Великобритания е поискала от Сърбия да изгони руски дипломат

Великобритания е искала от Сърбия да изгони руски дипломат в рамките на колективните действия на редица западни страни по случая "Скрипал".

Обратно в новината

Коментари - Великобритания е поискала от Сърбия да изгони руски дипломат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дръжте се здраво за рашките па си пийте сливовиц и стискайте палци на тия празници пак да дойдат хиляди българи у вас, че иначе не мое си платите тока..

"20 страни в Европа обаче вече изгониха руски дипломати, солидализирайки се с Великобритания по случая. България не е сред тях." От двайсетина години, най-после нещо , заради което да се гордея, че съм българин.

тестваща намеса на Великобритания в решенията на една държава, нямаща нищо общо с ЕС и НАТО, даже бомбардирана, насред Европа ...в края на 20-ВЕК, НЕ БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА вЕЛИКОБРИТАНИЯ.... БРИЛЯНТНА АНГЛИЙСКА ДИПЛОМАЦИЯ, БРИЛЯНТНА НАГЛОСТ, БРИЛЯНТНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ, КОЛОНИАЛИЗЪМ И ПРЕТЕНЦИИ ЗА СВРЪХ-ВЛАСТ, МЕСЕЩА СЕ И НЕ ПРИЗНАВАЩА СУВЕРИНИТЕТ, ЧОВЕШКО ДОСТОЙНСТВО, СКРЪБ НА ВДОВИЦА, ДЕТЕ, РОДИТЕЛ.... Е, БЯХ ИМ ФЕН! ВЕЧЕ СЪМ ОТВРАТЕН. вЪПРЕКИ, ЧЕ НЕ ПРИЕМАМ И ПОМРАЗВАМ СЪРБИТЕ. Великобритания, дава ли си сметка за високата образованост на Източна Европа? Дава ли си сметка за чувствителността, темперамента, патриотизма, революционността и вонната способност на това население? Разграничава ли го от австралийските аборигени, индийските племена живеещи на реките и......Майтам нещо куца...алооо, съветниците, дипломатите на Елизабета....обновете знанията си преди да излезете в дълбока пенсия!!! Предадохте кралицата и Западния модел, така обичан от източно-европейците...ОТВРАТИХТЕ НИ с ПЕРВЕРЗНАТА СИ АЛЧНА, ВИСОКОМЕРНА НЕГРАМОТНОСТ И ПОДЦЕНЯВАНЕ! Пратихте ни отново обратно в про-източния коирдор на наука, зачитане, достонство, култура, изкуство, дипломтичен език,... /Разбира се, изключвам езика на патриарх Кирил, две седмици назад/!

Имате достойнство. Наглосаксонците принудиха 20 държави да им станат съучастници в убийството.

БРАВО ДРУЖЕ И В И Ц А, ЗАБИ ЛИ ИМ КАКАЛАШКАТА НА ТЕЗИ МРЪСНИ ИЗВРАТЕНЯЦИ И ГЪ..БЛИЗЦИ НА ПРЕЗОКЕАНСКИТЕ КРАВАРИ!!! ТЕ ЩЕ НИ КАЖАТ КОГО ДА ПОДКРЕПИМ И КОГО ДА ОПЛЮЕМ!!!

англетата искат отново майка си и баща си, но този път няма да им се получи, ще си останат с искането, браво на сърбите, така трябва да се отстояват националните интереси, дръжте се и не им се давайте на разните психоджендъри и подобия на хора,успех и победа

Е то и сърбите искаха да не ги бомбардират преди това, ама ги бомбардираха. Та сега...същото с обратен знак за англетата те искат, ама ядец

Макар да сме били и врагове в някои исторически периоди, няма как да не се възхищавам на сърбите за многократните прояви на национално достойнство.

Случаят Скрипал е лакмус за търпимостта към манипулациите на UK . Да искаш солидарност при природен катаклизъм се приема за нормално, за политическа подкрепа се дава с условности, а за обвинение в престъпление без сериозни доказателства след като вече са те излъгали не веднъж /Ирак/ е недопустимо !!!

