Президентът налага вето върху Закона за отбраната

Държавният глава връща за ново обсъждане в Народното събрание разпоредби от Закона за изменение и допълнение на Закона за отбраната и въоръжените сили.

Обратно в новината

Коментари - Президентът налага вето върху Закона за отбраната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представям си, ако Цецка беше президент и козируваше на всяка поръчка от глутницата ГЕРБ. Гордея се с президент Радев и го подкрепям!

все пак има прилика с дядо Тошо. Особено на тази снимка! Ще подкрепяш, къде ще идеш!

Пак ще си дърпаме сутиените, пак ще си легнем накрая.

симулация на противопоставяне. Реално косъм не пада от главите нито на герберите, нито на розичките и "безпартийния" президент.

Следващият вторник герберите ще се явяват на поправителен в Президенството

Закона ще се прегласува и ще влезе в сила , а глупака ще стои с пръст на...фуражката.

Антон Тодоров си замина по реда... Валери Симеонов виси като прани гащи на тел. Граждани и обществени организации искат оставка на министрите Караниколов и Ангелкова. И с право ... А Президентът е като ледоразбивач, който разбива герберската глупост

И сега кво, пак ще се гласува и президента пак ще срича буква по буква кухи клишета.

язък,че си Грую.Кой бил дърпал конците,който и да е само да не са англосаксонците,че ни затриха от глобуса,унищожиха ни,изядоха ни,циганизираха ни,огладиха ни,разпарцальосаха ни,превърнаха ни на въртоглави.Изгониха младите българи,умориха старите,на гробище приличаме.Това ли ти харесва.

ТЪЙ ЩЕ ДА Е, ДОКАТО ТАЗИ ЧЕРВЕНА РЕШЕТНИКОВА ПОДЛОГА РУНДЬО СЕ МОТАЕ ОКОЛО ДУНДУКОВ !!! ЩЕ СПЪВА, ЩЕ ПРЕЧИ, ЩЕ ДУЕ ПРАЗНИ ГАЩИ !!!

Няма битка, другари! Има здравословно боричкане между другари за по-голямо парче от баницата. Изглаждане на противоречията и изясняване на йерархията в структурата.

Кой каза на "Ами", че българския народ е на страната на президента ? Това, че сте тъпи и прости никой не е виновен, най-малко ГЕРБ. Злобата ще ви погуби ! Какво като връща Закона. Ще се прегласува и пак ще го подпише независимо колко разбира и колко е вещ. И кой е в партер ......

Ти по-умен ли си от президента бе смешник?

Фатмака ще драпа за шеф на антикорупционната комисия и ако не му хареса ще драпа за военно положение. Все пак е силен в една област. Аз поне му препоръчвам да си завърже гащите до момента на военно положение, че много се е разпищолил!

Кой е по-вещ ако не той по вонните работи, или Боко с охранителната фирма и Цветелинка милиардерката.

ГЕРБ предизвиква разпад на държавата. Президентът трябва да наложи вето на ГЕРБ.

Това недоразумение се взе много на сериозно.

Гербажиите ще загубят битката, която обявиха на президента. Българският народ е на страната на генерал Радев.

Мдааа мн.точно казано - онази част от народа,която не забелязва кой е кукловода на президентчето е зад него, а въпросният диригент е плътно "зад тях". Поредна серия от стария сериал....

Много е гадно една шайка около най-омразните личности в държавата да се провъзгласят за 'народа'. Предишният подобен случай роди и 'народният съд'. Като гледам - на там отиваме!

В конкретния случай, само на мен ли ми прави впечатление, че Тиквата и Гумения си дърпат сутиените и става въпрос за кой да назначава и как? Хич не ги е грижа за отбраната двамата главанаци, интересуват ги само да дърпат конците и да лапат комисионни от поръчки.

