КНДР ”унищожава” самолетоносач на САЩ във филмче /видео/

Пхенян публикува снимки и видео монтажи, на които севернокорейски ракети и подводница "унищожават" американски бомбардировачи и самолетоносача "Карл Винсън".

Обратно в новината

Коментари - КНДР ”унищожава” самолетоносач на САЩ във филмче /видео/ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малкият пъдпъдък излъг, че неговите космонафти са кажнале на слънцето, че са станале световни шампиони по футбол, а сега как да не излъже, че потапя зъл американски самолетоносач! Дееба пъдпъдъка! А аз си мислех, че няма никой като нашите лъжливи съграждани... Какво ли се лъже на корейски дето не стига до нас?

Браво Ким... сега краварите са разконцентрирани...

Кацане на слънцето, спечелване на световната титла по футбол, унищожаване на САЩ - голям шлем за Ким. Браво, Ким! хахаха

Баси кви са тия снимки, тия монтажи, все едно са правени на paint-a

много ясно, че на филмче го унищожава, то в реалността това е невъзможно, то и ким си е анимационен герой

Смелият и непобедим ким...

Отново fake news! Това, че вие се редите за копейки на Драган Цанков, не значи, че и другите са така.

Царе на фалшивикати и ментета са азиатците с малки изключения.

Нали в Северна Корея нямаха компютри. Нищо не разбират от тези технологии, а за компютърна графика и дума не може да става. Кой сега си противоречи?. За опит да бяха навлезли за минута във въздушното пространство на Северна Корея. Защо не опитаха тези смелчаци.

martin

Не разбрахте ли ,че "малкото камъче ще обърне голямата кола"?

Това комунистически и пост комунистическите лидери са болни хора.Те до такава степен са загубили реална представа в кой свят живеят,че си правят военни клипчета , военни паради ,учения и задъхани от безсилна злоба се радват на мнимите си победи.И дрънкат ли дрънкат всякакви оръжия.Такива са всичките от ерата на "всемирната победа" на комунизма до днешната ера на края и загиването на последните комунистически остатъци.Вижте ги всичките днешните "вождове" с единия да цапардосаш другия.

въпрос ? Ким Чен-ун има тайни планове, които ще му позволят да избяга зад граница в случай на американско нападение, пише германското издание Focus. Ако Северна Корея бъде нападната, лидерът й незабавно ще изчезне под земята, сочат данни на разузнавателни служби. Тайна система от тунели ще позволи на севернокорейския диктатор да напусне столицата Пхенян и да избяга в Китай, откъдето да издава заповеди за военните действия. Бивш високопоставен служител на режима в Пхенян докладва за първи път преди години за мрежата от тунели, изградена за бягство на Ким Чен-ун, припомнят от редакцията.

Ма тия що си издават военните тайни? Може ли да са толкова тъпи? Сега САЩ са наясно как ще бъдат нападнати и ще вземат съответните контрамерки естествено. Така САЩ ще станат още по-неуязвими и сигурни в силите си. Колко акъл се иска да събереш 2+2!!!???

Та и реските ,,специалисти" преди първата война в залива самодоволно предричаха дъжд от паднали американски самолети хвалейки Садамовото ПВО и авиация ама както обикновено лъжеха!Тогава от незнание колко са напреднали американците във военните технологии,а сега от простотия лъжат а повтарят глупостите на Путин!

През това време доде ти квичиш у форумите на гладно, в европейска България се случват НЕевропейски безобразия! "В Севлиево протестират заради недостиг на питейна вода stat - A + 17:41 24 септември 2017 Общество / Редактор Димитър Михайлов Виж 1 снимка Протестът на хората от Севлиевско Жители на Севлиево излязоха на протест на главния път София-Варна с настояване да се вземат кардинални мерки по проблема с недостига на питейна вода в общината. С възгласи: Искаме вода! жители на Севлиево излязоха на главния път София-Варна, който минава край града и блокираха движението"

докато ти самъй смрадливъй ес правиш на руснак във Москва стват по няколко убийства,изнасилвания,хора умират на улицата от препиване,през зимата камиони извозват труповете на бомжите и пияндурниците които са замръзнали през нощта,Кавказците ви бият,рекетират и ви тряскат жените ,Путин ви налага санкции и ограничения и нови данъци като ,,Кримнаш" ,,Сириянаша" ,,Мостдо Криманадозаплатитсвашими денгами и още и още самая чернота!А ти си тръгнал да ни го лапаш на нас Българите като и кусур намираш,че клеца ни е кисел!?Ай сиктирдясвай се в посраната руска кочина

Това не е оригиналното видео, но вие сте си СМРАД и всичко е тт. С Корея на никой нищо не е направил. Благодарение на ФАЩ 100 човека на ден гинат от теракти само в Ирак. Колко бомби хвърлят по чуждите държави.

