Веселин Тодоров, "Сиела Норма": Ако изборите не са 2 в 1, нека са през две седмици

Ако гласуванията за Европейски парламент и Народно събрание се проведат в две последователни недели, това би усложнило зареждането на нови бюлетини

Обратно в новината

Коментари - Веселин Тодоров, "Сиела Норма": Ако изборите не са 2 в 1, нека са през две седмици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За две седмици ще можете ли да настроите флашките да гласуват за киро ?

На този ли умнокрасив либераст , сестра му я натиска ха от промяната за шеф на мвр

Задачата на Сиела норма е да гарантира и за напред монопола на ДпС във властта. До сега винаги са се справяли отлично, така ще бъде и за напред. Българския народ може да е спокоен, пипидебилите ще си останат на бунището на историята!

Другите държави на Луната отидоха , ние едни машини обикновени принтери за две гласувания не можем. Сато не можете си заминавайте , не сте за тази работа.

Нека имаме предвид, че има доста крадливи изроди, за които е добре изборите да се проведат ако може и на 5 отделни тура, щото за всеки път си взимат комисионната.

не може ли да са без машини мъдурки?

Ей, простоват народе, докато ходиш на "избори" ще те ебаткато краставо магаре! Ти подкрепяш изориди, а после реевеш от тях! Това е парадоксално!

Ако изборите няма да са две в едно защо да се правят поотделно в един месец, оставяйки ненужно държавата без редовен кабинет за два месеца вместо за един? Най-добре е въобще да няма евроизбори след като с лекота след изборите партиите могат да сменят кандидатите си с който им падне и тотално да пренебрегнат вота на електората си. Както беше с герб и социалистите.

Сглобката си отива,идва Възраждане.

Идва дедовия ти. Идва некой още по-крадлив, още по-мазен, още по-дебел.

Шилo

На бас, че вгъзраждани ще има по-малък резултат от предните избори! Много хора разбраха вече какви малоумни собаки са тия варненски ромляни.

Гласувай за Пеперасите бе пидал

вземайте си ги машините и си заврете в задника - никакви машини не трябват за гласуване

Обсъждало се да няма изобщо машини, ако изборите са 2 в 1, понеже ще стане пълна каша, а и юристи настоявали да се изчака решението на съда за вота в София!

Целта е да откажат хората да ходят на избори и да си избират с паричките който си искат

Без мадурки на изборите ! Без ала- бала с президента ! Без директно договаряне на ЦИК с външни изпълнители като СИЕЛА ! Гласа си дайте директно на изборната администрация, без посредници като СИЕЛА ! "Дневникът е подправен", появило се на някои машини само, означава, че машините като цяло не са идентични ! "Сертификацията" им е гола кука за шарани !

защо този крадлив мошенник не е в затвора?

България нема нужда от избори. След секи избори се по-мазни и по-крадливи политици идват на власт. Най-добре за България е генералите да се сдружат, да изкарат танковете, да изловят сите мазни политици и да ги натикат у затворо. Нема добър политик - сите са за затворо. Да ги изловят един по един и да им земат целото имущество дето са крали. Ако требе да обявят военно положение и да ни отърват от шибаняците у парламента.

С хартиените избори и чакане по секции, броене на бюлетини, разходи за наеми , охрана комисиони тн овчарите ще стрижат овцете стотици милиони!

Ще ни стрижат щот' немаме топки. Ако имахме топки досега да сме ги пребили с камъни. Политик ли е - бой по кратуната.

Кво искаш? Невръстният ти син ли да гласува вместо теб от телефона ти ? Или тъщата да пусне "твоят" глас по пощата?

Герб и ППДБ със ДПС бъдат ли пак в първите три ще довършат започнатото. Свършено е със нас. За това само ВЪЗРАЖДАНЕ !

Мразя Възраждане - новата бАтака. Пълно е с лекета - покрай свестните. НО МОЛЯ КАЖЕТЕ КОЙ ДРУГ. Айде.

Аааа :+++++

Важното е на тия избори пипидебилите да не минат 4%. А как точно да се направи няма значение! Единственото, което ни интересува като българи е, да се гарантира стабилно управление на ДПС и ГЕРБ, както си беше предните 20 години!

що не се гръмнеш, зомби? много ти е къса паметта затова да тия опресня - твоят банкянски лойко още преди изборите се слага на простодебилите - така че не ми говори за управление на герб. дотук бяхте всичките евроатлантици - дойде времето за народните партии

Мошеникът-шушумига...

