Искат нов вот за окончателен вариант на Брекзит

Британски депутати, знаменитости и бизнес лидери подеха кампания за "народен вот" за окончателния вариант на Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Искат нов вот за окончателен вариант на Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започват да се усещат ингилизите, че са от е...та страна. Ама така е, човек каквото сам си направи, друг не може да му го направи. Сега и да мърдат, знаят какво ще стане.

Неможе така излизам влизам ,детска игра ! Тъпи Англосаксонци !

Аз съм мома англичанка измамена от любов. Ще ида да го търся, ще ида да го диря, ще ида да намеря измамника си аз!

Англия се разминава с демокрацията! Изобщо демокрацията е вид комунизъм, но никога капитализъм. В случая с ЕС, никой не се интересува какво искат гражданите и колко процента го искат. Важни са им техните интереси, на управляващите и олигарските.

Ако остане в ЕС англия ще трябва да се откаже от Канада, Австралия, Индия като търговски партньори , атова не е в плановете на Кралството.Сигурно има и други причини,които не са изгодни за кралството.

се казва, когато гласуваш за нещо, а после се оказва, че не си знаел за истинските намерения на тези, за които гласуваш. Същото, както стана с нашето членство в НАТО. Незабавно да се инициира референдум за членството ни в НАТО!

Най-смешното е че Британия потъна до бреговете на Европа.

стоплих ти одма иронията-но рекох да изръмжа на оная чума,дето в 1997 ми бръкна до лакътя в джоба-още боли! А към теб нищо лично-точен и саркастичен си...

Абе аз верно съм се писал лумпен, ама Вие като четете разбирате ли прочетеното? Питам защото по-горе е ясно написано: "...Целта е да се направи опит за предотвратяване на излизането на Великобритания от Европейския съюз, предаде Ройтерс..."

аслъ си ЛУМПЕН-Брекзитът е Окончателен-просто искат да чопнат нещо при развода.Аз като се развеждах навремето оная чума ми отнесе 70% от припечеленкото ми-това е!

Така така! Референдумът е най-голямото постижение на демокрацията, така че колкото повече референдуми бъдат проведени за Брекзит, толкова повече ще са доказателствата, че Великобритания е изключително демократична страна и зачита волята на народа си. И за да бъде този процес цялостно завършен ще е редно да се провеждат референдуми докато се постигане на единствено правилния за демокрацията и европейските ценности резултат, т.е. никакъв Брекзит!

Направо да вземат пример от флагмана на съвременната европейска демокрация - България! Да им пратим Жоро Дантелата, мистър 10%, Кошлука, Надето и някои други да ги научат що е то "избори до дупка". Малко ще трябва да го поизменят за да стане "Референдуми до дупка", ама те са "печени" - ще се справят...

Да си търсят сметка на тия, които им го организираха излизането. Европа си има достатъчно проблеми и без техните циркове.

Тези пък кога са били част от нещо ... Мерните единици ли са им като на останалите в Европа, парите ли, мястото на воланите в превозните средства ли ....

хм.. я да видим? тези не са част от нищо, защото тези са които разделят и владеят! сешш ли се? "част" Те и кралица имат, и знаеш ли... кралицата им дори няма паспорт! ужас! а между другото, те и конституция нямат :) Може сега да се замислиш какво и защо се "конституира". Това ако имаш мозък разбира се, иначе съм сигурен, че въпреки че нямаш суверен, се изживяваш като гражданин на "суверенна" държава хахаха

Средновековие викаш а? Гледам, че на доста крепостни БГ селяни им харесва да живеят в средновековието с кралица...

пОтоя повод ведтъж викам на една приятелка - цяло щастие е, че с въс живеем в една и съща годин - с вашите инчове, мили, ливри, пинти, галони...

искам да съм негър в щата Алабама, но уви не мога, бяла беше мама

боже боже... колко мъка има по този свят... седнала най бедната държава да се кахъри за решенията на най богатата! Тази статия е типичен пример за руска хибридна пропаганда. Живели сме преди 30-тина години и знаехме (от сигурен източник) колко лош и прогнил е запада. Хич не ги мислете британците! Като поданик на кралицата ви го казвам. Веднага след като се отскубнат от лапите на старицата ЕС, ще направят нови отношения с правилните държави. Богатите, тези които са в подем. А те... те не са в ЕС :)

Много точен отговор

Явно настроенията се променят за да се иска нов вот!

Да се махат

Хубаво правят, че бързат с новия вот- докато още не е изстинала историята със Скрипал и тази с химическото оръжие, използвано в Сирия. Даже трябваше вчера да подхванат кампанията. Аман от този техен БРЕКЗИТ!!! Се едно от Рая ги гонят, ореваха света. Едва не направиха война! Като се сетя колко славословия по адрес на англичаните съм казала, отричам се сега. Егати лъжците!

Валутни прогнози след Брекзит: 1 долар0.5 фунта рубли стерлинги.

Така се случва като давате на провинциалните старчета чрез референдум да решават съдбата на политически и икономически въпроси. Надделяха с 2% провинциалистите и ниско интелигентните.

