Рашидов внесе сигнал: Цветан Василев обра банката си

Вежди Рашидов внесе сигнал в Софийска градска прокуратура срещу банкера Цветан Василев за това, че е изнесъл от страната огромна сума от КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Рашидов внесе сигнал: Цветан Василев обра банката си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми стана ясно как пък точно имало и инициали и те били " разпознати" като на хора от банката, а пък писмото е било и анонимно.... Аман от чешане на езици!

Вежди засега да си вземе гарантираните по закон 196 000 лв. и после да изчака другите действия пак по закон - активи, пасиви на КТБ, продажби на имущество, след което може и да си вземе негарантирания остатък! Пардон, ако е бил на лично договорени преференциални лихвени условия, дори на 196 000 лв. няма право! :)

и сега заради такива като веждито,ще променят закона за банките.а то закон в българия си има.ясен и точен.и не по-разлиличен от законите в другите нормални държави.щом е знаел че има риск и го е поел,сега трябва да преглътне и да пие една студена...може и вода.както и всички останали с влогове над 100000 евро.точка.

Умена ама лаком за лихва......при неговите пари са му предложили преференциална лихва и е хлътнал с двата крака!! Сега се повтаря старата поговорка - Лаком г.з кръв с..е!!

и аз имам точно 100 х евро в тази банка но мисля че лихвата не зи заслугава взетя риск, за това ще изтегля всичко от бг

Абе,бат Вежди...умен човек си бе батка...как им поверва на тия ХАРСЪЗИ...,че сичкото пара там бе брат?? И сега кво..?? Студена водица а?? Или...Ач кюпек /гладно куче/..хахаха.. да беше питал бат Бойко...той няма една стинка там да знаещ!!! хихихихи...

А Вежди що дири в политиката ,като е "велик" скулптур.Всяка жаба да си знае гьола,а не да прави това,което не му е работа .Но пуста алчност,а сега извива с цяло гърло.

А де! И аз това питам... Защо сега от нашите пари ще се покриват целите суми на разните лапачи. Що не внесе само 200 000 ами цели 2 милиона. Кога лапа 7,5 % лихва на цялата сума беше ок. Сега малко криво, а?

sawo

Кои са вашите пари? Този фонд не е от твоите пари не говори глупости.

А бе , Вежди, аз имам 1200 лева на влог , разпределени в 4 банки , защото съм се съобразявал с възможността някоя да фалира и съм си правил сметката да не ги загубя всичките като обикновен гражданин, т.е обикновен тъпанар, като не съм се доверявал 100 % на държавата , че под 100 000 влоговете са гарантирани. Я ми кажи откъде вие, необикновените тъпанари сте сигурни че ще ви покрият доста загуби над 100 000. Живо ме интересува.

Чакай,чакай...."държавата гарантирала до 100 000 евро"??? Дано не се стигне до там...държавата да ти ги връща?? Кой знае какъв фокус ще има и тогава?? ПО ВЕРВАЙ ИМ??!! Може и парите да сменят...

И аз имам пари в КТБ, и аз съм лапал лихва. Но мойте са по-малко от 100к EUR. И не ми е ясно защо като има закон, който гарантира влоговете до 100k EUR сега ще изплащат пълните депозити на гражданите. Вежди си е изкарал парите - ок. Но сега да си вземе само гарантираните по закон. Ами ако и други банчици гръмнат какво?! И пак намират цаката на закон... Стига бе!

Не се бъзикайте с Главния Мултак на републиката!!

Смешен плач от човек възползвал се от кирията ама забравили да му кажат за финала...

Тоя изгоря от лакомия и сега надува гайдата!

Кое му лакомията ,че си изкарал парите със собствените си ръце и си вложил парите в банката за да му тече лихва и сега казва истина за обрана банка.Хора вземете да мислите преди пишете.

Мораториум върху смъртната присъда за национални предатели. Тогава няма да мислят за сараи, а за бесилки.

Попитан защо е вложил парите си в КТБ, Вежди Рашидов заяви, че се е интересувал коя банка дава най-добри условия и е търсил своя интерес Без да имам каквито и да политически пристрастия, бих казал на г-н Рашидов , че всеки пълнолетен човек носи отговорност за своите действия. След като си решил , без да мислиш много че можеш да внесеш 2 милиона лични пари и да получаваш 8% годишна лихва, или 160 хил. лева, също така трябва да си готов да изгубиш всички тези пари , тъй като 8% лихва за депозит означава че банката е фалирала. Защо аз и няколко милиона данъкоплатци трябва да покриваме лакомията на Рашидов и др. като него.

Защото г-н Петров имате доста по малко пари от въпросния Рашидов но лакомията Ви е вероятно в същата константна величина като неговата. Само не ми се правете сега на Самарянин.

Веждичка споко бе то алкохола тука е евтин на тебе друго ти нетребе!

Веждичка, Веждичка, още бая камъни има да изчукаш за да се избиеш.......

Той поне камъни ще чука а ти на тази магистрала какво ще?

