Весела Лечева: Има проблем, когато на единия ден подаваш оставка, а на другия водиш преговори

Крум Зарков беше сред хората, които не се съгласяваха с всичко, което предлагаше Нинова, каза социалистката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази като каква се изказва? Ако нейните не и превърнаха в ОВОЩ мъжа и Манол Велев в мутринско преразпределяне на България, тази щеше да е несметяема на мястото на Нинова а Манолчо да бъде несменяем премиер. Какъв комунистически застой пропусна България, бля!

Лечева е време да си ходи.Тя си организираше бизнеса съвместно с ББ.Месеше се в държани организации с Ушев.

на тази черепа застреля мъжа и, но това не е пречи да подържа президента на черепа. з кажи честно

Абе Дира, докога ще я държите тая? Свестни материали, макар и много рядко, ги скривате след няколко часа, тази бесепарска женска мутра ни я навирате от вчера?! То вие си знаете какво ни е мнението за вас...

НЕЗАБАВНО ЛЕЧЕВА ДА НАПУСНЕ БСП. ПАРТИЯТА ГУБИ ЗАРАДИ ТАКИВА, КАТО НЕЯ.

Нека да й светне лампичката на тази повлекана , че прави лошо впечатление като се е натрапила да бъде сред привържениците на Президента . Да си направи труда да прочете поне част от коментарите на хората....Това , че се изявява като един от членовете на инициативния комитет, издигнал кандидатурата му, не я спасява от истината за нейното двуличие. Дори ореола на Президента, не може да потисне усещането у хората за нечистоплътните й мераци. Използва някаква ситуация , за да демонстрира омразата си към Нинова и разчиства лични сметки. Безсрамно и безскрупулно. И не се усеща , че поднася негативни настроения сред много хора към президента Радев, като свързват името й с него. Разкарай се от там , не се надявай на позитиви, не прави другите на по - тъпи от себе си, освободи и пространството на БСП от своята провокация ! Никаква полза от тебе няма никъде, където си била. Ходи и стреляй и се отстрелян от вниманието ни !

Има и проблем когато си получила пари наготово от др.Луканов,развиваш хазартен бизнес ,обираш и последните пари на хората,пиеш по 1 бутилка уиски на ден и се наричаш социалист.Вие др.Лечева сте едър капиталист и народен обирджия.,с казина, курортни селища и вече наполовина помакиня.

Много си неграмотен , бе! Виж си правописа ! Ей такива като тебе умници разсипахте хубавата ни държава. И такива като лъжесоциалистката Лечева я доограбиха. И ако може да стои далече от Президента , за да не му подрива авторитета. Пагубно е да се свързват имената на станишевци, миковци, дъбовци, добревци, дъревци, лечевци и подобия с един честен и достоен човек, когото хората посочиха за държавен глава Никога той не е заявявал или показвал негативно отношение към БСП и ръководството й. Ако е имало разногласия , те са принципни и имат своето обяснение. Няма нужда от интриганти около него. Където са се появили , само раздори и тъпотия.

Що ти трябваше на баир лозе, бе моме. Що не си стоя като звезда в спорта, а отиде да станеш утайка в политиката.

Просто...престъпни боклуци.

БСП партията с най-много милионери. Егати социалистите, егати комунистите

Тази гъска е тъпа като гъз, вкараха я в ръководството, заради спортни заслуги и ката жена на известния мафиот, когото гръмнаха, но е още полужив в кома, критикува Нинова, но не струва колкото обувките и. А изрода Крум Зарков кога стана циганин, кога му почерня задника, умилкваше де на Нинова като пале, сега я критикува и щял да се кандидатира за мястото и.

Коя беше тая пача?

