17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На БСП винаги някой друг им е виновен.

В БСП ще се избият кой да води бащина дружина. Сега към мераклиите ще се присъедини и безработният джендър Сергей Станишев и съвсем ще я втасат след съкрушителният удар нанесен на БСП от техният кандидат Радев който застана зад ПП и ежечасно работи срещу БСП.

Без Корнелия Нинова БСП ще загине. Ще бъде съсипано от трето поколение мамини синчета които са расли в саксии и освен интриги и лично забогатяване нищо друго не ги интересува. Само човек от народа какъвто без съмнение е Нинова може да разбере душата на електората на БСП който като изключим горепосочените и техните родители се състои от честни трудови хора.

на никой няма да липсва , освен на малко останалите чугунени кратуни :)))

И за децата е ясно , че външните министри се назначават от козяк , без значение коя партия управлява

Само Слави се оказа пич в политиката и отстояването докрай на първоначално заявените си позиции за разлика на всички останали политически сливи. Генчовска се оказа подлога на Радев който дори не се скри от този факт и я назначи за зам. министър на отбраната.

С македонския космонавт ми охлади ентусиазмът да го подкрепям. Но сега, с президентската република направо ме отказа!!!

Ясно, Слави е ....., всички си го знаем, а вие що не напуснахте Правителството и Народното събрание?! Се некой друг ви виновен, още няколко години и БСП ще изчезне, както изчезва и нацията ни, а общото е само че ще изчезнат благодарение на "кадърно" упранвление. Единствено евала за отстояването на БСП и блокиране на Истъмбулската конвенция, всичко груго е , е нЕмам думи!

Вие мислите, че К Нинова и "младежите" около нея влезнаха в коалиция с ПП случайно ли? Не, те са същите по култура, менталитет, разбирания кое е правилно и кое не, отношение към суверенитета на България и нейната история и т.н. Това лице, което виждаме е вариант на К Петков и А Василев. И заради това БСП не е алтернатива, това е някаква карикатура на БСП отпреди няколко години.

х 10000

е абсолютен капут, направо нахуйник!

Наследниците на старите бойци комунисти, които прекършиха германската нацистка машина са ебати малките педерастчета.

Докато всичкото боклук е в Парламента, народът хаир няма да види!

Не си пич не знам дали си и дедо

Но е коректно казаното! А може и да не е дедо.

БСП имаше 'червена линия' наречена 'Македония'. ПП и ДБ преминаха тази червена линия, подкрепени от ГЕРБ и ДПС, но БСП нито веднъж дори не заплаши, че ще напусне коалицията, заради преминаването на 'червената' си линия. Факт е обаче, че и ИТН имат определена вина за това френското предложение да бъде гласувано в Парламента, но си мисля, че без ИТН, нямаше да има протести в РСМ против това френско предложение. Друг факт е, че подмяната на българския национален интерес започна миналата година от президента Румен Радев, който реши, че основното ни искане би следвало да бъде включване на българите в северномакедонската конституция. Изговориха се много лъжи за тази една година, като по-голямите са, че: - днес в РСМ имало 120 000 българи, които нямат права. Много добре знаят, че вземането (купуването) на български паспорт се прави най-често от икономически подбуди, и мнозинството хора с български паспорти не се чувстват българи. - с включването на българите в конституцията на РСМ те ще придобият същите права като 'македонците'. Господа политици, ромите са включени в конституцията на РСМ, но това това не е подобрило отношението към тях. На мача вчера северномакедонците ни обиждаха и като викаха срещу нас 'цигани'. В заключение искам да кажа, че днешния политически елит е срам за България. Ще си препишат намаляване на корупцията и спиране с васалната ни политика спрямо Русия, но това няма да бъдат успехи на българската политика, а международна конюнктура.

А ти и Корнела кво правехте през това време, бе каун? Мина малко време, решихте, че хората са позабравили и почнахте пак да бръщолевите небивалици...

Вигенин, Вигенин, къса памет имаш, дрюгарю. Спорните исторически въпроси изобщо не бяха застъпени в пакета , имаше някакви размити формулировки за осезаеми резултати в добросъседските отношения и спазване на Договора за приятелство с България. И на децата бе ясно, че македонците няма да направят нищо по въпросите с кражбата на история и култура, на личности и творци, с признаване на факта, че езикът им има българска основа , все неща, които представляват същността на спора с България. Така и не стана ясно какво точно, прикрито зад паравана "Френско предложение", договоря Генчовска. И един ден заради такива договори "на тъмно", "под масата", ще се чудим откъде ни е дошло на главата.

В кенефа ли мислеше?

