Кой е Салман Абеди - атентаторът от Манчестър?

Главният заподозрян за самоубийствения атентат в Манчестър, при който загинаха 22 души, е тих млад студент, който гледал с омраза умерен имам в града.

Обратно в новината

Коментари - Кой е Салман Абеди - атентаторът от Манчестър? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е наш човек, не го нападайте!Ще го интегрираме с нашите евроценности!

Абдулла, Мохамед, Али, Ибрахим, Рушди, Расим, да си четат по-обстойно свещенният коран! Там това го няма....

Въпроси: това интеграт, атентатор, партизанин, абдула(раб на бога) или ислямист се нарича? До го кажа по-друг начин! Кое животно би се взризило за да унищожи 25-30 други, да рани още 80 и да разсипе една малка популация в името на каква "религия"? Кои мюсюлмански държави осъдиха този акт и се разграничиха от него? По какъв точно начин?

Западно произведение е този, както и ИД

Работил съм в Либия в края на 80-те год. Кадафи бесеше по стадионите такива като тия. Не го възхвалявам, но ситуацията в неговата си държава я владееше ! Нас това ни вреди сега, че няма кой да се заеме с тая паплач, която сега е свободна да прави каквото си иска по света !! От опит знам, че съжителството ни с такива радикални ислямисти на фона на европейската псевдодемокрация е абсолютно вредна !! Тия гадове трябва да живеят там, откъдето са дошли !!

Такива дори не трябва да ги споменават! Не трябва да се обявяват по медиите - това е съучастие....!Достатъчно е да се каже, че някаква гнида е излязла от пашкула си ...точка.

бротанците ги е страх наи много,от булгарите ,и румунците ,щото ще им превземат острова !!!

Планетата Земя ще получи покой,когато кравария бъде ликвидирана. Ще спрат войните. Арабският свят ще благоденства. ИДИЛ ще изчезне. Държавите ще се наслаждават на боггатствата си дадени от БОГ без да има англосаксонци,които да им ги откраднат. Решението е англосаксонци и еврей...

Тъпо и доста малоумно! Нима преди Америка света е бил такъв, какъвто ти се иска?! Май заради такива като тебе - първосигнални и мразещи сляпо света винаги е лудница!

и казвайте, че в бг няма националисти, фашисти, изроди. може ли да пишете, неща, които не са ви ясни. трябва да си живял, коментирай тогава. чернилките/индийци, пакистанци са с четвърто отделение, но отлично знаят английски език, уважавани са, щом спазваш правилата на Великобритания си добре дошъл, имате пет пръста и не си приличате, брат и сестра в един корем и също не си приличат, как може всички под един знак. издръжлива са, а на тях им трябва не мързеливи, те сами българи си тръгват, лигави, а работохолици, не думи а дела-В.Левски. , а за бг това правило не важи, всичко си е по старому, уредиха си техните, а за останалите кой помисли и после ги описват с най-негативните качества. безработицата ражда пороци. сега има работа в провинцията за 300 лева, ама преди 2009 къде имаше, уредиха си де що познати-учители, юристи, лекари, оправете си държавата, и тогава коментирайте за Великобритания. Тя ще се оправи. Всяко чудо за три дни, но бг кога, и отговор не желаем. всичко на думи-социална политика, реформи, промяна, докато вземат властта и след това шапка на тояга. нито сме леви, нито сме десни, прости не виждаме изход от обещанията ви и затова не си направихме труда до

Този коментар е толкова не свързан,, че изглежда като излязъл от лошо написана програма. Хора, пишете си хубаво ботовете и плащайте за качествени тролове. Това вече на нищо не прилича.

С техните камъни,по тяхната глава :) Голям купон ни чака:D

Родителите на Абеди са получили убежище във Великобритания, след като избягали от режима на бившия либийски лидер Муамар Кадафи, съобщи вчера в. "Телеграф". Май ще се окаже че полковник Кадафи е бил херувимче в сравнение със тогавшната му опозиция, които са си откровенни джихадистки изроди.

