Тереза Мей изригна: Искат да разделят Великобритания

След като по-рано днес Мишел Барние публикува проект за Договор за излизане на Великобритания от Европейския съюз, последва яростна реакция от Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей изригна: Искат да разделят Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тази май пак Путин ще и е виновен ! Просто няма как да не е намесен ?! Така че дори и да не е намесен , пак той е виновен !

Paul McCartney - Give Ireland Back To The Irish

Върнете Ирландия на ирландците !!!

https://link

Да видят британците хубаво ли е? Защото до сега са разделяли народи навсякъде по света. А сега, като им дойде на главата се разпищяха...

lu4ka

За коя конституция става дума, защото Обединеното кралство няма конституция? Имат набор от закони, което не е Основен закон. Те са Парламентарна Монархия, а не конституционна.

врещи тая като коза.те самите до скоро не считаха ирландцире за англичани а сега ''разделят ни'',а маѝ нещо ти е къса паметта госпожо меѝ.лично си спомням надписите по барове и обществени места ''ЗА ИРЛАНДЦИ И КУЧЕТА ЗАБРАНЕНО'',да кажеш нещо в своя защита а сега видиш ли искаме цялост на държавата ,да ама ирландците много добре помнят

Не е като когато вие разделяте други страни,питай,тони блеър ,ако не ти е ясно за кои страни става дума!

Тереза Мей се казва британския премиер, който е отговорен за едно от най-глупавите решения на 21-ви век - Брекзит. Сега не е ясно какво точно се оплаква. Да правят съюз с Китай, който ще ги погълне и ще ги превърне в китайска 77-ма колона.

тъпотията те е погълнала.

lu4ka

Припомнете си кой предложи референдума за Брекзит, ако го преизберат! Дейвид Камерън! А Тереза мей беше твърд поддръжник за оставане в ЕС. В момента, това е политикът с най-тежка роля. Да провежда и защитава нещо, което е против нейните убеждения.

"Британският премиер Тереза Мей предупреди, че Обединеното кралство няма да позволи на Европейския съюз да подкопае конституционната си цялост" Г-н Тодоров,сигурен ли сте в правилността на превода или Гугъл да отговаря.

Това кой го беше измислил? Не идваше ли от Англия?

От древния Рим, но англичаните го усвояват до съвършенство. Бая бели на народите са направили с този призив.

Всичко ще се уталожи след създаването на единна англо-саксонска зона за свободна търговия, включваща САЩ, Великобритания, Канада и Австралия с постепенна асоциация на Мексико и останалите страни от Централна и Южна Америка, както и отделни страни от АСЕАН.

Като говориш за Мексико, защо не прибавиш и латинска Америка и Китай!? В тия форуми всеки се изхожда както му е кеф по темите....

Английската Мути да се сърди а Найджъл Фарадж. Понеже все пичове са се събрали, няма нищо лошо да осъзнаят действителността- дори и собствените им не ги щат. Те са станали лъжливи като бкп и отдавна не служат на народа си.

гумата, има една приказка че всеки народ си заслужава управниците...

нали Англичаните подеха инициатива да се отделят -Сега се дърпат . Севера може да се отдели и да си остане в ЕС . Някой банки и големи фирми да останат на север . други да се изнесат от Англия

Ама ''миме'', чете ли статията?! Нали точно това се опитва да каже Тереза Мей, че няма да има изключения и двойни стандарти във Великобритания, правилата са за всички. Не може да излезнат 5 села и 2 да останат, ...

Ами разбира се, че искаме. И не само Северна Ирландия, нормално е ЕС да искаме и Шотландия. Не ние решихме, че ще се отделяме. Сега си е напълно нормално да отцепим колкото се може повече.

ще отцепите нещо от кралицата... чекай, ама при следващите избрани начело на ЕС. Нали знаеш че те се сменят. Кралицата, обаче, не се сменя. Нейни територии не се отцепват. Последно едни в аржентина решиха че едни острови ще отцепват... потърси да видиш кво стана

Над империята слънцето никога не залязваше, а сега изобщо не изгрява. Това стана.

пак пишеш глупости, ама ще исчакаме още 6 месеца да го разбереш. само англичаните не могат да разберат че на са вече империя, и че квото им предложат това че ручат. ако не сакат - шут у гъзо.

К'во стана ли. Британия започна да губи войната и на Тачър беше даден срок 1 месец да реши проблема, след като потънаха Шефилд и ковънтри. Още 1 потопен есминец и Тачър падаше от власт -май 1982г. Желязната уж лейди извика Началника на Ген щаб и той я посъветва да заплаши Аржентина с ядрено оръжие, затова Аржентина загуби, не и без участието на амер. Те не само даваха точна разузнавателна информация, ами участвахас в недопускането на смъртоносните френски ракети екзосе да стигнат до арж самолети Суп.етендар.Англ самолетоносач беше ударен от 3 370 кг бомби хвърлени от стари бараки А4 Скайхоук, но от 30 метра височина и не се взривиха обаче го наплашиха и той избяга на 300 км от мястото. Арж имаха само още 1 ракета и ако бяха го набарали и той щеше да замине при Шефилд. Контейнеровоз Атлантик Конвеър-британски със стотици танкове и артилерия беше потопен с 2 ракети екзосе...

