Вигенин: Готови сме да сезираме КС за Закона за домашното насилие

Станахме свидетели на абсурден подход към промяна на важно законодателство, заяви депутатът от БСП и зам.-председател на НС

Обратно в новината

Коментари - Вигенин: Готови сме да сезираме КС за Закона за домашното насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на Нинова е хомосексуалист и има отдавнашна любовна връзка с Вигенин. Има определен обем от материали в тази връзка в мас-медийте.

тоя е от най големите нарушения в традициите

Най-големият и най-яростен защитник в Европейския парламент на истанбулската конвенция и правата на джендърите се нарича Елена Йончева, евродепутат от БСП. Та какво казваше лекенце?

Само да питам, когато жената не дава на мъжа, това не е ли домашно насилие и тормоз?

Тия от БСП големи експерти по домашното насилие излязоха. Но си остават ненадминати експерти по въпросите на джендърите...

На Просто Киро пак му бръкнаха отзад Неговият шеф Ага Бойко му го заби отново

Уважаеми родни некодърници, с харвардски спилециализации и без, ако толкова не знаете как да формулиране един закон, препишете го от някоя западна, развита демократична страна. Иначе, колкото и добър да е един закон, той ще е само на хартия, докато Бай Ганьо, независимо какви титли и позиции в обществото да има, си живее още в миналия век, в мислите си за закона, реда, морала и отношението си към по-слабия, към жените.

Вежди Рашидов каза на глас това, което всички си мислят, за съжаление.Без да се интересуват, че и леките жени са живи същества, човеци. Че и техните половинки имат своите срамни тайни, както и те самите. Мъжът също може да се продава. Рашидов незнаеше, че микрофоните са още включени. Тока и недоразумението Ананиев си засне търбуха, докато звучене националния химн. Какво ли си приказват на две сърца и четири очи, простотии. Те се настаниха трайно в живота на българите. В политиката се наричат престъпно бездействие и некомпетентност, а в живота на обикновените хора, насилие, често със смъртен изход. Десетилетията корупция и бедност, безххаберието и липсата на желание, да се скъса с комунизма, и идващата от Русия корупция, алчността, си казаха думата.

БСП спокойно може да се преименуват на РАП - Русофилска Антиджендърска Партия. Общо взето тези 2 неща изчерпват текущите им ценности.

Реално Вигенин е обиден, че в закона е вписано, че интимната връзка е между мъж и жена... Милият е свикнал да го поема отзад и не вижда как би бил защитен, ако попадне на истински привърженик на вижданията на БСП.

Решението е да се въведе електронен интимен регистър. така всичко ще е ясно, кой с кого и защо, по кое време. Като е цирк - - да е до края.

То ме е срам да го кажа, но БСП останаха най-норманлата партия в парламента! Задължително е да сезирате КС. Тези комсомолци от ПП-Дб не знаят какво правят. Всъщност занят много добре и го правят нарочно, за да прецакат България и българите.

За всичко е виновен режима на агент Денков, който, в мафиотски стил, продължава да назначава "наши хора", тоест хора на посолството, на ръководни длъжности и в МВР, вместо опитни и компетентни специалисти, решаващи проблеми, и по този начин циментира мафиотския характер на управленческата си система.

Слабо, копейке, слабоооооооо

Е па кви да назначава? Ще назначява хора с които ще работи. Да не би президенто да назначава хора от ГЕРБ, ДПС Възбуждани, ИТН? Назначава си негови хора. Защо не коментираш президенто?

Идиот!!!

Мутрафонова, ти ли си! Марш в Сибир!

Домашното насилие е част от всеобщото такова.Може да започне от дома,да премине в училище,оттам на двора и улицата,после по чалготеките,кръчмите,на кръстовищата и пътищата. Фаворизира се насилието над жени,у дома,но нищо не се говори за по-големия насилнически дух,манталитет в пълните им размери.Мутровизация,чалгоризация,липса на възпитание,ценности,чуство на безнаказаност,арогантност и свръх агресия-това е картинката днес.В частност-анаболите,стериодите и купищата вещества,които заливат фитнесите и дискотеките,здраво променят психиката....към лошо. БСП мислят ли по тези проблеми?

В подкрепа на този коментар, ще допълня, че България допуска да бъде управлявана от хора, които използват мутренски изказ, за да се харесат, а и защото са мутренски продукти. За това и насилие има, и ще има. Такъв е общият контекст.

И не само изказ-поведение,излъчване,поглед,стойка,манталитет.Как ли се отразява това на младите,виждайки на екрана и в живота?!

Копейкаджиите са толкова жалки... БСП-ту е ликвидирана партия, сега се мъчат да се правят на по-радикали от възраждане-питеците, за да прилапат някой глас повече от утайката на обществото. Скоро и партията на Мунчо Радев ще се нареди на тоя клон, заедно с Гешев и една сюрия пишман руски патриоти... Нека, няма лошо.