Запада-нАТО-ЕС ссе държат далеч по-нагло от ВАРШАВСКИЯТ ДОГОВОР и СИВ по време на Социализма . ... Запада е безкрупулна Мутра с бухалка и така налага своите западни ''ценности" .

"Великобритания е искала от Сърбия да изгони руски дипломат в рамките на колективните действия на редица западни страни по случая "Скрипал"." Как ли би се произнесал адвокат Чолаков от Millennium Club за лакмуса на английското влияние в Европа?!

сърбите им казали п.... ви матери

дередже сърбите. Всички се отделиха от тях с бой, а албанците си направиха втора държава в центъра им. Ръководителите им ги избесиха в Хага, а народа гледа ЕС през крив макарон. Хак им е!

Странно е , че в момента , в който европейските държави след две упостушителни войни започват да се ръководят от рамка, неутрализираща изключителността на националната държава и отчетливостта на границите и със съседите, те завещават националнодържавната система в оргиналната и форма на имперските си поданици навън. (Купър, 2004) за някой може и да е странно:)

И германците са много нагли !

все още имало двама английски летци на територията на Франсето, които Синя гушка се опитва да върне обратно в Ингилизия..

хахахахаха пича как им се смееее хахахаха

Е това е отговор. Кратко и ясно, а не да се гърчат и шикълкавят.

сърбите се дупят на ватниците. Не по врат а по шия.

Сърбия се е била и си остава руска колония.Не случайно там живее и Цветан Василев и всеки нормален човек би се запитал защо там?

Цв. Василев е в Сърбия по няколко причини, но нито една няма общо с Русия. Защото не знае друг език, и защото се опитва да си запази откраднатото. Авсеки нормален човек ще се запита, защо още не сме го върнали тук, и кой му разреши да заграби и да избяга.

Лихтенщайн е казал, че ще изгони 0.7 % от руските дипломати. Тъй като имали само един дипломат, то следвало да изгонят някаква част от него, но все още се колебаели коя точно да бъде. Освен това, щели да бойкотират игрите в Русия, тъй като и така и така техният отбор не се е класирал за световното.. Хората започнаха да си правят гавра с тия ингилизи.

Нашите отдавна бойкотират футболните първенства без значение къде са.

заемаме твърда позиция по този въпрос.

Ще си отреже ноктите и косата. Може да свърши и някоя голяма нужда. Тях може да депортират. ;)

Искали да сърбите да изгонят руски дипломат! Ти да видиш! И как са аргументирали искането си? "Ами ние ви бомбихме, сега вие изгонете руснак!". Тия трябва да са изключително нагли, за да имат подобно искане към Сърбия! Абе Наглосакси...

И нас ни натискат, а нас не ни ли бомбиха?? А чии кости останаха по нашите земи??

баш ма брига, казал сърбина и продължил по пътя си..

Само искам да вметна, защото не го споменават, че Австрия, Гърци, Португалия, Словения и Словакия също отказват да гонят дипломати. Не сме само Българите и Сърбите, тези новини не отразяват в цялост случващото се в Европа.

Ако това е верно,значи че британската наглост е достигнала неземни висоти.

"...тях ги интересува само това, други въпроси не ги безпокоят. Точно така трябва и ние да се грижим за своите интереси" това се казва държавен интерес и държавническа политика. така се говори, така се действа. с такива думи се печелят избори и с такива действия се затвърждава доверието на народа в политиците. всичко това е много хубаво, но...за сърбите. въпросът е "кога и нас ще стане така?".

Щом като Британия е имала наглостта да иска от Сърбия да гони руски дипломати, можем да си представим на какъв натиск е било подложено българското правителство. В името на справедливостта, неуважаваният Б.Борисов получава моето БРАВО!

Преди няколко дни се появи списък с държавите, които гонят руски дипломати. Там фигурираше и Сърбия с един изгонен дипломат. Как ви се струва като новина? Ярък пример за фалшива новина и промиване на мозъци!

