Коментари - Викат Горанов и Маринов заради скандала с НАП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господа от БСП, гражданите нямат нищо против да им изтичат данни от НАП, за любимия ГЕРБ са готови на всичко.

По е интересно какво събират НАП за нас. Те са като ЦРУ. Ракетьорска група за удар върху нормалните хора. Значи събират и данни кой е играл хазарт. Ама то си е моя работа къде играя хазарт и колко печеля. Значи, ако губя от хазарта или ако губя от нещо друго НАП няма да ми признае този разход и да ми приспадне от данъците, но виж като печеля са първи на вратата. И какво правят с данъците от вас -крадат ги. Вие искахте ли да бъдат вложени парите в Граф Игнатиев или в Ф-хх самолети или в лоши огради или в по-високи заплати за народните представители или по-високи заплати на НАП? Просто питам. Та НАП разследват хората, а пък на циганите , мутрите и хората от правителството апартаментите, къщите и колите не виждат. НАП виждат обаче неиздадена касова бележка за 1 лев. --- странно

От ГЕРБ трябва да попитат БСП дали тази акция с източването на данните от НАП е поръчана от тях или е инициатива на техните началници от Москва!?

и?!

Звучи ми,като "дървено желязо",другарю...

Процедура е министрите да уведомят НС и следователно общественоста за случващото се. Дали другарите имат и понятие по темата или само се правят на опозиция е друг въпрос.

Другарят Борисов винаги има понятие по всяка тема!

Е, и какво като ги викат? Те да си викат, той керванът си върви, въпрекиш лая на кучетата...

Но не обича да му се разваля рахатлъка и затова е пратил двете калинки да духат супата и сърбат чорбата.

В заглавието няма глагол бе Дир-овци!!

Има ли значение кой я е поръчал след като тези които трябва да защитават система и получават заплати не стават за нищо

И сега гора от празни погледи и тъпотия до шия. Това ще го гледам.

Оставам с впечатлението, че лично Борисов, Маринов и Горанов са източили данните на НАП. Този деятел на БСП май забравя колко държави за жертва на подобни руски атаки. Вместо да осъди бандите в Русия той взел да търси причини там, където ги няма.

Хакерът е руснак и е само един. Пише в мрежата по повод на цялата случка. Нарича органите ни "глупави и бездарни ".Правителството-"тежко корумпирано и бездарно " Пробивът/дупката в системата съществувал от.....11 години...!!! В крайна сметка,били засегнати/хакнати личните данни на 5 млн българи. Е,нЕма такава Държава!

Според Горанов това е най-тежкият хакерски пробив към държавата. Той обяви за спекулации твърденията, че Русия ни е атакувала заради решението да закупим американски изтребители.