да бе.. Северняците АМА ИЗОБЩО НИЩО ЛОШО НИКОМУ НЕ СА СТОРИЛИ, само дето дядо му на угояващият се вожд заедно с 5-6 негови приятелчета повеждат ордите да завладеят цялата корея преди почти 70 години. Всичко това под благосклонният поглед на Сталин, който е искал да направи от всички корейци ядрен курбан... Недейте, моля, обижда интелигентността на хората.

еии големи воени стратези и воени капацитети плуват в този форум.....една изолирана малка и бедна страна като кореа която е под ембарго от дестки години откаде ще намери пари за да подаrja една савремена армя която трябва да се опалчи не на кои и да е а на наи мошната воена индустря в исторята на човечеството.... всичко което е сварзано с воиска в днешно време е страшно скапо от каде кореа ще намери тези пари ? ще ги пусне воиничетата по бели гащи в ракопашен бои.

Научете правописа в различните славянски страни, за да не бъркате :)

Не се връзва нещо ... тия дето нямат интернет имали снимки качени в интернет ...

Ще го кажа руснаците и китайците дето са хиляди пъти по силни КНДР винаги са умерени и въздържани в своята дипломация. Тези от КНДР са се възгордяли до небето, ясно е вече че не ги е грижи за собственият си народ, не ги е грижа и за никой друг щом ще използват атом.

ким е кукла на конци дърпана от москва. през него говори пути. а путин вече е притиснат до стената. след 100 дни ще бъдат оповестени публично всичките му активи и ще бъдат конфискувани.

А НЕЩО ДА КАЖЕЖ ЗА АКТИВИТЕ НА НАШИЯТ УБАВЕЦ АГЕНТ БУДА ?

С такив колажи и фалшификации, много лесно се печели.....той и СССР имаше същата прооаганда, ама.....ядохме му живтото преди 26г. Та и Путя ги върти едни такива за Сирия ама кой ли му вярва.....даже и Асад не му иска помоща вече и кълне деня в който я е посикал !!!!

Знайко, нещо да напишеш за полетите на космонавти от САЩ до Луната. Въпреки, че Вернер фон Браун беше ръководител на програмите на НАСА, те не са кацали изобщо на Луната. Голямата лунна измама, лунатико канадски.

да ама като истинско! още няма категорични доказателства, че тв предаването е фалшификат.

освен на филмче няма как да е друго, САЩ забавя ама не забравя, справка Саддам, Кадафи, Ладен, СССР, Хитлер, Япония, Източна Европа, сега Виетнам им шият дрехи и чепици ... НИКОГА, ама никога няма да оставят Асад и Ким, това съм 100% сигурен, ще въртят, ще сучат, десетилетие ще мине, две, Кадафи и той на "бял кон през белия дом" щеше минава 80те на миналия век, е мина, видяхме му тъжния край. Путлер също ще свърши зле, абе къде е Янукович ли беше, какъв беше, просто изчезна и той някъде, да не си е пуснал попска брада и да мете някой манастир в Сибир някъде???

Едно не разбрахме ние земните жители страхът омразата хранят с енергия онези които дърпат конците а те са от друг свят

dobrin

от друг свят са изивеещите в психядитриятат

Евалаа ,а дано.

КНДР загуби войната.С това филмче предизвикват Холивуд ли? Никой не може да спечели война срещу Холивуд.

никои не може да победи "умираи трудно" и "делта форс" 17 серия

И този филм е НОВИНА ???

Шило

Да продължамат така- чрез филмчета и Туитър. на никого не пречат.

Това ми прилича на някакъв много тъп сценарий ...

като всеки комунистически сценарий - предназначен за най-неграмотните селяни

айде Кимчо! давай още! Тръпито кат не разбира от дума!

как щеше да свърши всичко ако вместо Сев. Корея беше някоя "бананова" държава? Само че на Тръмпестия не му стиска да кацне там с няколко хеликоптера. Живи ще ги одерат "безсмъртните" кравари и ще ги сготвят с ориз. Зотава е зорът, че някой им се ежи.

комунистически умник.

целият този цирк е защото американците ги е страх от Иран... гладно-корейците не са опасни, защото Китай и Путин ги държат на каишка. Иран обаче слушат само аллах. А той какво им говори е мистерия.

Щатите само с айфони да ги бомбардират могат да ги изтрепят всичките до един,камо ли да им пуснат пършингите?Садам го бомбардираха с бомби с безброй ленти станиол-пада на жицата,ток нема,нема ток - нема и вода,мизерия красная ,а след 3 дена - глад и ебан- почнаха да чукат статуите на садам!

