Арестуваха руски престъпен бос с фалшив БГ паспорт

Аслан Гагиев, лидер на руската организирана престъпна група и обвинен в шесторно убийство, бе арестуван във Виена с фалшив български паспорт.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха руски престъпен бос с фалшив БГ паспорт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аслан Гагиев, лидер на руската организирана престъпна група и обвинен в шесторно убийство, бе арестуван във Виена с фалшив български паспорт, издаден от българската полиция. От кое районно, кой град, кой шеф, за каква сума? Стига сте крили истинските български престъпници!

По тъпа антируска политика не ми е известнГрузинец от Осетия с бълг.паспорт, но руснак ? Ха Ха Затова на роби държава не се прави.Те са винаги предатели и неблагодарници.Грешка бе Александре Втори, голяма грешка.Ако не беше ти, нямаше да се чуе нито за България, нито за българин. Потурнаци с потури и фесове.това щяхме да бъдем и да гласуваме покорно за Ердоган

Роден в съветска грузия, живеещ в Северна Осетия част от руската федерация и според тебе няма нищо общо с русия !? А роба си ти с промит мозък нискоинтелигентен, нито знаещ география нито история !!!

родната полиця гo пази ама ония в Aвстрия гo хващат

Че как така са го затворили!! Нали на такива престъпници в БГ има даваме само "домашен арест" !

аслан галиев убил шест души ! срам . назад си галиев много назад ! рамзан кадиров уби 150 души и стана приятел на путин ръководител в партия единна русия и герой на руската федерация ! а ти се криеш с български паспорт в омразната европа срам и позор !

В българския паспорт бил записан като Тукту Щерев по прякор Бегееца.

Руснаците имат едно обобщаващо име, за етносите, живеещи на Кавказ - лица от кавказска националност. Неофициялна това значи потенциален бандит. Аз лично съм живял на Кавказ. За мен те бяха чудесни хора. В Кабардино-Балкария даже смятаха, че сме далечни братовчеди. Политиката е тая, която скарва обикновенните хора. Аз съм привърженик на Атака, но почти всички мой приятели са турци. А тия, които съм срещал по широкият свят, наистина имаха много добро мнение за българите. Този бандит, на него само гражданството му е руско.

разбира се че щом си от атака всичките ти приятели ще са турци !

Прав си за всичко. Но има ли кой да чуе - този човек не е руснак. Той е осетинец. Няма нищо общо с руснаците. Но, то ние и дума нямаме за росийската нация, която е съвкупност от много народи. Пък журналистът с удоволствие е тиражирал лъжата в заглавието.

А колко опашки на крокодили е отрязал в България не казват.

Ivan

Мафиотите от групировката ГЕРБ печата фалшиви паспорти обикновено!

Докато целият трудов народ в единен строй крачи към светлото бъдеще ти, кръвопиецо империалистически, по цял ден дращиш по форумите . Ех, да ми паднеш на здравия металургически юмрук и да направя омразната ти, псевдоинтелигентна мутра на тиквата, която си си нахлузил, гад недобита!

Ох, дай ми го на мен, с шмайзера един-два пъти през краката и после марррррш да копаш в забоите, шпионин на английското и японско разузнаване, дясноопортюнистически троцкист-зиновивиец!

Защо като западните медии напишат, че някой български циганин е направил золум, всички скачат и почват да обясняват, че видите ли 'той не е българин!'. Този келеш не е руснак, а гражданин на Руската Федерация, а четейки заглавието, оставаш със съвсем друго мнение.

Шило

Бандитът си е бандит. Сетих се за литовеца Дактарас, който предаддохме на Литва. Че заради него май имаше и някакви политически скандали на много високо ниво там.

Всеки с руски паспорт си е потенциален терорист.Те са същите като ислямистите.

Ами той е бил с български. Ко праим ся?

Ами Интерпол да издири шумкарите от България,които му са дали този паспорт и да ги съди строго

нищожество издава български паспорт на терорист? На кой политик, полицай или магистрат е протеже?

