ВОЛЯ: Против сме полът да се тълкува като ”социална роля”

ВОЛЯ е против тежката и важна тема за домашното насилие да бъде използвана като параван за прокарване на появилата се през годините идеология за трети пол.

Обратно в новината

Коментари - ВОЛЯ: Против сме полът да се тълкува като ”социална роля” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У нас единствените , които изповядват традиционните ценности и се борят и мечтаят за брак са гейовете. Те са си и по-верни.Хетеросексуалните двойки живеят в болшинството са без брак , ергени , моми или са разведени, дори от малцинството женени повечето не са си верни. Толкова агресивно лицемерие по въпроса чак смущава.Да не говорим , че все повече , особено при младите , се налагат аналните сексуални практики между мъж и жена, което смива границата с хомосексуализма.Всъщност върхът на мъжествеността , силата , мачовщината у нас се смята доминация при която агресивно онадаш друг мъж и го правиш жена, което не се осъзнава като хомосексуализъм.

Пишете абсолютни глупости. Ако сте руснак- староверец- посетете сайта мосгей., ру и вижте правоверните ви московски левенти какво и как го правят и с кого! Моето възмущение е точно срещу онези хора, които пропагандират ЧУЖДИ културни ценности- включително и руски, а се отказват от българските такива.

Е ти ме пращаш на самия връх на Содом.. Русия е върхът на деградацията, оглавяват всички световни класации по порок за къвто се сетиш алко, нарко, садо -мазо, разврат. Съответно са първи по лицемерие, анти гей истерии и псевдонабожност и фалшив консерватизъм. Порока и лицемерието вървят ръка за ръка , всъщност лицемерието е един от пороците, тук са неизмерно по-слаби от Русия, но достатъчно значими като фактор.

Вас, както и нас, никой не ни е питал какво искаме. Е. Захариева, проводникът на Р. ПЛ., се е консултирала с: Български хелзинкски комитет, Фондация "Ресурсен център - Билитис", Младежка ЛГБТ организация "Действие". Фондация "Български център за джендър изследвания", Фондация "Джендър алтернативи", сдружение Център на неправителствените организации в Разград, Фондация "Асоциация Анимус", Фондация "SOS-семейства в риск", Сдружение Алианс за защита от насилие основано на пола, ... Прочетете в "Гласове": Защо предимно ЛГБТ организации обсъждаха Истанбулската конвенция?

Също така, традиционните български семейни ценности включват УВАЖЕНИЕ КЪМ ЖЕНАТА. До сега никога не съм видяла напр. баща ми да посяга да бие майка ми или пък баща ми никога не ме е бил; съпругът ми никога не ми е посягал да ме бие- това откъде мислите , че идва- от традиционните български семейни ценности или от небето, господа, извънземните , аллах, буда и т.н.? Защо българите имаме прочути ЖЕНИ ВОЙВОДИ, имаме имените царици, имаме фолклорни народни песни, разказващи как красиви и горди БЪЛГАРКИ умеят да пазят достойнството и честта си, като избират дори СМЪРТТА пред това да станат държанки на чуждите завоеватели на България! Това пак ли не са традиционни български семейни ценности на народността българи, а?

А който счита българските семейни ценности за реликт, значи не живее в България, а живее в ЧУЖДО общество, като е приел ЧУЖДИТЕ семейни ценности и умишлено се е ОТКАЗАЛ от българските ценности! Това обаче не значи, че БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ трябва да се чувстваме като онези емигранти в чужбина, които СЛЯПО И ПРИМИРЕНО са се ОТКАЗАЛИ от българските семейни ценности, понеже живеят в РАЗЛИЧНО ОТ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО! ОНОВА ОБЩЕСТВО НЕ Е НИТО ПО-ВИСШЕ ОТ БЪЛГАРСКОТО, НИТО ПО-ТОЛЕРАНТНО ОТ НАШЕТО, НИТО В НЕГО ИМА ПО-ДОБРИ ЦЕННОСТИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ!

Какви глупости пишеш, жено ?

Мъжо (ако си такъв, де!), Идиото????

mnogo dobre go e napisala......

семейни ценности са един реликт от миналото. Защо трябва да наказваме хората като нацистите за това, че са се родили с някъква генетична мутация, за която те не са виновни. Жалко, че хората с висше образование мислят така примитивно.

