Марешки: Ще се кандидатирам за президент

Горивата ще паднат с още 20 – 30 стотинки. Картелът прави всичко възможно да бъде убит моят бизнес, заяви бизнесменът Веселин Марешки.

Обратно в новината

Коментари - Марешки: Ще се кандидатирам за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки крадец,прави партия,всеки наглец се гласи за президент-все сенчести местенца за спокойно крадене.

Ще гласувам за теб само ако отвориш бензиностанции в София!

това е варненския Пеевски- нагъл, противен, крадящ и безнаказан комунист

това е мечтата на всяко ченге от ДС да виси на пощата във Варна и да не си знае парите фирмите и видовете бизнес

за Марешки.

Подходът на Марешки действително прилича на "купуване на гласове". Но! Това е подходът на всички политици. Разликата е, че другите обещават, че ще направят нещо... и като ги изберем, не го правят. А Марешки първо направи нещо, макар и само за варненци... и тогава се кандидатира. Дори и да не спечели изборите, пак ще е харесван от масата българи. И защо? Защото от 3 месеца, на всеки литър гориво, оставя по 0.2 лв. в народа. Директно! А тези 0.2 лв. са си пари, направете елементарна сметка - при 100 000 литра продадени горива на ден във Варна, това са 20 000 лв. в хората. и така вече близо 160 дни... това са 3 млн. и 200 хиляди лева... Нима някой от вас си мисли, че Марешки работи на загуба и във Варна? Или че всички бензиностанции работят на загуба там? Едва ли...

Ало , ДИР- а! Коментарът под надслов "Олигарх, ама говнар" как така покрива "ВИСОКИТЕ" Ви критерии за приличие и елементарно възпитания в изказванията?

евалла на бизнес модела! Тоя ще спечели поне 20% гласове

Те така действа задкулисието. Половин година яка телевизионна реклама по всякакъв повод и хоп президент. Навремето и Боко така го реализираха. Да са живи и здрави. Всичко ще се реши от сблъсъка Русия - Турция и победителят ще си определи дупелизците, които да го представляват.

ЕЙ ГЪЗОЛИЗАЧ, АКО НЕ БЛИЖЕШЕ ГЪЗЪ НА БОКО И БАНДАТА МУ, ЩЕШЕ ЛИ ОЩЕ ДА ИМАШ БИЗНЕС? ...ИЛИ СИ С ПО-ГОЛЕМИ ТОПКИ ОТ ГРИША ГАНЕВ :) СМЪРТ НА ОЛИГАРСИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!

Марешки не е виновен. Такава е политиката в момента, но не задълго. Всяко начало има и край.

Поредната мутра, наричаща се бизнесмен, искащ почвече власт като си купи висок пост, даже президентски

Защо искаше да си продаде Фармнет, но РомФарма отказаха, явно разбраха, че там мирише!

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ АМА НЯКОЙ ЩЕ ТИ РАЗРЕШИ ЛИ ВИЖ КАКВО ПРАВЯТ ЧЕСТНИТЕ ГЕРБАДЖИИ - КУПУВАТ И ФАЛШИФИЦИРАТ ЯКО ИЗБОРИТЕ

Ааааа ,затова тоя бензин е евтин? А защо убавецо в твоя нелегален фитнес на брега на морето един час струва 100/сто/ лева? Иначе по бандитизъм ставаш и за папа.

харесвах Марешки. Кво по-хубаво - по-евтини лекарства, по-евтин бензин. Но това си е чист пиар - искал да става президент. Що бе - тогава край с неговия частен бизнес.Президентът няма никакво право на частен бизнес. Няма и никакви особени правомощия. Президентът трябва да е лицеприятен, да знае езици, а да не прилича на тъмен балкански субект.

Ами ако го харесваш какво прави, какво ти пука какво може президента. Ползваш ли евтини лекарства, бензин ? Други дават ли ги ?

От сегашния нищо свястно не съм видял,но е светъл образ.Ще си го сложа в рамка.

"От всяко дърво свирка не става" - българска поговорка.

Сега и на слепците е ясно как ни ограбват рушките изедници от ЛУКОИЛ !

ОМВ, ШЕЛ и други западняшки компании що не почнат да внасят по евтини горива отвън и смъкнат цените, ама и на тях е сладко на картелната кръвопийница...