В Европа има 50 Държави . От тях 20 са солидарни с Англия . Болшинството Печели - остават 30 .

Браво на сърбите! Само Русия е опората на православните християни! Само тя може да ни защити! Трябва да сме луди да плюем в кладенеца от който пием вода. У нас някои точно това искат. Справка: Цветан Цветанов, Валери Симеонов и още една камара "десни". Великобритания и Западът, никога не са били на наша страна. Това показва историята. Така че, умната!

Тя хубаво ще ни защити, ама защо не ни дава да се обединим с Македония? И защо не позволява на наследниците на Волжска България да се наричат българи, а ги е кръстила Татарстан? Задавам си тези въпроси и отговорите хич не ми допадат....

Евала на сърбите, на Тереза квадратен й го набиха!

Какъвто и да е, тя ще е доволна.

Забелязвате ли, че този не уточнява как точно Англия била отправила искането си към сърбите, традиционни антибългарски руски подметки на Балканите?

Абе тия тъпи Ингилизи, що си мислят че сърбите са дупедавци. Още повече СЪРБИЯ НЕ Е ЧЛЕН НА ЕС!!! - Сърбите имат здрави връзки с Русия и няма да го направят. - По време на войната в Бивша Югославия - Русия ги подкрепи. - При търговското ембарго наложено от ЕС на Русия, единствено стоките произведени от Сърбия бяха без мита и куп др. неща.

Браво на сърбите!

Сърбите се опънаха, защото имат топки.А ние, понеже нямаме, само чакаме някой да ни смигне и сме се надупили.Цвъки е почти кандисал, вече се държи за ластика.

И в качеството си на какво Великобритания иска то ва от Сърбия? Сърбия не е в Нато, Не е и в ЕС, който британците напускат? Това не е ли вмешателство в работите на суверенна държава? Ама че нахалство!

нахални са също и тези които са ти сложили минуси

И аз питам в качеството си на какво? Англия е почти е излязла от ЕС. Хем излиза от ЕС, хем иска солидарност от европейските страни, че даже и от такива, който още не са влезли в ЕС.

E, тук не мога да се въздържа. Голям сръбски х... за Лондон и персонално за Тереза Мей и Борис Джонсън. За нищо убиха руснаците, сега се правят на ущипани. Що за политика, що за претенции, що за мания за бивша колониална сила ги владее англичните?

Кой казва че е истина? ТАСС?? те лъжат като за последно!!

ТАСС не съществува, а тази постановка е правена от малоумници и е предназначена за малоумници. Без капка старание за поне малка достоверност.

ТАСС?? спрях да чета до там!!

Великобритания -Лондон да не налага своя политика на другите страни.Скрипал е Руски гражданин не англичанин Защо точно за него се застъпват. Ако е трябвало да умре можело е да го ликвидират още като е бил в затвора .

Сега е английски гражданин!! Говориш глупости!!

Ама вече им е ненужен и за това забъркват с него скандал за да набедят Русия.. Като е техен защо непрекъснато говорят руския?????

Какъвто и да е отговора на Сърбия, той ще бъде изтрит от модератора, заради това че всички думи са нецензурни. Сърбите са майстори в бранша. -А бе вие сърбите защо псувате непрекъснато? -Е...ба ли мааму защо!

Англичаните искат??? Гиди сопа....аман от държави, които се държат и комамдват като Господари. Аиди у лево....

съвсем са изшлайфали мозъчните гънки на разносвача на милиционерски папки сержант Цв. Цв. от село Шума, възпитаник на помощното училище във Вършец, син на шофьора на шефа на ПГУ на ДС генерал Шопов. Въпросният индивид е известен с притежанието на много апартаменти, закупени със съдействието на дашната му тъща, спестявала от пенсията си.

Само факта че се оказва натиск за гонене на руски дипломати говори едно: Ингилизите нямат едно читаво доказателство че има замесени руснаци. В противен случай щяха вече да са го показали многократно по всички медии за да бъдат посоченк руснаците.

