Коментари - Верижна катастрофа предизвика километрично задръстване на „Тракия“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С австрийски регистрации и забрадки

Тировете, въпреки че карат постоянно, се оказва че не се справят особено добре с изпреварването… Сигурно и на тях не им лесно, но да излизат с 90км/ч пред коли, които се движат с 140км/ч не е съвсем адекватно!

Тировете трябва да не се движат в почивните дни както е в цяла Европа

Уй за софийските мотики тръгнали на море Ех село село

Много гастарбайтъри имаше вчера и лудо каране на чужди граждани. Резултатът е ясен

Сложете колчета,като на Кресна,и всичко ще се оправи.

Ебете си майката селяни, така ви се пада... антибкойвци, антиваксъри, русофилстици, това заслужавате.

Дейбърасти и путкопродавци. До един са Русофобченца

ㅤ

То пък да знайш, бустера че те опази от верижна катастрофа!.. Вай, вай, вай, какви "плодове" ражда земята българска!!!

никога не е била магистрала, а състезателна писта от типа на “Монца”. Там убийствата никога няма да спрат, докато множеството от ПТП не се квалифицират за предумишлени убийства и наказват с доживотен затвор.

един вариант. При такива неща /много зачестили/ шофьорите на МПС в задръстване да слизат и ритата участниците в ПТП докато почнат да пикаят кръв. Без значение кой виновен, кой не. Може пък някой да се замисли накрая. Просто да си знае, че ще го пребият до посиране. И да не ви пука, че ще ви арестуват. То МВР ще дойде след 12 часа, ако дойде. Тя няма кой да ви прибере.

това го казваш преди да си научил, че съм наритал путката на майка ти до посиняване, май има само.

Истината е че рязаните австрийци карат по стила на туземците .Не минават за първа година и копират шофирането на местното население,било то в Унгария,Сърбия или България. А към това да прибавим и умората след изминатите километри...

На ви магистрали прости селяци трета година го няма Бойко са гниете в задръстваният ама това заслужавате да пътувате два дена до морето и на третият да се върнете

за разлика от местните с купени книжки, това не са гастарбайтери, а 3 и 4 поколение и са австрийски пълноправни граждани и книжките им са австрийски. Компромиси при изпитите нямаГастарбайтерите са дошли 1970,

И най-вероятно в Австрия карат по Авдстрийски маниер. Тук обаче шофират отвратително - не се прибират от лявата лента, карат един зад друг, да не говорим че в БГ вече шофират от 12 часа и са масово изморени.

турците не спазват никакви правила

Те просто карат като в Европа, а не очакват идиоти да изкачат с 80 или да се залепват отзад и примигват като примати

Много от тях тук не карат като в Европа. Често точно турци ми мигат отзад по най-нелеп начин - още от километър разстояние. Не спазват и дистанция. При верижна катастрова причината често е неспазване на елемантарна дистанция. Иначе да - голяма част от тях карат сравнително бавно, по-бавно от средното в Европа и средното за АМ Тракия.

Западно германци или цигани работещи в Австрия.

Та магистрала се кара с газ до дупка, спирачка на магистрала не се натиска и се кара дамо в най-лява мента - те предните бавняци трябва да се разкарат още като започнеш да им присветваш отдалеч за да си знаят насраното място и да дадат пътна готините пичове

Пак камион!!! Не може ли камионите да се спират в тези натоварени часове?

Редовно карам Финикс - лос Анджелис. Има участъци по над 50 километра абсолютно прав път - магистрала с две платна - извън градовете американските магистрали в средата на нищото нямат аварийна - ако ги няма камионите си заспал и си се утрепал. Камионите са важни за да те подсещат че си на път, а не дремеш на дивана пред телевизора.