурат им ги викат, путинофилите де. Дръжте се естествено. хаха.

Никой не обича Русия. Никой не обича губещите.

Дано не сме живи да видим губищите!

... един бивш счетоводител от украински колхоз, станал през 1977 г. член на КПСС, за да прави кариера на икономист, да дава такива съвети... Преди 12 часа - Бившият украински президент Виктор заяви в интервю за "Скай Нюз" по случая Скрипал, че експулсирането на руски дипломати от западните съюзници е добро начало, но може би са необходими и военни действия. с оглед на това, че втората му жена е

Катерина Чумаченко, с която имат три деца. Тя е украино-американка, родена в Чикаго, завършила икономика от Джорджтаунския университет и е магистър по икономика в Чикагския университет. Също така е учила в украинския институт към университета в Харвард. Нейната автобиография включва работа в Украинския конгресен комитет на Америка, в Бюрото за човешки права и хуманитарни въпроси към Държавния департамент на САЩ, в Белия дом на Рейгън, в Министерството на финансите на САЩ и в Съвместния икономически комитет на Конгреса.

Давид Жвания, от блока "Наша Украина", каза че историята с диоксиновото отравяне е измислена от предизборния щаб. Юшченко всъщност е имал остро хранително отравяне, което било усложнено от няколко негови хронически заболявания... Което обяснява защо Юшченко упорито отказва да даде кръвни проби на Украинската прокуратура за бъде потвърдена неговата версия, а неговия предизборен щаб се позоваваше на изследвания направени в австрийска лаборатория... резултатите от които, въпреки многократните обещания, така и не бяха показани. Така че и в този случай доказателствата са сведени до апела да вярваме в нечии думи;)

Щом и сипаничавият мошеник изпълзя и задрънка войнишко канче - думократическата задруга се опозири докрай.

пълен смех, целият цивилизован свят се солидаризира с Великобритания, а тук, Бойко - Тенислегендата и пословичен Страхливец, Цецо - Виолетовия, Славчо - Дългуча, Бялата Златка, Пикаещия във фонтани и още знайни и незнайни русофил-истици искат доказателства от Мей ?! Пълен смях....отново между два стола, отново на земята...

България е собственост на руската мафия. Какво по-красноречиво доказателство от това?

Цървулчо,То целият свят се беше солидаризирал и срещу България, по случая с атентата срещу папата. И никой не се извини.

и зла

И ... да вземем да я телепортираме някъде тая Русия ... а ... и после ... кой ще НИ е "ВРАГ"!?

Света не е против Русия, а против самозабравилото се Джуже в Кремъл..

"Западната демокрация", защитавайки "Евро-атлантически ценности", използва все по жалки "методи", "индивиди" "политици", и всичко това "от името" на ЦЕЛИЯТ ПРОГРЕСИВЕН СВЯТ ... е .... без да харесваш и вярваш на Русия ... ама .... как така само ТЯ ЕДИНСТВЕНА остана "НЕПРОГРЕСИВНА" "НЕДЕМОКРАТИЧНА" "АГРЕСИВНА" .... и всички други ДОБРИ ... нещо ....

Че кой трови с диоксин бе? И този изгря на небосклона и ще му отделят 15 минути слава!

И тоя излезна от бърлогата си да плюе Русия а не си дава сметка че ако е бил толкова ефективен ''президент'' щяха да ги изберът след погромите.. Когато наизлизат такива измекяри да приказват срещу Русия става все по ясно кой забърква всички скандали..

му викат - понеже проказата му е станала повод за първия оранжев майдан.

"Филателиста" бил натровен?, Да бе, да...

Чистачката, къде е чистачката- тя е главният свидетел и е най- компетентна по всички такива въпроси.

Като се има впредвид, как се боричкахте кой де е по,по-най може да е конкуренциата Юшченко. Руснаците едва ли ще оставят наполовина свършена работата!

така е, като започнаха да строят АЕЦ Белене го направиха до край, Южен Поток до край го посториха, Турски поток също, а най-много стиганха до край като Вагнер нападна кюрдите в Сирия, тогава стиганха до абсолютния край

То бива да си нагъл лъжец ама това на нищо не прилича вече бе!

е марката на диоксина, добре изследвана от САЩ във Виетнам и открита в кръвта на юшченко след пътуването му за изследвания до там.

И после трупчетата ни ще светят ярко от американски и руски уран. Няма да има никакви проблеми с енергийте източници.

и зла

ще става все по-самотна и все по зла

отколкото зле придружен. освен това предвид броя на населението на страните от ШОС, където са Китай и Индия, не знам... пуснах търсене в гугъл - и ето резултата: Валута: Китайски юан Набира популярност Столица: Пекин Телефонен код: +86 Население: 1,379 милиарда (2016 г.) Световна банка

дръжки

Самотна казваш ? . Официално признатите от ООН суверенни държави са 193. 25 държави обявиха че гонят руски дипломати - това прави 13 % . Някой от БРИКС да е направил това ? А, знаеш ли колко население и територия представляват тези държави ? Това е бъдещето на света. Даже от Голдман Сакс прогнозират, че в най-лошия случай до 2032 г. общият ръст на икономиките на страните от БРИКС ще изпревари този на Г- 7 .