Зарежи тия глупости. Номера със Саддам тука няма да мине. Тия са гладували,гладували...Колкото до момбардировките-да,ще ги бомбардират американците...Това е неизбежно. Ама за разлика от Ирак в корейското небе желязото от зенитните оръдия и ракети ще бъде повече от въздуха! Сиреч, ще гърми всеки от 6 години нагоре! Не ми се мисли какво ще става със свалените американци... Не е толкова лесно,колкото на някой му се ще...

stan_posta@

Оценките при масиран въздушен удар на американците са за загуба на 160 самолета, това са първите няколко дена. До 100,000 американски военнослужещи при сухопътната операция. Южнокорейците - никой не ги брои даже. Във всеки случай - неприемливи загуби за САЩ, дори и без употреба на атомно оръжие. Потопен самолетоносач - също е гарантирано. С.Корея има 100 подводници. Не много модерни, но това е огромнен флот. Действащи в свои води, буквално. Най-малко един самолетоносач на американците е гарантирано загубен. Така че филмчето е колаж (засега, за щастие), но си е напълно реалистично. И американците го знаят, затова са толкова притеснени.

той и путлер бие наред в клипчета и видеоигрички :)

Шило

Айде, пак Путин....Стана смешен.

до наиголемите демократи в този форум !!!!!!!не забраваите едно какво е казъл китаеца !!!!!1ако хамерика удари то тя е наш враг ако ким удари то тои е наш враг така че се замислете изтривали на фащ!!!!!!!!! 2 срещу 1 са повече от сила !!!един удар и от фащ пустиня

прегледай се, главоч.

Пак да ти кажа - личи си че си руснак. Да обясниш само, какво е това "фащ", дето го изпозлвате постоянно русофилистиците?

Яж ми макарите.

Момче, на тебе в главата ти е пустиня. Ама даже и пясък няма, толкова е пусто...

ооох, какая тъь курица!

Браво на севернокорейските кинематографисти!

2050 година.Грантовата демокрация е победила напълно.Живите протестърски легенди Манол и А.Генов изнасят час пред млади протестъри в училище със спомените си от славните времена когато драскаха подривни надписи със спрей и бяха гонени от властта и КГБ. -Значи обръщам се аз наляво -ело си мамата.Обръщам се надясно-ело си мамата.Поглеждам назад-ело си мамата.Пред мене-ело си мамата... -Бре, каква памет! -чудят се учениците.

Шило

Хахахахаха

Бате, къде ни прати чак след 30 години?? Шепа шумкари с помощ от Москва направиха ре-контра преврат у нас и обладаха властта за няма и 4 години. Аз залагам на 2025

В ООН КНДР ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ СЕ БОРИ ЗА ВОЕНЕН ПАРИТЕТ СЪС САЩ. ПОМНИТЕ ЛИ ЕДНИ ТАКИВА, ДЕТО ПАРИРАХА САЩ, КАК ПРИКЛЮЧИХА...

кат толкоз ербап жълтура, що не свали самолета на САЩ бе?

Кат е толко ербап самолета-шо не дойде по-наблизко?

как се цензурират антикомунистически постове, а откровени цинизми и псувни - не..

тези малки оризови човечета започват да ми стават все по-симпатични и то с часове. накрая ще докарат инфаркт на рижият дъртак с изкуственото чене. дебелото кИфте с кукуригу на чутурата не са ли го учили да уважава дъртаците на преклонна възраст та не спира да се гаври с него? днес четохме, че и иранците са се изказали доста хапливо с/у дядката с лабилната психика. чудя се само кога и Пакистан ще се обадят. Меркел вече заяви преди няколко дена в интервю, че твърдо е против военна намеса в Северна КУРея. Китай и Русия е излишно да ги коментираме. без подкрепа от поне 2 от 3-те държави щатите няма да посмеят да нападнат. този път няма как да се бият под флага на ООХ-нее! очертава се много работа за психодиспансера, защото рижия пенсионер е пред самоубийство от яд и злоба.

ти не го мисли Бай Тръмп, виж колко ти плащат от ДПС/АТАКА и си брой стотинките, че идва зима и пак ще караш на бояршик и чикии в студената панелка с олющени тапети ;)) САЩ никога не са питали който и да е, сигурно и Садам като го избомбиха и събориха за 2 дни и тогава питаха Лавров и Меркел, що се излагаш.. Тестваха пРосия и те не помогнаха на 'братският комунистически народ' , същото ще се случи и с нас, недай си боже в случай на война не чакай помощ нито от пРосия, нито от САЩ, нито от НАТО или който и да е.

никога не съм членувал с партия и няма да го сторя дори да ми дадат теглото ми в злато!!! с етническите партии общо може да имаш ти, драги ми анадолецо, но аз съм горд от факта, че съм българин. Болен ми е симпатичен по-малко и от теб. затова просто легни във ваната, вземи бръснач и...нататък ти е ясно.

