Плевнелиев налага вето върху Изборния кодекс

Президентът Росен Плевнелиев ще върне за ново обсъждане в Народното събрание разпоредби от Изборния кодекс.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев налага вето върху Изборния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е Роско Офшороско.

най-обидната дума за Европа. Хаха. Тоз чиляк върти суче и все ни накисва в някаква помия от която страда народа ни. Та в момента как да искам аз да се наричам българин при положение че тоя същия работи срещу народа си. Президент какъв президент е той един миризлив предател !

Тази утрепка не можа да наложи вето на жена си да го придружава като държавен глава,ами станахме за смях,че при жива жена ме питат дали не е вдовец. Като му видя гнусната физиономия ми идва да повърна. По голямо мекотело от тоя не съм виждала. Тоя си заминава и продължава с простащините си,а след гони ако някой го помни ще само с лошо. По кофти мекотело не съм виждала.

Поздравявам Президента за ВЕТОТО, наложено на тоя ИК,творение на идиотски болни мозъци,антибългари,русофилски пачаври!

хаха явно не си разбрал че Народното ни събрание, Президентството ни и Министерски съвет гъмжат от туркофили и русофоби. Винаги ми е било смешно как в Гърция могат да се въртят да бъдат едновременно със САЩ, Русия и ЕС, а ние неможем!

Долно комсомолско мекере !

българия трябва да се прочисти от предателите,мошенниците от времената 09.1944-1989-2016,колкото по малко от тях-толкова повече българия!

Няма противоречие тука 08.05.2016 08:32 ( нерегистриран ) . Има интереси на Роско на ББ и на номенклатурата -бившата и настоящата, на външните евр.агенти и комисари глобалисти etc. Като плщаш данъците, осигуровките , не си в затвора и си образован българин поне до трето коляно над 20 години -можеш да гласуваш. Като си лумпен, мангал или не плащаш данъци в България или работиш в чужбина с двойно гражданство, не можеш да четеш и пишеш на български език и нямаш средно образование - не можеш да гласуваш. Какво толкова е сложното тука? България за българите!

Е щом е така вас русофилите трябва да ви изгоним щото все бленувате присъединяване към Русия.България за българите,не за руснаците,нали така.

Путю Маринкин!

ТОВА Е СОПОЛА НА БОКО ТЪПОТО

За какви честни остава въпрос.На президентът му трябват гласовете от Турция.

Българите в чужбина с нищо добро не влияят върху изборните резултати а НАПРОТИВ-действат НЕГАТИВНО!!! Защо ли??? Ами да например "българите"в ОСМАНистан-намиращ се на юг от България-99,9 процента гласуват за противоконституционната неоосманска орда-дпс> 136-изборни секции в ТУРЦИЯ!!!!!! А пък останалите българи по света гласуват масово за гроб,,деформаторския фонд на шорош и останалата коалиционна паплач! Извода е че те влияят отрицателно за БЪЛГАРИЯ!!! Прост пример: 136-изборни секции в ТУРЦИЯ. 42 -изборни секции в Щатите. 4-изборни секции в КАНАДА!. 22-в АНГЛИЯ СРАААМ!!!! Хайде със здраве.

ДОЙДЕ И НАШИЯТ "ПРЕЦЕДЕНТ "НАЛОЖИ ВЕТО НА ИЗБОРНИЯ ЗАКОН !!! НЯКОЙ ДА ВИЖДА ВРЪЗКА МЕЖДУ ТЕЗИ СЪБИТИЯ,КАТО МЕН ?!

ПИПО

В своята си история България е имала много некачествени политици, но това недоразумение бие абсолютно всички. Този клоун се противопоставя открито на българските интереси и работи за чужди такива. Лично аз ще се радвам много ако вземе да се кандидатира за втори президентски мандат, така поне ще разбере колко много го "обичаме". Ако не можеш да помогнеш на България, то поне не и пречи, лайно такова.

ЗАДАЧА: Назовете поне един президент, бивш или настоящ, на произволна държава в света, от времето на динозаврите до сега, който да е по-голяма мижитурка от нашият ....ю!

