Двойният убиец от ”Соло” с писмо и до правосъдния министър

Осъденият за двойно убийство Илиян Тодоров, който бе обявен за общодържавно издирване и все още е в неизвестност, изпрати ново писмо до медиите и публикува още два видеа в YouTube. Писмото е адресирано и до правосъдния министър Зинаида Златанова.

Обратно в новината

Коментари - Двойният убиец от ”Соло” с писмо и до правосъдния министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересното е как има достъп до записите,кой му ги е дал?

добре де ми ако този ,който пращате записите ги е манипулирал и човека който не е виновен влезе в затвора, кой ще е виновен? Може ли тези записи да не са гледани ? може ли полицаите да не си разбират от работа? МОЖЕ ЗАЩОТО СЪМ БИЛ ОТ ТЯХНАТА ПОМИЯРСКА СТРАНА. Съдът съди по предадени доказателства /събрани от полиция и прокуратура/ Виновен или невинен?!!!

Няма ги платените писачи от Позитано. Не са им спуснали "опорни точки".

Не мога да разбера едно нещо. Човека излиза от заведение с чужденци. Никой не предизвиква. Нападат го. Той се защитава и убива двама. Къде ги пробожда е проблем без значение. Може и да е действал в състояние на афект. ФАКТА Е ЧЕ АКО ТЕЗИ СПОРТИСТИ НЕ БЯХА ПРЕДИЗВИКАЛИ СКАНДАЛА ЩЯХА ДА СА СИ ЖИВИ И ЗДРАВИ. НО НЕ - ПРОСТО СА СИ ТЪРСЕЛИ БЕЗЗАЩИТНА ЖЕРТВА ЗА ДА ДЕМОНСТРИРАТ НАДМОЩИЕ

Като не можеш да разбереш, че една личност наръгва други трима в гръб, с цел да ги убие и го постига при двама от тях и поради този факт е определен като масов убиец... значи имаш нужда от специализирана помощ.

Ако не са се правили на бабаити да са си живи. Защо са провокирали или може би не им е било за първи път с тази разлика че са получили отпор от беззащитен младеж нямаш тяхната физика и умения. Много интересно е дали не са имали подобни прояви преди

Kompetentnia, mnogo si tup. Babaiti napadnali bezzashtiten mladezh, a puk te sa ubitite. Mnogo bezzashtiten e bil gorkiat, e kak taka uspial da izbie 3 dushi.

Не мога да разбера едно нещо. Човека излиза от заведение с чужденци. Никой не предизвиква. Нападат го. Той се защитава и убива двама. Къде ги пробожда е проблем без значение. Може и да е действал в състояние на афект. ФАКТА Е ЧЕ АКО ТЕЗИ СПОРТИСТИ НЕ БЯХА ПРЕДИЗВИКАЛИ СКАНДАЛА ЩЯХА ДА СА СИ ЖИВИ И ЗДРАВИ. НО НЕ - ПРОСТО СА СИ ТЪРСЕЛИ БЕЗЗАЩИТНА ЖЕРТВА ЗА ДА ДЕМОНСТРИРАТ НАДМОЩИЕ

ако убиваме при всяка обида или повдигнат скандал, жив човек няма да остане в булгария. що за дивашко мислене. убииството е наи-тежкото престапление, за което няма извинение, защото е непоправимо. никои няма право да отнема чужд живот. за обида или побои наказанието е по-леко.

А ако казва истината какво правим?

От тези записи перфектно се вижда, че Илиян Тодоров е единствения и правилно осъден за убийството на двете момчета. Ясно се вижда как с нож в ръка пробожда в гръб двете момчета. Записът е пропит от агресия и не трябва да се публикува за да не го гледат малки деца.Според видеото е виновен, а всички знаем, че и той се чувства виновен и се е скрил от органите на реда и се опитва да манипулира общественото мнение.

От тези записи не се вижда нищо което да обвинява момчето.Аз не вярвам (ако е виновен) да е единствен извършител.Според мен би трябвало да се вижда от камерите че някои бяга че се бият,някои пада а то нищо такова няма.Стоят си и се разхождат.Никаде не долавям агресия.И за мен остава загадка как един може да намушка трима. Нима не са се защитавали?Според видеото е невинен, а за свидетели всички знаем,че могат да се манипулират по различни начини.

Като е невинен, защо се крие гнидата.