Тая със синузита генчовска също така с триморската брадавицата с педерасткото юмруче - Радев на срещата на нату в Мадрид подписа , че Русия е агресор и че България ще воюва срещу русия

Вагината е червена проститутка която се клати за дребни пари

Забравил си че Станишев го прати да поздрави МАЙДАНА,провери в гуглето ....

Аз всичко помня и Управлението на гейСер и нна всички червени след тях има инфлция и винаги е виновен ФАЩ УСА толко сте тъпи че за 33 г. нищо не измислихте .спирам щото мога да те завра в кучи гъз

Трифонов напълни Турция с пунктове за гласуване от хора които не знаят български, мразят българите , но обичат българските паспорти...

Вигенин е забравил че беше изпратен от Станишев да лиже задника на фашагите в Украйна ,Нинова лъга като циганка че не праща уръжие,БСП пусна посърбените македонци в ЕС ,това вече не е партията която аз познавах ,гласувайте за ВЪЗРАЖДАНЕ

Другарю Вагалнин, с най голямо уважение ви пращам на фронта да се биете (едва ли го можеш) за любимата Раша

Объркал с се за ВАГИНОВ ,той ще гласува за ЗЕЛЕНСКИ ,там имао по вече обратни

Я помисли (ако можеш) дали съм се объркал

Предшественика на вашата партия, дето много се гордеете с него и с огромна гордост се наричате техен наследник създаде тая македония. Вашите комунисти изселиха над 400 000 български семейства в тая македония. Вашите комунисти принудиха със заплахи и терор български професор да създаде езика на тая държава македония. И като гледам нещо приемането на тая македония съвсем се закучи въпреки френското предложение.

ако нинова беше заплашила, че ще излезе от правителството, ако това предложение се прогласува, то нямаше да влезе изобщо в пленарната зала, освен това вие сте абсолютно безпринципни, не гласувахте против, а въздържали се, т.е. нямате позиция, а за закуската в посолството да не говорим.

Зам . председателя на БСП да види как с участие на видни членове на партията сегашното служебно правителство договори евтин бг. ток на прага на тежка енергийно зима, а също безплатно обучение на македонски студенти у нас на гърба на българския данъкоплатец. Преди да сочат настани е хубаво политиците да видят собствените си партии.

Кристиянчо, докато Учиндолския гологлав лешояд викаше Македония от диванчето, а неговата Генчовска договаряше френското предложение, твоята Синя лъвица - шеф на БСП и вицепремиер Нинова си седеше на ушите и си трайкаше, а ти се беше скрил под полата й на завет да папкаш държавните пари. ИТН може да са всякакви барабар с шефа си, но и вие не сте по-различни. Нима ВИЦЕПРЕМИЕРЪТ Нинова не е знаела нища за ставащото?! Не ни разсмивай! А ако не е знаела, значи тя и цялата ви групичка не ставате за нищо, особено за управление на държавата. Има една приказка - Не се връщай там, от където си избягал с гащи в ръце! За такива като тебе се отнася. Смали малко наглостта и лицемерието си.

все пак ИЗТЪКНИ по-ясно,че от ИТН не става Нищо. Нищорче. НАТИНГ

БСП, ДПС, ГЕРБ, ПП и ДБ - за или въздържали се, т.е. пак за. И пак ще гласуват за тях. Е, както каза вожда - лош материал. Едно от малкото неща, които са излезнали от устата му и съм съгласен.

ВАГИНИН !!!

БСП гласуваха лицемерно. Въздържал се. Като си против трябва да го заявиш достатъчно явно. Не да говориш пред избирателите едно, а в парламента да правиш съвсем друго.

Точно го е казал.

Аман от харвардски умни бомби.

Френското предложение не е добро и повод за гордост за България.

Предполагам не си вникнал в коментара му... Генчовска беше министър на ИТН, сиреч докато Слави плюеше макетата неговата министърка прекара френското предложение.

Не Генчовска е прекарала предложението тя изпълняваше решение на народното събрание,министър-председателя и министерски съвет,ако Генчовска не беше оповестила по какво се действа щехме да разберем едвая след като всичко е прието!

Предложението може и да не е, обаче.... ФРЕНСКАТА ГИМНАААААААААААААААААААААЗИЯ

Браво на Вигенин. Слави е отпадък - морален и физически

Той пък Вигенин защото е морален и физически стожер!Нека не забравяме ,че външният министър който и да е той е длъжен да изпълнява нарежданията на народното събрание ,министър-председателя и министерски съвет и ако Генчовска или който и да беше не бяха казали какво се случва щяхме да разберем за предложението едва след като вече е прието.

Аз обвинявам пък БСП в лицепемерие, я кажете бе червени човечета вие как гласувахте? Въздържал се НЕ Е позиция... ;)

не е лъжа това... А комунягите гласуваха въздържал се защото на тях не им пукаше тъй или иначе стига да са на държавната сора...