Великобритания налага "План Б": Строги мерки влизат в сила за овладяването на Омикрон

Джонсън, който вдигна повечето антиковидни ограничения в Англия през юли, обеща зимата да премине без прибягване до четвърти локдаун

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината стана оче-извадна! Новият "Омикрон" е наистина опасен, но... за набоцканите със субстанцията, наречена "ваксина"! Именно този факт е в основата на строгите мерки, които "успешно провелите ваксинационна кампания" страни, са принудени да предприемат! Тези, които не са набоцкани със съмнителната субстанция, ще преминат през "Омикрон"-а с обичайните за настинка симптоми - лека хрема, малко лошо самочувствие и... "белла, чао!" , защото тяхната имунна система не е увредена от изнасилването с уж-ваксините, а точно обратното - укрепнала е, поради липсата на неестествените хим. агенти, вкарани в човешкия организъм. "Омикрон" е финалният акорд, естествената ваксинация, която облагодетелства и помага на тези от нас, които запазиха организма си сравнително чист.

Е, сега да не земете да кажете че излъгаха с това "ваксинирайте се и ще заживеем нормално", никой не ви е лъгал, просто за "вярващите в науката" това е нормалното - страх от всичко и непрестанна "борба" . - борба с "Глобалното Затопляне" , борба с "Домашното Насилие", борба с "Расизъма", борба с "Дискриминацията" и тн. И разбира се "решенията" са разни зелени сделки, истанбулски конвенции, "доброзорна" ваксинация и тн, всички надлежно одобрени от "Научния Консенсус".

Уж всички ваксинирани а от седмици са с най-много случаи на заразени с Ковид 19.

Вчера (може и вече да е премахната новината "по некои съображения"), цитирам по памет: 40 годишни мъж и жена "хванати" от работодателя си с фалшиви сертификати. Последният ги заплашил, че според новоприетият през Ноември т.г. закон ги грози уволнение/съд/затвор+глоба и отнемане на 3-те им деца. Мъжът се прибира, вади пищова (законен) и застрелва жена си и 3-те им деца, а после и себе си. Бели хора, вишисти, хубава къща (има снимки). Да бяха печатали фалшиви пари, нямаше да е толкоз жестоко. NO MORE COMMENTS.

"Малка рибка" (Small fish) - САЩ, Канда , 2020 г.!

Борисчо е мръсна фашистка гад!

Само ,че причината не е Омикрон . От 3 седмици заразата се движи между 40 000 и 55 000 дневно .Май тогава никой не говореше за Омикрон ..............

Омикрон Тета - родната планета на Дейта от Стар трек.

Нали целта беше омикрон да измести делта, бидейки по-малко опасен? Тези наистина са ологофрени.

Ще му овладеят мъдете.Заразява много,но е безобиден.Ама е важно да се плаши раята и да вървят ваксините.

Норвежки експерти по COVID казват, че Omicron може да осигури „най-добрия сценарий“ за „естествен имунитет“ "Експертите по COVID в Норвегия казват, че вариантът Omicron, който е силно трансмисивен, но „по-мек“, може да се окаже „най-добрият сценарий“, защото ще повиши „естествения имунитет“ и ще доближи края на пандемията. Държавният епидемиолог на страната Фроде Форланд коментира новините за най-голямото огнище на Omicron извън Южна Африка, което се случва на коледно парти в Осло. "Близо 120 души, които са били в ресторант и бар "Louise" през нощта на 26 ноември, са дали положителна проба за коронавирус, като половината от тях са с положителен скрининг за омикрон, а при 13 вариантът е доказан чрез генно секвениране“, съобщава Телеграф. Специалистът по инфекциозни заболявания в Осло Тине Равло съобщава: „Те имат симптоми като треска, кашлица, главоболие, мускулни болки, умора, но засега никой от тях не се е разболял тежко и никой от тях не е бил лекуван в болница. Това е положителна новина според Форланд, защото ясно показва, че вариантът „ще бъде едновременно много лек и много силно преносим“. Това е надеждата. Това е най-добрият сценарий, който можем да имаме", каза той. „... (вирусът) става по-мек, повечето хора ще се заразят и ще получат естествен имунитет.“ „Може да се окаже, че сега, след като се е възпроизвеждал и мутирал толкова много пъти, че това е оптималната позиция от гледна точка на вируса, за да се разпространява възможно най-широко и да не убива засегнатите“, добавя Форланд. „Това е, което сме виждали при други болести преди. И, разбира се, тогава вирусът по-скоро преминава в ендемична фаза на разпространение“, заключава той. Позицията на експертите в Норвегия се подкрепя от главния изпълнителен директор на най-голямата частна здравна мрежа в Южна Африка, който твърди, че вариантът Omicron е „толкова мек“, че „може да сигнализира за края на COVID-19“. Според Ричард Фридланд, главен изпълнителен директор на Netcare Ltd., вариантът Omicron е „силно заразен, но не причинява тежко заболяване. Това се е случило на времето с испанския грип." „Така че всъщност мисля, че тук има положително развитие и това може да сигнализира за края на Covid-19“, добави той. Очаква се корпоративните медии, които разчитат на огромни рекламни разходи от Big Pharma и високи рейтинги от удължаването на страховете от COVID, напълно да игнорират всички тези констатации."