Той вече е герой, най голямо доволствие изпитват МАЛОУМНИТЕ журналисти.

ако има малко гордост това хлапе,ще се предаде като мъж и ще се защитава с истински доказателства,а не да се крие някъде си и пуска клипчетана които наистина ако съдиите седнат да гледат само време ще губят.нищо като бой няма.този наистина се подиграва със съдебната система.тя си го заслужава де.не му ли тежи на съвестта смъртта на починалите. ТАТИКОМУНИСТ,ТАТИ Е ОТ БСП. ЕТО Я БСП.

Е, и? Ще го съдят този другия за съучастничество.

Сестра Галеви изтегли късмет от баницата, че единият брат Галев ще стане президент, а другият вицепрезидент . Евтини ченгесарски манипулации от страна на сестра Галева и сие ... Този няма ли вече да се връща, след като братя Галеви ще станат президентска двойка ? Малкия Маргин какво чака и той, че не се връща ?

САМО ЮЖНА АФРИКА

Този тип трябва да бъде вкран в затвора, както Галевите, Бисеров и прочее.А после да пуска послания в Тубето до който си иска...

спокоино бе хора няма да ме хванат вече сам зад океана така че да го духат всички. и вапреки всичко не сам аз убиеца

аз лично не виждам как точно тия записи могат да служат за доказателства!? никъде не видях намушкаване или лицето на извършителя!!! далеч съм от мисълта,че убиецът трябва да е на свобода,но ако аз съм съдията не бих взел тия записи за доказателство! при наличието на толкова живи свидетели би трябвало да е по-достоверно и точно да се вземат техните показания като доказателства! иначе съм за връщане на смъртната присъда,колкото и средновековно да звучи!!!

Правосъдието на страната е боклук. Не може разни убийци и изнасилвачи да се разхождат свободно по улиците на страната, макар че са осъдени. Трябва всички, които имат присъда от 5 и повече години от последното дело което се е водило срещу тях, да ги вкарват в затвора, ДОРИ И ДА ОБЖАЛВАТ присъдата. И така за всички престъпници. Ако в началото, не са ги осъдили, но след това ги осъдят, трябва веднага след решението трябва да ги задържат и вкарат в затвора.

Ами в интерес на истината той не се разхожда свободно, а е избягалъ някъде си.Да уточним все пак, а че това се допуска е смешна и плачевна работа

клипа е много лош , не се вижда нищо добре , освен това е интересно как се е сдобил човек със записи от камерите . С малко компютърни умения , може да се " докаже " , че човека се е качил часове по рано на совалка

Е аз доколкото разбрах (оттук или от други сайтове с тая новина, и не съм сигурен разбрал ли съм) това са клиповете, които са били част от материала по делото. Не че ще тръгна да ги гледам и анализирам, но ако е така ето откъде са му копията.

snowmark

http://www.vbox7.com/play:c98133a4?

Значи в тази държава искам да открадна 200 - 300 милиона евро, да изтрепя 240 ГУИНА заедно със целите им фамилий, разни там "премиери" също да преминат под ножа ми и след това да взема да зачезна, като изпращам и видео клипчета по YouTube! Както се вижда, няма да има много много протестиращи против това, а и си мисля, че даже и добро ще направя на !ългария!

Ти първо се научи да пишеш правилно и после мисли за други работи, глупак....фамилий???

Защо единия съд го оправдава напълно, а другият съд му дава доживотна? Кой е убиеца? Тоя е осъден. Къде е? Има ли държава? Има ли закони? КВО СТАВА ТУКА БЕ?

snowmark

Този изрод наръга с нож в гърба три момчета.Едното умира на място.Другото,което също не е между живите умира в колата на момчета от охраната на "Соло".Третото момче оцелява по чудо,защото ножът е забит в лопатката.Раненото момче се връща до "Соло" и момче от охраната му оказва първа помощ. За този изрод трябва да се намесят неписаните закони.

Е нема по-нагъл от скакауецо.

в българя си виновен по подразбиране. съдебната система ние такава че и в шенген не ни искат заради нея. бягаи пич и не се вращаи никога в тази скапана страна която се управлява от турци

Този е достоен за депутат. Готов е за парламента.