Салман Абеди - поредният литературен герой, в чието съществуване се очаква да повярваме. Поводът - поредният атентат, в чието осъществяване се очаква да повярваме.

Че кажи истината де - нали си бил там и всичко си видял?

Бях и видях, но Истината няма място в медиите.

Абеди и брат му Исмаил са посещавали Ислямския център на Манчестър, където баща им е известен, съобщи вчера в. "Гардиън". с вде думи кой ми сра в гащите

Постъпиха данни след смърта че момчето е убито от нагли наркотизирани престъпници от полицейската мафия създаващи широко рекламирани медиини бомби с цел внедряване на полицейска вече оферирана техника за около 190 000 000 000 долара днешни.Групата е известна отдавна като"Анти арабски манипулатори"

Както виждаме,не е отхвърлен от обществото,дадена му е възможност да се образова. Всичко идва от религията и религиозния фанатизъм на част от мюсюлманите. Защо,живеещите във Великобритания индийци,китайци,пакистанци и други не се взривяват?!Да не би жизненият им стандарт да е с класи по-висок от този на мюсюлманските общности?

Кадаифа вече го няма....не може да не са знаели че синът им е опасен

Божеее,Боже ,какви изостанали роби и селяни тръгнали да критикуват и раздават съвети на света ,като че ли България и нейното малцинство са цъфнали и вързали !Я ,се засрамете и си оправете еврейската кочина и мафия !!!

Случайно да се самонадценяваш?

четох някои от постовете ,лишени напълно от разум .и се ужасих ! толкова промити мозъци ,които пишат на български ,но неспособни на чов.размисъл и така разбрах,защо България е изчезнала като истинска държава . човек ,който не може да съди себе си ,как ще осъди другите ? опознайте първо себе си !

"чов.размисъл", домързя те да напишеш чоевешка размисъл ли? между другото си оправи и запетайките.

От 1944 г. във Великобритания приемат емигранти от бившите колонии, Индия, Пакистан, Либия...., които не се интегрират.. напротив радикализират се. След 1989 г., според политиците в Англия, най-голем проблем са емигрантите от Полша, България и Румъния. Безспорно между тях има мангали, които крадат, но не взривяват беззащитни хора. Основен мотив за брекзита беше, че след него няма да има емигранти от България, Полша и Румъния.....е вече ще имат само емигранти от Индия, Африка, Пакистан и радикални ислямисти......Бог да прости загиналите!

КОЛОНИИТЕ ПРЕВЗЕХА ХАЙДУШКИТЕ МЕТРОПОЛИИ В ЕВРОПА ОГРАБВАНОТО СТОЛЕТИЯ НАСЕЛЕНИЕ СЕ ПРЕСЕЛВА В КОЛОНИАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ РАЖДА ПХО 10 ДЕЦА И ТОЧКА. ТАКА Е И В САЩ С ЛАТИНОАМЕРИК7АНЦИТЕ И НЕГРИТЕ, ЧИЙТО ДЕДИ БЯХА ЕКСПЛАЯТИРАНИ ЗВЕРСКИ НАД 300 Г.

Аз викам да свиваме байраците,да излизаме от Евросъюза и койт'са върни в българия от емигрантити да не го пущат да се връща пак там ами да си търси работа в българия!Да излезем от NATO за да н'бъдем цел на рускити ракети и да целуваме ръка на Путин и по живо по здраво да си ни прибира под крилото!И гас шъ има и въглища и сичку както едно времи!

Кат тъ гледам какъв си пъзлив - първо питай жина си, та да ни ядеш черпака!

Гаче на тоя баща му е арабин и майка му японка, подразбрах.

Ходжите в Англия от десетки години открито проповядват ислямски фундаментализъм. Това се прави под закрилата на ми 5 и ми 6, които вербуват тези младежи, обучават ги и ги изпращат в Ирак и Сирия в създадената от запада ИД

Хахахах, типично западна некадърност: правим супер бомба и я активираме, преди да я изпратим за Близкия Изток. Е, логистиката дано сработи на време, че...