да ги обградим в парламента и да не ги пускаме докато не приеммат/ или припишан от други държави / работещи закони , защитаващи интересите на хората / данъкоплатците . Та ние сме им работодатели на тези калпазани .

Отивай там и ги обграждай, защо стоиш?

Охо, как хубаво ни баламосват... Откакто балонът с украинският контрнаступ се спука виждам, че се случват някои неща- над САЩ всеха да летят НЛО, в България започнаха да бият жените... Всички са много загрижени! Don't look up!

Украйна добре се справя. Раша е все повече в кочината и това е целта. А ти изроде, кому си нужен.

Явно пак си бил в педераско джендърска среда! Майка ти знаец ли че си педерас?

Има достатъчно абсурди. Ама пък бързо приеха туй нещо на две четения. А доказателства кой е мъж и кой жена, ще трябват ли, или на око ще се преценя от съда, може и документ някакъв да гласуват

В Меката на демокрацията е въпрос на "самосъзнание" - престъпник го сложиха в женски затвор, щото се изживява като жена. И там си изнасили съкилийничките. Двуметрова бивша барета, играе в женски отбор по волейбол...

Като се сетя , че данъкоплатецът храни ей такива като този и то доста като него, не се учудвам, че сме бедна страна.

БСП-то ЩЕ СЕЗИРА КС за Закона за ДОМАШНОТО насилие; А умнокрасивитетът СТАЧКУВА пред централата на БСП заради искания РЕФЕРЕНДУМ срещу ДЖЕНДЪР ОБРАЗОВАНИЕТО... СТАЧКА срещу РЕФЕРЕНДУМ?! БГ реалност...

Почти всички от БСП и “възрожденци” са като този примат от Стара Загора - чикиджии, които не могат да общуват нормално с жени! Типичен талибанин! Да го вкарат в затвора, където ще го стрижат редовно и ще го чукат сутрин, обед и вечер! Изрод! Само Костя Копейкин ще му ходи на свиждане!

С това изказване на третокласник си личи от километри от кои 2 партии парти си или хайде 4 ( те нали сега се ожениха са други 2 партии), абе незнам ожениха ли се или са в интимно-брачен съюз - ХАХА, ай наздраве!

Тези пак го играят деструктивно! При БСП и “Възраждане” всичко е разруха! Затова са и в списъка “Миротворец”!

Прав е, всичко е под диктата на бюрократите от ЕК

Какво американско, френско - немско, европейско “робство” те гони бе, тупан. Ние сме съюзници и членуваме като свободна държава в най-демократичния съюз на Земята - Европейския и най-доброто място за живеене!

Добро е. За "бежанци", за джендари, за лезбийки", за кучета, за кокошки, за краставици...

Със закони, морал и почтеност няма да оправите.

Колкото и да не го понасям този, в случая е прав: Всичко се прави на юруш, под давлението на еврогейския съюз и Козяк! Законите се погазват системно , но какво от това, той лидера на ПП е осъден официално за нарушаване на конституцията и подаване на декларация с невярно съсдържание, но пука ли му? - НЕ!

Може би искаш да е под давлението на митрофанимъ? Е нема да стане.

всички комунисти на Белене!

Мъж и жена може да с ЗАЕДНО за 1 година и половина ( 520 дни ) и въпреки това, връзката им да НЕ е интимна.. В същото време, поради негърската пропаганда( негрите спят с каквито животни намерят ), може мъж и жена да са в интимна връзка с РАЗЛИЧНИ хора ВСЕКИ ден.. Дали е интимна връзката , НЯМА значение... ВАЖНО е какъв е РЕЗУЛТАТА. Шом НЕ са семейни двамата, НЕ са задължени с нищо към другия.. Освен ако имат деца....

По времето на светлия комунизъм побоищата в семействата си бяха между членовете на семействата и никой не се интересуваше. Беше си част от комунистическите семейни ценности да пребиеш жена си и децата си. В края на краищата самата милиция пребиваше хората в мазетата на районните управления, без обвинения.

Мъже, бийте се по-здраво и по-дълго жените и децата си, че гледайте какво става в изпедерастялата Западна цивилизация. Еманципирани гейщини и омекотяване на китките и впоследствие най-тежкият въпрос "защото орките от руската терористична кочина ни йебаа така здраво".

По големи педераси от Путин и Медведев няма!

пълен нещастник

Тоя боклук освен да си гали вагината за друго не става , глупака.

Засегнал се на "само между мъж и жена".

Антипатяга, ама е прав, в случая. Копче не можеш да му кажеш. Е! Ако не си дебил и/или платен, разбира се. Тогава можеш да бъблиш, фъфлиш, мучиш, ръмжиш, квичиш... разни простотии, "политкоректни".

