Вигенин към Тагарев: Хората не Ви вярват, защото оставяте впечатлението, че отстоявате чужди интереси

Каните се да дадете 100 млн. лв. за ненужен строеж на жилища за 500 души, заключи Атанас Зафиров за намерението за изграждане на натовска база в Ямбол

Обратно в новината

Коментари - Вигенин към Тагарев: Хората не Ви вярват, защото оставяте впечатлението, че отстоявате чужди интереси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди 10 Ноември поделенията в рамките на градовете не пречеха, а 100 000 армия беше повод за гордост. Що крокодилски сълзи се изплакаха за нея, що патетични речи... Сега същите лицемери реват за 1 500 военни и са против превъоръжаването на БА. Чудя се кой всъщност обсужва чужди интереси

Защо ни говорят глупости... Военната база изобщо не е отдалечена от "големи населени места"! Ако гледате само София- тогава ДА, но нали и другото е България или вее забравихте за останалите българи, а само осраните си мазни задници виждате?

Политическия фашиски боклук е само от идиоти ще мрете като украйнският фашиски идиоти

смешнико

Вигенин защитава българските интереси,а не на чужди посолства и е време и другите да го правят.

Вигенин е на Сергей любовницата.

Дай 100 те милиона за болници,деца и детски градини,а не за американски бойни групи българомразецо.

Дай всичко на на американците, Костя.

съвсем дирекно отстоява американските интереси

Севернокорейските.

Никога не е защитавал българските интереси, а само ги търгува

То е пределно ясно, че Тагарев и всички останали в правителството са назначени с една цел- да продават колкото се може по-унизително България и българския народ! НАТО да върви на майната си, след като доказа, че не е отбранителен пакт, а пакт за нападение! Имате ли нещо да кажете, когато искат да инсталират нападателна база близо до някое населено място, т.е. автоматично става мишена за ядрените ракети и познайте какво може да стане?

Руските ядрени ракети ще оцелят някой русофил вместо Тагарев. Познах ли?

Ямбол е традиционно комунистически град. От там и идеята в града да се направи НАТОвска база и да има постоянно присъствие

Много точен коментар! Ямбол е пълен с комунисти и русофилистици!

Да, др. вигенин вашата политика към ватниците да не би да беше в интерес на България, които я съсипаха и продължават да опитват ! Влезе ли НАТО с контингент у нас, дупе да им е яко на ватниците !

Пари за наводнение райони от миналата година нямат но за натовците веднага

Тагаренко,не само оставя Впечатление,че работи за чужди интереси,но и го прави.

Така и не разбрах къде са 4-те действащи от години натовски бази и къде живеят войниците и семействата им?

никаквец рушняшки

отдавна съм с впечатлението, че Вигенин е дисциплиниран воин на Партията-хранилка и когато говори .. не мълчи! (и няма нужда да привличате тук никакви лични характеристики на Вигенин, или, още по-лошо - сексуална ориентация, да му викате Ванин и прочие! С което не ви преча да си го мислите, може би дори и аз си го помислям понякога, ако не спирам телевизора изобщо щом ги видя там от кохортата на Нинова-Решетников! ;) Да се върнем сега на Вигенин. Абе, Вигенин, ти щом си отвориш устата и оттам се посипват московските опорки! Как го правиш, не знам братче!

бе то и ти оставяш впечатлвние, че си vagina и pederast, aма...

дева и гадните продажници дева и долните предатели, 100 милиона за американските окупатори, хиляди лева за украинските наглеци настанени в хотели, а българите кучета ги яли, крайно време е народа да се събуди и да измете тея продажни предатели

Тоя Вигенин, който цял живот защитава руски интереси, нагло заявява, че някой защитава чужди интереси...Това е брутална комунистическа наглост. Гьотсуратщина червена. Червенотиквеничковчена измет.

тъапанар си троле, не минават вече тея глупави опорки, всеки който защитава българските интереси бил русофил, ай у лево ве педал, не искаме американски окупатори в България

Глей Ся ,..на ТЕБ дебиле и .... На тоя, Тагарев...да Ви Припомня : През Втората Световна война ..също бяхме на страната на Хитлер ...и ПОСЛЕ, ..след края и ... останахме 45 години под влиянието на руснаците!!;) И сега, Вероятно ще се случи същото..но вече за по дълго ! Така,че Тагарев ...Работиш за руснаците да Знаеш ..НО,..не знам каква ще ти бъде Съдбата , човече !;)

Русия вън от България.

САЩ вън от България

като малките деца ли отговаряме?

не, като 90% от българите, а не като шепата продажни соросоиди

Като ефрейтор от БНА бих се обърнал към киртака Тагареф : - Ей, кир! Бърсо да ми донесеш чук, пирон и сламка! - Ама защо? - Да ти изпия мозъка бе, киртак!

Жаден ще останеш,..Там няма нищо ..Празна е !!;)

Мойто момче Гост и аз бях ефрейтор 68 ПРП ако това ти говори нещо. и ако аз ти бях стар стар войник шеще да имаш проблем и на учение и на полигон :-) Поздрави от пенсионер / бивш радист-парашутист 1 клас набор 75/ :-)

Тагарено, марш в Украйна!

Браво Тагарев! Марионетките на Нинова все не памнят, че и те гласуваха за НАТО. Ми спамнете си бе, руски чебурашки!