От Британския Парламент ВЧЕРА: Сър Дезмонд Суейн прави официално питане към министъра Джавид "КОЛКО от yстановените 'позитивни с омикрон' за деня са всъщност БОЛНИ" Отговор: "НИТО ЕДИН не е хоспитализиран." В същото време Пфайзер обявява,че разработва 3 дози ваксина срещу Омикрон въпреки,че е напълно безопасен,а един журналист пита шефа на Пфайзер,дали ще се ваксинира,а той казва,че ще даде привилегия на останалите хора първо.... Ох миличкия...

Днес здравните министри в ЕС са обсъждали колко да важи зеления сертификат , 9 месеца ще са превилегиите за убодените и ако не сложиш поредната доза зеленото светва в червено и ставаш антиваксър!

Целта е печалба от здравето на хората! А ковида си отива,като всяка друга пандемия,което на политици и фарма мафия не и харесдва,но ще има гражданско неподчинение накрая и ще отидат всички тия хаймани по затворите!

Има ли още някой ваксан, който да не се усеща, че ги бъзикат яко?

кокорчовците пускат децата присъствено ...Преди Коледа! При новия омникрон,който май вече е тук....С 24%Ваксинирани даже не ми се мисли,какво ще е по Коледа.....

Омикрона да го открият тия дни (до края на седмицата ), с него ще оправдаят новите по тсроги мерки от другата седмица , преди коледа ще обяват и нов локдаун вероятно с вечерен час , към февруари четворната коалиция ще гласува задължителна ваксинация !

И какво ще е по Коледа бе,след като Омикрон е най леката настинка евър?!?

" Джонсън заяви че бърза да постави колкото си може повече бустерни дози на повече хора за по кратко време ! " Вече не е теория на конспирацията , а направо си ви го казват открито , целта е да ви дупчат колкото може повече и по често !!

Една или две дози Астра, после Пфайзер, сега Модерна, след 3 месеца Пфайзер, после каквото излезе на мода... Абе това ваксърите не се ли усещат, че такъв коктейл химия е за Гинес? Имам предвид този който го преживее трябва да влезе в книгата на Гинес ;)

Здравния пропуск ще го издават само на получилите бустрна доза ваксина! Всички останали отново дух.т супата! Нищо,че Омикрон е мутация,която не протича тежко и няма нито един в болница от нея,те пак налагат мерки,което означава,че мерките са заради поставянето на ваксината,а не заради Омикрон! Целта е да набодат още и още хора с бустерни дози до следващата мутация,която ще се кара вече безсимптомно и всички хора ще са здрави,ама ще им казват,че са заразени със Сигма и пак мерки за да си набучат поредните турбо бустерни химии и отрови... На луди направиха света,а те си купонясват по партита,никъде не ги проверяват за сертификати,никъде не носят маски освен за пред камерите,днешните политици са пълни циркаджии!

КЪВ МИКРОН БЕ ????? ТИЯ СИ ЦЪКАТ ЯКО НА ДЕЛТА И ДЪЛГО ОЩЕ ЩЕ Е ТАКА ...... МАКАРОН НА ПРОЛЕТ ЩЕ ГО ЯДАТ ..... ПАК ГИ ЛЪЖЕ ТОЯ БОКЛУК ДЖОНСТОН :-) АМА ВЕРНО ГОЛЕМ БОКЛУК ИЗЛЕЗЕ

Продажен кретен