Версиите за атаката в Сирия, при която загинаха 4-ма руски военни са две

Дали от "Ислямска държава" или сирийската опозиция са организирали нападението, разследват руските власти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дълбок поклон пред подвига на руските богатири, отдали живота си в борбата срещу тероризма ! Мир на праха им, да почиват в мир - те изпълниха дълга си изцяло !

Вероятно си били пияни, за да допуснат бедуините на тачанки да ги атакуват в гръб.

както вече бях писал по този повод, Русия разкри, че нейн висш военен в Сирия е бил убит от джихадистки обстрел, като главорезите са действали с помощта на информация от ЦРУ. Колко обичайно за чичо Сам. А сега си представете каква световна дандания и олелия щеше да се вдигне, ако краварски военен беше гътнат с прошепната от ФСБ информация.

Вероятно си много елементарен и жалък да се шегуваш със смъртта на героите.Вероятно тази ти глупост ти води много беди в живота.

Абсолютно съм съгласен с теб. Русия се бори с организирания от ФАЩ тероризъм и аз съм изцяло на страната на братушките.

Още един питекантропус, не проумяващ, че руснаците дават живота си да спрат и да унищожат тероризма.Питам се - заслужава ли си усилията и кръвта, предвид наличието на таквиз плоскомерни креатури като тази ?

Две терористични групировки се постреляли и умряли 4-ма руски терориста. Голям праз.

Защо "братушки" ? Би ли пояснил какво братско имаме с Русия?

Интерсно що за ЗЛИ човешки същества са дали минус на този коментар

На това се вика ЦЕЗУРА.

Ясно е ,че руските терористи са яли пердах от сирийци.

На войната се стреля, и в гръб също!

Пиянска свада между свой на чужда територия..ха.ха.ха :Около 2,5 хиляди руснаци и 7 хиляди граждани на други страни от Общността на независимите държави участват във въоръжени сблъсъци в Сирия на страната на терористичната организация "Ислямска държава" (ИД). Това заяви по руско радио Елена Сутормина, председателка на комисията за развитие на обществената дипломация и подкрепа на съотечествениците в чужбина на Обществената палата на Руската федерация, предаде ТАСС.

истината боли..ха.ха

до "дии" Ами ти нямаш, защото не си БЪЛГАРИН. Паси си кравите на запад, и не се занимавай с България и българите.

Щерев , ти си идиот

Сирийски селяни с пушки са помлели руски професионални войскови части.Ха-ха-ха.Какви експерти само!

като на война. по слабия бива убит , по добрия печели. Руснаците се осраха тотално в Сирия, въпреки големите легенди за техните спец части. Истината е ,че те умряха заедно с СССР, а това стана още миналия век.

Не са същества - роботи със зелено мислене.за зелено и майка си ще обругаят.

уточнявай! Сирийски селяни с пушки, обучени и заплатени от САЩ, са помлели руски професионални войскови части.

Нищо! Ще им направят паметник ,който сирийския народ ще боядисва всеки месец..... :)))

Случаят е ясен и без две версии. Каква е теоретичната вероятност да те атакува група талибани докато развръщаш РСЗО при условие че цялото упражнение се прави за 2 минути. Ако талибаните са насочвани от пентагона, вероятноста е 100%, а ако не са е 0%.

ХАХАХААТИ ЯВНО СИ НА ХАПЧЕТА И НЕ СИ ИЗЛЯЗАЛ ОТ МИНАЛИЯТ ВЕК.ПО СЛАБИЯТ ВИКАШ.ЗА ДВЕ ГОДИНИ ВЛИЗАЙКИ ТАМ РУСНАЦИТЕ НАПРАВИХА НА ДАР САЛАМ ВСИЧКОТО МАНГАЛИ НАЧЕЛО С ДЪРВЕНОТО ГЕТО ФАЩ.И РЕЗУЛТАТА : ДНЕС СИРИЯ Е ЦЯЛАТА ПОД КОНТРОЛА НА АСАД И СИРИСКОТО ПРАВИТЕЛТВО.РУСКИТКЕ ЗАГУБИ : ЗА ТРИ ГОДИНИ : 5 ДУШИ +2 ХЕЛИКОПТЕРА И 1 САМОЛЕТ ЗАГУБИ.

Само слушайте какво чух по новините от българската телевизия, по Нова телевизия - цитирам буквално: "Четирима руснаци са били убити в боевете в Сирия. Според руското министерство на отбраната няколко групи терористи от Ислямска държава са атакували артилерийска батарея на сирийската армия в Източната провинция Де Резор. Инцидентът е станал на 23 май но за него съобщават едва днес. Двама руски военни са загинали на място, други двама от петимата пострадали са починали от раните си..." Значи забележете, боклуците терористите от Ислямска държава атакували СИРИЙСКИ ВОЙСКИ!?!?! и има 4 убити ... РУСНАЦИ!?!?!?!?!?! РУКИ ВОЕННИ!!!!!! Още веднъж - ТЕРОРИСТИ атакуват СИРИЙСКИ войски и има 4 унити РУСНАЦИ, РУСКИ ВОЕННИ!?!?!?!?! Да влезне убитият!

Случаят наистина е ясен и без две версии. Каква е теоретичната вероятност трол и путинфил да е дебил, особено огато се коментира Русия или руски простотии? Ако си обективен и нормален човек, вероятноста е 100%, а ако не са и, ако си идоти като тях е 0%.

