Велико Желев: Изнасям бизнеса си от България

В България бизнес не може да се прави. Колкото по-рано избягаш, толкова по-добре, каза той

Обратно в новината

Коментари - Велико Желев: Изнасям бизнеса си от България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно този си мисли, Че там където ще се изнася, Ще го оставят, да се гаври с хората от персонала, Така както и в България?!? Много бързо ще го изхвърлят и от там!

Работил съм на поект на Хидрострой, вярно понякога имаше сериозни закъснения със заплатите, но накрая си платиха всичко до стотинка.

Га яди кифтетата ни рива, а сига почна да ривеш! Ама ако има прокуратура като хората у нас, трябва да ти спретнат едно обезпечение по бъдещ иск и да не може да мръднеш и мръсните си килоти от тук! Защото някой трябва да носи отговорност за всичките сътворени мизерии.

Направо се разревах..

В чужбина няма кой да го наеме за работа. Даже не специалист знае, че българска фирма не може да строи пътища. Хидрострой не знам какво строи в последно време, но и с язовирите е така. Та няма страшно, защо не се похвали какво е направил за еталон, да отидем да видим? И, като няма такова, откъде са парите, за какво ги е получавал?

Значи казваш не си виновен, а? Ами държавата пак се е объркала, нали? Тя че е объркана, така е - ама аз не съм виновен за това! Виновни са подпорите, наречени избиратели (простолюдието), предателите (партии и подлоги) и грабителите (бизнесмени и разбойници). Ти от коя си категория, а??

Гад мръсна, да видим там как ще крадеш милиони и да си ги делите с чекмеджан

И до такива моменти се стига когато държавната агенция която отговаря за контрола по пътищата не само не си върши работата, но и плаща на една и съща частна фирма да й върши задълженията. Дори и когато след всяка нова проверка на държавната агензция се оказва, че данните на фирмата по различните проекти са били пълни глупости! Колкото до този ами да се изнася! Нима държавата да му е длъжна да го наема на работа? Това как бизнеса му процъфтява зависи единствено от него.

А защо да не използваме старата строителна традиция за вграждане на сянката.Трупа на този да го вградят в някои от калпавите му обекти за заздравяване.Като преди това му конфискуват всичко откраднато.

Ако обичаш

извън българия такива като теб не могат да съществуват. извън българия само изнасяте откраднатото тук.

и в коя друга държава ще може да му се развива "бизнеса" на господина? Там където има гардеробчета за пълнене.

Що първо не се отбиеш за 30-40 години у затвора при мангустите и после си изнасяй миризливия задник дето си поискаш! Бушон на прегаряне ми се струваш!

30-40 човека,Божков и компания, ги има във всяка нормална държава Но само в България има Гешев

Ебати наглеца

А откраднатото от българите къде ще изнесеш .

Той вече ти каза: Дубай, Саудитска Арабия, Сърбия.....

Ние сме компания, която е 60 години на пазара", посочи предприемачът... Излиза, че някой е имал фирма още през далечната 1963 година.

Ами беше държавна и после убавеца и бате му Иван я търкалят до сега. Ама да се прави на улав като аз лично съм виждал документи как нещо което струваше реално 60хил през 2000 и някоя беше заложено с 200 000 отгоре.

Тоя смятам, че някъде ще му дадат повече от един милирад държавни поръчки ли? :))))))))))) Сладур.

....

Освен изпълнители на строителните обекти има и СТРОТЕЛЕН НАДЗОР, който на всеки етап от стротелството полагат подпис, че всичко е изпълнено според проекта. С подписа си тези лица дават право за узаконяване на обекта от съответните органи. Досега НЕ СЪМ ЧУЛ за задържан или обвинен някой от тези БЕЗ-надзорни фирми.

грешка... който на всеки етап от стротелството ПОЛАГА подпис, че всичко е изпълнено според проекта.

Колкото по-бързо се разкара тоя продажен боклук, толкова по-добре.

Първо трябва да си плати!

Обещано,предизборно.

Да, на софиански голямата си направи фабрика за месеци и след 3 години я продаде. За нормалните хора то са документаци, то са разрешения и чудеса. После искай средна класа.

Много ти здраве.

Занеси го в САЩ, за да разбереш що за гов-до си.

не изнася бизнеса а откраднатото бягайки от закона :)

Един схемаджия по-малко

"Собственикът на "Хидрострой" ... призна, че няма как едрият бизнес да не е близък със силните на деня." Няма как да имаме истински работеща демокрация, ако това продължава да бъде така...

