Весела Лечева е кандидатът на БСП за кмет на Велико Търново

БСП и ГЕРБ се обединяват в подкрепа на досегашния кмет на Свищов Генчо Генчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да ще си удвоят областните кметове 2 пъти т.е. 0х2=0. БРАВО

Кой набор е тази Весела. Сякаш бяхме съученици в в 134-то Училище в Лозенец. Имаше една Весела по цял ден играеше волейбол в училищния двор. Сякаш на нея прилича ама минаха 40 години. Тя и тогава се заиграваше с по-големите момчета от руската гимназия в същата сграда.

Тая има ли търновска регистрация?Трите Нинова,Йончева и Лечева бяха трите посмешища в Парламента.Ленчето се спаси в Брюксел,ама тия двенките останаха.Няма какво да затрудняваме Лечева с логистика.Как ще довлече болен мъж,пък и гадже...Тя е свикнала на разкош,..Болярка тая простакиня как ще стане?

тя си е болярка, друг е въпроса какво значи това

наистина, трябваше много да се постараят от БСП, че да намерят такава спорна кандидатура. И да опазят на поста му старшина Панов за още един мандат крадене.

Лайно, защо триеше бе?

Не е лошо ! Кмет- снайперист ! Ще почисти града !

Бе тази няма един ден живот във Велико Търново...

Тази яко смърди!

ти бе генчо себе си виж

ейй много комунисти има в нашата държава бе, абе твърди дървени глави комунистически не разбрахте ли че пазарната икономика дърпа всичко напред защо бе мръсни комунисти не си купувате руски джиесеми, защо не влагате парите си в руските банки, защо не карате руски коли защо не пращате децата си руски училища защо не отидете да работите в Русия а ходите по запада и лапате големите пари които плащат западняците мръсни изроди комунистически да горите в ада дори забавихте развитието на България цели 50 години мръсни изроди изчадия на ада да гниете в ада дано дерибей и крадци

иди до циганската махала на Търново да те олабят малко. Много си напретгната.

циганска махала, викат и турската махала но не знам защо

лелее името Сотир Ушев, трябва да го много мразили майка му и баща му за до кръстят така с най грозните имене Сотир че и Ушев хахахаха баси глупаците

Щом и тази е номинират за кмет,ще гледаме филма....падението на един град...!!!

този филм няма да се гледа ...

Ууууу! Вашта... ,,пиж”ама

Абе братя Галеви няма ли да се върнат за тези избори? Манолова им освободи терен за кметове.

Мафиотската структура БСП не може да извади едно ново лице, ей така, от кумова срама! Само олигарси от прехода.

Те пък герберите като са занаизваждали едни нови лица. И откъде ги намират тези Цецки, Караянчеви, цветановци? Събирани по магистрали.

Лечева е от добро мутренско семейство на прехода. Тогава мутри се стреляха и разреждаха.

Погрешен избор санаправили, защото се избира КМЕТ а не народен представител.. За да си кмет трябва да си живял предълго в този град, да знаеш проблемите на хората, да си им доказал какво можеш, да те познават.. От сдега Велико Търново на 100% няма да е това що приказва че иска БСП:(((( Нямахте ли познаваем човек от града дето да привлече живеещите там?????

Панов като живее дълго какво направи? А Рашев? Бутафорни ремонти с китайски павета и делви пред Царевец, презастроен център и 500 лв. заплата навсякъде. нито една нова детска градина за последните 30 години, най-високи данъци (автомобилните и в София, и във Варна са по-ниски). Добре че са румънците събота и неделя да си харчат парите, иначе...

Не я попитат има ли родствена връзка с настоящия кмет на града Даниел Панов от ГЕРБ

всички са един дол боклуци, плюят са само за пред камерите, инак си въртят заедно далаверите!!!

значи всичко е точно

Снощи във Велико Търново правихме КЕКС,КЕКС,КЕКС-ПОЛИТИЧЕСКИ. Но още по-точно беше другарката Лечева,като бивша състезателка по стрелба да отстреля кметските места я във Берковица,а в Тутракан,където са приватизираните заводи ОТ сем.Велеви,съответно "КОМ" и "ИСТЪР-ССМ",та да си довърши работа и приватизира и градчетата.А за да приватизира Велико Търново,май няма да им стигне един кметски мандат.

Весела Лечева живее с друг в дома на Манол Велев Весела Лечева вече живее с друг и то в дома на съпруга си Манол Велев. Бившата шефка на спорта от правителството на Сергей Станишев срещна отново любовта пет години след покушението на мъжа й. Тя дори вече живее заедно с бившия шеф на НОИ Сотир Ушев и двамата не крият, че са двойка.

Куриозното е, че в семейната къща продължава да живее и простреляният бизнесмен. Това е жена за двама мъже

морал комунистически.Не ги ли познавате ВИДНИТЕ другарки и другари.Що се учудвате?

И какво ви бърка вас това???или някаква завист ви гризе че не сте се добрали до там????

Велев почина ли?

Снимката подвежда на живо Весела е светла и с много сини очи.

Що бе, снимката де не е на умряло?

Комунистическите боклуци имат само едно желание да свалят, рушат и съсипват!

Най сетне една добра новина Весела е много лъчезарна и има всички шансове, дано и листата със съветниците да е напълно обновена.

Целта била да свалят герб от власт, боли ги фара за градъ. Това да не е като да свалиш мацето отсреща бе дрогаре.

то за града отговорността се носи от досегашния кмет и съветниците от Герб

Отговорността за града я носеше Цв. Цв. и още един, който го няма вече.

Стремежът на БСП е да свали ГЕРБ от власт,нищо друго,просто целта е една - сваляне на ГЕРБ от власт и докопване до кокала! Нито един кадър на БСП не говори за други цели,за народа,за целта да се подобри живота на хората,а само за това - сваляне на ГЕРБ от власт и докопване до кокала!

А Манол Велев на Арбанаси!