17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз да попитам управляващите - ние като имаме наш, собствен, построен с труда на народа АЕЦ, за къв да плащаме вътре в страната по борсови цени? А, за какъв? Боли ме ... за някоя ес директива зад която са се скрили. Да отварят двата затворени реактора в Козлодуй като е печелившо да се продава ток извън страната, да строят Белене, имаме реакторите. Но токът на вътрешния пазар трябва да е с минимална, клоняща към 0, надценка и печалба.

Даживее ЦК на БКП и машниките им!

След установяването на Радев Мадурото в управлението на България - нещата стремглаво тръгнаха надолу. Честно казано, предпочитам и Ямбол да остане без вода и градовете да минат на режим на тока, за да може много бързо народа да разбере точно какво ни надробиха. Със замазване по-лошо ще става.

Идиотите в НС, приели мораториум, да плащат всички задължения, следващи от глупостта им.

12 години се замазваха и отлага проблеми. Сега ли ми говориш за замазване.

питай Борисов те либерализираха пазара на ток

12 години, ли?!? Като почнете така и ставате смешни. Все едно преди 16 години бяхме Швейцария, нали? Преди 20 години - мед и масло се лееха... А, я ми припомни, кога последно общините не бяха в състояние да ди плащат сметките за базови услуги като водоснабдяване и електричество? Последните 12 години не помня такива проблеми. Не помня режим на тока на уличното осветление от 1998 година, а ти?

Защо само за тока. И хляба трябва да му намалят цената.

Питай Прокопиев, неговите фирми са основен посредник в търговията на тази борса. Самия Прокопиев си има 2 партии в Парламента и в момента партиите му са се окопали в МС. От трета страна сериозно е хванал на къса каишка и Радев... И ето го резултата.

Ако нямаш пари за хляб, ще ядеш пастите на жена ми!

11 Години Герб имаха комфорта на присъединтелните фондое на ЕС. А да сравняваш икономиката на Бългаия (а и световната) сега с някоя е предните години е много несериозно. Сега сме в Ковид , икономиката е на ръба на рецесия , а Голяма част от програмите от ЕС приключиха. Хайде да си отвориш очите и признаеш грешките на предните управляващи.

Много е тъпо да сравняваш България, грабена близо 60 години от ченгета комунисти, тук, където няма и един с лустрация, децата на БКП функионррите се преструват на десни, и да сравняваш тоя алъш-вериш в България с Европа.. Ние не можем да се сравним с Унгария или Чехия дори. И още от комунизма не можем да се сравним с тях. Изобщо не ми говори за международни кризи - тук далаверата господства от Татово време. И нашата криза си е местна, много не се влияе от международните

тази борса беше създадена и направена Задължителна от Парламента още през 2019 година. Също така енергиние ни пазар беше обединен с Руманския. Обвинявай сега бизнесмени , че са намерили начин да правят бизнес в тази порочна среда. А колко са всички фирми правещи бизнес на тази Борса ?

Това не е бизнес. Това е монополна структура. Начина се намира чрез "наши хора" и връзки. А, по линия на баща си (дъртия комунист от Воден), Прокопиев има доволно количество връзки с ДС ченгетата, които от 90та въртят демокрацията

Само за лустражия не ми говори. Всички който са били с управляващо мозинство са виновни , да не забравяме кой беше това последните 11 години. Българската икономика не е изолиран остров е икономиката на света и в частност на ЕС. като сме член на ЕС даже сме още повече обвързани.

Пешооо, Пешо - да се прекръстиш на Ален Прост. Точно бизнесмените опорочават средата със стремежа си да купуват политици, министри и др, за да си създават конкурентно предимство.

Ти си като развалена плоча с тия 11 години. Я, дай, прескочи малко на чекмеджето, че не можа добре да защитиш тезата как само последните 12 години сме затъвали, а преди това е било растеж и цъфтеж...

май не сте наясно , че целта на всеки бизнес е да прави пари . А зашо има минстри и политици които се продават? Има ли наказани за това минстри и политици които се продават? кой и кога създаде тази монополна структура ? какви са мерките против купуването на политици ? не е случайно че България е номер 1 по Корупция в ЕС и няма нито един осъден политик за корупция . В такава среда работят фирмите и се адаптират към нея. ( за наша сметка)

Не, преди 12 години не е било растеж и цъфтеж , така и Герб влязоха в политиката. Както казаха герб имаха лукса на предприсъединителните фондове на ЕС. В крайна сметка изхарчиха парите , а резултата е далеч под очакванията .

Новите в момента имат цялата власт и възможности да променят законите и правилата, Защо ли не го правят? По удобно е да обвиняваш предишните и глупаците клакьори да им пригласят!

Целта на бизнесмена е да прави бизнес, но от кога правенето на бизнес означава да купуваш политици. На въпроса ти защо има политици за продан има едно хубаво правило от икономиката : търсенето определя предлагането. Като има кой да търси политици за купуване, ще има и политици да се предлагат. За мен по-интересно е хора като Прокопиев, от къде имат пари, за да купуват политици. Също от къде имат средства да учадтеат6в бизнеса с електричество. Нали знаеш, че там не е за жълти стотинки. Нали, уж, преди 25 години Прокопиев е бил скромно момче, със скромни вузможности. Къде в бедна България направи такива милиарди?

ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА, ТОВА Е ВАЖНОТО!

Яжте и пийте, другаря Радев черпи!!!