Със какво е по различен нашата Банкяска Мутра от този Гагиев?? Даже нашата Мутра е страшен от този,които му се изпречи на пътя отива при Мишо Бирата,или при този от Пловдив Лошия.

Дребнобуржоазна издънка, меншевик, капиталистически изрод, такива като теб едно време ги разстрелвах с шмайзера. Марш в концлагер да изпълняваш 100 стахановски норми!

Добре,че е заловен в Австрия,а не в България,защото тук корумпирания ни съд щеше да го изкара невинен и нямаше да го предаде на руските власти! Все пак тук е раят за престъпния свят и всеки престъпник,било то и най бруталния сериен убиец е добре дошъл....

името му не прилича на чисто руско!

Bell

Абе то Алишер Усманов, Михаил Фридман, Виктор Векселберг, Аркади Ротенберг и т.н. не са съвсем руски, но това са едни от най-богатите хора в Русия. Е, малко са с еврейска кръв, ама карай. Щом викат да живее Путин, вас т'ва не ви бърка.

Въпросът е,че не са ционисти,щом са край Путин.Ако ще марсианци да са,важното е да не са фашисти.

А да,само да допълня- ти служиш на ционизма,в случай,че не си разбрал още.Ако си от нас,гоите,те съжалявам.

Сега е момента да се обяви за борец за свобода и демокрация и противник на Путин.

Този е голям карък. Ако беше в Германия, Франция и Англия щеше да е приет като борец за свобода на СЛОВОТО и руски опозиционер. Я как посрещаха плитката. В ЕП половин година се бореха за свободата на украйнския козунак, я как живна жената. Малко време им остана за дължината на презервативите и следене на гражданите им с кого се сражават и къде налагат евроатлантически ценности.

Тези австрийски полицаи не са разбрали правилно. И Интерпол не са разбрали правилно. Този не е престъпник, а политически репресиран руски опозиционер.

Руснак - престъпник, това е невъзможно! Някой агент на ЦРУ, соросоид, е натопил човечеца. За малко да забравя - и Костов, и Костов.

ФСБ ще му отпори сега гьона на този "руснак",като ги знам как обичат осетинските бандити.

Това е написано по- яко и от човека- паяк в асансьора!

Роден в Грузия, осетинец, с БГ-паспорт е руснак? Евалата!

Всички престъпници ,точно когато трябва да влязат в затвора ,и хоп,....ИЗБЯГАЛИ ''СЛУЧАЙНО'' от Бг ,в чужбина .. Бг-СЪД.СИСТЕМА ГИ Е НАУЧИЛА НА ТОЗИ НОМЕР ... В Бг СЪД.СИСТЕМА за такива номера се използва ,...а народа прост я ИЗДЪРЖА С НАРОДНИ ПАРИ ,ЗА ДА РАБОТИ ПРОТИВ ТОЗИ НАРОД.

Имаш право, но от друга страна именно заради осетинците, които наричаха свои, руснаците накараха Саакашвили да си яде вратовръзката.

"Горкият "човечец!Как така арест? Това не е хуманно.Как нЕма късмет да го арестуват в България.Щеше да си стои в Шератон -домашен арест.

Със сигурност паспорта му е издаден по времето на Орешарски и червената мафия от БСП и ДПС!

Доста ясно е написано "фалшив български паспорт", Саше ;-)

бедни духом джурналента, Аслан Гагиев е руснак колкото, Франсоа Оланд е македонец. Четете бе маскари... името едно руско, та руско...

Абе ти знаеш ли колко етноса има в Русия въобще?

Францо Оландовски е исти македонец! Сите булгараши и франсаши - курасанта на Саше Амеконски да му ядете!

А така! Напцовай ги брато.

TИPAMИCУ

Добре, че е курасанта щото Крумометъро ви го е натаковал още от оно време. И маке! Недей сборува за меки китки дека шетали из вашите поля и стигнали до Индия и са съ разпрострели из Европата.