Интересното е друго, вече. Как цру и ми 6 не са в състояние да скълъпят що годе читава провокация!?!?! Или не искат. Искат да наглеят!?!?

Единствено сащ имат терористична организация цру която да убива и действа САМО на чужди територии???Какво очаквате да става по света след като сащ създава проблеми навсякъде и баламурници подлоги им се връзват..

Те умишлено не се стараят. За целият свят е ясно, ще това е театро. А за да бъде по-обидно за Русия и всички, които не подкрепят евтиното им театро, те демонстрират липса на старание и пробутване на очевидни опашати лъжи. Е, аз вярвам че всичко на тоя свят се връща. Даже им го пожелавам.

Англосаксонските терористи са организаторите на този опит за убийство.Така,както убиха Марков и организираха покушението срещу папата.Генетични пирати и терористи.

Що за наглост?!Сърбите са народ горд и достоен, те стояха на мостовете си, когато американците демократично им пускаха бомбите си, та сега ли ще ги уплашат тези джендери.

в час ! Аз не зная колко трябва да не си внимавал в международната политика за да отправиш такова искане!!!Прости ли са, слепи ли са ? Ама май не са слепи!

OmPoBeH

Все по-демократично става. Още ли чакате, да видите кой ще иска да осребри смърта на продажника ?!

Тея са тровени с нещо. Явно не е "Новичок".

Разстройство от ''качествената'' храна при ингилизите щом стигнаха до поредната глупост че искал дъщеря му да донесе от Росия елда и дафинов лист????където видите ли била отровата по последна информация от лондон. Само дето сега ще трябва и да обяснят как от подправките е стигнала до вратата на апартамента:))))))

А вие очаквали ли сте друго от наглите нагличани?

Класация по активност на троловете: Schilo - 36 750 коментара Паисий Х - 19 700 коментара Горд Европеец - 12 001 коментара КГБ - 9 375 коментара Ьовиги - 9 050 коментара JeSuisDobrichlia - 8 775 коментара petrovito - 5 850 коментара Т-14 Армата - 5 025 коментара Cezarbg - 4 100 коментара

без да изпитвам никакви симпатии към сърболяшите и русняците, които са си отдавнашни и отявлени анти-български дружки, но все пак да попитам-какви се явяват ингилизите на сърболяшите, че им разпореждат по тоя начин?! да не би да съм пропуснал присъединяването на сърбия към кралската британската общност?! или просто си наглеят по навик?нещо повече, по евролиния ингилизите скоро вече няма да се явяват никакви и на нас-брекзит, пичове, нали това искахте!

великобритания има интереси. Ти с твоята балканска общност никак не се вписвате в зоната им на интерес. А да те светна - падат ти се все още "партньори", тоест поробени от брюксел. След брекзит те ще бъдат свободни. Ти - НЕ. Това е разликата. Наслаждавай се на поредното робство!

Те няма,и не са свободни. Това ,че логистично,а може и повече съдействат за постановката Скрипал,доказва,че и те не са свободни. Чърил формулира техните интереси слд ВСВ да се лепнат за САЩ,и да се опитват да ги убеждават в техните интереси.-

това е кристалната ми детска мечта, ингилизите да имат зона на интереси тук и нагло и натрапчиво да ги налагат. както е в случая прикриването на вътрешните им проблеми чрез скрипалския скандал, проблеми като изнасилванията на хиляди деца от мюсюлмански банди! а още по-кристалната ми детска мечта е някой с йероглифски никнейм да разтяга лакърдии за това, кой в какво "робство" ще бъде или няма да бъде.

OmPoBeH

Сега е момента да навредят максимално. След брекзита, ще е доста по-трудно, но сега трябва да се счупи всичко, до което имат достъп в ЕС.

евроГЕЙове, както и тези от ФАЩ ненавиждат православието. В България техни фенове са родоотстъпници от сорта на Сюлейман Паси, Ефенди Михайлов, Цвък Цвък, всичколога Илиян Василев, Калин Янакиев, Спас Гърнето, Антон Мумията, Иво Минджев и останалата герберастка и соросоидна сволоч.