Имаш браво за цените на горивата,вчера заредих във Варна в Лукойл за 62 стотинки,на Бяла ВТ по 88 стотинки.За президент няма да получи моя кирлив глас.

И кога от София успя да се телепортираш до Варна и до Бяла,на Лукойл Варна цена от 0,62ст. никога не е имало няма и да има.Цените и на Лукойл и на VM са 0,68ст. и то само защото VM съществува.

Този само се опитва да подкупи българските избиратели да гласуват за него. Много е елементарно, ния вече поумнаяхме и към единственият кандидат към който гледаме умно е Жорж Ганчев. Единственият кандидат за умно гледащите българи е Жорж Ганчев. Той няма алтернатива

Жорж Ганчев? Хахах. НИкога не бих гласувал за политик от прехода, когато разграбиха страната. Ако ще да бил и най добрия .

На мен лично ми се струва,че умно гледащият си прави гавра и със двамата.

да бъде без офшорки!

За офшорките попитайте Бойко борисов - той е специалиста.

най-напред за президент след това и за папа, за да мое и ти да Му цунеш тиквето,!

Още една оядена въшка...

До "Реформатор" - Съгласен съм с твойто мнение за настящия Президент и мисля, че той е много достоен, умен и интелигентен човек. Но "пролетариата" в България е твърде голям процент и за него идеала за президент са хора като: Първанов и Марешки. Първия поне беше с висок ръст и по-благопристойна физиономия. Но Марешки с неандерталската си физиономия и ръст ще представлява маймунарника "БГ".

да бъде без офшорки!

Кое му е интелигентното? Ограничен комунистически глу-пак е този - да си ходи в плевнята

В неговите аптеки цените са по ниски от останалите. Още в началото беше така. Това накара дебелите тикви да свалят цените и в другите аптеки. Гласувай за който си искаш. Аз няма да гласувам за настоящите и предходните, защото не са ми намалили и една стотинка, а обратното.

Бяха. Вече не са. Откакто започна да продава горива, де...

Ще гласувам за Марешки, но като знам кой ще брои бюлетините.........

Краставите магарета, през девет баира се надушват...

ха-ха-ха-ха.................

Тцтцтц. Толкова е девалвирало всичко в България, че вече всякакви гьонове си мислят, че стават за президент, премиер, министри и пр. Тоя павиан ако стане Президент тъкмо ще си пасне с другия подобен "началник" - Боко. Ще се надпреварват по умни изказвания.

БРАВО !ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС. НЯМА ДА ВИ Е ЛЕСНО ДА СЕ ПРЕБОРИТЕ С МАФИОТСКОТО СТАТУТКВО. УСПЕХ!!!!!!!!!!

Пръъъц!

Браво.Ще гласувам за теб.Много трудно ще ти бъде срещу тия мошеници които фалшифицират избори.Благодаря ти, че най сетне някой се изправи срещу мафията.Продължавай напред.Хората са с теб.

този филм вече го гледахме с аптечките, сега цените са високи в аптеките ей ченгесарските номера са едни и същи а простия народ кълве

Тоя е много нахален и си търси белята да не го пратят при дедо боже

Ти си като повечето българи: Не на мене да ми е добре, а на Вуте да му е зле! Високи цени - не харесва, ниски цени - пак не харесва. И какво искаш най-накрая?

само да не се насадим отново на пачи яйца с веско марешки - значи навремето даже великият другар сталин не можа единствено да се справи с "шофиорчетата"в необятната руска земя - разпердушини цялата държава, но не му стигнаха силите да се пребори с "шофиорчетата" - крадяха си на поразия и бяха неуловими - та и сега с веско -момче" шофиорче" тръгна да превзема"бизнеса" с два куфара аспирин преди 10-12 години, а днес е "преуспял бизнесмен",кандидат за президент/по неговите думи/ готов да откъсне главата на корупцията

Ние си имаме достоен президент - един истински патриот, доблестен гражданин, смел демократ, човек с усет към новото и модерното и твърд защитник на евроатлантическите ценности. Разбира се много политически партии ще се възползват от пролетарската сган, от презряните парии, от въшливия лумпенпролетариат, който само търси някой да го оправи и да цоца наготово от държавата и умните, кадърни и успели граждани, да краде от красивите и умните. Всеки, който им го обещае ще спечели гласовете им. Но какво да правиш материал, заради който България я грози русофилската опасност и ново комунистическо робство

Абе реформатор, не знам колко заработваш, пишейки глупости, ама и 5 лева на пост да са, старай се повече бе!!!! Срамиш занаята.

