Великобритания наложи карантина за Франция, Париж отвръща на удара

Правителството на Обединеното кралство е обезпокоено от растящия брой случаи отвъд Ламанша, въвежда мерки за още три страни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е ковид 19. То е средство за контрол. Контрол над населението,контрол между държавите в войната за пазари . Какво му е предимството. Много просто. Бързо и лесно ви дава повод да ограничите движението на хора и стоки ,без да нарушавате международните спогодби и вътрешните правила за свободно движение на хора,стоки. Хитър ход на банкети,финансисти и корпорации да сложат ръка върху всичко. От икономически субекти до цели държави. Контрол на чиято въдица се ловят малките риби. Като слаби икономически субекти и Държави.

потресена съм от ттази френска тъпотия. Да ги оставят англичаните да се развяват из страната, дори ако са болни - това ли искат?! Ами пазят си хората. Асега - отвръщат на удара

И ние сме потресени, че не започваш изречението с главна буква и имаш и други грешки, но си потресена.

Аз постоянно патувам в Франция,Белгия,Швейцария,Холандия,Германия. До сега не съм видял един болен. Отделно съм питал стотици колеги от Белгия,Холандия,Франция,Германия,Полша,Чехия,Ромъния,Сърбия,Русия,Украйна дали те познават някои болен от това и дали са виждали в тези държави някои болен ,отговорът е не. Митниците в Базел,Дувар са пълни с хора които ходят без маски,агенциите служителите също много от тях нямат. Там има хора които крастосвст Европа на длъж и на шир. Няма нито болни нито дявол. Всички сте заблудени и то много.

в париж, в момента са такива тъпи педерсти -гилотинари, че те намират мерките за сигурност за "удар" срещу скопения петел, дето подскача обезглавен - насам.натам... :-) ама гле са! ако отида на летище шарлю-де-голю африкански, ще ме арестуват, ако съм без маска. другарю макрон, ти си едно нещастие за по-педофилната част на францата, която те избра за ебане на бабички. Факт!! :-)))

WTF ?! Ти пък какво изобщо знаеш за Франция? Големи тъпотии пишеш "умнико"

Сега няма визи, има ковид.

slaveina

И трова ли следва..да си мерят кой е по-по....

Хората по света се опитват заедно да ограничат щетите и епидемията, на вас още ви се привиждат "удари" и отмъщения като по мечтания соц. Жалки промити мозъци.

" Жалки промити мозъци."

Лелееее тия им удариха най-милото. Все едно на нас с Гърцияи за гърците да не могат да стигнат до Банско. За уикендите в Париж може да видиш повече англичани и в Англия повече французи. Самолетите влаковете и автобусите тогава возят за почти без пари.

Кметицата на Париж наложила маски. Тя каква е нещо повече ли е от другите хора, че ще им казва как да живеят. Хората да не са и крепони. По името изглежда латиноиспанско име. Нарежда на французите, уж най гордата нация на света. Те не се ли усещат. 10 млн. град нямаше ли един французин за кмет. За Лондон да не говорим пък те не стига че сложили чужденец за кмет ами и мюсулманин. Либералната демокрация ще погуби запада и света такъв какъвто беше.

Ние пък във Варна си имаме руснак за кмет ама тиквата го сложи. Инак как щеше да превърне Варна в село.

Ще се изтрепят в тоя Северноатлантически съюз!

Исторически имат не войни, а битки с 500 000 загинали плюс ранените и осакатените.

Карантина заради вируса ли ще си налагаме и хората да спасяваме или ще си измисляме по европейски поводи за да вземем тировете на съседа...

И трите ,дедо попе!

Започна се надцакването.Като няма с какво да опрвдаят броят на заразените,но почти липса на починали и то доказано починали от Ковид19,почнаха с глупостите.Това вече май наистина е краят на всички нормални отношения между държавите,края на ЕС в формата и значението което го познавахме/свободно предвижване на хора,стоки,капитали,култура и ценности/.Знаете какво следва ако това наистина се разпадне в световен мащаб-АНАРХИЯ.Борбата започна във всякакви форми и отношения.Дупе да ни е яко.

Нима вярвате на поднесена информация точно в този сайт? Да, вероятно двете страни са предприели действия в тази посока, но вероятността да се "надцакват" е малка. Просто и двете страни са водещи по заболеваемост. Този сайт(и маса други БГ подобни) разчитат на гръмки заглавия за да събират читатели ;)

Забраниха и френската любов.

Те на нас отдавна я забраниха.

А аз се чудех защо забраниха кривите краставици!