Значи, изглежда проблемите са няколко и са свързани: -колониалната политика в миналото -податливостта на религиите на агресивен прочит - конфликтът м/у "двете системи" , унаследен от близкото минало - обикновените човешки гордост и, съответно, завист

Оставете Вбритания - там е бъкано с демокрадция, да оправим нашата къщурка. Занова предлагам да заклеймим мощно нарушаването на човешките правдини и кривдини в КНДР! Ким обаче нещо лошо гледа... Май да се снишим?

Как кой. Британски поданик, роден и израсъл там. НО. Гените винаги си казват думата. Европейците поканиха афроазиатските шебеци още през 50-60-70те години. Сега берат плодовете. Не може да има толерантност към нетолерантните. Водата и мазнината не се смесват.

докато не почнат да бесят всички чернилки по стълбовете в UK ще има атентати

Великата Британия бомби Либия и резултатът е налице. Дотук добре. Десетина убити и пр. Ако обаче тормозят например високоразвита комунистическа страна с ядрено оръжие? От Лондон една локва ще остане.

високоразвита комунистическа страна? тва да не е някъв недоогледан оксиморон?

Да, така ще е докато Европа си играе на човешки права , демокрацийка и толерантност: а тия харабелите идват от друг свят и не са чували за думата толерантност, те разбират единствено от бич: и колкото по глям по добре, и колкото по силно плющи още по добре, и само по този начин те могат да уважават някого, така са възпитавани

От снимките се вижда, че е пощуряла тарамбука, която е неспособна да бъде личност в индивидуалистично общество, поради възпитанието в семейството и затова се е поддала лесно на комплекса си за малоценност и инфантилността на първия срещнат използвач, който търси души за жертване. Ислямските семейства под влиянието на исляма възпитават инфантилност, комплекс за малоценност и безпросветност, като при всеки сблъсък с тях това ще са резултатите. Решението е отказ от религия ислям в името на живота на идните поколения. Те водят война срещу прогреса, но искат да ползват неговите постижения и затова не са по- различни от инквизицията от Средновековието.

То християнството е било милитаризирано, та кво остава за другите религии.

Либийците са научени винаги нещо да минат метър, да излъжат, да те използват. Това им е все едно в културата и възпитанието заложено. Не са хубави хора. Освен това исляма, който изповядват е радикален ислям и е твърде краен на фона на исляма в Египет например.

докато ционисткия запад води колонизаторски войни , мюсулманите ще продължават да си отмъщават . оон е престъпна и лицемерна организация ,която помага само на държавите-колонизатори .

Само не забравяй да сложиш в сметката терористично-революционерския антиционистки изток.

Е, тва с минусите вече е лицемерие.

Вика като спрат, мюсюлманите ще станат едни кротки и мили хора

Абе разбирам някой пострадал да си отмъщава - ама тия са родени там, ползват благата, приели са ги! Друго е - диви, средновековни гени! Още повече,че взривяват мюсюлмани и джамии на поразия!

Става интересно да се гледа как се "интегрират" мюслитата - пукат като пуканки, ама покрай тях "изпукват" и доста хора ! Да благодарим на бабка Меркел, бабка Мей и дядко Сорос за "Риалити шоу-то" в което живеем !

Да се изясним - враг на Кадафи, който беше свален от власт именно от САЩ и Великобритания (останалите от НАТО учатваха по-малко активно), сега взривява британски деца ?

Не е възможно ! Това е Руска диверсия ! Враговете на Кадафи са Демо(но)крати, т.е. Англичани, Французи и отчасти (фрегатата Дръзки) Българи.

Учил съм в един курс с араби от различни държави и ми прави впечатление, че либийците са с изключително високо самочувствие, но за съжаление едни от най-слабите студенти в курса. Уж са дошли да учат, но да ги накараш да посещават лекции, да учат, да спазват правила и срокове е невъзможно. Мързела и нежеланието да се интегрират им е най-големият враг.