Прав е моя земляк бат' Расим (Росен, де). Сички ний бльгаромохамеданите сме блъхари дето и да сме по света

Две отворени писма, които трябва да бъдат прочетени от повече хора. Едното е към протестърката Елена Хамбарджиева, която от 15 години живее в САЩ, но си позволява да иска вето на ИК, въпреки че не е платила лев данък в Бг. Другото обръщение е към самия президент заради наложеното вето. Авторът го нарича "Разединител на нацията" и това е най-точното определение, което го характеризира като държавен глава. Някой трябваше да го пита защо освен чл. 6 не е прочел и член 26 и чл.60. Между редовоте сом

Не уважаеми президенто, Не може хора които идват в Бг за 1 месец и през останалото време живеят в чужбина да решават начина на живот в БГ А Ако много искат - да си направяат труда и да отидат на откритите урни. Ако много обичат нашата страна -защо не са тук и не влагат своите умствени и физически ресурси за това?? Нека бъдем справедливи и не правим криво разбрана демокрация

Има интереси на роско на ББ и на номенклатурата -бившата и настоящата, на външните евр.агенти и комисари глобалисти etc. Като плщаш данъците, осигуровките , не си в затвора и си образован българин поне до трето коляно над 20 години -можеш да гласуваш. Като си лумпен, мангал или не плащаш данъци в България или работиш в чужбина с двойно гражданство, не можеш да четеш и пишеш на български език и нямаш средно образование - не можеш да гласуваш. Какво толкова е сложното тука? България за българите!

Електронното гласуване е прекрасна идея и трябва непременно да се въведе.

аз да съм обслужващия софтуера?За едни избори ще стана милионер...

путеноиди и антибългари заченати от инасилване на бабите им от червената армия само ръсят простотии против Президента. Е нали в Москва си имат президент-жуже. Какво ли ги засяга..ха.ха

какво пак те сърби за руснаците, ние говорим за лумпенте-башибозука ромски и турците. Ми не може необразовани , неработещи , не плащащи данъци,не знаещи български език лица да гласуват.Кви руснаци кви 5 лева?

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ РОМИТЕ И РУСНАЦИТЕ Е ЧЕ РУСТАЦИТЕ СА БЕЛИ...ДРУГА РАЗЛИКА НЯМАТ

Щерев ти вероятно празнуваш 9 май след като налудничаво коментираш Русия. Честито приятел!!! А Роско първо да се разбере с жена си, а след това с нас българите.

този човек хубаво налага вето. има идеи, които са за вето - като задължителното гласуване например. но същият, вместо да изпълнява чужди поръчки, да иницира промяна за конституцията и законите за забрана на двойното гражданство. Това е най-бързият, лесен и справедлив път да поправим бедите в избирателната ни система.

Щом ще ме задължавате да гласувам,ще го направите възможно където и да съм

А ние гражданите? Кога ще се вдигнем на бунт? Въпросът ми е към всички от форума. Само с констатации и въпроси към ББ, ЦвЦв, Цаца, маца и т.н., няма как да стане.Гражданско общество- слаба работа. Анализи по форуми и революции на маса включвам и себе си в тази група. Хайде бе хора! Дайте да се вземем в ръце и да ги изметем.

Какво ще ми се фукат тези румънци, бе! Те били събрали от корупция 2,9 милиарда!Имат си, комшиите, корупция - събират от нея. Ние като си нямаме - откъде да съберем?! (почти цитат на Бойко Борисов)

Абе, на тоя мазньол няма ли да му изтича вече мандалото, че да ходи да целува г.за на негрото отвъд океана?

Този едва ли знае защо налага вето. Просто се хваща като удавник за сламка, с надеждата, че някой ще го подкрепи за втори мандат. Това човече няма никаква представа каква карикатура е и колко нелепо стои на този пост.

Волен-Чистачката-Фикуса ще се кандидатира ли?