колко хитро искат да подменят нинова със станишевско бсп, щото оня еврогейски либераст ще прокара всички либерастки закончета чрез кирчо, което е заръката на кака Мустафа. А с Нинова няма да им се получи. Вижте как само станишевци са около Мунчо, обградил се с всички врагове на Корнелия. И сега освен че и взеха оставката, започва 2-ра серия - да не участва в преговорите, щото е ясно че няма да се съгласи с много неща срещу нас.Радеф с деса и чалгаря заедно направиха преврат в БСП та да дойдат послушните станишевци.Някой пита ли славчо що не дава оставка?Изгуби цялата си партияя - от 660000 преди 3 месеца сега взе 250000, ами вижда се договорката да прелее гласове на ПП, всички в играта, всичко по сценарий.

Лечева, ние пък се чудим по каква причина толкова години търкаш банките срещу огромна заплата и срещу невидян досега някакъв съществен принос. От спортистчета, осребряващи с десетилетия някое спортно постижение акъл не искаме. Време е и ти да освободиш банката за по-млади и по-способни от теб. А, и фотошопът не може да трие егенета...Аман от претенденти за повече власт, които отвътре разядоха партията и я докараха до това трагично състояние. Не знам за Нинова, но мисълта, че такива като Станишев, Миков, Кирил Добрев, Лечева, Дърева и подобията им, дето нямат реална картина от огледалото и от тоталното неуважение към тях, могат да яхнат властта, плашат с перспективата скоро изобщо да я няма....

тая другарка сутринта беше с една снимка, сега я сменила и сы подмладила, много суетна бре. Всичкото и такова, само фасада пред хората, фалш и лицемерие.

като всички други подписали че се одупват на каторжниците от Козяк Само БКП оправя България

1. Лечева играе за Мунчо! 2. Мунчо си има партия и тя не е БСП!

Тая снимка от първия й паспорт ли е- оня зеления тефтер

Седнали комунистическите мутреси да се тръшкат - оправяйте се, бе! Партизанщината, тероризмът, каскетизмът и всички останали криминални похвати, да не забравя обира на мандри, са ваши приьоми.

Е машата на Румен Овч. - разбирай задкулисието, подчинено на КГБ.

Гергов, ти ли си бе, миндил :)

Защо не сте публикували адекватна снимка на тази лелка, а Фотошоп карикатура?!

Красива си Весела, но си мафиотска съпруга

Днешните роблеми не само в БСП, но и за България и днес са функция и съществуват, защото комунистическият режим, 45 годишна диктатура под диктата на Москва бе обявена за престъпна и със закон, но никой от престъпниците не бе наказан! Реално никой от истинските, големите престъпници - вкл. от червените рецидивисти, крадци и предатели на националните ни интереси (вижте например проблемите с Македония откога датират, спомнете си за най-голямото възможно престъпление срещу държавата и суверенитета й - България да стане съветска република,...) и от ръководителите на репресивния орган - ДС с ръководителите й не бе адекватно и всъщност изобщо осъден, ДС не бе забранена, не бе проведена дори лустрация. Това не даде възможност БСП рязко да се разграничи от престъпленията на шайката начело на БКП и да стане нормална лява партия, де факто БСП още десетилетия бе и е контролирана от тази мафия и наследниците й, които вече са с променен профил и възможности и начин на живот...

Досиетата са отворени, Врабча 1 в София. Ходи, попълни молба, и чети. Друг е въпросът че голяма част са изгорени.

Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция.

И боклуците над половин век се гавреха представяйки продаването и поробването на България за освобождение, че и манифестации правеха, да им ЕПМ!

Като лапахте всички заедно,добре беше..

Весело, бегай на хорото с Деса Парцалеса и лудата докторка от Курило! Нинова е сто класи над вас!

го проблема кво чакаш

А когато си нарушил Конституциата многократно и не подаваш оставка, проблем няма ли???

Днес ме потърсиха от AC/DC ,но ще изчакам мястото в КУ КУ бенд .

Просто МУТРА !!!

Нормално е Госпожата, а е и въпрос на Елементарна култура, партийните си спорове и дискусии да си ги води в Партита си и в Партийните им среди а НЕ като Общинска Клюкарка да Съска и ги разнася в обществото!!!

