Версиите за новия бум на COVID-19 в Китай - нисък имунитет на населението или нов щам

Учени са обезпокоени, че случващото се на китайска територия може да предизвика мутация

Обратно в новината

Коментари - Версиите за новия бум на COVID-19 в Китай - нисък имунитет на населението или нов щам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Версиите за новия бум на COVID-19 в Китай - нисък имунитет на населението или нов щам" Или ВАКСИНА

Така ще е като им дадохме земята,дадохме им водата,дадохме им всички блага.Е как нема да ни затварят като сме идиоти.Скоро отново и в Европа.ДА ЖИВЕЕ РЕВОЛЮЦИЯТА!ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМЪТ!!!

Няма нищо по-вкусно от сурова трътка на таралеж.

ㅤ

Време е за подходящи заглавия в холивуД. Например: "Невидима уплаха" "Ваксинираните атакуват" "Отвращението на чистокръвните" "Нова карантина" "Истерията отвръща на удара" "Завръщането на иглата" "Сиропираните се събуждат" "Последните китайци" "Възходът на Гейтс".

Или пък са вдигнали циклите на амплификация на “тестовете”, за да може да докарат необходимата бройка “случаи”. Три години го играха тоя театър по целия свят, та едва ли точно сега да са сменили подхода. Както всички вече знаят, прословутият Дросден-ПСР тест реагира на фрагменти и дава положителни резултати на близо 60 от най-разпространените вируси. Отделно, за да нагласят необходимите им бройки (за “разхлабване” или “затягане” на “мерките” според случая) се играе с циклите на амплификация, който след 30 откриват почти всичко в почти всичко. Говорим за нещо от сорта на около 46 цикъла, както беше по времето на големия цирк.

В набодена Гърция рязко се вдигат смъртните случаи.....150 за седмица! https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/

ㅤ

По принцип това беше и целта. Ама нали беше "само конспирация"...

Дали ще се хванат пак на версията за случайно изяден прилеп?

Като чета коментарите, явно българите са много в и над нещата, евала!

ㅤ

- Как се казваш? - Мария. - В гъза да ти го набия.

идеоти.

В набоден на 100% Китай, със затваряния и нулева ковид политика, имат неконтролируем бум и над 30 милиона положителни. В ненабодена България (около 30% набодени), без никакви мерки, няма нито един починал и има 80 с положителен тест, като над 36% от тях за "напълно" набодени...

Спокойно, и при вас ще дойде.

Резултата от карантини,изолации,масово задължително ваксиниране,затваряне на цели градове, насилствено налагане на ковид мерки и носене на маски.

Разбунтуваха се и хоп нов вариант.Китай е опитно поле за глобалистите

Или нещо ново от хамериканските лаборатории....

Да врабчетата от украинските лаборатории след като потопиха Москва с комарите за и заминаха за Китай. Само една чавка пиеща мозък се е изгубила някъде на балканите да си я виждал?

ПО РОЖДЕНИЕ! ВСИЧКИ ВАКСИНИРАНИ ЩЕ ИЗПУКАТ ДО 2 ГОДИНИ! ДОКАЗАН ФАКТ - ВИЖ ДАННИТЕ В САЩ И КИТАЙ И РУСИЯ!

Мангърката го повтаряше това стотици пъти: Като се затварят няма да имат имунитет... и в момента, в който се отворят - ще стане точно това, което става в момента. Е, нищо страшно няма да се случи - за около месец ще мине през всички, и готово. След още месец ще са го забравили. Няма как вечно да са в "нулев ковид". Просто не става. Ковида така или иначе ще мине през всички. Това е по-сигурно и от изгрева утре сутринта.

туку виж тая вечер ни избуши някоя неоткрита комета или голям метеор и изпепели планетата. Или пък извънземни ни опърлят на заклани прасета барабар с вирусите. Да ама изгрева ще си го има! Теоретично само черна дупка, или неутронна звезда може да бастиса слънцето или някаква свръх напреднала цивилизция. Ма преди да се е бастисало слънцето ние одавна ще сме бастисани до крак и до вирус.