В България има един огромен проблем, който не е непознат и на други места по света, но в страната ни е наистина кулминирал и доведен до невъзможност повече така да се живее, според мен. Нека да го кажа направо - невзъможността на интелигентния, образования, нормалния човек да живее, общува и комуникира, да съжителства с идоти, лумпени, простаци, престъпници, мутри,кретени, бабаити, лъжепатриоти, лъжерусофили, лъжеполитици, лъжесоциалисти, лъжезащитници на човешки права на малцинства или на цялото общество, с ЛЪЖАТА, ИЗМАМАТА И ПРОСТОТИЯТА КАТО НАЙ-БЛАГОДАТНАТА СРЕДА ЗА ТЯХ! Вижте дори и този форум, в който се предполага, че битуват по-образовани (най-малкото защото могат да четат и да пишат) хора, това е направо трагедия! Вижте колко назовавани за професори и експерти българи проявяват откровен кретенизъм, да оставим настрана андрешковщината и прозрачната тарикатщина и мошеничество, те се смята за много хитри, като излагат наукоподобни тези и обяснения за техни нелегитимни обяснения и оправдания на събития и процеси, но в същото време не проумяват колко са прозрачни, примитивни и отвратителни в лъжите и манипулациите си, или в откровеното си неразбиране и посредственост! Хората се събират и живеят в общности, държави за да живеят заедно и по-добре, за да се разбират, което става с комуникации. В България КОМУНИКАЦИИТЕ МЕЖДУ ЕДНАТА И ДРУГАТА ГРУПА ВЕЧЕ СА СТАНАЛИ ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНИ! Няма как един възрастен човек да кажем от малко село в България, и един 30-годишен младеж, който работи в голяма западна фирма в престижна компания да знаят и да имат същите или дори близки светоглед, разбирания и перспективи, поглед върху нещата И ПРОБЛЕМИТЕ! И за да не бъда разбран криво - не упреквам, камо ли да обвинявам когото и да е, напротив, моито почитания и към дядото, и към младежа, те дори може да са баща или дядо и син или внук, моите почитания към всеки оттях, МИСЪЛТА МИ Е, ЧЕ ТЕ СА РАЗЛИЧНИ СВЕТОВЕ!!!

Много истини си написал. Както и много глупости. Странно гледаш на ставащото у нас.

брилянто си го написал! Тези, за които става реч, трудно ще го разберат, но това е истината! Бравоа!

Лумпените в България не би трябвало да "окупират" България и да "изритват" от България работещите на запад! Диалогът ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ НА РАВНА ОСНОВА!

Добре де, нали мрънкахте срещу въпросният законопроект? Сега президентът го връща и пак подсмърчате. Кое ви устройва?

А бе какво става с официалната му съпруга на това недоразумение? Ще ражда ли?

Преди два месеца абортира в частна клиника.

Не, забременя от приятеля си и абортира.

Всичко е лъжи, лъжи, и пак лъжи ако, си мислите, че в България има партия която да мисли за българите е няма такава. Всичките парти са навързани така, че да имат полза една от друга. Всички искат да бъдат чорбаджии.Революцията е спасението на България!!!

Така е. Още повече те самите партии променят кодекса, в тяхна полза. А от друга страна няма и за кого да се гласува - всичките са един дол дренки. Трябва радикална промяна от конституция до последния местен закон, а това нито една партия, независимо управляваща или не ще направи. С две думи Народа срещу Политическата Мафия (както и да се казават партиите)

Махнете го тоя, че само ви излага.

махнете Меркел,защото тя не само ви излага.

Каквото и да прави този, след като го видях да се ръкува, прегръща и приема правителствени награди от кръволока и убиец на собствения си народ Порошенко, тоя окончателно и безвъзвратно мина за мен в графата на "нечовеците"! И се срамувам, че се налага да приемам, че сме сународници!

Мого точно , баба , си го казал! Само ЧЕ , ниъ сме партньорът отдолу!?

ПЛИВНЮЮЮЮЮ

Роско ще си получи за всичките си магарии.

Този "български" президент за пореден път потвърди умението си по най-добрия начин да настрои 90 % от хората живеещи в България срещу себе си.Той е позор за България!

Е всичко друго но не и президент, а посмешище! Отдавна трябваше да сме забравили за това недоразумение, но уви още малко!

Президентът Плевнелиев е един изключително готин ........... СМЕШНИК !!!