невинен, никъде не се вижда да убива някои. а след като си тръгва боят наистина продължава. интересно толкова много бакшиши има там и никои не се е намесил и видял нещо. за мен е евинен

невинен, икаде не се вижда да убива някои. а след като си трагва боят наистина продалява. интересно толкова много бакшиши има там и никои не се е намесил и видял нещо. за мен е евинен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В България никой за нищо не е виновен.Нормално за хора без съвест,морал и разбита ценностна система.държавата и прокуратурата трябва да са си на мястото и да действат твърдо при подобни случай а не сега да го търсят този а той да ги разиграва с видео послания правейки се на мъченик и невинен.Да е мислел какво прави,бесило за убииците !!!

хм, това момче по-добре да се предаде, щото вече ще го открият...................................................................................................................................................................................................................

посланието на този тип направо от адвокат написано...ако беше невинен, защо се е хвалил как ги е подредил, а и ваншния си вид променил. а сега пak ще ни баламосва в обратното. не вдахва доверие.

Няма да тръгна да гледам видеа и т.н., но да е виновен защото "не вдъхва доверие" е пример за типично български приказки. Хората в БГ след още някое хилядолетие може и да научат какво значи да знаеш нещо. Дали е осъден справедливо нямам идея, не ме интересува конкретният случай. Интересна ми е реакцията на хората - и би ми било интересно да разбера какво всъщност е станало, и в съда, и на въпросното сбиване.

нищо не си разбрал. не вдахва доверие заради поведението му, което го издава, че не е на невинен човек. чети между редовете. няма начин да няма истински свидетел на случилото се, но от неговата компания пално малчание, защо ли?

имало е убиец но не това момче убиеца нито е позлвано от килограм и нещо терорист обсебил съвсем друг човек въоръжен с нож с високо садържание на нарочно дадени му зомби напитки//полиция и бармани ги разпознават лесно потъмни с а и с е предлагат в туби по десет литра с надписи ..барманите и пълнят в нормални бутилки и ги продават з а много пари..

абе, ти пян ли си или нещо друго си консумирал? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако беше толкова сигурен в себе си, че не е виновен, нямаше да бяга и да се крие. Щеше да има организирани вече кампании да докаже, че не е виновен и ПОНЕ ЕДИН свидетел в своя полза. Не може толкова хора на улицата и в дискотеката да са видяли грешно. А на зиписите с които толко парадира, не се вижда и да е невинен. Вижда се, че бяга. От какво ли?

Кампания ли? Трайчо Костов,Левски,Никола Вапцаров,Мандела ТЕ СА ВОДИЛИ КАМПАНИИ,или са застреляни или затворени като копърки в консерва! Българина е страхлив...дори и днес отново има лепенки на стъклата с застрахователи...под формата на кученца и котенца:)

НАГЪЛ УБИЕЦ !Защо си изруси косата след убийствата!Син на лидер от БСП,роднина на Първанов,заради него магистратите отмениха доживотната присъда,да му покрият,опростят престъплението - БЕЗГРЪБНАЧНИ ИДИОТИ !!!

Ако е имал нож с който е извършил убийството,защо го е запазил в себе си? Изрусил се е защото се е уплашил...А,Вие заключвате ли се нощем? Защо,виновни ли сте? Не,страх Ви е от...неизвестното...

ТОВА МОМЧЕНЦЕ НЕ КАЗВА, КАК НОЖА, С КОЙТО Е ИЗВЪРШЕНО УБИЙСТВОТО, СЕ Е ОЗОВАЛ В НЕГО ? И ЗАЩО СЪЩАТА НОЩ СИ Е ИЗРУСИЛ КОСАТА ?...

по IP то всеки може да бъде пипнат, какви са тези глупости, да не се опитват да ни убедят, че който пише разни неща, които не се харесват няма да бъде проследен, хайде бе, ние си знаем.....алабала портокала, аз съм ти, а ти си аз, кой се скрие в сеновала пак е тука Дядо Мраз

А, да си чувал за TOR, изпозване на проксита и т.н.?

какво прокси какви пет лева всичко може всичкооо, не забравяй, че българина може всичко

И да ползва проксита пак може да го пипнат. В момента в който си на линия в ютюб от гугъл могат добре да поразгледат компютъра ти или каквото устройство използваш.

Нали докато стигнеат до TOR и от там до тебе пакетите ти минават през кабела на тукашния доставчик бе, какво скриване. Можеш да понадхитриш някой администратор на сайт, дотам си с анонимността.

Не разбирам защо никой вече не ковори за Киртак/Киряк/Бисеров?Той да не би да е по малък престъпник?Позор,това е кочина,а не държава!