Това са номерата на БСП тулупите. След като завзеха цялата власт в държавата, след като друснаха едно манастирско хорце, сега ще се правят, че има някакви проблеми в тяхната партия и, че това е едва ли не държавен проблем. Истината е, че сега БСП е на власт и има милиарди евро за крадене. Дивизът на БСП сега е: " Всеки комунист с 12 кенефа"

БСП ще загине, ако богатите като Лечева, със "спестени" пари от няколко спортни награди не спрат да претендират, че са социалисти и че ги е грижа за социалните права и равния достъп на всички българи до образование и здравеопазване. На всички е ясно, че тези като Лечева се грижат единствено за депутатско място в парламента, че да могат лесно да лобират за закони в интерес на мутро-мафиотите. Тази "другарка" следва да бъде изключена от БСП, не да раздава акъли из медиите.

Злобна и тъпа.

Има проблем, когато хлебарките на Чекмеджан първи са се разтърчали да гадят и саботират!

Отвратително злобна , некомпетентна , некадърна и със селендурски манталитет госпожа е по - добре изобщо да се скрие. Срам ме е да я слушам, когато се опитва да завърже някоя мисъл. Не й ли подсказа някой да не друса дебел задник на първа линия на хорото по случай победата на Радев. Вижте ме ! Да се заяви сред другите и посвети с отразена светлинка, защото своя на този терен няма как да й се получи.. Много е далече от представата за водеща , лидерска позиция, че и акъл да дава . Хайде марш там , откъдето си дошла.

Веси, Веси... Да си беше останала в спорта.

Усещането, че БСП е лява партия и че на ръководството на БСП му пука за хала, на който са избирателите им , го няма. Единствено разправии - кой да е начело на бащината дружина. И всички са еднакво непивлекателни, меко казано.

Госпожо Лечева, Вие смятате ли се за ново лице на БСП?

ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ Е КОГАТО ДРУСАШ КЪРВАВО ХОРО КОГАТО ХОРАТА УМИРАТ !!! МИЛИОНЕРКАТА мутра лечева се загрижила за БСП ! ВЪН МИЛИОНЕРИТЕ кирил добрев, лечева, костадин паскалев, гергов от БСП !!

Не намесвай Паскалев в тази опротивяла компания, или имаш лични сметки.

А кой да води преговорите? Ако Нинова си подаде оставката, то тя повече май не може да бъде избрана за лидер в БСП, защото са с максимум 2 мандата. Това за 2 мандата си го каза самата Нинова. Както е за президент.

Лечева ,има решение на Централния съвет на тази партия кой да участва в преговорите и оставката на Корни няма никаква връзка с участието и в преговорите.Да престанат Герговци и Киро Добревци като Лечева да се излагат с умопростотиите си. Така вредят не само на партията ,но и на себе си.

Опозицията на Нинова с проявите си има още по-дразнещо поведение от нейното. Хората искат здравеопазване, образование, работа,а Кирил Добрев им говори срещу Нинова. Е не! Скрийте се всички!

"Весела Лечева: Има проблем, когато на единия ден подаваш оставка, а на другия водиш преговори Крум Зарков беше сред хората, които не се съгласяваха с всичко, което предлагаше Нинова, каза социалистката" Бийте са ва, ни съ карайте!

Разбра ли се защо застреляха мъжа на стрелкинята Лечева ?

Има проблем Лечева, когато от безспорна победителка в спорта, се превърнеш в спорна личност!

Не може милионерите "социалисти" да се докопат и до управлението на държавата, това е цялото пискане! Нинова ще бъде отново кандидат за председател и пак ще бъде преизбрана от истинските социалисти!

Лечева ще види председателския пост през крив макарон

Лесела Вечева - Моля другарю Зарков, Баце ни бие...

Не, няма проблем! Бизнеса и партията са различни неща и Аз не ги мешам!