Главнокомандващ е,носи отговорност за армията. Има пряко отношение по въпроса и най-важното - не се казва Плевнелиев.На Бойко този момент продължава да му се губи.

не виждам снимката на плювналиев,запазил съм си я, когато ми се повръща и немога,тогава просто я поглеждам и повръщам на воля

Жалка руска гнида е тоя резидент. Фатмака щом е върнал закона, значи Решетников му е дръпнал повода.

Интересно защо точно Цецка Цачева, толкова ли нямаха ГЕРБ един избираем кандидат, някакъв нормален уважаван професионалист.

,,някакъв нормален уважаван професионалист" и герб са несъвместими понятия .

Сега тука във форума едни юристи, едни корифеи на правото ще почнат да коментират и да дават акъл как се прави закон.

Тоя от нищо друго не се вълнува, а и очевадно не разбира! Най-доброто за него е просто да си признае, че за нищо не става и да си ходи! Срам и позор за цял народ! Толкова профанизиран президент не сме имали....дори успя да надскочи "успехите" на предходния!

А умното чехълче се смеее от българските планини в колорадо ...

ЦК НА БКП ЖИВКОВ - БСП СА СИ СЪЩИТЕ УБИЙЦИ КАТО ТЕХНИТЕ РАТАИ - МУТРИТЕ ОТ СИК :)) ... ЗАЩО ?? .... СПОРЕД МЕН СЕГАШНИТЕ НЕЩАСТИЯ НА БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧВАТ КОГАТО ПЪРВИЯ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ СЛЕД 9-ТИ СЕПТЕМВРИ КИМОН ГЕОГИЕВ , КОЙТО Е И ДУПЕ И ГАЩИ И СЪС ШЕФА НА ЦАРСКАТА ПОЛИЦИЯ ГЕШЕВ УРЕЖДАТ ЗАЕДНО С ЕВРЕИТЕ КОМУНИСТИ ОТРАВЯНТО НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ... СЕТНЕ ПУСКАТ СЛУХА ЧЕ УЖ СТАЛИН ГО ОТРОВИЛ - ЗАЩОТО СРЕЩУ СТАЛИН НИКОЙ НЕ Е МОЖЕЛ ДА РИТА :)) ... НО ТОЧНО СЛЕД УБИЙСТВОТО НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ИЗГРЯВА ЗВЕЗДАТА НА ТОДОР ЖИВКОВ КОЙТО Е НЕЗАКОНЕН СИН НА ФЕРДИНАНД И СЛУГИНКАТА В ДВОРЕЦА ВРАНЯ - СИГАНКАТА МАРУЦА ... А КИМОН ГЕОРГИЕВ Е : - УЧАСТНИК В ПРЕВРАТА НА 9-ТИ ЮНИ 1923 ГОДИНА - 19-МАЙСКИЯ ПРЕВРАТ 1934 - 2 ПЪТИ МИНИСТИ ПРЕДЕДАТЕЛ СЛЕД 9-ТИ СЕПТЕМВРИ - ЧИЧО НА ВЕСЕЛИНА РОТШИЛД - ЖЕНА НА ЕДМОНД БАРОН РОТШИЛД :))

Венцел Райчев ЕВРЕИН (Райчинов) Бивш съветник на Желю Желев; баща на АНДРЕЙ РАЙЧЕВ - ЦИЦОЛОГА С ГОЛЯМОТО ЧЕЛО ДЕТО СЕ ПОЯВЯВА ПРЕДИ ИЗБОРИ ; член на БКП; неговия ДЕДО е бил секретар на Георги Димитров и посветени считат, че той е отровил българския вожд по внушение от Москва или от другаде (ама че фамилия а!?..).

този президент е наи-срамното и продажно чучоло в балгарската история.прост като черен-- военен

като червен

Май не ти харесват хората с мнение различно от това на Козяк?