През 2004 година Виктор Юшченко бе отровен с диоксин и той е неговото семейство са убедени, че нареждането за покушението е дошло от Русия Какво странно съвпадение ? През 2018 г. Тереза Мей също е убедена, че отравянето на руския шпионин Скрипал е извършено по нареждане на Путин. В случая с Юшченко 13 години не са никак малко за да се открие поне едно доказателство , а такова няма. Интересно колко години ще са необходими на Мей , за да представи поне едно доказателство ? Не съм сигурен, че след 13 години , някой изобщо ще иска да я слуша. Словашкият президент Андрей Киска заяви, че се е обадил на министър-председателя Петер Пелегрини и му е казал, че очаква Словакия да отговори на "искане за изразяване на солидарност с нашия важен съюзник". Цялата истерия около случая Скрипал всъщност поставя един основен въпрос : кое определя действията на съвременните политици от т.н. демократични държави убеждението, доказателствата или искане за изразяване на солидарност с важен съюзник ?

спомняш ли си Георги Марков като отровихте?

Пак ингилизите дето неоткриха никакви доказателства за това което плямпаха..

А в същност никъде и по никакъв начин не е доказано нищо за Марков. Абсолютно по същия начин се развиват и там събитията! В случая на Марков заключението за вида на използваната отрова се базира само на косвени доказателства, тъй като нито по сачмата, нито в тялото му е открит рицин, но той отговаря като количество, способно да причини смърт. Тъй като по онова време не е известен антидот срещу него, дори и докторите да са знаели с какво е отровен Марков, не са можели да го спасят. Версията дето толкоз се за прословутия чадър се основава на факта, че същия ден с Марков на улицата се сблъсква човек, изпуска си чадъра, навежда се, взема го и си заминава. Толкоз! Тази версия се лансира най-вече в 2 документални филма - британски и немски и се раздухва в пресата. Интересно е и друго - този дето е нарочен за убиеца и до днес си е жив и здрав, и си живее живота. Никога не е арестуван.

Сноудън и Асандж пример за свободата на словото и истината в ингилизката демокрация начело с Мей, Доню и "Кеймбридж аналитика"...

Ако ги ликвидират , пак ще обвинят Русия. Двоен стандарт , "Не ме гледай какво приказвам , а какво правя".

чЕТА РУСОФОБСКИТЕ ИЗЛИЯНИЯ И МИ СТАВА СМЕШНО И ТЪЖНО, КОЛКО МНОГО ПРОМИТИ МОЗЪЦИ

все пак? В интервю за km.ru И. Гундаров, доктор на медицинските науки, професор и академик, обяснява, че още в началото му е станало ясно, че Ющенко е болен от проказа и с неговото становище били принудени да се съгласят и украинските му колеги. В резултат на намесата заболяването било овладяно и резултатът бил налице.

доктор Живаго какво казва по въпроса?

Тъй като цензорът ме изтри, вероятно погрешка, ще повторя: Не се умори Запада да лъже! Доказано беше от световни медицински светила, че Юшченко не е бил натровен, а страда от лепра (проказа). Днес пък Тереза Мей лъже за Скрипал и Запада й приглася. Това активиране на Запада срещу Русия може да се обясни само с едно - Запада има трудности, които може да реши само чрез война! По-добре сега война, отколкото след време, когато и Русия, и Китай ще бъдат много по-мощни.

Русия и Китай СА мощни и точно затова западът го тресе треска и търси поводи за да ги изкара от равновесие, ама нъц.

Целия свят е срещу империята на злото и червения фашизъм - Русия.

О....да....ако под "целия свят" разбираш кухненската стаичка в огромното имение наречено Земя!!! НА 90% ОТ ЗЕМНИТЕ ЖИТЕЛИ ВЪОБЩЕ НЕ ИМ ПУКА КАВИ ГИ ДРОБЯТ шантавитекравари и техните 28 пуделчета! Те сигурно даже не знаят КЪДЕ се намира тази еуропка нещастна!

Мисля, че следващият логичен ход на Путин е да анексира цяла Украина, за да няма повече разногласия че някой нещо е отцепил!

Путин не е толкова лаком. Ще остави нещо за Полша, Унгария и Румъния. Разбира се за сметка на т.нар. прибалтийски "държави", които се пръкнаха като такива през 90-те години на 20-ти век.

на времето майка ми помогна на една украинка но тя се отнесе неблагодарно

майка те е чакала пари за благодарност, нали?

А този е по-добре да не ни напомня за измамата 'аз съм отровен'. Беше се отровил от пиене.

