Съд отхвърли жалба на Веселин Марешки срещу ареста му

Варненският административен съд е отхвърлил жалба на бизнесмена Веселин Марешки срещу принудително му задържане за срок от 24 часа.

Обратно в новината

Коментари - Съд отхвърли жалба на Веселин Марешки срещу ареста му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя австралопитек кой е ударил бе, хора- явно някой слаб, културен, интелигентен, смирен човечец.... Що не дойдеш мен да удариш бе, черна архаична маймуно?

да му погледна физиономията. Типичен престъпник. Има ли образование на фармацефт. Като го гледам . - не вярвам.Те затова се бореха и хора без фармацефтично образование да могат да бъдат собственици на аптеки. Ако някой знае ще бъда благодарен да ми пише.

да има право; друг е вапроса че самият тои няма право да продава защото като го гледам има поглед на вукодавец и без необходимото образование но това куче си плаща на друг;те приятелу имат частни полиции а ти говориш за аптека това е BG

Така като гледам неговите хора идват на власт, затова се е разпищолил. Искам само пак да го "помолят" да купи Локо Пд, пък те майните ще го "посъветват" .

Ако това беше в нормална страна - съд и проверка на бизнеса му - и за данъци и за това какви лекарства се продават там и за дъмпинга на цените и за това как по закон 1 фармацевт - 1 аптека, а той има верига /не само той/ и много други неща. За морала няма да говоря - политик и бизнесмен а се бие като селска мутра на мегдана. Егати въшлясалата държава.

Марешки при мангалите.

При нас винаги ще се намерят идиоти, които без да са му адвокати, ще защитават магарето, само защото и те са магарета, де...

чЕ ТАЗИ 26г. демокрация е създадена от идиоти ---няма съмнение! Но защо българския народ търпи тия идиоти 26г??? Заради шепа селски червени бабички и 16г. им ВНУЧЕНЦА, докарани с автобуси в София--- Б.Борисов след 3 дни си даде оставката----А НА бсп-дпс- орешарски БЯХА НУЖНИ ----420 ДНИ ДА УРЕДЯТ ОГРАБВАНЕТО НА КТБ - С 4 МИЛИАРДА И СЕГА ГЕРБ ТРЯБВАЛО ДА СПАСЯВА КТБ??? няма ли затвор бе за крадците, които с парите на КТБ си купиха евродепутатството?? Май лудите сме ние , че ВЕДНАГА ЗАБРАВИХМЕ ---САМО ЗА ДВА МЕСЕЦА--- КАКВО НАПРАВИХА С БЪЛГАРИЯ бсп и дпс И ПАК СЕ НАМЕРИХА ИДИОТИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ СРЕЩУ ПАРИ---с.Галиче И НЯМА СЪД ЗА ТОВА???+

Каква пробация? Да живее с усещането за ненаказуемост В ЗАТВОРА за 1 година и то веднага!

Съд не уважил молба на Марешки ---не ни учудва въобще!!! Вие гадни мръсни тролове, не се ли наситихте с мръсни пари??? А за МАРЕШКИ, КАКВОТО И ДА ХРАЧИТЕ, КАКВАТО И СМРАД ДА ХВЪРЛЯТЕ ---ЗА НАС БОЛНИТЕ, БЕДНИТЕ, С НИСКИ ПЕНСИИ ОТ "прекрасния комунизЪм"--- МАРЕШКИ Е ЕДНО МАЛКО СПАСЕНИЕ, С ПО-ЕВТИНИТЕ ЛЕКАРСТВА В АПТЕКИТЕ МУ---ДОРИ НЕКСИУМ--20-- БЕШЕ ПО 23лв КУТИЯТА, СЕГА Е 11 лв. И почти всички лекарства са с по-ниска цена от комунистическите аптеки,които постоянно вдигат цените!!! Е, че прокуратурата е на страната на комунистически наследници ---това е знайно и в ЕС?!? Съдебната система да престане да е бодигард на БСП и ДПС! До кога бе хора? Защо си пръснахте гласовете по тия нищожни дребни комунистически издънки образували тия --малките партиики---кой е Румен Йончев---ЗНС---земИделец---в групата на БСП??? Сега при ББЦ - БСП-2 на истеричния Бареков! Предлагаме границата за НС да стане 7---и никакви пари за 1 процент гласове!!! Това са милиони от народа за тия комунистически водачи!!! Татяна дончева ---получава пари за 1 процент изтърсен с вазелин??? Ужас! До кога ще търпим тази комунистическа избирателна система???