може и да е виновен а може би не но за мене всеки убил мутра е герои а този ако е убил 2 е почти светец

Малко си краен, не мислиш ли. Ако вземат всички да мислят като тебе, какво ли ще стане с обществото ни? Виновна е съдебната система , която обезвери хората в справедливостта и еднаквото прилагане на закона за всички.

каква съдебна система бе човек ти бил ли си обграден от 5 мутри и да не знаеш на къде да бягаш те като те пребият полза от съдия нямаш знаеш ли какво е дате запбашват да те убият и да видиш как пред теб пребиват хора е аз не видях никакъв съдия

пребивали са приятел пред учите ми искаха да изнасилят сестрами едва я спасих тежко ти и горко да срешнеш такива "младежи"

Какви мутри бе? Убил е двама младежи, студенти и спортисти с нож в гърба. А чадърчето, разпънато над него е оцветено в ярко червено. Типично по комунистически - с долни подмолни методи.

Е,как и двамата в гръб ще ги убие...те да не са стояли мирно?

ТОВА МОМЧЕ, РОДНИНА, НА ДРУГАРЯ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ ИЗБЯГА ЕЙ ТАКА, "СЛУЧАЙНО" И СЕГА СЕ ДЪРЖИ ТВЪРДЕ НАГЛО ! НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ, АКО ГО ИЗКАРАТ И НЕВИНЕН !...

прятел не се предаваи , за нисчто на света изчезваи от бг и никои няма да те открие. засчтото балгаря никои не я брои за дарява та камоли да и садеистват за твоето откриване. виновен или не.счте те вкарат в затвора. това е начин за самосахраннение. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Моля спрете с тези измислени новини бе: С указ на другаря Цацов, малкия убиец с баща лидер на БСП бе освободен

МАЛКА НЕТОЧНОСТ ! ДРУГАРЯ НЕ Е ЦЕЦОВ А Е ЦАЦАРОВ ! ТОЗИ ТЮФЛЕК, ДОКАТО Е ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НОГАТ ДА БЪДАТ СПОКОЙНИ !...

Това момче се държи и постъпва като виновник!

Как се държи нагло? Обвинен е за двойно убийство! Страха е нормално нещо...ако е лъгал,то е защитна теза,а тя не се наказва! Не виждам обективни факти за вината му...

МИСЛЯ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПУБЛИКУВАТ ПИСМАТА НА ВСИЧКИ ЗАТВОРНИЦИ ПО ВЪПРОСА ЗА ВИНАТА ИМ! ТАКА ЩЕ БЪДЕ ПОНЕ ЧЕСТНО!

Само едно ще ви кажа - миналата година, за нула време намериха тези, които палиха коли на ЕВН в Пловдив. И то защото единия беше качил клипче в ю-тюб, и по IP-то веднага са го засекли. Та този и клипове качва, и мейлове праща ... явно никой не го търси!

разбира ти главата.. не мога да повярвам как 19 полуидиота са дали + на тъпия ти пост!

И прокси да ползваш, има начин да се засече ай пи-то. Особено в ютюб.

В Русия съм..В Русия...съм!

Тъмна,гадна държава,позорно,отвратително несправедливо правосъдие.Тотално разгащване и безотговорност,безсърдечност,безхаберност.А какво да кажем за случея "Тюркиян"?Всички мълчат като дупета в угода на противоконституционата ДПС.Никой не казва истината и това е........ще влиза възродителния процес в учебниците.Позор!

Историята е неудобна,затова е история! Имало е възродителин процес,както и ПОКРЪСТВАНЕ от Борис ,кой прав и крив историята и бъдещето ще каже.

А робство имало лие?Или то май било присъствие,.....за обрагородяване на нацията.

Спокойно бе брат нали баща ти вече е говорил със Зинаида и вече има кодекс, ще те пуснат след 10 години и като излезнеш разбира се ще имаш вече готови крадени пари от нас, нали аверите на баща ти сега управляват виж много добре ти се получава....

СПРЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЗИ ХЛАДНОКРЪВЕН УБИЕЦ. ПОЛИЦИЯТА ЧИИТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ДА ГО ИЗДИРИ И ЗАДЪРЖИ.НЯКОЙ ПЛАЩА И ВИЕ ГО ПРАВИТЕ ГЕРОЙ.

Прав си. Така е