ЩЕ ВИ ЗАЧИСТЯ НАПЪЛНО ДО 2036 ГОДИНА!

Заради доцента хиляди хора си отидоха. В България сте големи смешници.

Ама не те да отворили бре ? Теорията ти е пълна нула точно като на Мангъра и други питекантропи…

Май е време да пуснат зомбитата.

СКОРО ОБЕЩАВАМ!

много. И всички са свързани с политика,икономика и контрол. За здраве и дума не става.

Ха на бас, че щом приключи войната ще има нов страшен вирус.

телевизия гледаш, не се уливай!

Новият вирус по план е през 2025 и ще е опасна предимно за младите. Трябва да вкарат генния боклук в младото поколение. Учението за новата пандемия с участието на Килър Гейтс и Световната Гробарска Организация се проведе наскоро.

Шило

Ами затваряне, маски, каски, ръкавици, простотии. Като цяло отслабват съпротивителните сили на организма от тая стерилност и резултата е видим. И, аре стига простотии с ваксините. Видяхме ги.

Ако България не публикува данните то ще е обект на санкции от СЗО и ООН. Та питам се аз дали Китай е обект на санкции?

Просто си минава, като други грипове. Където са задържали, е добра почва. Освен това толкова се изменил, че сигурно щяха преди да го броят за няколко различни грипа.

Няма начин да броиш корона вирус за грип. Всё едно да броиш тигър за слон.

Ти пък щото много знаеш.... От телевизора.

Явно проблема е ва.ъв ваксините. В кИТАЙ НАЛИ СА ПОСЛУШНИ СЕ ВАКСИНАРАХА НА МАКС,И ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА.

Просто ползват най лошата ваксина, 60% ефективност, всяка друга е около 90.

Затова преди като гледах, на ден процента заразените ваксинирани тук бяха повече от процента ваксинирани.

Китайската предпазва от заразяване в 60% от случаите. Напротив, Файзер има около 45% ефективност. Затова се надяваха с няколко дози да оправят работите, но само вторичните ефекти ставахя повече. Единствено астра зенека се приближава по ефективност до китайската. Разбира се, никоя ваксина бита в кръвтта не може да прадпази от инфекция в носа, няма никакъв начин да произведе антитела IgA, каквито са нужни в носа. Така че ще трябва да го изкарат дори и леко. Въпроса е че при такава плътност на населението вируса може да пробие и да мутира в опасен за нас вариант. Единствено ако махнат абсолютно всички мерки вируса ще мине като в Занзибар. Но едва ли ще го направят. Все пак шапка им свалям на китайците че не позволяват терор, както останалите овце, а протестират.

Абе големи разбирачи станахте бе... незнам само защо работите за дребни копейки....

Не са 90. Това е цифра от друга статистическа характеристика, която я пробутаха като процент защита. Няма такова нещо. Това е относителна зашита, което означава, че реалната е много по-малка! Ама много по-малка!!! Лъгаха хората с измислени данни, пробутаха им внушения. В медицинските публикации за тези ваксини данните изглеждат трагични. Нямат почти нишо общо с внушенията от медиите! А ВСИЧКИ разрешителни според законите за клиничните изследвания се правят на база на публикуваните данни. Т.е. излъгани сте. На висчко отгоре тези публикации са достъпни за всички! Просто мафията направи населението на маймуни с помощта на платената от тях преса. При фашистки деспотузъм, който плашеше хората да не говорят. И Мангъров беше заплашен от прокуратурата! Днес вече почват дела против медицинските лъжи, чрез които принудиха населенеито. Страничните ефекти са ужасни и смъртоносни за все повече хора. Тези ваксини правят в кръвта съсиреци със структура на сопол, които внезапно запушват съдове и причиняват смърт.