да ама не са литали белия дом какво мислят американските управници, дали ще разрешат нов вот за окончателния вариант на брекзит

тереза мей и борис джонсън трябва да бъдат отстранени, както и кмета на лондон

Това ми напомня малко когато хвърлям ези/тура ако резултатът не ми хареса хвърлям пак....

Тотален провал на политиката на Тереза Май! Паднаха в капан, който сами си заложиха. Жертви на собствената си глупост!

JMM®

Путин помогна на UK да се плъзнат надолу през 2016 година ...

Бях прав! -- Цялата история покрай Новичока беше да се покаже колко е страшна Русия и колко е солидарен ЕС с Велика Британия. Казано на прост език: Ако излезем от ЕС ще сме сами а Путин е много лош и ще ни атакува с боен газ и ядрени бомби но ако останем ще сме по-силни защото сме заедно! На деградиралите англичани толкова им трябва. Сега един нов референдум и всичко ще се оправи. Много плоско но работи безотказно!

Ей го , и там си имат ,,соросчета,,.

И тия са управлявали света!?!?!?!

Вън изчадия нйедни

Референдум по английски: Първия път се гласува по съвест, втория - правилно :) Търиса Мей намерила едно шише джин и казала на Борис Джонсън - Боре, зад гърба си държа едно шише джин. Ако познаеш в коя ръка е - ще го изфиркаме. Ако не познаеш - хвърлям го. Джонсън: - В дясната е, Търиса! Търиса: Помисли си пак Боре, мнго ти се моля! :)

Скрипал умря, дъщеря му умря, котаракът им умря. Дъщерята възкръсна, Скрипал възкръсна, котаракът не възкръсна. А пустият му Брекзит си стои и не се маха.

тъпи англичани....сус бре! Това да не ви е върни Гано говедата!

Голяма цигания! Хем боли, хем сърби, хем ми е драго, хем мама не дава :) Англичаните били големи цигани ! Искат развод, ама пак да идват в къщи да си ручат. Консерваторите изядоха тез л..йна - подмамиха неграмотниците( т.нар уайт траш - "белите боклуци") да гласуват за излизане от ЕС, сега - олеле!

"Англичаните били големи цигани" -- а добър ден, това е безспорен факт!

чиба

имат си кралица, имат си крейзимей, и бая джуравляци , затова са велики

имат си Мей , БОрката, гей паради, какво искат повече ? в ЕУ , без ЕУ , да си спретнат едно парти и толкова

Тъпанарите които се връзват на публикуваното никога няма да вдянат че при демокрацията всеки си изразява свое мнение и много често това се прави просто за да покажеш ,че си по-различен или да забележат, че / още/ те има. Истината е, че британците ще напуснат ЕС и колкото по- наближава ,толкова по им се иска. Икономиката е стабилна и очакваните предизвикателства се приемат по- скоро като възможности за подем , отколкото в негативен план. Никой вече не говори колко ще е зле ако излязат , напротив - местните фирми са готови и в очакване на по- големи обороти .

Преди около месец местните фирми казаха на Мей много ясно че не я подкрепят в излизането от ЕС и и дадоха проучване и статистика каква ще е инфлацията до 2020г а тя ще трябва да работи нещо съвсем друго след публичния и линч.

Личи си , че си бай Ганю....

Да Бай Ганю ама с лачени обувки и на другия край на света. А ти си цървул в кочината.

май се изигра лани.... те сега преиграване ли искат , или страх от рецесията?

На преброяването през 2010 година жителите на великобитания в Лондон бяха 45%, сега вече сигурно са не повече от 40%. Останалите 55-60% превърнаха Лондон в Лондонистан, избраха мюсулманин за кмет на Лондон и нямат никаква изгода Англия да напусне ЕС - напротив - тогава ще гледат ЕС през крив макарон. Жителите на Британската общност се водят и жители на Великобритания, така че сега свободно шарят и вилнеят и цяла Европа, но когато Великобритания напусне вече ще им трябват визи.

А българите в Ингилизия питаха ли ги? Щот българите в България - не.

мога да си представя този нов вот за брекзит във вид на кратко есе на тема:"имат ли цена нашите ценности?", написано от всеки имащ право да гласува. парламентът ще ги оценява по таблица изпълнена с ценности.

Е, вече си имате жертвен козел наречен "Кеймбридж аналитика" така че спокойно можете да дадете заден...

със този брекзит половината британци стават РОБИ на другата полововина УЖ британци .странна ДЕМОКРАЦИЯ???????

кво ви казах :-) Само глейте...тея нема да излезнат от ЕС....само ги наблюдавайте!

Ще бият дузпа - до гол.

ние от варненския елит смятаме че решението на хората трябва да се признае а не разни измислени знаменитостти да се правят на интересни. варна скоро също ще излезе от българия защото сме къде къде по напрет от провинцията хаха!!

Даже има планове при отделянето да направите нов континент навътре в Черно море. Само не помня дали на повърхността беше или под нея.

Хайде да ви спрем тока за една седмица да видим дали ще устискате?

Вие от мутроландия к"во? Трибуквената фирма там разрешила ли ви е да пишете свободно мнението си? Вече и Бургас ви минава. Само с табела "Най-добър град за ..." не става! Трябват и култура, честност, трудолюбие - все неща, които ви липсват там.