Да, и са ноо комплексирани горките. непрекъснато купуват и се показват с разни моди. Не знам защо, не съм била в Либия, прост онаблюдавам либийци в чужбина - искат все най-скъпото, най0хубавото, и се оглеждат насекаде по витрините и огледалата, и все иска тда са отгоре, но не могат даси го заслужат и завоюват....и се впесяват и почва тда сеят омраза и завист.

Лош ви беше Кадафи, че ги държеше такива като тоя куку под контрол и тогава можеха само да си мечтаят за Европа. Като разбуните гнездото на осите, така става. Великобритания и САЩ се врат по целия свят, от векове ограбват ресурсите на по-слабите държави, пускат бомби, сменят правителства, биват лидери, объркват живота на десетки поколения. Сега се чудят защо така стана... Жалко за невинните дечица само, такива идиоти трябва да се взривяват само в парламенти и министерства, а не сред невинни хора.

А бе никой не се чуди какво става, защото е планувано от тях самите така да бъде !!

ааах салам що за изненада салам саламааааааааааааа

Излиза,че тоя е бежанец дошъл от Либия и така се е интегрирал в Англия,че сега изби сума ти деца... А колко още такива бежанци влязоха,не ми се мисли...

не ти се мисли ?!а за какво ти е главата ?

за идеи и морал,съвсем друго е да се продадеш на сатаната,забравяйки,че си човешко създание ! арабите са смели хора ,като българите преди няколко века !

продадено минусче ,но сигурно ще има и други !

Е, какво значи да "загинеш за идеи и морал"? Да убиеш други хора, освен себе си? А, браво- от кървави революционери аман.

Обикновено роднините на подобен атентатор знаят за възгледите и амбициите му, но си кротуват. В Израел измислиха правилен подход за палестинските камикадзета, който даде резултати доколкото знам. Събарят с булдозер къщата на семейството, вероятно и други репресии. Ако англичаните направят същото - да конфискуват имуществото на семейството и да ги изгонят от страната, бащата или братята на следващият, който "гледа с омраза" на имама ще побързат да го предадат на полицията или да го прогонят, преди да са си развалили спокойствието. Но нали сме много демократични, ще направим един разпит на роднините и ще ги пуснем - а те ще кажат, че нищо не са знаели и толкова. В това време 100 други подрастващи резачета се възхищават на героя и замислят какво могат да направят и те.

Ами хайде сега брата на този, както и подписалите се срещу умерения имам - под ножа та да е за урок.

Като бутнаха Либия и изтока това е резултата. Другата им грешка, че са приемали мюсюлмани и им дават убежище. Сами са виновни за трагедията си. Знам, че много ще слагат минуси, но това е истината.

Бивш борец хреволюционер, дал младостта си в борбата за правда и свобода, преследван от коварния тиранин Муамар Кадафи. С малко кинти и приют от великите тайни служби на НЦВ Елизабет 2. Днес един прозд терорист.

Аз не мога да разбера - след като гангличаните си навират гагата по целия свят и убиват и доста невинни и цивилни покрай "враговете" им, какво очакват?

Гангличаните се борят за човешки правдини и святата свобода, затуй Интелиджънс сервиз/не е за спукани гуми сервиз/ защитили и привекли навремето тоз херой, чак от либийската пустиня.

питай путин. идЕот.

Кончита, че какво общо има Путин с това.

"силно религиозно семейство" = група душевно болни с тежка умствена недостатъчност, живеещи в родовообщинен строй

АРАБСКА МАЙКА ЮНАШКА РОДИЛА 4 ДЕЦА , А БЪЛГАРСКИТЕ КИФЛИ И НА 1 СЕ МРЪЩЯТ :)))

Не се мръшим, а нема кой да ти начука бебетата. МъЖ за цяр нема! Едни мърлеви утрепки, да те е страх да му барнеш вонящото пикало - че и стерилни на сичкото отгоре! Нема жена, която да не иска да ражда - жените имат ноо мощни инстинкти по фапроса. Но не моеш да забременееш ак онема кой да те заплоди. Това е проблема - не останаха маЖе за заплод. останаха саму пумирчета и изруди, да те е стра хда имаш кото и да било оПщо с тех.