ама друг път ... Друг въпрос е, че нито една от предложените субстанции не отговаря на изискванията за ваксина ... опитие за задължителното ваксиниране са най-голямото медицинско престъпление срещу хората.

Логичната реакция ако може да е мутация е света да затвори границата за китайци. Но тъй като Китай назначава шефа на СЗО, ха познайте дали това ще стане.

Просто вируса беше държан изкуствено доколкото може настрани. Както казва Мангъра, като мине през всички , ще кротне....Всичко друго са спекулации!

Идиота писал статията ми изтри коментара, но стова по-умен няма да стане!

Когато в Конго имаше ебола, страната я пазеха морски пехотинци и дори маймунка не можеше да излезе оттам. И СЗО ръкопляскаше. Когато Ковид пръкна в Юхан, основното беше да не се нарушават човешките права на китайците да пътуват, затова града беше изолиран от Китай, а международното летище си работеше до март 2020. Основното сега е че никой да не се оплаква, назначеният от Китай шеф на СЗО да не ограничава китайците и китайците да могат да изнесат поредната мутация. Която, между другото ще им дойде много добре на елитите да наложат поредната порция терор.

Нали е ясно какво е "посланието" на статия, в която се цитират Асошиейтид прес, Джон Хопкинс, СЗО и т.н. - всички спонсорираи от фармафията?

Те нали ги бяха наболи всички с тяхната си велика китайска ваксина.

Хлебарките ги евтанизираха щото станаха твърде много. Китаецът не мисли, той е като робот. След като официално паднаха мерките в западния свят съм пътувал на 3 континента и винаги на летищата тия с намордниците са китайци.

Подозрение, че бума на Ковида у Китай е пряко свързан с намаляне на доставките за Уолмартя.

По-скоро бих заложил на калпавите китайски ваксини = нисък имунитет на населението.

Ами то точно това е казано в статията, ама тя се чете с разбиране...но нали българите имат високо ниво на функционална неграмотност..

Просто ви пуснаха следващия щам ;) Ей така, да стоите далеч от Тайван. На нас ни го бяха пуснали есента.

Само Бай Дони ще Ви сложи на място .

В старчески дом ли ще ги води или в лудницата ?

https://www.technocracy.news/in-august-58-of-covid-deaths-were-vaccinated-with-mrna-shots/ Последните данни показват, че 58% от смъртните случаи от COVID-19 през август 2022 г. са хора, които са били ваксинирани или с бустер. Вероятно броят на смъртните случаи от COVID-19, на ваксинирани/подсилени лица, само ще нараства. (През септември 2021 г. ваксинираните са съставлявали 23% от смъртните случаи от COVID-19; през януари/февруари 2022 г. ваксинираните са били 42%.) в. "Вашингтон Пост" от 23.11.22г.

ЗА ВСИЧКИ ВАКСИНИРАНИ! ИЗТОЧНИК САЩ

Най-добре ще направим ако ги оставим на мира.Да се оправят.Всикото при тях е скрито и покрито. Нищо няма да разберем,както преди две години.

Ние ще ги оставим. А те ще ни оставят ли или ще ни пратят някой много подобрен вариант?

очаквам новото затваряне. Нямаше нужда да ходя в офиса и да слушам сплетните на колежките. По организационни причини работех по-малко, но получавах същите пари. Спестих доста. В метрото и по улиците нямаше хора, които да ми се пречкат. Знаех заведение, което работеше и можех да се срещна с приятели. Вкъщи имам достатъчно уреди за нормална тренировка /не съм олимпиец, че да искам повече/. Чудно време. Липсва ми.

с минусите от туроператорите или от ресторантьорите са?

Всики на които не ни пука, че на тебе не ти се работи, но ти се получава зпалата. :))))

занчи сте си намерили тъпа, но за сметка на това недоходоносна работа. Кофти за вас. Съчувствам ви.

