Следи от отрова в ресторант, посетен от Скрипал

Следователи са открили следи от нервнопаралитичното вещество, с което са били отровени бившият руски разузнавач Сергей Скрипал и дъщеря му, в ресторант.

Обратно в новината

Коментари - Следи от отрова в ресторант, посетен от Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някакси много удобно при версиите за ликвидация на Скрипал от руските служби се премълчава факта, че същият е осъден през 2006 г за шпионаж и е лежал 5 (пет) години в руски затвор. Та същите тези руски служби нарочно са изчакали да бъде изпратен във Великобритания, та тогава да го ликвидират. Явно страх ги е било да го приключат в Русия, че там Амнести и Хелзингските наблюдатели по затворите бдят за живота на осъдените шпиони и с помощта на забранените в Русия НПО-та ги пазят ли пазят. пазят.

Ми много предатели сред тези руснаци, то навсякъде ги има ама там май са в повечко...Та генерали, мноого полковници, 30 пилоти с новите модели самолети, лошоо.

Понеже и ти, "патриоте", предаваш България - направи си историческа разходка и забележи какво е наказанието на предателите във всички времена и при всички народи!

да, предал родината, но точно пък путин има наи-малко морално право да го наказва, още повече да го убива.

Ако американците изпратят група да взриви кооперацията, в която живее освободената Анна Чапман в Москва, тогава какво ще кажете за справедливостта Или да отровят Сноудън в Москва? Но при руснаците ценности няма. Има само злоба и отмъщение

Вие очевидно криете някакви уличаващи Русия доказателства! Ми, дайте ги на англичаните!

Във връзка този случай и участието на руските служби, британският вестник Таймс пише, че се дискутира бойкот на световното първенство в Русия от страна на ЕС и Великобритания. Австралия и Япония също обмислят такава мярка. А честито!

Това е най-малкото, което може да се наорави срещу убиец и фашистки фюрер, като ВВП

То е ясно що са го жертвали този несретник... Едно време и на Папата посегнаха, за да сринат СССР!

Още един Мост на въздишките. Последното, което може да се направи с един ненужен агент е да му се вмени шпионска смърт. Справка Г. Марков и Немцов. Докато активния агент е винаги нужен - справка Агджа и "прошката" му от самия папа в затвора.

Най-много да си прочистват служителите руснаците. Предателите които не могат да ги докарат, да ги съдят на место, да са осъждани по този начин. И резни в Русия да иска да се знае, какво ги очаква предателите. Въпреки че действащите може да не са от официалната власт. Въпреки че в тази сфера не е ясно колко врагове има шпионите. Та даже това може да е дело на британските служби и омаскаряването на Русия да е допълнително търсен ефект.

МАЙ ЩЕ ОТСВИРЯТ СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ НА ПУТИН, ХИХИХИ

наистина тъпо. Това е ресторант и се казва името на ресторанта, което означава, че този ресторант вече е фалирал. Така, че нормално мислещи, няма как да се съгласим, че тези са отровени в ресторанта, а на никой друг му няма нищо. Много им се развинтва фантазията.

ДА БЕ, САМООТРОВИЛИ СА СЕ.

Не бе не са. Ама колко удобно за всички дето Русия ви бърка в душичките. Пък ако руснаците не си отровят един предател, ще го направят я англичаните я американците....Каквото е знаел, тоя го е казал. Вече е без значение. важното е да вдигате пушилка. Нали така АМЕРИКАНЦЕРО! Или си ЕВРОПЕДАЛ ?

Разследващите органи не изключват версията руския гражданин да се е самоотровил с бойно химическо отровно вещество т.к. има сведения, че е разработвал химически оръжия с които е снабдявал бунтовниците в Източна Гута. Химикалите са превозвани в Сирия с хуманитарни пратки подготвяни от организацията Сирийска обсерватория за човешки права базирана в Лондон.

ПУТИНОИДНА ПРОСТОТИЯ.

Американоидна провокация.

Да им изпратим шеф Манчев да им оправи скапания ресторант!!!

Що? Той знае как да ползва отровни вещества като подправки, така че да са безопасни? :D

когато предаваш родината си за собствена изгода - предаваш не само приятелите си , ти предаваш гробовете на своите деди , предаваш баща си и майка си , предаваш своите братя и сестри , предаваш лели , чичовци , братовчеди , сънародници , бъдещето и миналото на всички тях , предаваш труда потта и кръвта на хората които са те отгледали образовали и възпитали , с измяната си ги обричаш на подчинение и деспотизъм , наказанието за такова деяние е само едно според дякона Левски и е изписано многократно в тефтерчето му ... смърт смърт и пак смърт .

ПРАВИЛНО, РУСИФИЛИСТИЦИТЕ СА ПРЕДАТЕЛИ.

А АМЕРИКАНЦЕРИТЕ обичат да плащат за предателство.

и там полицейски биг брадър! след като на другите посетители нищо им няма,как е попаднало само в двомцата? веществота отдавна се е изпарило! как се е натровил полисмена,бил ли е в ресторанта как са се натровили другите 14 души?