Българските семейни ценности НЕ СА реликт от миналото! МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ЖИВЕЕМ С ТЯХ! Българските семейни ценности са: ЛЮБОВ КЪМ ТРУДА И ПОСТАВЯНЕТО НА ПОЛАГАНЕТО НА ТРУД КАТО ОСНОВЕН НАЧИН ЗА НОРМАЛЕН НАЧИН НА ЖИВОТ, ЛЮБОВ КЪМ ОБРАЗОВАНИЕТО И ЗНАНИЕТО; УВАЖЕНИЕ КЪМ РОДИТЕЛИТЕ, КОИТО В БЪЛГАРИЯ СЕ ГРИЖАТ ЗА НАС- ДЕЦАТА ИМ- ДОКАТО СА ЖИВИ; ОСИГУРЯВАНЕТО НА СОБСТВЕН ДОМ, ПРЕДИ ПОЯВАТА НА ДЕЦАТА, ЗА ДА МОГАТ ТЕ ДА СЕ ОТГЛЕЖДАТ В ОТЛИЧНИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ; ;ЛЮБОВ КЪМ ДЕЦАТА, БЛИЗКИТЕ НИ И ГРИЖА ЗА ТЯХ!

Бе кви семейни ценности, у нас женените и без развод са малцинство и от тях повечето са с любовници. Традиционните семейства са незначителна част и то предимно в пенсионна възраст , когато вече не могат да мърсуват.

В момента не ме интересуват аптеките на Марешки. Интересува ме да гласува срещу прословутата Конвенция.

Кой работи в аптеките на Воля, малцинствата, нищо против, но да не се правят всички за патриоти, националисти, а по точно нагаждачи при Доган за много пари, гюле гюле, аркадашлар

ти къде видя в аптеките да работят хора от малцинствата? За да работиш в аптека ти трябва поне медицинско образование.

...ще се подчиняваме на малцинствата, а за българите на работа, поне се находиха, наепаха, наживяха, опитаха най-различни, пара имат, а който няма сам в нощта и в деня. хвалят се с децата си мохамеданите, всичко се изкупува от тях-земя, жилища, а тук ви заблуждават, да не мислите за проблемите демек отвличане на вниманието ви. спокойна нощ

Живи и здрави. Всичко е точно, както ни казват вече и от бкп, бсп ... герб. Децата ни са на работа, по банки, държавни служби, митници, горско и сие и вече ни е все едно. В столицата са, на работа са, много са добре. Да си мислят тия дето бяха отхвърлени и по времето на соца и по времето на демокрацията. Това е положението. и то на 100% , все пак разговаряме, макар и малко вече да сме мнозинството, вече сме малцинства в някои региони, но така седят нещата. ВСЕКИ ДА СЕ ОПРАВЯ КОЙ КАКТО МОЖЕ. Вече се започна дори и с уволненията, спира се, годините на първа категория ще достигат от 51.6 месеца до 55 години и нагоре може би, при бай Тошо е трябвало на 57 , все едно ни е вече. Никой не му пука за никой. Всеки си гледа него си. Вече няма приятелство, а интереси. Назначиха си всички партии до един хора на лекари, професори, юристи, инженери, геолози, това е положение. свиквайте и да чакате няма файда, освен някой да умре и пак ще са те-я деца, я внуци. Дори вече са се изказали някои от депутатите. Ще гледам да уредя Х калина като депутат-родител-дете-здраве да е, както казваха навремето родителите ни, не си струва притеснения, щом не можеш и виждаш нещата как стоят, няма смисъл - здравето, нервната система, разрушили ти се, за нищо вече не става човек

Вие , не знаете кво е , обаче сте срещу. Това социалното много ви плаши. Като заплата на аптекарка звучи.

Е САМО ГЕРБ ЛИ ОСТАНА ПАРТИЯТА ПОД ДЪГАТА? СРАМОТА!!! ПЪК И МНОГО КОСМАТИ ИМА МЕЖДУ ТЯХ...Я БОЙКО ДА СЕ ЕПИЛИРА!

Невеж, прост тъпунгер. Ама иначе гордост на нашето народно представителство от Варна- полът има социална роля, глупако. Нито що е пол знаеш, нищо що е социална роля. Ето аз жената имам място в човешкия свят да бъда майка, да отгледам децата си, да ги възпитам, после да стана баба, да бъде съпруга, приятелка и т. н. На това му се казва СОЦИАЛНА РОЛЯ, за дървените глави- място в социума на всеки индивид. ТЪПИ СА И ТЕЗИ КОИТО СА ТЕ ИЗБРАЛИ. НО И ТИ И ТЕ ИМАТ СОЦИАЛНА РОЛЯ. ИНАЧЕ КАК ЩЕ СТАНЕТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ.

Раждането е физиологична, не социална даденост. По логиката Ви жените с фертилни проблеми нямат социална роля.

Магарешки ще гласува и четвърти пол,ако трябва.Нали го държат на каишка с толкова обвинения.

ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО Е !!! ИДАТ ИЗБОРИ :-)

Християни ли сме, или не? Всички ще кажете "Да". Е да, ама християнството не третира мъжа и жената като равни!! Както впрочем, и никоя друга религия. В исляма, например, разликата е още по-голяма.В будизма - също. Конвенции, монвенции, бля,бля.Равенството (еманципацията) е продукт на комунизма, когато се отхвърляха религиите.За комунизъм ли се борим?!

