Букурещ раздава ваучери за велосипеди

Общинските власти в Букурещ решиха да отпуснат още 25 000 ваучери, с които да се закупуват велосипеди, пише днес вестник "Либертатя".

Обратно в новината

Коментари - Букурещ раздава ваучери за велосипеди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При нас крадат залъка на хората от устат и НОЩО НЕ ДАВАТ. ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА една шайка неграмотници. При това редовно

у нас е обратно. преди години обикновено колелце струваше 70 100 лв, сега за по малко от 250 не мож намери. ако не искаш твое пак плащаш левче на час и две за електрическо с любезното съдействие на общината...

А даскалицата по руски Фастъкова увеличава цената на градския транспорт. Дори румънците са по-читав народ от нас. Добре, че са макетата, укрите, турците и албанците, че да не сме най-зле в Европа.

Да, но някой ви е излъгал за макетата. Щом се мине границата, почват едни китни села - нови, подържани къщи. Няма засети домати и краставици, всичко се гледа извън селата, на полето. Дворовете са само трева и плочи.

на разходка в гората срещу бившия ресторант "Ропотамо". Всички ленти на Цариградското шосе бяха препълнени с коли от "Орлов мост" до 4-ти км, които едвам пъплеха и смърдяха ужасно.

Въвеждане на платена заона за паркиране в кварталите.

И винетки за шофиране в центъра.

Внимавай да не те потрупа някое дърво.