Венелина Гочева оглави Медийна група България Холдинг

Медийна група България Холдинг, която издава най-влиятелните български всекидневници - „Труд" и „24 часа", ще бъде управлявана от журналисти - Венелина Гочева, досегашен вицепрезидент на МГБХ, ще поеме поста управител на всички компании в групата.

Обратно в новината

Коментари - Венелина Гочева оглави Медийна група България Холдинг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано тази рокада в управлението на пресгрупата не е прелюдия към "придобиването" й от правилните за властта хора! Защото това ще означава краят на независимата преса у нас!

цялата медиина мафия грухти в една кочина.

Не може ли малко по-нежно: Кркинези кикирики еври дей. Е ?

ББ И ЦЦ здраво по мутренски разиграват картите, сега всички обвинения към Павлов ще отпаднат и игрите продължават.Край на демократичен процес Киворк се връща в НТ всички трябва да разбият Костов .

Чак в Швейцария и Белгия видяха какви ги върши медийния монопол у нас, но ние се правим на щрауси. Журналистическо управление на ВГБ е последния опит на независимата пресгрупа да се противопостави на опитите за принудителното й изкупуване от "правилните" хора!

какво е това ВГБ, и тая Веленина онаа ли е, коа разплака старо и младо с нейнея весник "Едно денонощие ".

Наистина ли не разбирате какво следва от сделката? Просто в ръцете на ББ отиват всички медии. Досега тия имаха нахалството да го плюят от време на време. Имам едно питане. Как така Любо Пъпката си продаде акциите, когато те са под запор? Нима има договорка на ББ и с прокуратурата? Това не ви ли мирише на нещо? Чакам оня с високата мозъчна дейност да ми го обясни.

Ного е повеенала, тая "ВЕЛЕНИНА" ! А ква убава и тлста кокошка беше, кога снесе "БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ!".

Интересно, колко ли хора се харчат да купуват вестници, какви ли доходи имат тези печатни медии, от къде се получават парите, заради които толкова яростно се ръгат за собственост?!

Алоо, дира! Ма как най - влиятелни бе? За кого? Над кого?