ПАРАДОКСИ! ЕДИНСТВЕНИЯ ИНДИВИД В ЦЯЛ СВЯТ, КОЙТО С ЖЕЛАНИЕ И РАДОСТ ГЛАСУВА ДОБРОВОЛНО ЗА НЕГОВИТЕ СИ КРАДЦИ , ГРАБИТЕЛИ, ОБИРДЖИИ ВЕЧЕ 70 ГОДИНИ. НЯМА ПО СВЕТА ТАКОВА ПРОСТО ЖИВОТНО С ДВА КРАКА, КАКТО БЪЛГАРИНА. ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ.

Цяло свят го разбра това и не гледат сеира, а само българина не вдява още кво става.:)

Да те открехна, приятел! Няма да се обръщам към теб с това име, което си си избрал, за да не те травмирам допълнително, но си мисля, че действително си заслужаваш това име.

С "два крака" гласувам за това , което си написал.

Вежди, не се коркай! Когато Василев ви даваше пари от спестяванията на обикновените вложители за вашите далавери ви беше гот! Сега като ви крадна и вашите пари вдигате врява до бога. Да си мислил, брато! Имаш глава на раменете, брада на лицето, пура в джоба, какво искаш? 2.5 милиона лева влог, при гарантиране 100 бона от държавата ?! Ха! Имал си - дал! Наивен си бил. Но претенциите си дай не към прокуратурата, а към герб, която смяташе тази банка за най-важната в страната, та всички държавни фирми оперираха чрез нея! А виж ти тя каква стана!

Аз глупака да разбера чак сега, колко изгодна е била лихвата в тази банка!:(((

боко беше по-хитър изнесе в Ливан 4 млрд. със самолета на бистришките баби

Как може да пишете само глупости?Цветан Василев като разбра,че на кафенце Бойко и Местан искат да му вземат банката си изтегли собствените пари и отиде в Австрия да си купи друга. Тази джентълменстки я остави на тях за да спасяват паричките на Веждито.

EEEe, един умен човек у тоя форум. Между другото, Цецо играе много висока топка в момента!!! Евала.

Майката му е ЛУСТРАЦИЯ и всичкото ДС АГЕНТ под ключ .

МАШАЛЛА БАЙ ВЕЖДИ, ЗА ТРИ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА "МИНИСТЪР" ТОЛКОВА ПАРИЦИ ДА СКЪТАШ!!!???

Сега с една европейска заповед за задържане и връщане в България, но това ще стане ако политиците ни го искат, ама те май, не. Човекът с изнесените пари се готви нова банка да си напазарува. Австрийците май няма да го питат законни ли са парите му.

БАЙ ВЕЖДИ РАЗБУТАЙ "КУЛТУРНИТЕ ДЕЙЦИ" ПО КАНАДА .... ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ СИ КРИЯТ ПАРИТЕ ТАМ :)

А дали е възможно мустакатия да е сменил самоличността си и сега да си пие по едно малко с Таки в Дубай или да маа гащи по плажовете на Нова Зеландия?

Абе не знам. Ама ако се върне жив в България. Значи сме направили Революция и сме избили т.нар. си елит. :)

Калитко, сега в Нова Зеландия е зима.

За такъв зулум в Китай, Виетнам, Сингапур, Таиланд ще има разстрели и то не един, или два. Затова икономиките им цъфтят. Сега би трябвало служвите, правосъдието да си свършат работата. Не би трябвало да е трудно. Европа е малка, Австрия е близо, не е сигурно и че Ц. Василев е главния виновник, но със сигурност може да е главния свидетел. С форумни емоции и изцепки нещата не стават. И не правете паралел с 1997-ма. Вече 7-ма година сме в ЕС. Нищо не е в състояние да спре едно сериозно разследване по толкова важен проблем.

Господин Дред, абсолютно съм съгласен с вас.Само искам да добавя нещо и дано не бъда зачеркнат за призив за насилие.За доляма част на окрадените пари стои много труд и пот-на дребните вложители.Заложени са и много съдби на хора(за жилища, за здраве и.т.н).Предполагам, че и една голяма част от парите са накрадедени от други места.Искам да кажа, че в гореизброените от вас страни, ако държавата не вземе нещатат в свои ръце, то гражданите не биха простили такъв обир, нагъл и безскруполен.И всеки ще го отнесе по реда си-от този дето си прави оглушки да го привика, до крадците.А не да ми развяват някой си Чикагото и да се гаврят с целия народ.Полицейската държава е страшно нещо.

Стига де, човекът е световно признат скулптор. Все е спечелил няколко милиона от изкуство. Има много други, които не могат да докажат произхода на парите си.

Много помниш , дедо! Ти на 75 ли си?

Имал дал

проверете при одитора на ктб и не ми трийте коментара!!!

Треска тресе бай Вежди. Пеевски и Василев му отмъкнаха спестяванията от КТБ. Няма вече пари за пури и уиски ... Ама Вежди Рашидов е изпаднал в голяма грешка. Иска невъзможното - Цацаров да арестува Пеевски и Василев. Цацата обаче е хитър и знае. По-скоро може да се случи обратното. Тези двамата бандюги може да арестуват главния прокурор на република България.