И ЩЕ ТЕ ИЗТРИЯТ !!! НЕЩАТА ОПИРАТ ДО ТОВА , ЧЕ СМЕ МНОГО НА КЛОНА !!! РЕДУЦИРАНЕ НА 2-3 МИЛИАРДА С ОРЪЖИЕ НЕ Е ВЪЗМОЖНО ! НО АКО САМОДОВОЛНИТЕ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД И РОД ЗАПОЧНАТ ДА НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАТ, РАБОТАТА Е ОПЕЧЕНА !!! ТОВА Е ! НЕ Е СЛОЖНО ЗА РАЗБИРАНЕ .

Ама за да твъриш такива неща трябва да си грамотен! Мъжа и жената не са равни по нито един параметър освен по свободната си воля! Всичко друго им е различно - билогично, физически и психически! За съжаление разни соц дериватни учения учещи на толерантност на всяка цена и на равенство и братство тотално заслепяват ума на хората!!!! То ако питаш еко-ненормалниците човека и тревичката са равни, котката и мишката са равни и какви ли не други глупости! Равенството е една голяма лъжа която не прави живота на хората по-добър! В най-"равните" и най-"толерантните" държави има най-много САМОУБИЙСТВА!!!!!!!!!! Ехо събуди сееееееееее!!!!! Относно Библията и религията си неграмотен! Единственото учение където Бог направи мъжа и жената равни по ВЛАСТ, а не по други признаци Юдео-Християнството!!!!!! Това създаде предпоставката Ева да може да каже на яж и ти! И Адам с целият си акъл и той да хапне! Ако жената беше "неравна" тогава това нямаше как да стане! Неравенството идва след това от извращението което идва с грехопадението. И жените преживяват огромно принизяване! Което единствено и само Христос премахва! Учейки, говорейки, съработвайки и приемайки дори най-изпадналите от обществото Блудници!!! Обаче понеже грехопадението е факт тази свобода лека полека се извращава като стига до днешната си форма на всякъде да има билбордове с полу/изцяло голи жени. Съответно и робството пада заради ученията на Христос и всеки един човек получава достъп до образование! За да може 500г. След това нагли хора да говорят глупости и да се развращават до толкова че да приемат 3-ти пол, бракове между еднакви полове и тн глупости! Които са силно характерни за Гръко-Римската култура, Содом и Гомор и преди потопните култури! Така че незнайни човече недей да приказваш глупости без реално да си запознат! Защото тази възможност ти е дадена от Христос не я пропилявай в несмислени дела!

Разбира се, че Християнството третира мъжът и жената като равни. Добре е за жената да слуша мъжа СИ - сиреч - законния си съпруг. Защото именно тя с мъжа СИ правят едно цяло, едно семейство, което, за да бъде успешно, трябва в една посока да гледа. Но много мъже злоупотребяват с тази власт над жена СИ. На всички други мъже - жената не им е длъжна с нищо, защото те са хора като нея - равни. Ето ви и текстовете от Новия завет... Посланието на св. ап. Павел до Ефесяни (5:21-33): като се покорявате един другиму в страх Божий. Вие, жените, покорявайте се на мъжете си, като на Господа, защото мъжът е глава на жената, както и Христос е глава на църквата, и Той е спасител на тялото. Но както църквата се покорява на Христа, така и жените да се покоряват на мъжете си във всичко. Вие, мъжете, обичайте жените си, както и Христос обикна църквата и предаде Себе Си за нея, за да я освети, като я очисти с водната баня чрез словото; за да я представи на Себе Си славна църква, която няма петно, или порок, или нещо подобно, но да бъде света и непорочна. Тъй са длъжни мъжете да обичат жените си, както обичат телата си: който обича жена си, себе си обича. Защото никой никога не е намразил плътта си, а я храни и съгрява, както и Господ църквата, понеже ние сме членове на тялото Му от плътта Му и от костите Му. Затова ще остави човек баща си и майка си и ще се прилепи към жена си, и ще бъдат двамата една плът. Тази тайна е велика; но аз говоря за Христа и за църквата. Тъй и всеки един от вас така да обича жена си, както обича себе си, а жената да се бои от мъжа си.

според евротолерастите полът е социална роля и може да се промени, а ако си дебел- това е заради гените и не подлежи на никаква промяна...

СВОБОДНОТО ИЗЛИВАНЕ :-)) ТРИЙТЕ ЩОМ ПЛАЩАТ - СИРЕНЕТО Е С ПАРИ ! ИДЕИТЕ МИ НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗТРИЕТЕ :-)) !!

Еми след като и патриотите и воля са против конвенцията, наближава вот на недоверие, могат да изразят нагледно възмущението си.

гладна крушовишка кокошка просо сънува

никога жените не са били равни с мъжете,и никога педерасите не са били хора,да ви ебна конвенцията

Шило

Ама ще гласувате за ратифицирането на конвенцията, нали,Веско?