Една година до Брекзит: много работа, малко време

Покойният британски министър-председател Харолд Уилсън веднъж каза, че една седмица е много време в политиката.

Обратно в новината

Коментари - Една година до Брекзит: много работа, малко време | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си събират дрипите и да изчезват от Европа. Еничари долни.Но преди това да върнат всиюките пари на Европа с лихви .

СССР се саморазруши много преди ЕС. Беше източник на мизерия, бедност, престъпност и световни войни. Съюз вече няма, но в руската Федерация положението е същото. В нея самолетите падат, корабите потъват, а моловете изгарят. И най-лошото е че умират хора.

ЧЕ ТОЙ,ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ ЕС ВЕЧЕ Е РАЗРУШЕН

Ай стига, бе. Ми то от всичко вече ни боли. Вътре да си боли, отвънка да си пак боли. От нашия край на континента някой иска да влезе, нас ни боли. От другия край на континента някой излезе, нас пак ни боли. Някой иска да ни продаде оръжие, нас ни боли. Някой иска да ни защитава, нас ни боли. Някой ни препродаде енергетиката и съобщенията обратно, все боли. Някой се нашмърка някъде, нас пак ни заболи. Една минутка спокойствие не ни остана, за кеф да не говорим

И парите на руснаците да не забравят да вземат тези от УК, че да си платят борча на ЕС.

Какъв борч бе, урко?! 18 процента от парите на ЕС идват от Великобритания, пресъхва ви блатото от другата година!

Разни приказват как щели да имат по-големи бизнес отношения с Канада, Австралия, САЩ. То лошо няма, ама дали ще ви купуват стоките произведени в Азия, Африка и другаде, или ще си ги внасят директно без посредници? ЕС е най-платежоспособния пазар, а с мита и на страните в него ще излиза по-евтино сами да си внасят.

цялата тая пушилка и гонитба на вещици покрай солсбъри като нищо ще стане претекст за оставане в ЕС, ако преценят, че им е по-изгодно. обзалагам се, че точно така ще стане.

Много си прав, това което ще стане е, че Англия ще влезе отново, но с други правила. И тези правила няма да са в изгода на Европа

Не може да останат вътре и да са безгласна буква. Може да удължат още неустановеното състояние, през което време могат да клатят с малко усилие. В бъдеще застанат по-близо до САЩ и ще бъдат както винаги - посредник на политиката на САЩ. Вече поднесоха един подарък - дръпнаха 25 страни от евтините горива. В бъдеще ще се скарат с Германия, защото на нея и трябват евтини горива и съответно прилични отношения с Русия. А щом клатят Германия, клатят целия ЕС.

В СССР републиките се отделиха на момента, а тия още не могат да се откопчат от Гейса.

Да се занимават с Брекзит,те се занимават с комплоти и мръсотии. Ооох,как ще им гледаме сеира...

Една година истерични тъпотии а после.....

В момента Англия свири на гъдулка а целия ЕС се вживява в ролята на панаирджийската мечка;)

По точно е да се каже много време НИЩО работа защото нищо не е решено и подписано за цяла година като хората..Еврогейския е нещо като черна дупка дето като те наврът няма излизане колкото и да искаш...

Естествено че има излизане. Никой не ги е спрял ингилизите да излизат. Въпроса е че те искат да имат всички ползи от членството без да са членове, т.е. без никакви задължения. Може точно за това да е тоя филм със Скрипал - търсеха начин да скарат останалите членове в ЕС, защото не са предполагали, че всички ще им се вържат на манипулациите. Дано истината излезе скоро наяве и да се разбре кой крив и кой прав(не че нещо значи за тях де)

Еврогейския съюз е като Сицилианската мафия. От него се излиза само с краката напред.