Новия бум е заради политиката на нулев ковид... Ако бяха оставили населението да се срещне по естествен път с вируса, сега нямаше да има този бум...

Точно това е.

Да предтанат да ядат плъхове, гущери, червеи и прилепи и ще се оправят.

Да престанем да ядем миди, октоподи, омари, охлюви и други гадости. Кой как разбира деликатесите. За някои бахур е страшна гадост, за други вкусно ястие.

От Русия и Китай с любов

боклуци , страхотна новина за 25ти декември , да ва еба в гнусната медия , никога повече няма влезна тук , само облъчвате хората , тамън забравихме за тия гомба и на Коледа ни го сервирате . ГНУСНА МЕДИЯ

И що четеш на 25-ти?

защото така съм решил , амебо

Няма край тая работа с ковида.

Вирусът ставал по-лек, защото ваксинираните го карали били по-леко. Да, ама не! Неваксинираните обшества вече карат вируса като лека наситнка за 2-3 дни. Ако всички се бяха наболи като китайците, сега щяхме да сме в поредни локдаун. Докторята си мълчат, но има предостатъчно информация вече за нваксани които са карали по 2 пъти официално ковид. Сега - в третия път, въобще не стигат до болничен отпуск дори.

Това заключение на какви източници се базира?

Китай,Индия и русията дай боже да измрат до крак. Светът ще стане много по-добър без тези изроди

Честита Коледа и на теб..........

един ден видиш Светлината!

“През последните години Китай бе моделиран в напълно функциониращ Нов световен ред (социална кредитна система, широкообхватна натрапчива система за следене, комунистически тоталитаризъм, трудови лагери и т.н.) Всичко започва през 1995 год., когато китайският президент Джиянг Земин се среща с Хенри Кисинджър (архитектът на Новия световен ред) и Дейвид Рокфелер (Трилатералната комисия), за да обсъдят бъдещите им планове за превръщането на Китай във водеща световна сила. Те обсъждат как Китай няма да може да догони останалия свят без международен капитал, без чуждестранни технологии, без достъп до световните пазари - с други думи, без глобализация. Трилатералната комисия на Д. Рокфелер, заедно със Световната банка и нейните безкрайни влиятелни интернационални връзки, ще предоставят всички тези неща в замяна на прокси контрол над Китай. И така, сделката бе сключена.” https://imgur.com/a/8DRBuki “На 16-ти април, 2018-та президентът Си Дзинпин се срещна с председателя на Световния икономически форум (WEF) Клаус Шваб във Великата зала на народа. Си Дзинпин обяви, че сътрудничеството между Китай и Световния икономически форум почти съвпада с процеса на реформиране и отваряне на Китай. И двете страни трябва да бъдат в крак с времето, да подобрят сътрудничеството си, взаимно да се стремят към търсенето на нови движещи сили за световния икономически растеж и да намират реалистични и изпълними решения, с които да се обърнат към глобалните предизвикателства. Предложенията на президента Си Дзинпин относно изграждането на една общност със споделено бъдеще за човечеството и изграждането на една отворена световна икономика начертават посоката за и задават силен тласък в сътрудничеството и развитието на най-различни страни по света на фона на предизвикателствата, пред които икономическата глобализация и мултилатералната търговска система са изправени. Световният икономически форум проповядва насърчаването на икономическа глобализация и мултилатерализъм и се противопоставя на протекционизма и унилатерализма. Световният икономически форум се гордее със сътрудничеството си с Китай през последните четири десетилетия. Той е в готовност да заздрави дългосрочното си сътрудничество с Китай в аспекти като подкрепяне на напредъка на стратегията „Един пояс, един път“ и насърчаване на иновативноto развитие, както и да положи взаимни усилия в подобряването на глобалната управляваща система и да забърза решаването на глобални проблеми.“ https://archive.vn/Rdm5c “Президентът на китай Си Дзинпин защити икономическата глобализация в първата си реч на Световния икономически форум в Давос: ‘Вярно е, че икономическата глобализация създаде нови проблеми. Но това не означава, че трябва изцяло да отпишем икономическата глобализация. По-скоро трябва да направляваме и да се адаптираме към глобализацията, да смекчаваме негативното й въздействие и да доставяме ползите й до всички страни и всички нации,’ каза той.” https://www.weforum.org/agenda/2017/01/chinas-xi-jinping-defends-globalization-from-the-davos-stage