Е и, като са гласували, значи ли че НАТО-то трябва непрекъснато да ви ебе отзад! Та той защитава дори и твоят г.з бе, малоумнико!

Разбирам Тагарев да каже такова нещо за Вигенин, но обратното е направо комично...

ТагаРев това и толкова може. При него всичко е чуждо. Той никога нищо свое не е имал и не е могъл да направи. Разбирайте го както искате. Този е толкова заблуден, та си мисли чуждото за свое и така си живее.

тагареф мъъстйоо подобно поделение ще постройш до границата с РСМ ксшкавал

кой да си хвърли спермата в тая пичка с име Ваджайнин.

Е министър на войната. Ако беше министър на отбраната нямаше мигрантите да нахлуват като скакалци.

такова нещо. Аз нямам такива впечатления, но те сами си признаха, че от посолството им нареждат какво да правят. Дайте прогнози за следващите инструкции на посолството. Например: Данък Украйна

кажи му ВиГЕЙнин и не го обиждай повече ;- ))

реститутката отново се появи.

Не реститутка, този е мъжка проститука

На пилона знамето се вей Азер Меликов пак напънал е СерГЕЙ

Който няма своя читава армия, изхранва Чужда Окупационна от САЩ и други окупатори! Защо България плаща 100 000 000 за да поддържа 1500 чужди окупатори сякаш сме 1500 чужди военни ще решат проблемите на България!? Пълзяща Окупация в това, Първо една,втора..Четири военни бази на САЩ има вече в България,с сега вече затягат хватката...

отстоявал чужди интереси ... като останалите страни в ЕС без Унгария ли?

Точно така.

Прокремълските български уроди избраха ли място за останките на Альоша и МОЧА?

Galfon

Кои хора? Прокремълските български уроди ли?

като ти гледам "снимката" ти си най-големия урод.

Тези, дето искат да те шибат. А те са много да знаеш!

Чак толкова продажно и чуждопоклонник правителство не сме имали в съвременната си история.

Шестнадесетата република ли се обажда?

Не, обажда се 53-тия щат 52-ти е Укрия... Да живей независимостта! Да живей нашта дружба с наглосаксите, да живей долара! Прекрасно! Това ще донесат вазелин да ни разтрият отвътре, а ний ш са радваме и ще плюеме руснаците докато споделяме анално евроатлантическите ценности...

Вайджинин (така се произнася на един друг език и много прилича на един орган) да си гледа ... абе няма си го, но да си го гледа, не да се изказва неподготвен!

се произнася 99. Също като 66, но с гъза нагоре.

Стига бе! Тагарев и подчинените му да работят за чужди интереси?!?! Невъзможно! Това не го вярвам, докато не видя Тагарев да заплаши Русия.

Този е най-голямата отрепка. Надмина даже Сульо Паси, Роско Педероско и Ленче кремче Но... Народният Съд е близо!

комунисти като Тагарев са най гнусните "българи демократи", преминаващи от партия в партия с цел облагодеталстване.....гнусна измет!

бил комунист, а сега "демократ"......ако се обърне палачинката пак ще стане комунист и ще извади билета от БКП от джоба си!

за целия период на демокрация в България съм се нагледал на такива долни отрепки нарекли се демократи!

Не мога да разбера как още се намера нормални хора да посещават този комунистическо-копейкаджийски сайт с нрграмотните писарушковци, с цензурата и всекидневното възхваляване на кауна от неколцина тролове, които имитират трафик.

Не влизам в спор с простаци, че ще падна на твоето ниво, а там ще ме биеш с опит.

ай карай там към германия, кво ме интересува че сте си осрали пътеките, няма да ви бършем гъза.

Не просто обслужваме чужди интереси, ами сме се надупили в очакване на паца в гъзо!

Който народ не храни своята армия ще храни чужда !

Не искат българска армия защото може да се обърне срещу тях! Затова ще храним чужда! За да ги пази!

той ще ме плюе и аз юе му се радвам. Мамичката ви в дупката да еба.

Та той винаги отстоявал интересите на нацистите само му погледни физономята самия внук на Хитлер.

Дреме му за българите!

Трябва да бъде изпратен при другаря Путин да му поднесе медал и от там за Сибир - за минимум 30 год честна комунистическа служба.

с безумни разходи, което е задачата на ПП. Чиста злоба, че имаме по-евтин газ, бензин, ток,, хляб. Трябва да се докаже, че България е бедна, че има мафия - да се докарат мафиоти от Дубай. Да се оправдае постоянното ни оплюване от запада.

Остави демокрацията , тя не е за теб. Ходи си при Жужака.

Защо тази база трябва да бъдете провинцията. Не е ли по уместно да е в столицата. Все пак тази точка е по-важна за защита при евентуално нападение

другарят тагарев,отдавна трябваше да бъде предаден наПРОКУРАТУРАТА и съден за НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО. За такива като него,Васил Левски е казвал,че присъдата е - СМЪРТ !!!

Може USцазата да де настани в ЦАРЕВО в изоставения бетонен комплекс "Кроки Бийч"на Уралския мафеот Костя Циганав и неговия авер Майкал Чорни Само трябва да инвестерат в догрома ,врати и кабели за ел.инсталация