Вместо да се пънете, че Русия са лошите, що не хвърлите един бой на немците? И без това баба Меркелица е подчовек-ловър и няма да липсва дори на собствената си нация. Дори и армията им по-зле от нашата и ще я прегазите като Хитлер Франция...... После им подарявате на дойчлан всички кафяви и разтурвате ЕС. Так и ние ще се освободим с ваша помощ.....

Мей иска да си остави задна вратичка за ЕС !

Абе и 40те млрд нямаше да плащаш и не били толкова много, ама се съгласи накрая. И тука ще е така моме. Нямаш нищо общо с Маргаритката. тя беше желязна.

вноската на УК за година е 70 - 80 млрд. Така или иначе ги плаша, смешник. Но ще видите тези пари след 2019 през прозореца :)

Вноската е 15 милиарда, от които 8 си взимаха обратно. Тоест 7 са плащали. Това няма и 0.3% от БВП. Пука ни че няма да плащат! Кат щат!

Ние нямаме мърдане и недай си боже да се разпадне ЕУ и ще я скондапсаме директно. От предното излизате от СССР поне имаше доста за разпродаване, разпределяне, крадене а бе имаше направено а сега жална ни майка.

България е преживяла какво ли не за над 1300 години, ще преживее и разпада на тази мазна паплач, която мисли само да граби от народите и да храни туземците, докато я изнасилват, трепят или напоследък хапват.

Кой точно в ЕС те краде!?

Е, как я мислеше Теца? Хем, да не плащат за останалите европейски държави и да държат емиграцията навън, хем да се ползват от облагите на търговията в рамките на съюза. Не просто Ирландия, ами и Шотландия иска да се отдели след Брекзит - това беше ясно още след референдума. Няма какво да писка.

"шотландия" коя е? как може "тя" да иска? Някой си прави политика като казва глупости, ако може да привлече некви гласоподаватели. Истината лъсва на референдум :) в шотландия беше скоро, и знаеш резултата - НЕ ИСКАТ. Никой не напуска кралицата. Те и в барселона "ИСКАХА", че били богати... Искат ама тумба хора, а не всички

,,...Ирландия или Ейре (на ирландски: Éire; Poblacht na hÉireann Поблахт нъ х'Ейрън) е държава в Северозападна Европа, която заема около 5/6 от територията на остров Ирландия. Останалата 1/6 е заета от Северна Ирландия част от Обединеното кралство. Площта ѝ е 70 831 км2, от които 69 414 км2 суша и 1 417 км2 водна площ...,,!!!

Ох, какви са лоши тези от ЕС! Ама как може така... Лоши хора, лоши.

Това са гадовете, от които и Борисов се разграничава!

Заврял си е носа в ариергарда на Меркелица, маха с опашка на който му подхвърли кокалче и си затваря очите за далавеите - голямо разграничаване.

Тереза трябва да разнищи Измамата като Борисов ЧЕЗ .

Българите са малък, но за сметка на това много прост народ! Доказателството - повечето коментари под тази новина/на русофилите и лумпените/:)

Ти потвърждаваш собствения си извод.

Отдавна казах, че след Брекзит от Великобритания, ше остане само Британия.

ХОХО, ами забранете на айришите тогава да имат отворена граница с ЕС :-D Глупаци такива, наложете им го:)))))

зад всичко това стоят руските служби; ес е агент на Путин - доказано

Нищо подобно - Кака Тереза е агента, защото именно тя клати лодката на ЕС.

Като се абстрахираме от отвратителното "изригна" в заглавието, Обединеното Кралство вече е разделило една страна - Ирландия!

Всъщност, никой не иска да подкопава ЮК. Просто, след като ЮК излезе от Европа и не бъде постигнато съгласие, тази граница се появява автоматично, като директно последствие от решението ИМЕНО на ЮК да напусне Общия пазар. Точно както и атоматичното отпадане на всички търговски привилегии, следствие на членството в Общия пазар и въвеждането на мита и правилата на СТО. Сори Тереза, не го ли разбра вече? Не може и онова до края и душата в рая. Време е да срещнете последствията от избора си.

това, че ти виждаш един е твое късогледство!

ама платежоспособните не са

Все пак става дума за Великобритания/Англия/, не ми се мисли какво ще стане ако ЕС се разпадне и ние трябва да се оправяме сами/съсипана икономика,корумпирани управници и т.н./

БВП ги направихме от чушки сиврия и сливенски праскови

А кой подкопа Югославия, близкия изток, Украйна и много други, нагли англичани?

Путин

Колко лесно всички републики напуснаха СССР,а Великобритания всеки ден реве,че от ЕС и правят проблеми. Не ми се мисли ако някоя друга държава тръгне,какво ще бъде.

Сега си помисли как ни плашат поне по 3-4 пъти на ден и ни размахват пръсти от Брюксел. А ако като Англия кажем, че напускаме величествения съюз на джендърите, какво ли би ни се случило ......

Нищо хубаво - изпадаме във ранен феодализъм и ни затварят границата както отвън, така и отвътре.