ти си на хапчета. Асад нищо не контролира. руснаците загубиха много повече и в техника и в жива сила.. прочети, които и да е новини,може и чисто руски и ще видиш , реалните загуби.

Дълбок, дълбок, колко да е дълбок този твой поклон, като на Илиана Йотова пред едър руски контрабандист в расо, който е дошъл да изпростява и да ни дразни в България ли, или колкото е длбока истината, че българският език е дошъл от макединските земи? Или колкото данъци плаща руският Лукойл от 55 милиарда приходи в България? А наколенки имаш ли си, като се кланяш, слагаш ли си ги?

Дълбок, дълбок, колко да е дълбок този твой поклон, като на Илиана Йотова пред едър руски контрабандист в расо, който е дошъл да изпростява и да ни дразни в България ли, или колкото е длбока истината, че българският език е дошъл от макединските земи? Или колкото данъци плаща руският Лукойл от 55 милиарда приходи в България? А наколенки имаш ли си, като се кланяш, слагаш ли си ги?

Сирийската опозиция участвува на изборите още от 2012 година, а на последните парламентарни избори анти-асадовската коалиция спечели 1/5 от местата в парламента... всички останали са най-обикновени бандити независимо от това с какво име се кичат;)

Четеш както дявола евангелието.

А каква е вероятността да работиш в Америка за България?

Аз не чета, а ЦИТИРАМ, И ТО СЪВСЕМ ТОЧНО, бе идиот! Схващаш ли разликата между ЧЕТА и ЦИТИРАМ, или си напълмно неграмотен и прост? Отиваш и пускаш мновините на Нова пт 19:20 и слушаш и виждаш точно каквото съм цитирал, лумпен, ако не можеш и не знаеп как си е твой проблем, но не всички са идиоти и не могат да го направят... Значи ТЕРОРИСТИ ислямисти НАПАДАТ СИРИЙСКИ ВОЕННИ ЧАСТИ и ... има ЧЕТИРИМА УБИТИ РУСКИ ВОЕННИ!?!?!?! И на всичкото отгоре на руснаците им взела ПОЛОВИН СЕДМИЦА!?!?! за да преброят и оповестят ... ЧЕТИРИМА УБИТИ!?!?!?!?!?!?! Просто без коментар!

Русия винаги лъже. Ако каже 4 .....значи са поне 400

Никаква, не го ли виждаш с каква плитка и заоблена манерка е. Такива не ги взимат никъде, подхвърлят им по някоя и друга троха да висят целодневно и да храчат.

Нула, ако ти си аз или ме познаваш, и 100 %, ако си кръгъл идиот, путинофил и дебил, тоест оредубеден промит мозък или по-точно изобщо без мозък! Тоест просто прост!

Всъщност вече няма никакво значение тези от Москва дали лъжат или казват истината ,защото никой не им вярва и не им обръща внимание така или иначе, на заклет доказан лъжец, насилник и измамник и манипулатор И БЕЗ ТОВА НИКОЙ НЕ ВЯРВА И НЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ! Така че при това положение тези спокойно могат да започнат да казват и истини, защото няма никакво значение - имам предвид да не се напъват да измислят тъпите си редовни лъжи и простотии!

Над 400 ще са жертвите от чалмалиите и вагнеровците! Курса върви 1 към 100!!!

Боли ли, боли ли когато ти вадят зъбите без упойка, и ви излизат с вашите мръсни номера и трикове и хобридно войни, а трол недоносен тъпоглав? Кофти, а:) И що не се видиме = през следвашия месец мисля да пътувам за малко до България, да ми ги кажеш тези неща в очите, а:) И да ми подхвърлиш някои трохи, а цървул:) Мизерник и бедняк-прошляк говори за подхвърлени трохи:) Ела да се видим, аз ще ти купя кафето или питието, бе цървул!

Какъв курс, бе идиот недоносен, какъв курс, какви 5 лева те борят и тебе, бе червен кретен и руски тъпоъгълник!

Русия прави разследване коя от двете терористични групировки е извършила това, за да се знае коя от тях ще плаща сметката. При тях безплатен обяд няма. Ще се плаща и то дебело. Така ще ги ударят от въздуха, че ще съжалят за дето са се родили! В такива случаи от Запад започват да реват за прекомерна употреба на сила.

всъщност новината е че над "сирийската опозиция" облаците се сгъстяват и се очакват гръмотевици и светкавици !

Тази приказка я чуваме от 2013 и още не се е осъществила.

за кой пореден път, че им изгубих бройката?

Най-неграмотните в този форум,са поплювковците от Америка за България и разни анти- фобо-демо-атланто безделници. Ей, хора, хванете се на истинска работа, четете, мислете!

нямат никакъв респект от страховитата и непобедима съветска армия щом отиват да ги чешат с картечници, монтирани на джипове. Като дивеч.

колкото на тебе ти вярваме, че си в Америка :)))))

солидно от САЩ - това е причината.

И пак, в съветски стил, няколко дена гузно мълчание...Тихо, може никой да не разбере. След като се разбира, започват лъжите...Геройски загинали, ще отмъстим и такива простотии..Афганистан Втори, както би казал Пената...Или Радев, че са на един акъл

доста плоско изказване.

политкомисарю - още на деня я имаше тази новина за Сирия, но не там, където се информираш ти. явно си се концентриръл върху няколко източника. толкова ли не вдяваш, че са убитите са двама, ранените са петима и във военната болница са починали от раните си двамина от ранените руски военни по време на този бой. нещо се радваш, що ли? грозно е, защото си бивш военен.