България е в ”топ 10” по студенти във Великобритания

След десет години от приемането ни в ЕС, сега България е в "топ 10" на държавите със студенти във Великобритания, където е преди Германия, Испания и Италия.

Обратно в новината

Коментари - България е в ”топ 10” по студенти във Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В ТАЗИ НОВИНА?! ЧЕ ДАВАМЕ ОТНОВО КРЪВЕН ДАНЪК,ДОРИ ПОВЕЧЕ ОТ ТУРСКОТО РОБСТВО?!

А КАК СА РАЗЦЕНКИТЕ В РУСИЯТА...

Безплатно е за по 50 българчета годишно! Всеки може да кандидатства. Дават пълна стипендия. Естествено, изискват пълновладеене на езика. Това започна през последните 2 - 3 години.

то останаха ли толкова желаещи от децата на комунистите да учат там ?

БГ Е НОМЕР 1 ПО ФОРУМНИ ДЕБИЛИ....

Глупаци- да беха отишли да учат у Евразията!

...специалност Добив на нефт/газ, Хибридна война, Людоедска гастрономия ...

Около мен заринато с примери: Драпат със зъби и нокти да пратят децата си в чужбина. После реват, че са сами, никой не се сеща за тях, не могат да намерят свестен лекар (на лекарите родителите също ги гонят навън). А изпратените в чужбина деца поработват за някого и хленчат, че в България няма кой да оправи държавата, та да се върнат в нея и да просперират със знанията и уменията си. Ми, параграф 22 - на национално ниво. Никой не ни е виновен - нито Тръмп, нито Сорис, нито Путин, нито Меркел, нито гоце, нито тиквата, нито орехът, нито пеевски, нито цацаров. Сами сме си виновни за говната, в които киснем.

Новината показва само едно: установен процес на изтичане на децата на България. Когато нямаш парите на тате-мутрата ти остава само едно - учене. На добър път на децата!

Познайте от пръв път колко от тях ще се върнат в рая на боко тиквата и останалата политическа измет!

Веднага ти казвам ! Тези които се омъжат/оженят за местни ! Всички се връщат тук ! И като допълнение 90% не работят това което са завършили !

ние от варненся бизнес елит наемаме на работа само хора които са завършили във чужбина и знаят поне два чужди езика, не ни трябват неграмотниците от бг университетите!!

НАЛИ ЦЯЛО ЛЯТО ВИЕ ТОЧНО РЕВАХТЕ С КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ ЗА КАДРИ БЕ!

Мони, прав си! ЕЙ например МАЙОРА завърши селскостопански техникум в Якоруда, а сега е шевче в Париж!

че толкова много млади хоре следват на острова. Как се справят обаче с разноските? Това сигурно струва много с такси, наеми и всички разноски. Всичко на собствени сили ли е?

рашка...

ами Масква?

Е, и...?! Мама и тати си дават последни пари, за да спонсорират западните университете, а след време голяма част от тези деца децата им се връщат като пocрaни, осъзнали тъжната действителност. После ги уреждат с връзки да бачкат в БълХария, момичетата се женят за дъpтaци, момчетата стават служителчета някъде и всичко приключва с "хепиенд" по български ;) P.S. Разполагам с доста лични примери.

да акжат сега мрънкалниците, дет ни слагат най- на последно място като най- прости в ЕС и т.н?

Тая новина трябва внимателно да се прочете от кандидатстудентите и особено от техните амбициозни родители. За да е нищожно малката България начело в такива класаиции има няколко възможности. Първата е че у нас е толкова зле, колкото никъде другаде. Малко вероятно. Второта е че ние сме от най-плиткоумните страни в ЕВросъюза, защото другите вече са осъзнали че образованието в АНглия не си струва лишенията. Това е доста по-вероятно. Справка, в АНглия и западна ЕВропа приемат кьораво и сакато от Афганистан и Либия, само и само да се излъже да им работи. Завършването на някой университет не те прави по-умен или конкурентноспособен, само защото си завършил там. И в Европа се ценят доста по-посредствените и непретенциозните кандидати. Много от техните претенциозни кандидати бягат далече от границите на ЕВропейския съюз.

случайно да ти е известно, че едни от най-реномираните университети, вкл в топ 10 в света, са английски? А кажи къде е твойта Раша в класацията? хахах комплексари жалки! Специално на колега сина му е в Импириъл колидж - като завърши ИТ там, животът му е уреден - приемат ги направо в Гугъл ,мАйкрософт и т. н, и као не ти говори нищо това, шщот си прост - над 100 000$ год. заплата,, като за теб да ти стане ясно - 10кг. рубли)))):

sonibvc@gmail.com

Еха...$100к заплата. Гордоста на квартала на колегата ти. Живота му е уреден...да си наляга парцалите и да си мисли че е хванал Господ за шлифера!!! Това което западняка смята за средно на българина му се струва Върха....като в случая с твоя колега и сина му. Това е ли е върха? С това ли трябва да се хвалиме? Че един българин е станал среден западняк и а работи в компания в която работят над 50 процента от населението на Запад?! Като твоя колега направи компания с 100+ човека и оборот от поне $1 милиард долара..тогава вече има с кво да се похвалиш.

Алооу , комундетатаа , оти си пратийте отрочетата у Енглеску , а не у Nord Korea ???

БЪЛГАРИЯ Е В ТОП 10 ПО "СТУДЕНТИ" ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!? ЕВРОГЕЙСКИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ ЩЕ ДА СА МНОГО ЗЛЕ, ЩОМ РАЗЧИТАТ НА БЪЛГАРСКИ СТУДЕНТИ!

Браво! Има надежда!

Ох, на мама милиционерчетата .

А данни, колко български студенти са хванати да преписват на изпит по време на следването си и са със забрана да учат във Великобритания, кога ще сподели?! Защото в България всички ученици са изкарали гимназия с преписване, а този навик не се толерира никъде в Западна Европа.

А също не се и толерира плагиатстването от знайни и по-непопулярни източници, което е в основата на българското образование. Но и в Англия си има хора, които са в позиция да легнат на чуждия труд с "участие" авторитет.