Абе на теб сигурно днес ти плащат допълнителен надник да работиш и през уикенда? Ясно ти личи, че си платен ... няма коментар, на който да не си оставил мнение. Много ме кефи като вляза за малко уикенда да прочета някоя новина и се вижда как всики работещи хора ги няма, а само платените обсъждат. Ама нормално, като си прост само по този начин можеш да изкарваш пари - със заяждане ;)

А.Генов и Манол ги гонили руснаците и се криели в нелегалност.По едно време се чука на вратата им. -Отворете, ние сме протестъри и търсим скривалище. -Колко сте? -Двадсет.

АК-47 , Анти, САМЪЙ ВЕЖЛИВЪЙ ИЗ ЛЮДЕЙ, Schilo, Горд Европеец .. Да си знаете, да не им четете пропагандата и кенефните напъни.

а твоите ли да четем? мерси, центаджийски тъпотии не ми трябват.

Май това ще им е рекорда на севеернокорейците - да го докарат не повече от внук наследствен комунистически диктатор - Ким Свин Чо. А и на Ким не му е май писано да стане третата статуя до баща си и дядо си - още преживе ще бъдат сринати другите две статуи - или от САЩ или от самите севернокорейци, когато разберат лъжата в която са живели

ОВЧАРИ И ДРУГИ КОЛХОЗНИЦИ Е РЕДНО ДА ИМ С ЕТУРИ ЦЕНЗУРА, АДМИНА! ПОГЛЕДНИ КАК СА ОСРАЛИ ФОРУМА! ТВА Е НЕДОПУСТИМО ЗА УВАЖАВАЩА СЕ МЕДИЯ, АКО СТЕ ТАКАВА ДЕ, А НЕ ОТДЕЛ НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО..

хаха,ще си останат само с филмчето..истинският филм ще бъде АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТОНОСАЧ УНИЩОЖАВА СЕВ.кОРЕЯ,КИМ БЯГА В КИТАЙ"

И що да бяга в Китай бе минетчия?

ако избяга в Русия ще се опита да възроди Манджурия и ще го арестуват от кгб ..

не е филмче а прекрасен сън...след който няма събуждане...

А бе ти си голям сублимат бе калъф!

ВКАРАЛИ СИ ФИЛМА ТИЯ ОТКАЧАЛКИ, И НАШИТЕ ТУК ИМ ПРИПЯВАТ.. ЩЕЛИ ДА СИ ПУСНАТ ЕДНАТА РАКЕТА... АМИ САЩ КАТО СИ ПУСНАТ 1000 ТА РАКЕТИ, КВО ЩЕ ОСТАНЕ ОТ ВАС БЕ? ЩЕ ВИ СУБЛИМИРАТ НА СУБАТОМНИ ЧАСТИЦИ...

А бе ти си голям сублимат бе калъф!

САЩ губят търпение,но как да смачкат Ким с възможно най-малко корейски жертви,за назидание на Путин и самозаблудените антиСАЩ наивници!САЩ имат моща и технологиите за париране на всеки удар с/у тях!

Знаем ги тия технологии - по Белград стрелят, в Горна Баня улучват :)) Хайде със здраве :))

Ракетата у нас беше руска.

Пак поне е на война, онзи ден на военно учение в Русия летящият гроб, хеликоптер КА обстреля 2-ма журналисти ;)) Руски медии съобщиха за инцидент по време на военните маневри "Запад 2017", в който боен хеликоптер Ка-52 обстрелва район със зрители. Това е станало в Ленинградска област в неделя или понеделник, вероятно на полигона "Лужский", като има унищожени автомобили и двама души са в болница с тежки наранявания, твърди "Федерал прес". Причините не са известни, а според изданието 66.RU това е станало малко преди пристигането на президента Владимир Путин на полигона.

НАЙ- ВЕЧЕ СИ ИМАТ МОСЕЛЕМИ, ГЕЙОВЕ И НАРКОМАНИ, А ТАКИВА ИМА МНОГО И В ПОДЧИНЕНИТЕ ИМ ДЪРЖАВИ КАТО НАШАТА.

ЯРОСТНИТЕ 10 ТРОЛА ДА ГИ КОМАНДИРОВАМЕ В КНДР, ДА ЗАЩИТАВАТ КАУЗАТА НА КОМУНИЗЪМА , КАКТО ТУК, ТАМЪН ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ...

Много са ти малки буквите бе, да не си неррррвен? :))

НЕЩО РАЗПИТ ЛИ ПРАВИШ, ВСЕ ВЪПРОСИ ЗАДАВАШ... АЙДЕ, БЛЕСНИ С НЯКОЯ ПРОСТОТИЯ , КАКТО ОБИКНОВЕНО, ЦАРЮ НА ПРОСТОТИИТЕ!

занимавай гордия абориген, той заработва...виж че няма пари даже да се обръсни...Иначе си е тъпа колона отвсякъде .