Абе мушмул Нексиум 20 си струва 11 левя, че и по малко...Това с цените си е мантра, има доста по евтини аптеки, при това с истински лекарства...Аман от лизачи...

Прав си Андрей, остави тези долни, прости, злобни и завистливи драскачи нека задоволяват ниските си страсти и принизено, от обективното им държане, самочувствие ! Те не са представителна извадка на добрата част от народа ни , а ти сам се досещаш, че са смрадта на боклука й ! И аз купувам лекарствата си от Марешки , които са мин с 5-15% по-ниски от другите аптеки при равни други условия и това ме кара да питая известно уважение към него и бизнеса му. Иначе да знаеш какво ни готви банкянската мутра с увеличение на осигуровките ДОО и ЗО, условията за пенсиониране , увеличението на тока, което вече се случи и ще продължи и другата година, скрит за фейсбука като мишок и пратил напред "трите влъхви" да се договарят , а да не говорим, че се кани сума ти милиарди да вземе от МВФ, като ни "рендосва" мозъците колко тежко е било положението ни сега и то се видя, че няма никакви проблеми даже с безхаберието на тези служебни калинки, които изпълниха заръката "МУ" да да извършат сума ти непопулярни действитя заради "НЕГО" !

Питай работещите в аптеките на тоя, що за стока е магарето и каква "цената" на по-ниските цени при него...

Дгд тъпата мутра магарешки.

бегом марш в ареста.

Няма да е лошо, ако съдът определя такива мерки за неотклонение и към "изтъкнати" печалб..... ,извинявайте-финансисти, а и не само!

Тази нахална мутра, този агресивен селяндур трябва за получи възмездие. Такива като него отровиха живота ни, разрушиха държавата и направиха от България адът на Европа. Никаква прошка за всеки, който вдигне ръка срещу друг човек без причина. Аман от нервни, пуснати на свобода, от зле мъзпитани питекантропи, от буклука, който залива страната и пълзи към политиката като Борисов, Марешки и другите мутри.

Ама защо пропуснахте съселчето? Или защото той вече е в Европата? Ами медузата и другите знайни и незнайни червеногъзи герои?...

Варна - градът на ТИМ, закони там не важат.

Браво на съдията!

...Тоя още е "задържан" ли и какво обжалва? ...Ако си е излежал 24-те часа,да си бега и радва ,че му се е разминало само с толкова...

Вече е криминално регистриран, това обжалва.

jingiby

Всеки трябва да спазва законите и да има се стреми да запази нормално поведение на обществени места. Ако някой си мисли, че е хванал Господ за шлифера, няколко дни престой в ареста и наказателно дело след това ще му подействат ободряващо...

Това в Бг на човек с пари е невъзможно да се случи и след 20 години. Законите в бг са само за бедните, богатит правят каквото си поискат.

Магарето си остава магаре, даже и когато забогатее. А когато го затворят, започва да реве...