Това е интимно насилие, защото е над 60 дни!

То май е забранено 2 четения в един ден. Ама кога ли спазват законите? Това и предни дни с друго го правеха. А за насилието въобще не гледат каквото трябва. Ще добяавят 1-2 години някъде и хоп готово. Трябва да се дели нанесените телесни повреди - с умисъл/по невнимание, множество, мъчения, повторение на случаи, при пробация и условни и така нататък. Трябва да има разлика между лека и лека телесна повреда, а не маханично, а лека - еди-какво-си. Едва ли с каквото и да е виновен съдебният лекар и ако каже средна телесна, да е документ с невярно съдържание. Ето на кадри пострадалата не и се виждаха белези - след минал месец и нещо. Просто трябва да се дели по други критерии какво се отсъжда. Иначе и на запад е пълно с насилие и държани например 30+ години като в затвор в мазета и така нататък. Трябва да се вземе статистика по държави и как се променя през годините. Каква част е в домакинства и така нататък. Ето в България убитите мъже на година са 2.5-3 пъти повече от жени. Само че попадах за 2011г. ли случайно и там даваха 124 убити мъже и 24 жени, което е 5 пъти повече. Сега се убиват по-малко общо, най-малкото защото сме по-малко население. Но убитите жени дотук май брояха за тази година 14, но и те трябва да се делят, защото може да е конкуренция за бизнес, имоти или друго.

Тук не ги държат 30 години, защото нямат ресурс. За това направо си ги убиват.

този охранител Георги се оказа с много връзки, цяла партия му снася

Интимните на посолството толкова могат, по-точно това им нареждат. От педали и курви друго не се очаква!!!

Сглобката гази законите и правилата пред цяла България, но после се чудят защо народонаселението търси вратички да не ги спазва

Надеждата ми е в БСП и Възраждане. Другите са продажници

Надежда всяка оставете. От популисти резултат не очаквай!

Ние сме надеждата!! Остава само да приемете правата вяра, и ще видите рахат.

Да бе, те щот депесето все много вярващи.

Знаем ви и вас от ДПС. Само акате рахат. Благодаря за такава "права" вяра. Предпочитам си нашата и благодаря от вашето рахат.

Единствената надежда е да се обърне глобалната палачинка, в един момент.

И ква да стане палачинката? Първо трябва да се хвърли нагоре /палачинката/ а дали ще падне в тигана или на земята е дискусионно. За това нека си стои палачинката в тигана. По добре птиче в ръката, от колкото патица в небето.

Че законът се прокарва популистично няма съмнение. Обаче на снимката над статията Вигенин ми изглежда малко като жертва на домашно насилие. Да не би обаче да е жертва на, да кажем, тъща си, и иска законът да защитава и от това?

Май ти си жертва, когато Господ е раздавал мозък нещо се е случило и те е подминал

Аа, разбрах - имаш предвид, че Вигенин така си гледа, даже и като не е жертва? Признавам,че тази информация липсваше от мозъка ми. Да ви е честит и да си го имате за "деец" дълги години още, и все така бодро и уверено да ви гледа от трибуната!

Айде даваъте! Сезирайте!! А какво стана с напълно закония референдум на Възраждане?? Заметохте го под килима? А с имунитета на Бойко какво стана?? Той го "даде" пък никой не Му го взе??

Не става само с искане на имунитет. Трябват и доказателства. Гешев плашеше и измисляше юридически бухалки, ама като дойде до доказателствата всичко се спихва.

Абе! Аз питам, защото Бойко обяви че си е дал имунитета!!??? А пък никой нему го взе!!! Не е заведен в деловодството на НС!! И като няма доказателства какъв е проблема ?? Дал си го е, да му го вземат!!!! Да го заведадт в деловодството на НС.

Не послъгвай! Имунитета му е заведен в деловодството щом има входящ номер. Ти какво иска? Да излезе в интернет входящия номер ли, неверни Тома?

По-добре, сезирайте КС за съществуването на ТРИ ЕТНИЧЕСКИ партии - ДПС, ДОСТ, ДЕН. Конституция на република България Чл. 11. (1) Политическият живот в Република България се основава върху принципа на политическия плурализъм. (2) Нито една политическа партия или идеология не може да се обявява или утвърждава за държавна. (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.

Този член от конституцията го вмкарват заради вече появилата се ДПС. Първоначално са в СДС. Но от тук те могат да осповрат образуват, защото са образувани преди члена от конституцията.

Нищо не могат да оспорват, те не са българи.

Е га ти гьн сурата .Искали задълбочено и по опширо дискутиране. 5о години не им стига за по задълбочено опсъждане.