Българите в чужбина с нищо добро не влияят върху изборните резултати а НАПРОТИВ-действат НЕГАТИВНО!!! Защо ли??? Ами да например "българите"в ОСМАНистан-намиращ се на юг от България-99,9 процента гласуват за противоконституционната неоосманска орда-дпс> 136-изборни секции в ТУРЦИЯ!!!!!! А пък останалите българи по света гласуват масово за гроб,,деформаторския фонд на шорош и останалата коалиционна паплач! Извода е че те влияят отрицателно за БЪЛГАРИЯ!!! Прост пример: 136-изборни секции в ТУРЦИЯ. 42 -изборни секции в Щатите. 4-изборни секции в КАНАДА!. 22-в АНГЛИЯ СРАААМ!!!! Хайде със здраве.

ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО Българите, турците, европейците.... Да погледнем на Ев.регламентите, БГ.Конституцията и ИзбКкодекс. Гласува се в държава. Гласуват гражданите. Държавата е България. Право на глас имат всички български граждани. България е член на ЕС. Постоянно живущите в България граждани на ЕС могат да гласуват в БГ. Подводния камък е ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО. Не трябва да се дават "двойни" избирателни права на едно лице с ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО - живеещо в дуга държава или БГ, имащо нейното гражданство и българско гражданство. Ако живее "там" и гласува "там", не трябва да се допуска да гласува в БГ избори нито "там" нито в БГ. Ако живее "тук" може да гласува "тук". С други думи, според мен: Български граждани живеещи в друга държава и имащи само българско гражданство трябва да имат избирателни права независимо от продължителността на престоя. Български граждани живеещи в друга държава и имащи нейното гражданство и българско гражданство трябва да придобиват избирателни права в България след като живеят поне 6 месеца в България. Граждани да други европейски държави, които живеят в България, трябва да придобиват избирателни права в България след като живеят поне 6 месеца в България.

много точно и ясно! ама дали ще го разберат лумпените...

А руснаците в България кое гражданство ще изберат?

България няма президент. Този е едно недоразумение!!!!!!!!!!!!!!!!!

Единия избра Левски, другия Ботев- та са ни ясни и двамата.

и Левски и Ботев са емигранти, не са плащали данъци, значи нямат право да гласуват в България!

Да,ама не са като сегашните майкопродавци,отишли да целуват USзадници или пък турци,които две думи на български не знаят и са роби на манафския султан.

По голяма анти българска простотия не бях чел! Чудя се дали изобщо имаш глава на раменете си, щом се изгаври с едни от най-святите личности на България?

Той никога не е защитавал националните интереси , а точно обратното е ! Незнайно защо ,винаги покорно слугува ,на чужди корпоративни интереси , като ЕРП-тата ,Мариците 1 и2 ,златните мини и стриктно изпълнява заповедите на чужди посланици и не -правителствени организации. МОЛЯ за прошка от всички българи ,за това ,че аз и семейството ми гласувахме за лакея Плевналиев .

фармациите, телекомите, ктбанк, петрол, булгартабак, златеви, гергови, баневи, василеви, велчеви, божкови, веткови, доневи,..., до един прорашистки олигарси ???

Visita ( регистриран ) 07.05.2016 14:53 Валери Симеонов обясни пред Цветанка Ризова вчера, че този закон се прави, за да се прекратят машинациите в избирателните пунктове в Турция ! Аз пък ще добавя - ами забранете изобщо гласуването извън ЕС ! Това е най- доброто разрешение ! Живея в Щатите, но бих подкрепила такова решение ! Който иска да гласува от Турция да отиде в БГ, ей къде им е наблизо ! Сега гласуват един път в Турция и още един път идват да гласуват в БГ ! Отделно, че в турските секции се надписват поне още 2-3 пъти уж гласували фантоми ! Прекратете намесата на турската държава във вътрешните работи на Република България ! Тия глупаци от Лондон с идиотските си претенции, само правят услуга на турците и на Ердоган !

ту мъж ("напълно съгласен"), ту жена ("но бих подкрепилА"), със сигурност не живееш в ЩАТИТЕ, а най-вероятно си комшия/комшийка на ДЕТРОЙТА в "Обеля-5".

ценз определени със световно утвърдени тесто за право на гласуване, 99.99999% от дращещите и уууууукащите в тоз форум, са аут, с кирката и лопатата на рамо бегом към обекта.

