Венеция преживя най-тежката си седмица от 1872 г. насам

Щетите от наводнението в базиликата Сан Марко са необратими

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А га прибираха по 150 евра за половин час на гондолата добре им беше, за хотелите да не говорим. Хубаво е във Венеция ама е и скъпо. Би трябвало да са скътали достатачно. А тоз Мойсей от 5 години гледам документални филми колко ще е супер, а още го няма, ама едни пари трябваше да се усвоят. Родна гледка...

Пунктове за преброяване на наивници има на много места по света. А това че въпросните венецианци финансират четвъртия кръстоносен поход, довел до война между Източноправославната църква и Рим , и плячкосване на Константинопол, ме кара да смятам че всеки си получава заслуженото рано или късно.

Заглавието твърди, че щетите са необратими, а в текста италианският министър твърди обратното...Последно на сайта или на министъра да вярваме?

Тъй като бе обявено че глабалното затопляне и топенето на ледовете са виновни, това означава, че през 1872 година е било по-топло и е имало повече CO2 в атмосферата, нали?

Съжалявам, но съвсен съзнателно не ми е жал за Венеция, защото първа в света общината на Венеция въведе туристите които нощуват на територията й да плащат city tax и после по техен пример, тази такса бе въведена навсякъде из Европа. Също така от 01. Юли 2020г. общината въвежда задължителното купуване на билет за да посетиш градът на цени от 5, 8 и 10 €. Така, че няма какво да ги жаля, нито да ми ревът!

Закривай ...

Ислямска държава немаше да нанесе такива щети. Ма нищо де . Бай тТръмп отеба споразумението за климата

Ще се споразумяват с климата ли? Или викаш кат подпише и водата се отдръпва ...........

...