диоксин - О2 - двуокис по старуму! Май всички са натровени от глупост? Поръчкова статия, дори непреведена преведена!

Че статията е поръчкова е ясно, но не пиши останалите глупости, че се излагаш като кифладжия! Диоксина не е двуокис в смисъла на въглероден диоксин (двуокис).

Диоксин представляет собой своеобразную по строению и свойствам группу сложных химических соединений, которые являются производными элементами органической химии. Их образование происходит вследствие высоких температур или сгорания веществ, в составе которых имеются такие вещества, как бром и хлор. Наряду с употреблением воды и еды в организм человека поступает около 90% диоксина, а 10% проникает с воздухом через органы дыхания и кожный покров. Циркулирует тотальный яд в области кровяного русла, накапливаясь в клеточных и жировых структурах. Влияние диоксинов на функции организма достаточно негативное. Это приводит к развитию серьезных проблем со здоровьем.

Човече, двуокис е диоксид, с "д" накрая, а диоксин е силно токсично вещество.

За да говориш за "воени действия", трябва да нямаш здрав разум!

Започнах да уча руски, някой да знае интензивни ли да са курсовете или има време?

започвай да учиш пущу и изчезвай

Сибир и си готов!

Офффф, Аре стига еФтина пропаганда бе. Просто щатите решиха че е по-добре да имат пирамидално структуриран свят, където те да са на върха, отколкото много полюсен свят. Колко обаче е по добре това ще се види в следващите 20-30г. Проблема е че много късно се усетиха.

Светът не може да е многополюсен-всеки има един център на мисълта в мозъка си и един центърна тежеста в тялото си. А къде точно трябва да е този център в света, е въпрос с много неизвестни.

Точно Светът ни е ДВУПОЛЮСЕН! Ти география не си ли учил?!

на настоящия президент порошенко и бившия кмет на одеса в изгнание саакашвили бивш президент юшченко да не е вечерял на вилата на замшефа на службата за сигурност на украйна Владимир Сацюк, като толкова знае.

Русия е вън от цивилизования свят.

Тоя калъф защо си мисли,че ще устиска повече от три месеца в бункера.Тая война дето им е в главите,няма да е като предишната.Последните ще завиждат на първите .

Земното кълбо не приема Русия и ще става все по-зле за руснаците.

Русия си служи с долни методи - отравяне и подобни, това е гнусно.

Този човек беше обезобразен по ужасен начин и няма съмнение, че го направиха същите злосторници, които действат така и с останалите. Той няма как да не е убеден, че зад поредния атентат в Англия стои Кремъл. Като познавам курвенското поведение на Запада няма как да бъда убеден че ако изгоним руски дипломати няма да се стовари всичко върху нас един ден, когато руснаците си стъпят на краката, защото със сигурност ще искат да си върнат. А ако случайно се окажат невинни тогава ще е още по-позорно. Работата е там, че нещата не изглеждат добре за руснаците.

Вова, време е да си анексираш Аляска!

Да, Вова, направи десант в Аляска. Аз ще си взема пуканки и ще гледам непрекъснато новините. Преди години гледах така "Пясъчна бура", но това ще е на степени по-грандиозно, нещо като "Апокалипсис сега 666"

Световното по футбол,и без това спечелено с подкупи на висши лица от FIFA,май няма да се състои...

Натровеният Юшченко: Знам от какво се страхува Путин. Да не му посегнат, защото натравянето ти от храна ще ти се струва закуска. Всички се молим за това, с изключение на Урките злобари. Крим е вече загубен за вас и е крайно време да го преглътнете. Ако не успеете ще трябва и Украйна да загубите.

Русия е агресивна и нецивилизована страна.Винаги е било така.

така си е , вие фесовете още помните руската агресия 1877-1878 г

Екзарх Антим Първи към княз Дондуков: Вие хубаво ни освободихте, но от вас кой ще ни освободи?!

Ние българите , за какви фесове говориш?

С нетърпение очаквам НАЙ НАКРАЯ да прочета "новина" в която да има представени ИСТИНСКИ РЕАЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, че зад отравянето на Скрипал стои Москва /до сега имаме изказване на Тереза Мей и Борис Джонсън/.... до тогава ВСЕКИ може да си говори каквото си поиска и да си мисли и прави заключения както си иска .... и ....

Русия ще настъпи котето май.

отече

че нали знаеш какво става когато една мечка настъпи коте ?

не знам дали наистина е бил отровен тогава, но сега гледа като отровен на тази снимка. То проамериканската политика също е отровна.

Цялата тази пропагандна акция с отравянето е организирана от ЦРУ и английските служби, с цел да се вдигне вой и да не се разреши Северен поток 2. Гледайте само икономическите интереси на нагломасонците, останалото е шит без доказателства, гьобелсови трикчета.

Русия се страхува, защото е сама и целия свят е против нея.