Когато стана ,,перестройката" и ,,свалихме" комунистите от властта са надявахме и все още някои се надяват, виновниците за генуцида срещу българския народ прилаган от тях за 45 години да бъдат вкарани по затворите и някой дори да бъдат екзекутирани,, както румънците направиха и не се получи. Само Бай тошо се правиха че го съдят а той си живееше на свобода, само дето не се показваше по митингите и празниците. После се навъдиха бандити, убийци от ранга на Ил. Павлов, В. Илиев, Жоро Илиев, В. Бошков, Карамански, Мечки, вампири, крокодили, Очи, Брендо, Илиенски, и още много юнаци и все се надявахме някой от тях да поседи поне седмица в ареста. Но не би. Е Митьо Очите го арестуваха и съдиха да лежи в затвора. И той наистина лежа но с мацки в Интерхотел Поморие и по масите в бара си. В Поморие го знаят като мутренския бар. От 90г. чакаме и някой от стотиците крадливи политици-депутати да влезне на топло, но не би. Защо не са в панделата, Дуган, Станишев, Овчаров, Лилов, Бареков, Бисеров, Пеевски, и многото още крали и злоупотребявали с власт корумпирани и крадливи политици ? Затова не вярвам и този селянин с държание на мутра да бъде осъден. Всички гореспоменати, които все още не са ги убили са ,,уважавани" бизнесмени. Уважавани най вече от съдии, прокурори, полиция. Три институции, които се съмнявам да съществуват в България. Не се личи поне да има такива и да си вършат работа. Дори по време на тоталитаризма имаше справедливи решеня и много осъдени престъпници. Затова и нямаше такава престъпност, като сега. ТОВА ЛИ Е ДЪЛГОЧАКАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ??? ЗНАЯ, ЧЕ НЕ Е ТОВА. ЩОМ ОСТАВИХМЕ КОМУНИСТИТЕ ДА НИ ГРАДЯТ ДЕМОКРАЦИЯТА, ТАКА НИ СЕ ПАДА. ПРОСТ НАА РОД СИ ПОЛУЧАВА ТОЧНОТО УПРАВЛЕНИЕ, КОЕТО СИ ЗАСЛУЖАВА! Гласувахте толкова дълго време за комунистите -хак ви е сега селяндури прости! Заради вас България е на това дередже!

Да беше понаучил граматиката, преди да започнеш да пишеш...

Що му требе граматика,що му требе култура.Той мрази комунизма и това е по важно.А костовисти-разтуристи,а едни господа 10процента и ред ред други тях да ги застреляме ли като Чаушеску.Но за едно си прав-МНОООО тъпунгери има.Ти към кои от изброените от мен спадаш.

Въпреки граматиката, общия смисъл на написаното е доста верен.

Ivan Petrov

Удивително. Правилен извон на фона на пълния компот в главата на коментиращия. Да сложиш Лилов, който между другото почина и няма начин да бъде в затвора, който може да е всичко, но не е глупав, до Бареков ... безценно.

Марешки направи аптеки евтини и най посещавани в българия има доста персонал плаща си данаците в българия харчеси парите в българия инвестира в българия дайте да го унищожим да продаде аптеки марешки на чужда конпания малко останаха като марешки голям бългърин малко станаха да се борят срещу чуждите изедници

не знам какъв му е бизнес модела точно и няма значение, но рядко в БГ си купуват коли за по 1 мил Евро и си строят къщи на обществени плажове...Т.е. поредната мутра-наглец за който законите не важат...Така че по-добре такива да гният в затвора и чужди вериги да дойдат

Най-сигурно е, че не си плаща данъците в нито една от аптеките му няма ПОС терминали. Нещо обича парите кеш. Явно го е страх от електронното плащане.

Марешки и марешкоподобната измет е ценна вероятно единствено за такива като тебе, които се бият в гърдите, че са патриоти, но пишат България с малка буква... Неграмотен нещастник си ти

E този нали беше в болницата през цялото време на ареста какво обжалва всъщност? Вместо прокуратурата да обжалва болничния му креват.

:-)

Сега съдът във Варна ще покаже принципа си на работа?!?!? Интересното в случая е кое ще надделее ПРАВДАТА или парите на Марешки?? Познайте от първия път!?!!

Парите не миришат. Правдата - майната й...

Марш направо в тъмницата

вкарвайте го вече това бандитско изчадие в затвора бе.

Абе това е постановка бе. Някой страничен човек е движел ръцете на Магарешки, а друг държал жертвата на едно място.

Прокуратурата и съда въобще не трябва да се произнася по това деяние.

До тук ясно. Сега - съветника. И той е имал интерес, свързан с тоя имот. Конфликт на интереси ? Или всички съветници защитават имотите на съгражданите си с гърдите си ей така просто?

е как е дир има ли геноцид за белене сте маи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И този е същия бандюга като Сидеров.побойници, и двамата у пандиза!!

що мачкате хората бе сада *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.