е в тези 14 души, те как са се заразили, били ли са в ресторанта, хранили ли са се там? о.з. предателя може да се е забъркал с италианската мафия, а тя не прощава.

Не ме учудва, така действат всички и КГБ, МОСАД, МИ-6 и ЦРУ !! Само, че сега се използва за пропаганда !

Добре де, при условия, че руснаците не прощават на предатели, защо след като сменихте системата не направихте пълна лустрация? Поне ДС началството да не е на ръководни постове, дайте им пенсии, заплати високи, но не ги оставяйте да вземат управленчески решения, сега самата държава е разединена от борбата между ченгетата, обслужвали Русия и тези пребоядисаните. Пък и не е ясно един наемник как ще обслужва националните интереси.

В понеделник се очаква, британското правителство да реши на територията на Великобритания да се изгради специално гробище за загинали руски предатели загинали при странни обстоятелства!

Кукувци от острова....

А, повечето агенчета на ДС са като този, само останалите малко заблудени служат на някакви каузи от миналото. Лошото е, че им позволихме да заемат ръководни постове.

OmPoBeH

Няма нищо по-долно от това, да предадеш каузата за кото се очаква да се бориш, на противника. Когато човек от който се очаква да е под прикритие, се остави да бъде заловен е голям провал. Когато се поддаде да бъде вербуван от противник, е голямо падение на личността. А когато предаде колеги е направо грях. Как е живял със себе си, не знам, но за британските служби, този е бил истинска атракция, най-скъпо струващата циркова мечка. Същия като Елцин, предал е всичко което е имал на този свят, за шепа грошове. "Най-евтиното средство са парите. Отпечатването на купюра, с произволна стойност, с която купуваме душите на продажниците, струва едва 80 цента на американския данъкоплатец." ЦРУ, в края на 60-те години на миналия век.

Абе затова ли останахте под прикритие от ДС неразкрити, за да продължите да работите за руснаците. Хубаво, заслужава уважение това, което говориш, но като мислите така, поне да се бяха отказали колегите ти от ръководните длъжности. Пък то хем излезе, че началницуте на ДС са работили за България под шапката на СССР, ХЕМ СТРАНАТА СИ СМЕНИ господарите, хем вие не се отказахте от ръководните постове. И за КОИ всъщност работите, че стана много объркано? Не говоря за теб, на теб ти сложих плюс, говоря за колегите ти.

Редакторът се е престарал да угодничи. Поне да беше написал от каква височина е "хвърлен в затвора през 2006 г." и никога не е "шпионирал за Великобритания". Само дето малко е бил "обвинен".

Къде е това? В Salisbury? Така се пише, но се произнася Солсбъри ([ˈsɔːlzb(ə)ɹɪ]). Не Салисбъри.

Така е, но ако е скот от Единбург все тая как ще го изфъфли.

НЯМА ЛИ ВЕЧЕ ДА СПРЕТЕ С ТЕЗИ ИЗКАЗВАНИЯ И КОМЕНТИРАНЕ ЗА ТЕЗИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ ХОРАТА БЕДСТВАТ ОТ НАВОДНЕНИЕ ВИЕ НИ ЗАНИМЯВАТЕ С ЕДНО И СЪЩО СТАНА ЦЯЛА СЕДМИЦА

Някой може ли да обясни каква изгода имат руснаците, че да го утрепят в навечерието на изборите?

...и при това Родченков им е къде, къде по-важен?

Защо винаги в Англия?

Mи5, са измислили "ново оръжие", и са го пробвали на руснак, след което щели да го предложат в HATO, за "въоражаване"!!;))

Как да ида сега да ям пица...??? Минавам само на ...трева... :)))

винаги свършват зле

Така е, особено е вярно за съветската агентура в България, която никога не предаде другарите. Но предаде народа си.

Някои сили искат да отмъстят на Англия заради Брекзита и с 1 куршум - 2 заека да гръмнат!?

Tо, и на Kенеди, му се случи случка, за която "разказваха", че Oсвалд му я измислил, но пък, и на него му се случи "случка", която пък после, не се разбра как му се е "случила"!!?? Cтават, такива неща по света, от Pимско време още!!;))

Откакто "намериха" паспорт на терорист до СТЦ всеки средно интелигентен човек се съмнява на подобни новини.

Ako това е вярно, нашите агентчета, които не бяха разкрити, под презумция, че е опасно да бъдат разкрити. Сега за кого работят? За Русия? За Запада или за националната сигурност. Както се вижда и едните и другите не търпят предатели. А нашите служби ВИНАГИ са били подчинени на Русия. А и както се вижда агенчетата са едни наемници, който им плати повече. Каква е гаранцията, че работят за България! Та те даже една продажба на ЧЕЗ не разкриха, за КТБ-то също.

Да, бе.. пуснете още 20 статии за тоя продажник. Предател на родина и колеги..