Е този ли пък сега ще.определя кога да са изборите? Това е нелепо

брат Тодоров (31-ва-степен) да каже, къде изчезнаха 17 бр. флашки от кметските избори? васко ухото го избраха с измама и сега ги няма доказателствата!

Нали със решение на народното събрание, машините бяха превърнати в принтери. Да броят бюлетините и да сравняват протоколите. Тъкмо ще видят и тия 500 Хил “невалидни бюлетини” в чия полза са отишли

Шилo

Откога команчите разбирате от флашки бе?

фалшивото шило се активира

Има ли още баламурници, дето да искат да гласуват с венецуелските машини и флашките с кодовете? Ако има, значи са твърдо за ПП/ДБ. Иначе ако не се гласува, ще се види от избирателните списъци кой е гласувал и кой не и ще си програмират колкото си искат гласове във флашките. Да си го знаете. То по списъците и подписите се вижда кои са имената, които не са гласували и които могат да се вкарат във флашката като гласували. Вие как ще разберете по една гола статистика. Там имена не са дадени

Шилo

Не се излагайте с тия флашки и кодове бе, не знаеш разликата между волт и ампер, ама си тръгнал мозък да ръсиш за неща, дето ептен нямаш идея как работят. Аман от дървени философи!

В целия т.н. цивилизован свят разкараха машините, понеже не е гарантирана тайната на вота с тя! Ампер и волт са от друга приказка! И сапромат е там!

С две думи - мразим да работим.

Българино,като си прост,нерешителен ,страхлив,завистлив,със стари предразъдъци от соц ерата на БКП и КПСС,така ти се пада да живееш във България!

Аз гледам на изток, към Китай. Най-убавите работи идват от Китай. Най-яките коли, най-бързите телефони. Запада се повеке мирише на насрано и на повръщано. Пак сме от грешната страна на историята. Що не се сдружим с Китай ами се дупим на шепата мазни евреи дето дърпат конците у САЩ. Лошо ни мислят уродите, казвам ви. Сичко че ни земат. Че ни яздат и че ни онождат отзад а ние че викаме "Тенкю".

Вземете ги манипулирайте малко тия избори за благото на народа. Народът не знае кое е добре за самия него, понеже е прост. Нали всички там горе това твърдите.

Изборите веке са изманипулирани от Тиквата и Дебелия. Другото е театър за простите дето си мислят че с избори може нещо да се поправи. 34 годинтанковете да дойдат!и се избори и к'во стана - пак глад, пак мизерия. Фараони, пачки, кюлчета, палати в Барселона. Ай сиктир бе, до гуша ми дойде. Искам танковете да дойдат.

Който българин успял,узаконил да му е честит просперитетът и блгоденствието,защото тежка е българската царска бизнес корона!Трябва да се брани!

Доколко силна и влиятелна е българската политико икономичческа организирана престъпност след саморазпада на режима на БКП на Тодор Живков?Дали приципът е заметено,забравено със времето,узаконено крепи днешната българска демокрация,обуздана от членство във ЕУ,НАТО,и валутен борд?

-Сър, какво се изчаква за провеждането на изборите? -Джон, чака се Правилният софтуер от Правилното Посолство!

-Сър, що е то антидържава? -Джон, това е организацията, която е окупирала територията българия!

Тоз частник как така придоби влияние в изборните процеси? Дава мнения, държи машини, софтуер, кодове... Гласувайте масово и с бюлетини!

Само, за уточнение : 1 - машините ги държат ЦИК в тяхни складове (охраняеми) 2 - този часник държи само софтуера на машините ( цик от доста време се опитват да го отмъкнат)

Ако е така, какво те бърка да има и частна прокуратура, частен съд, частен ДАНС?

И в един ден да са ,ще гласувам само за български парламент.Европейските мошеници въобше не ме интересуват.Само проблеми от тях.

Заради Европейските мошенници се легализират българските мошенници, така, че дедо, язък ти за мъдростта.

От думите, Ви разбирам,че"....и едните и другите са маскари.".Нищо не се променя.

От седмица ли пиша, че трябва да видят и как ще се провеждат избори на машини и да се разбират с тези. А не в последния момент. Ако са го направили правилно, трябва да е елементарна програмна работа съчетанието. Но трябва тестове и така нататък.

Божо бара кода