До "Реформатор" - Съгласен съм с твойто мнение за настящия Президент и мисля, че той е много достоен, умен и интелигентен човек. Но "пролетариата" в България е твърде голям процент и за него идеала за президент са хора като: Първанов и Марешки. Първия поне беше с висок ръст и по-благопристойна физиономия. Но Марешки с неандерталската си физиономия и ръст ще представлява маймунарника "БГ".

ХА, ХА, ХА! Идиотите в БГ нямат свършване!

Верно. В България ,на всяко кьоше да турнеш идиот, пак ще останат много идиоти без кьоше....

Това си е купуване на гласове..ха.ха Както ПП Атака прави с православната солидарност и кара хората да се подписват...

Вместо са гоним дивото по-добре е да си държим питомното. Марешки има вид на мутра и ще създава грешна представа за България. А г-н Плевнелиев е обичан и от народа си и от Европа.

Колега,пий си редовно хапчетата!Това може да го напише човек с много сериозни здравословни проблеми!Потърси незабавно добър специалист по "здравна пътека"!

Олигофрените не се осигуряват

Веднага след избирането на Марешки за президент всички обещания ще се превърнат в поредните лъжи и горивата ще тръгнат нагоре!

хайде Българи, неможе да е по -зле от сега! Та ние стигнахме дъното! Я погледнете статиите за боко, плевела и пеевски - Повръшня. Не може да паднем по- ниско!

който и да е, но да се разкарат сегашните тикви и прасета от парламента, че ми се повръща вече.

Ако някой не ме е изпреварил да отбележа: ОЩЕ ЕДНО МАГАРЕ КОНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ. Казах!

Зле зле ... мноого си зле

ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ !

"Лакум г...з лапа пръсТ!"

Българина е неблагодарно животно, човека си заложи главата, за да направи нещо за съгражданите си, елате да видите "благодарните" варненци как са решили, че ниските цени в града са от необикновено топлото време и се редят на бензиностанциите на тия, които в останалите градове продават на доста по-високи от варненските цени. Оставям на всеки да прецени дали заслужава такъв народ някой да си рискува главата за такива неблагодарници.

За Бога братя от Варна, зареждайте при Марешки.

Прав си, дано има още читави

Със сигурност ще е единствения политик, който се е погрижил да остане някой лев в джоба на избирателите. Останалите показаха колко мислят за народа си с винетките, а и не само. Ха така Весо, хубав пръст им подпря :)

Веско, направи бензиностанции в цяла България, а не само във Варна, тогава мисли за президентския пост.

Ще, ще, само да не ме свитнат.

Голяма грешка направи ББ, че не направи магаре за президент. Сега щеше да има битка за президент между кандидати с равни възможности, а сега на фона на онова нещо чехльо всички са добри

то пък Жельо (бог да го прости, човека) беше един невероятен ... или Коньо или Гоцето, че чехльо бил смотан. Каквито хората, такива и политиците !

Ще е по-добър от всеки кандидат- президент на Бат Бойко ! Видяхме това сегашното недоразумение!

Организираното от Марешки подбиване на цените на горивата може да се разгледа като подкупване на населението и копуване на гласове. Надявам се ,че останалите кандидати ще се обърнат ктдето трябва

А пък "кОпуването" се разглежда като диплома по милост, форумен балък дето след 11 клас една книга не е отворил, освен сервизната книжка на стария Опел !

Ти пък чак 11-ти клас му даде? Аз съм сигурен, че в циганската махала е единствения завършил 5-ти клас и го водят най-учения.

партийните кандидатури за президент, но Марешки с горивата трупа страхотен актив, Жорж Ганчев също е неподвластен на кръгове. Предстоят много оспорвани избори, дано този път шефа на печатницата в Костинброд да НЕ Е от Герб.

Подкрепям Веско Марешки

Подкрепям Веско Марешки

Народа е свикнал да тегли каиша! 20 - 50 ст.- 1 лев /литър повече - това не е нищо