то така или иначе сега ще трябва да има регулаторна и митническа граница между Северна Ирландия и Ирландия (Ейре)...Защото Ейре не е излизала от ЕС!И ще трябва да има и морска граница между Уелс и Ейре поради същата причина! Казано така, че ще има граница през Ирландско море е много общо, кой знае какво са имали предвид брюкселските бюрократи?

Някой на напомни на тази госпожа, че именно благодарение на ЕС все още Великобритания съществува - имам предвид решаващата подкрепа на ЕС при неотдавнашния референдум за независимост на Шотландия. Примерът с Великобритания е типичен пример за огромната вреда, която може да понесе една, дори много развита демокрация от съчетаването на популизма с малоумната страна на национализма. Иначе, доколкото си спомням, за конкретния въпрос ЕС се придържа към съответното искане на Реп. Ирландия, която иначе няма да подпише договора за Брекзит.

Ти пък звучиш много компетентно... Какви са тези републики в Кралства ? това дори не ми мяза на щати и федерация, ами някаква непозната симбиоза...а на шотандците свалили ли са гащите :-, аз не съм в течение

То не е лесно да си прост, знам аз. Вземи мерки, недоучко.

Мона, отговорът на повечето от въпросите ти се намира лесно в Интернет. Що касае въпроса дали шотландците са си свалили гащите, за всеки момент от времето важи отговорът: -Някои да, някои не.

Какво ни чака, ако не излезем навреме?

Ако излезем ни чака голям у. Какво сме направили за 10г. със собствени сили. Или си мислиш че сме 1980 и великият съветски съюз ще ни помогне.

путекзит и нема спасение.

Турция и Ердуган ни ЧАКАТ !

Г-жо Мей, Познайте по какво си приличат Британската и османската имперйи - преди и сега???? По общото за тях и вечно правило: "Моето си е мое, чуждото не си го давам", Ха.. , да видим какво ще стане с Ирладия и Шотландия сега????

империи се пише. Като научиш думичките, после се опитай да мислиш!

Извинявам се много за тази Граматическа грешка чичко, ама за останалото май съм прав...а тебе май добре те друса критическата.... Ако бяхте така взискателни към тези, които ни управляват, сега нямаше да сме в това положение.

*едЕница

еден или един.. хахах

тези с кривите грозни зъби - на север, тези с липсата на всякакъв меланин в кожата - на юг!!! Казах!!!

Да стискаме палци на Англия и да черпим опит от напускането им на ЕС. С тази крадлива и ниско интелигентна политическа класа ние сме следващите.

Поданиците ви гласуваха за излизане и след една година и половина ще си плащате мито за всички ваши стоки, защото няма да имате право да препродавате в ЕС. Толкова е просто, че няма накъде. Ясно, че искате да шмекерувате чрез Ирландия, но няма как да стане. Между другото може да се появят икономически подръжници на ИРА, защото на всички им е писнало от колониални практики. Всички са взели пуканки и чакат филма да започне. Като си останете с мангалите от колониите, наистина ще заприличате на себе си.

ЕС ще проклина деня, в който сложи мита на Великобритания и това дори ниско чели парапитеци го осъзнават само на няколко "умни" българи и европейци им убягва. Ще го разберете от собствен ГОРЧИВ опит.

Ей такива "умници" като теб, които нищо не разбират най ги мразим.

Англетата явно продължават да си мислят, че всичко им е позволено.

Да де, ама като дойде Коледа тези ангелчета се оказват на върха на елхичката с особено чувство на дискомфорт от..д, нали!!!

Абе не ви ли се струва, че тези особи от женски пол, които са на власт в Европа все повече объркват всичко и вече превърнаха и вътрешната политика и външната политика в някакви женски разправии и чист инат...

хормонален дисбаланс на тая възраст, ко да праиш ;)

ЕС е като затвор - лесно се влиза, трудно се излиза...

И защо пищят? От хилядолетия политиката на Англия е най-долната- разделяй, владей и мародерствай. Изсмуквали са и продължават да изсмукват средства от бившите си колонии, но когато трябва нещо да се разцепи у тях никак не им става хубаво...... Значи осъзнават, че това, което прокламират по света е демагогия, но с цел те да са само добре все пак го вършат. Това е долната нация- нямам какво повече да кажа.

Много ясно че глобалистите ще се опитат да й го върнат тъпкано сега на Англия, дори и да я разделят! Какво друго може да се очаква от тия фашисти! Балканите колко пъти са ни разделяли едни срещу други! Даже и термин са ни измислили глобалистите - Балканизация! Сега искат да балканизират и Англия!

Да бе..'глобалистите' разделяли балканите. А за Македония създадена по заповед на 'глобалиста' Сталин нещо да кажеш, антибългарино ?

Да ви цепнат тратките на пет части, ингилизи мрасни !

Седнали да коментират Кралството а не гледат че утре ще им спрат тока.

Тереза Мей още не е разбрала че Британската империя отдавна я няма. Но за това пък биртанците взеха да се усещат, че объркаха играта с ЕС. Ще има интересни изпълнения.

Разделяй и владей! ...векове наред...