румен руснака

защо си се снимал с мръсника Клинтън бе тъпанар че и го поканил на гости ....Решетников ще ти набий канчето фатмак прост

ТО И БРИТАНСКИЯ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ ЧЕМБЪРЛЕЙН ИМА СНИМКИ С ХИТЛЕР В БЕРЛИН :))

А обонго с осама .

МИНА НИ ПРЕЗ УМА : ... ЩОМ ПАРТИЯТА НА МУТРИТЕ СЕ КАВА ГЕРБ ... ЩО ПАРТИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА ДА НЕ СЕ КАЗВА БНА ???:))

Ще се повторя, но се налага заради тиквеничетата - Отличникът от Air War College срещу отличника от Банкя...Разликата е светлинни години.

са пращани да учат в гнилия запад, така е :)

Народът Доверие на Генерал Радев гласува, а тук плявата срещу него да не мърсува...ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ТОВА...!!!

Абе дайте му на Руменчо едно самолетче , че да миряса

"Защо всички комунисти имат такива особено тъпи физиономии. Сякаш с конкурс в някое затънтено село са ги избирали. Дано при Борисов 5 да сме ги изчистили всичките руски отрепки в България. " За всички комунисти не бих твърдял. Едно време партията-кърмилница беше стигнала 800 000 члена и да се твърди това не би било верно макар Радев наистина да изглежда доста тъп но не мисля, че и Борисов или Цачева не са в същия конгломерат и то не само като бивши членове на БКП. От друга страна Роско изглежда доста добре но е по-голям тъпак и от тримата.Въобще мнението, че красивото и умното и моралното трябва да вървят ръка за ръка е мнение на древните гърци. Аз не бих се съгласил не само съдейки по себе си но и ако вземем предвид пачаврите снимали се за "Плейбой" например то там можем да се убедим, че красотата и акъла и моралността не вървят ръка за ръка.

За физиономиите - какво да кажат горките от ГЕРБ, като последните избори са спечелени заради "спечелениете" ма*галски гласове... Сред тях "кипи" от ЕнтелегентЪни физиоМУТРИ ... ха ха ха ...

Пак е имало инструкции от Решетников и Нинова.

Защо всички комунисти имат такива особено тъпи физиономии. Сякаш с конкурс в някое затънтено село са ги избирали. Дано при Борисов 5 да сме ги изчистили всичките руски отрепки в България.

...критерiя ти за интелигентна физиономiя е много сбаркан ...ама при западната "демокрацiя " е така !!!...представям си ти как изглеждаш..."итлект"..като Aзис !!!...споменавам го защото от " Economist " го били хвалили ...нещо споменават ..." потен циганин с обратна резба давал бил вода на скинар ?!?? "..ама ти сигурно отдавна си в течение ...

Какво да ти се обяснява, за теб колкото е по-голяма тиквата, толкова е по-красива. А ако е добре остригана е върха.

президента да говори само за отбраната и за самолетите. въпроса с корупцията може да се реши само от "независимата" съдебна система. едно събрание при президента няма да я реши. докато не разбутате съдиите и съдебната система никой няма да хванете за нищо.

държава с 1300 години история и тепърва се чуди и мае за закон за отбраната ,все едно ,че вчера сме дошли от друга планета !

Само ти ли не разбра, че държавата ти е точно на 109 години (22.09.1908-22.09.2017 г.)???!(от фермана на Фердинандов насам). А от 1878 до 1908 г. държавата ни е била без "Акт 16"! Или си сбъркал "нулите"?

Надявам се да издържи на натиска на политическите глупаци. Предния палячо беше евтино тесто за мачкане от всеки, който си пожелаеше. Срам за България по света и у нас. Генералът е със здрав характер, но тинята и оразата изправили се срещу него са като цунами. Дано ги укроти.