А ТИ ЗАЩО НЕ ГО ПРЕДЛОЖИ ТОВА НА ТВОЯ КУМИР Г-Н ТРИФОНОВ ПРЕДИ ДА ВНАСЯТ ВОТ ЗА РЕФЕРЕНДУМ ? АЙДЕ , ТИ БЕГОМ КЪМ КОНГРЕСНАТА ЗАЛА ДА НЕ ИЗПУСНЕШ КЕБАПЧЕТО , ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ТЕ ПРЕВАРИ !

Има една стара истина, че никога не е късно човек да стане за резил, а най - лошото е да стане омразен на нацията си.Този ни натрапник не само, че се насра накрая, но през целия си мандат нацвъка след себе си пътека от изпражнения.народът го подкрепи защото беше избраник на Бойко, довериха се на авторитета на Бойко, но сега и двамата стават омразни на народа ни.Не гледайте какво показват купените рейтенги.Изборите ще покажат каква е любовта на народа ни към тях, ако все пак Цецо не направи машинациите си.Но фекалиите, които нацвъкаха ще повлекът народа ни още по-надолу.не се управлява държавата с чужди пари от заеми и субсидии от Евросъюза.Един ден едните трябва да се връщат с лихвите, а другите в най-скоро време - 2020 г ще спрът.Но пухлю и мухлю ще са се скрили от народната любов някъде из широкия свят или при големия си американски брат.

"Няма друга любов, извън любовта към Големия брат!" За ирландската овчарка, "големия фалос".

Трябва да се забрани със закон. Агенти да ДС-КГБ да не гласуват. Също така и путеноиди. Те си имат матюшка Пусия и там си имат Президент и правителство

Ми то и така е забранено! Не виждаш ли че се гласува само за Тикви и Турски предатели?!

Хората си имат Путин ние си имаме Путьо!

квото писаха за Сталин, Брежнев и Горби, така ще видиш и тоя един ден като не е на власт, какви кирливи ризи ще му изкарат! И те цъфнали кат нас, ама....

Русофил

ЗА ДЕЙНОСТТА НА СТАЛИН СЪМ УБЕДЕН,ЧЕ ИСТИНАТА ПОДКРЕПЕНА С ДОКУМЕНТИ НЕ СИ Я ЧЕЛ,РАЗКРИЛ!!!

Като се пръкна т.н. демокрация!?! и в Русия и тук едно от най-оплюваното име стана СТАЛИН и няма как да бъде иначе, защото управниците-демоКРАДци и западнофилни продажници не могат да му простят неговата безкористност и всеотдайност в името на СССР. Сталин остава в Москва дори когато германците са на 40 км от столицата,синът му воюва в руската армия наравно с всички останали и Сталин отказва да го размени и спаси, а и самият му син НЕ е ИСКАЛ това! В сегашното демоКРАДско време обаче точно такива като СТАЛИН са най-омразни на хищната грабителска и демоКРАДска управляваща пасмина и защо е така е ясно на всеки що-годе РАЗУМЕН и ЧЕСТЕН човек.

Глава 1.чл 5//1/Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат.Глава 1.чл.11/4/Не могат да се образуват политически партии на етническа ,верска или расова основа,...ДПС ,Евророма,ДОСТ са незаконни партии.Първо тия партии да се премахнат и тогава да ми мислят за изборен закон.Глава 4.чл 103.Президентът и вицепрезидентът носят отговорност за неспазване на Конституцията и държавна измяна.Глава 1 чл 18/1/Подземните богатства ,крайбрежната плажна ивица ,републиканските пътища ,както и водите ,горите и парковете с национално значение,природните и археологически резервати са изключително държавна собственост.Да ,ама не.Вилата на Плевнелиев до Черноморец е точно до брега на морето.Обикновените хора нямат достъп до брега.Рибарите не могат да ловят риба.Златодобива даден на канадци.В държавата масово се нарушава Конституцията.Бедата на България е в липсата на държавници,които да я ръководят умно.И на политици,които да не крадат.

Защо четеш Конституцията както дявол евангелието! Дали една партия е етническа, знаеш кой може да прецени! Според теб тя е, според други тя не е! Сега аз ако кажа, че Атака е етническа партия, на кой ще му пука!