17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здрасти Веждичка , не се коси , на половинка водка Ларгото изглежда почти добре.

Защо се потите с умозаключенията си,скъпи тролчета?Всички знаем че няма друга истина освен,червената.Най-умни,най-честни,най-почтени,най-милеещи за народа...Е и най-богати/Честно,с труда си/Вервайте им.Те са се доказали във времето.

А не се ли изпраща и в прокуратурата след като се вижда че не ви се плащат неустойките толкова време????? И защо така цацата се прави на ударен след като вие с бановия сте го ''сезирали''...Да попиам и още нещо кой кого съди??защото всичките пари трябва да бъдат приведени след изпълнение на проекта а не преди това?????? И защо не излезнат тия ''одитори''всякакви да защитят ''одиторските'' си писания че всичко е ''почтенно и законно''?????

А случайно да сте забелязали, че древният римски път в частта му пред кафенето на фотографа се е разклатил и пропада? Какво се случва? не устоя на строежите на съвремието явно...

Ами фандъкла си призна че те го стопанисват за да избегне далаверата при направата и сега пак ще го лепне некачественот си стопанисване на изпълнителя защото до сега не са го направили...

Добре - реагирал си по аферата, похвално;) А реагира ли, когато Банов го предложиха за министър на културата и как реагира?!

Цаца не лъжи и не избързвай толкова с тези приказки за ''самосезиране'' защото ви беше казано че след излъчване на филма ще ви се ПРЕДОСТАВЯТ всички факти и документи по които да работите професионално а не замазващо, защото хората ще са чули и видели това що сте получили... Не излизай цаца пак с ''неизвестен запис, неисвесте записващ'' както при Ало ваньо, ти си го назначи,,,'' и един куп други такива записи които ти ги навря в кошчето заради ментора си, ама нещо му се раклатиха ''основите'' та внимавай сега..

Кой хлопа в този късен час? Аз хлопам каза Цецо. Торбичка носиш ли за нас? Донесох! шепне Цецо. Навън да дойда, да броим Ела де – вика Цецо. Нощес не можем да заспим! Ще можем!- смига Цецо. За Партийката, пет на сто Добре е – кима Цецо. За тебе също пет на сто! Тъй вярно!- мрънка Цецо. Останалото е за мен. За тебе – хлипа Цецо. Ще ми дотрябват някой ден Ще трябват!..- рече Цецо. Така по братски се дели! По братски?- пита Цецо. За нови порции върви! Поемам- смънка Цецо.

Значи си сезирал,/ако си сезирал/ и повече не се повдига въпрос, така ли? Е, питам аз ако не се беше обадила Йончева , дали щеше да се разбере?А? И още колко далавери чакат да бъдат разкрити от прокуратурата, /ако и се занимава разбира се/?!

А бе не беше ли Елена Йончева тази, дето казваше, че имало нещо нередно по строежа на оградата? Че имало нещо нередно по назначенията в Хасковската община? Май си останаха приказки на една жена от женския пазар, май няма дори и подаден сигнал в прокуратурата!

Сигнали колкото щеш в цацаратурата ама и там ''работят'' като онези в 4 рпу - мухлясали и прашасали из кошчета и чекмеджета докато не дойде нареждане как да се ''оправят''...Въобще в цацаратурата и във всички държавни ''институции'' се работи по този доказал ефективността си начин за задържане на власт...

Ако прокуратурата повдигне обвинение на Банов, дали ще бъде обвинена, че изпълнява политическа поръчка на БСП?

Ама мултака тихомълком си прибра милионите от КТБ, сега до ГРОБ ще е верен на вожда и учителя...

Цацаров като се самосезира , в превод ще потулиме всички следи .

По-интересен ми е въпроса, колко от тези парички са цопнали в "партийната каса"? Само от любопитство, да сверя процента.

20% за вас, 80% за мене!

Това е истината! Извършва се проверка, ако се установи, че има извършено престъпление, остава само едно, установяване на размера на наказанието! Къде е проблема?

Колко интересно, Вежди Рашидов търси неустойка на фирмата изпълнител чрез съда, а неговия заместник тогава Боил Банов прикрива незпълнението на проекта и става Министър. ЗАЩО ЛИ !

Не му ли викаха преди години на този... Мултака:)))???

Към всеки авторитет и шайка се прилепва този.Неприятен човек.

Г-н Рашидов, не е важно кой какви проверки и сезирания е направил. Важното в случая е как функционира държавния апарат!!!!!!???? Важното е как се ощетява държавата и с каква лекота се подправят документи и.т.н. Още колко поръчки са минали по този начин???

Този колко години лежа за дето удари полицай?

Интересно щом бившият министър е реагирал, а бившият и настоящ министър председател избира съмнителният му заместник за нов министър, къде се крие червейчето?