Този акт защо има такова име? Вето значи спираш нещо и то не може да мине. Това трябва да се нарече с красивата българска дума отлагане. Не знам за една или две седмици и после гусин президента няма право да каже копче. Не, че въобще съм чел гробарския закон ама името на статията така помпозно,а съдържанието е това което съм написал:)

Президентът налага вето на гербажиите

Радев е номер 1, а Борисов номер 3/4

НАЗНАЧАВАЙКИ ЖЕНА СИ И ТЪЩА СИ ВЯРНО ПОВЕЖДА КЛАСАЦИЯТА;)

Сигурно става дума за Цветанов, Добрев или някой добрички суджук

просто трябва смяна на цигулките в тоя оркестър,хем са прекалено много ,хем не са настроени и произвеждат само ненужен хаос и гюрюлтия,а ни струват милиарди загуби !

Защото българският народ е на негова страна

БЕШЕ,БЕШЕ;)

Беше, беше Борисов

Цирк и глупости! Войната между соросоидите и еничарите продължава! Радев атакува с пешката!

Да. А Радев и Нинова са лидерите на еничарите.

До във със "Предисловие" от Фридрих Ницше из Към генеалогия на морала - полемично съчинение, приложено като допълние и разяснение към наскоро публикуваното съчинение "Отвъд доброто и злото" "Ние не познаваме себе си, ние, познаващите, ние самите сме непознати за себи си: това си има своята основателна причина. Ние никога не сме търсили себе си - как би могло да стане така, че един ден да намерим себе си? С право е казано: "Защото , дето е съкровището ви, там ще бъде и сърцето ви"; нашето съкровище е там където са кошерите на нашето познание."

Браво, товарищ. Гениален сте, едва ли не.

Едва ли си разбрал нещо. Но грачиш като папуняк

Българският народ е на страната на Президента. Радев има най-висок рейтинг. Борисов пъшка много зад него

ГЛУПОСТИ:ДОРИ ЧЕРВЕНИТЕ АГЕНЦИИ ВЕЧЕ ГИ ИЗРАВНЯВАТ ПО РЕЙТИНГ КОЕТО ГО ПРАЩА В ТЪЧА ДИРЕКТНО,А И ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ НЯМА НИКАКВА ВЛАСТ ПО КОНСТИТУЦИЯ

Да будалкаш герберските тролове ...

Не си научил още Българския бе блядь умряла. Да будалкаш не значи това, което си мислиш.

Шуткин, защо мислиш, че се отнася за теб ?

3 март, 2018 г. Путин идва, обявява България за Президентска Република и назначава Румен Радев за пожизнен генерал-губернатор, пък да става каквото ще става, че се не издържа веке тая протестърска кочина....

Ха Путкин още малко му остава, товарищи. Ама междувременно си мечтайте де. :)

Единствения необременен от някакви кражби във властта е президента и като такъв той може да си позволи да бъде честен и правдив! Ура! Да живее!

Необременен съм откъм мозък, за подкупите сега нема да говорим...

Виждам, че не си обременен с мозък!:))) Ти видя ли данъчната декларация на президента бе, палячо?

Г-н Президент, българският народ ви приветства

ще си отрежа..ноктите, ако ти, тъ.пако си прочел цялата статия! а ако и си разбрал за какво иде реч, направо ще ида и да се подстрижа!!

По-добре си отрежи някой орган, който не ти трябва

Приветстваме го, и него, и майка му, че и леля му също. :)

Еми, НЕ! Само заблудените комундета!

из "От високи върхове" Приятеле не сте ми вие, А само техните видения! Съня смущавате ми през ноща! "Туй бяхме ний!" Аз чувам вашите слова, Преди ухали като роза! Мечти младежки, за мен Вий бяхте непонятни! Онез, които смятах сродни, Старостта от мен отскубна! Изменчивият с моята душа е сроден! О, пладне на живота! Втора младост! О, лятна пъстрота! Тревожно щастие цари във моята душа! Приятели чакам деня и нощя! Новите! Елате! Веч е време! Ницше Овъд доброто и злото..