И кой го казва? Тези, дето едно време работеха под шапката на КГБ, а после започнаха да работят за Запада! Павлин Димитров- главния секретар на МВР не бе ли такъв?

Тази статия дали не е копи-пейст от другаде? Щото това "Бившият полковник от руското разузнаване, хвърлен в затвора през 2006 г. в Русия по обвинения,..." предизвиква странни мисли, че този шпионин е хвърлен в затвора невинен. С думите "хвърлен в затвора" обикновено характеризираме вкарването на невинен или репресиран човек в това държавно заведение, а този нито е невинен, нито е репресиран. Просто се е издънил и са го хванали и съвсем заслужено са го вкарали там. Но явно е бил някаква дребна риба като шпионин, щото за държавна измяна и шпионаж руснаците не дават само 13 години, а присъдите са жестоки и обикновено смъртни. Но понеже и те отмениха смъртното наказание, то ако беше крупнокалибрен шпионин, щеше да отнесе поне 25 или доживотна...Та, за подобен дребосък едва ли руснаците ще си гърмят патроните, още повече, че вече никому не е нужен и не си струва труда да се впускат в подобна авантюра. В едно престъпление винаги се търси мотив и кой има полза от него...а близко до ума е кому ще донесе дивиденти подобен акт...

ЛОГИЧНО МИСЛЕНЕ. ЩОМ СА МУ ПЛАЩАЛИ ПО НЯКАКВИ СИ 5,000 НА ПРЕДАДЕНА ИНФОРМА;ИЯ, ЗНАЧИ ЕДВА ЛИ Е МНОГО ГОЛЯМА РИБА И НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ГО ЛИКВИДИРАТ.

Ами вече не им трябва, той си изигра ролята, що ще го хрантутят още, я да набедим руснаците!

Интересно уравнение се получава : ЧАДЪР +ПОЛОНИЙ+НЕВРПАРАЛИТИЧЕ ГАЗ+ ИДИЛ И ДРУГИ= ЧЕТИРИ -ПЕТ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ЕДНА ТЕР "ДЪЖААВА = И ВСИЧКО ТОВА РАВНО НА НУЛА ?

Ей, това МИ-6 как си върши работата, нищо не ги спира. Те Даяна очесаха без да се замислят, че някакъв непотребен предател ли...

Трябваше да направят пълна лустрация, вижте какви ги вършат от службите. Аз от къде да знам кой обслужва запада и кой Русия, та ако си обикновен човек и имаш някакво мнение различно от някое агетче- няма да ти види сметката. И хайде по-спокойно за това предатели били. Нали цялата ДС, която обслужваше съветските служби и бе под тяхната шапка се преобърна на 180 градуса и започна да обслужва запада. Там се действа според интереса. Та сега никопй не знае от службите този и онзи за кого работят- то на бояджии как да им вярваш. Така че ПЪЛНАТА лустрация бе нужна на обществото.

от теб разбирам, че има два типа агенти- едните работят за руснаците, неразкриването им е опасно за тези, които работят със запада. Пък тези, които работят със Запада според тези, които работят за Русия са предатели. Лошо ми става такива хора, ако работят под прикритие. Пък и кой те знае дали тези, които не работят за запада не го правят САМО заради интереса си. И на такива хора е поверена националната сигурност! Смешници. Не че тези, работещи за руснаците не са интересчии и там са такива.

Ние русснаците втрърдим, че това е измислица на западната пропаганда. Даже такъв човек всъщност не съществува!!!

Марш у евронивата ве чирак мизерен! И като дращиш от чужд ник пони махай точката.мбууухахаха тъпел !

Може да не се съмняваш, че е ТОЧНО ТАКА! Дори не е шпионирал като хората, просто "ЖЕРТВА" в голямата игра! А МИ6 очистиха дори Г.МАРКОВ и принцеса ДЕЯНА , като оставиха фалшиви улики, при това ДОСТА УДАЧНО, което предизвиква уважение! Сега, всичко това е просто ФАРС за ДЕБИЛИ! ХАУ!

ми5 няма да си жертва поданиците, та да слага отрова на публично място

Догога ще ни занимават с предатели? Фурнаджийските лопати винаги свършват в огъня! Винаги! Замислете се.

от 1001 нощ!

100% съм сигурен, че след допълнителен оглед на помещението ще се намери паспорта на Путин и руското знаме . . . . . . .

с остатъци от нервнопаралитичното вещество. На шишенцето са открити пръстови отпечатъци на Путин, Медведев и Шойгу. Открити са и косми от интимните органи на сборная по художествена гимнастика и фигурно пързалянее...

Залисват хората с това вече седмица-две, нещо, което никакво няма значение за живота на обикновения англичанин или живущ в Англия, та хората да не приказват за как умират по коридорите в болниците чакайки с часове да им обърне внимание някой едва говорещ английски лекар, как хората вече не могат да живеят нормално като всичко поскъпва, па лирата пада непрестанно...

Търсете у МИ5