КАДЪРНИЯ СИ Е КАДЪРЕН, А БАЙ РАЖДИ Е ОТ НАЙ-КАДЪРНИТЕ .... НЕГО ГОСПОД (ИЛИ АКО ЩЕТЕ АЛАХ) МУ Е ТАЛ ТАЛАНТА И САМО ТОЙ МОЖЕ ЕДИН ДЕН ДА ГО ПРИБЕРЕ

2.5млн.спестявания на депозит от култура..Не е зле. Постоянно се оплакват ,че държавата не ги финансирала. А може би тайната е в понятието "пилитик-художник"?

По времето на предишното правителство в тази банка беше разпоредено да се държат парите на държавните дружества - защо ли?

Но при сегашното ги окрадоха...

Неизбежен е изводът, че те действат организирано и последователно, а редовият гражданин им сърба горчивите попари.

Само където наредиха да не се държат над 25% от парите на държавни дружества в една банка. Когато питаха Чобанов не бе подготвен, но каза, че около 700 милиона държавни пари са били там. А сега около 100 или малко повече, но нямал точна информация в момента. Тоест разпределили са парите от там и в други банки. Така държавните дружества не закъсаха със затварянето на банката. И няма как някой който би имал изгода там да са парите, да ги пренасочи. Има доказана необвързаност между правителството и банката.

Е как защо? За да ги краднат герберите!

Ако трябва да сме точни, в по-предишното (старата тройна коалиция)... Но и ББ не направи нищо за разваляне на далаверката!

Шапка им свалям на другарите. За една година фалираха енергетиката, здравната каса, пенсионната система и банковата система. Спряха еврофондовете и заробиха България с 4 милиарда лева към Русия за невъзможния Южен поток. Ако нещо съм пропуснал да ме прощават!

пропусна само едно! до стената,както румънците направиха!!! този път имаме по-голям избор

ДА, пропускаш неща много важно. Че всички ние, които търпим това сме виновни. Да не би комунисти да докараха Симеон да става премиер?

Да,точно така.Те го докараха.НДСВ не беше симеон.НДСВ беше милен велчев.Знаеш ли кой стои зад милен велчев?Тзи който стои зад велчев докара симеон.Връщат му имоти за около $150 млн а той им дава името си.Нищо че ТЕ разстреляха чичо му на симеон(кирил) като куче.

Само един политизиран глупак може да твърди подобни неща ! Ако това е начинът да се промени държавата и живота ни към по-добър, много жалко !

Брей вярно хайдушка работа - пладнешки обир. Сто и кусур милиона евро и никой да не се усети е малко вероятно, да не кажа невъзможно. Завалията Рашидов дано не изгори с много пари, че после Баце като го направи министър на нещо си, ще ни излезе солено на гърбината!

в банката липсвали 3,5 млрд Цв Василев изнесъл половината 1,7 КЪДЕ Е ДРУГАТА ПОЛОВИНА, С КОГО СИ РАЗДЕЛИ ПАРИТЕ

питай доган! ...ама за цялата сума

И защо доган, като василев е първа дружка с плевнята?

"анонимно писмо с тези данни, пристигнало тази нощ" " чрез трето лице той е изтеглил" ВЕЧНА ДРУЖБА!!!

Сигурно за пореден от някой тип Престъпната Мрежа. Точно както почнаха банковата криза с обвинение към нея. И понеже са видели, колко се е паникьосал Рашидов и затова са го избрали. Ако изобщо е анонимно и само такова е изказването на Рашидов.

Очевидно щетите нанесени от комунистите този път ще са много по-големи от предполагаемите. Да влезе м-р Линч.

боко беше по-хитър изнесе 4 млрд. със самолета на бистришките баби

Казуса не е сложен- анализ от създаването на банката и досега, какви пари са внасяни в нея и по нареждане на кого,затихваща информация по медиите.... после разследващите си прибират лептата и случаят е приключен!

Наздраве!

ББ Тиквов също е в кюпа. С инженера са в комбина. Да разклатят държавата, да вземат власта и никога да не я дадат. А крадеца банкер трябва да се накаже за назидание със пожизнен затвор и другите по веригата също.

айде и тоя с опорните точки - сега като тече развод на твоите червени любимци с дпс, вече се чувстваш морално задължен да плюеш по единствения който се опълчи на доган, нали? да, ама не - НИКОГА ГЕРБ или в частност бат Бойко НЯМА да се съюзат с доган, това е приоритет на враговете на народа!!!!

Котнра-реалността, създадена от политическото крило на мафията БСП-ДПС-Атака и финансирана от г-н КОЙ? се срути. Сметката ще плати българският данъкоплатец.

Цветан Василев-съвременен Робин Худ,който взема парите на богатите но не ги дава на бедните,а ги оставя за себе си.

Този мултак нещо много активен го раздава напоследък - и хладилника да отворя и от там веждичката се появява... Явно се докарва пред вожда за ново министерско кресло...

Нещо общо между БСП и КТБ? Нещо общо между ГЕРБ и КТБ?

Къде са Парите?и кой ги Изнесе?КОЙ КОЙ? във Австрия КОЙ КОЙ?

значи онва охраненото за тва така се е разквичало...