Ako 90% бустерирани китайци имат лош имунитет, не е ли логично да се допусне, че бустера има нещо общо в цялата работа? И не се оправдавайте с нови щамове. То е яно,че нови щамове ще има. Поради щ да се бодеш за еидн щам, ако си оставаш беззащитен пред другите и то с отслабен имунитет?

Бустерирани, ама с китайско менте ваксина. Все едно да сравянваш китайски ролекс с швейцарски.

За ваксините срещу назална инфекция, която имунизира кръвтта е пределно ясно че няма начин да действа. Нито китайската, нито която и да е друга. Омикрон е ваксината, която действа като назална ваксина.

“Имунизира кръвта”….олелеее…поредния тъпунгер

ОБИКНОВЕНО ЗОМБИ СЪМ!

Вируса хубаво удруса Америка и Европа, ще видим тепърва дали и в Китай, но Япония с рнк- ваксината в момента яко я тресе.

"Екип от трима учени, включително германският изследовател Валентин Брутел, твърдят, че са открили доказателства за лабораторен произход на коронавируса, който според тях е 99,9% създадено от човека копие на естествен вирус. Това съобщи каналът n-tv. Тяхното проучване вече е публикувано в електронната библиотека bioRxiv. Учените твърдят, че са открили своеобразен „отпечатък“ от целенасочена генетична манипулация в генома на Sars-CoV-2. Брутел, който получи докторска степен по имунология от Университетската болница във Вюрцбург, каза пред телевизионния канал, че през лятото на 2021 г. е забелязал характеристики на генома на Sars-CoV-2, които биха могли да показват лабораторен произход. В свободното си време той започва да провежда изследвания с други двама учени. „Комбинирани с други молекулярни данни, нашите резултати показват, че този вирус е 99,9% изкуствено, вероятно манипулирано копие на естествен вирус“, казва Брутел. Според него методите, използвани за това, се предполага, че се използват в много сходна форма от отделни вирусологични лаборатории за производство на синтетични вируси. Брутел добавя още, че самият той използва подобни техники в ежедневната си работа, но той говори за разработването на "напълно безвредни" базирани на протеини лекарства за лечение на автоимунни заболявания. Ученият обясни, че в генома на вируса има непрекъснато повтарящ се модел – примерен отпечатък. Лаборатории, които генетично модифицират РНК вируси, като Sars-CoV-2, събират генетичен материал от отделни ДНК елементи".

Сега КНР има 1,4 милиарда, а после ще има няколко китайски държавички с по няколко стотин милиона и...ще се самоиядат. Може и да мутират до триоки шарени раси и мултиполови комунистчета...

Едно време в Щатите така са изтребили индианците, с дребна шарка, срещу която местното население нямало имунитет. Та, не се знае този вирус дали не е създаден на същия принцип... Още повече, че само в Китай има взрив на заразата.

Дамм ама малко преди това пък китайците изтреби ли половин Европа с бубонната чума

Защо китайците в Европа не се разболяват по-често и с по-тежка симптоматика от местното население? Защо азиатците с близки до китайските гени в самата азия нямат китайските проблеми? Защо азитците в Северна и Южна Америка нямат тези проблеми? Логиката не ти е силната страна! И Европейците НЕ са избили индианците. Те днес са в пъти повече отколкото пртеди 2 века. За разлика от много други народи и цветущи цивилизации, премазани от неевропейски сили, които са изчезнали напълно.