Този тъпак с физиономия на колхозник от 30-те години да се изнася по най-бързия начин където му видят очите,но да остави чувалите с пари откраднати заедно с Тиквата ! Докога,по дяволите,ще търпим разни полуграмотни и нагли нищожества да ни обират и да се правят на някакви "бизнесмени " ? Съседите в Румъния напълниха затворите с такива и опукаха главния си мародер без много разправии и кандърми,а ние още търпим разни престъпници.Крайно време е да се приложи закона на Линч за такива отрепки.

Бай Манчо от татарлито го слагаш да лапа обществените поръчки и става бизнесмен номер едно

Какъв бизнесмен е тоя бе , бизнесмен на обществените поръчки

никой никъде по света не ги нарича тия "бизнесмени", там са "строителни предприемачи". В културния свят бизнесмен е човек, който управлява ПРОИЗВОДСТВО и продава стоките и услугите, които е произвел по света!

При Борисов,беше добре .

Това УРОДЛИВО НЕЩО си купи морето до ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА! Баси и герберастката пасмина!!!!!!!!!

Видиш ли компания на която името завършва на " строй" знай че са замесени хора от ТИМ!

А, още едно "Черепче""! Много интересно как търговското му дружество е спечелило търгът за строежа на магистрали като не е имал необходимата техника. Защо никой не попита за това? С авансово получените пари Търговецът си купил машини за да строи магистрали! И това не направи впечатление на никого!

Този веднага да е в панделата, той бизнеса щял да изнася, е няма такава държава ....

Тоя палячо кого плаши в Европа има контрол и данаците са големи и гаранцията на агестралата е голяма на кои ги разправя тоя палячо в Европа тоя палячо досега вече щеше да е в дранголника

Като доди Бойко на власт ще го викне да бърка асвалта и по малко да слага .

Прокуратурата трябва да докаже пред българския народ скакви средства започна тоя голям бизнес тоя палячо проследяват парите и всичко ще излезе .стоим магистрали по сикаджиски и след това ремонт това е демокрацията в България по американски модел.

Абе той и Киро Гела щеше да си изнася бизнеса от България пък кво стана? Интересно ми е как някой, който е направил бизнес за милиони, пардон- за мега милиони, от сума ти години, изведнъж стигна до извода, че не можел да се прави бизнес в България? Аланколу, къде си го направи този бизнес? Някъде в чужбина ли го направи и после да дойдеш тук? Съгласен съм, че има много корупция, съгласен съм, че има много пречки пред бизнеса въпреки най- ниския като процент при това плосък данък. Въпреки това ти и твоят бизнес процъфтявате. Тоест мога да направя обосновано предположение, че ти и твоят бизнес сте виреели благодарение на обстоятелствата, които са били негативни за всички останали, но не и за вас.

всички, до един да се изнасят, но след като върнат авансовите плащания за нищо несвършена работа + лихвите

То е достатъчно човек само да му види интелектуалната физиономия за да прецени що за "бизнесмен" е.

Супер идея ! Вземи с тебе и ББ да отървеш България от наглост и простащина.

Да не мислиш, че НА друго място ще си въртиш ДАЛАВЕРКИТЕ КАТО В БЪЛГАРИЯ!

Бе мизерник.

колко по скоро напусне България ще намалът кражбите и не е подведен министара всички пътища са калпави и не издъжат и година да върнат крадените пари сбоико и да не се явяват по телвизите

Биснеса, може! Парата, тука остава ,мда... Казах ,Хау

Твоят бизнес е подходящ само за Русия.

То даже има нещо руско в излъчването му.

В чужбина никой няма да му плаща авансово милиони, за да ходи на море с тях.

Е от кога "Хидрострой " е твой бизнес бе ?!?? Как и по какъв начин " бизнесмени" като теб "приватизираха" такива държавни бизнеси ?!?? Ти за голям бизнесмен си се помислил а до вчера кой точно беше ?!??

ХАХАХАХААААААА - ЧУДЕСНО - НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ СЕ ОПИТАЙ ДА " БИЗНЕСМЕНТСВАШ" ,,,ХЯХЯХЯХЯЯЯЯ

Какъв бизнес ще изнесеш бе красавецо? В България бизнеса е само горния слой асфалт , който създава илюзия, че пътищата са изградени префектно, а всъщност нито една българска фирма , която строи пътища знае как се прави така , че да бъде здраво ! В чужбина никой няма да ти разреши да слагаш и бордюри за тревни площи! Но виж усвоените пари може да ги изнесеш!

Запорирайте всички активи и свързани лица и фирми с този олигофрен и му вземетя мярка за неотколение да лежи и кисне в ареста за да отлежи за делата, които го чакат .Мръсни сополиви гербави животни крадливи всичките в затвора! И това животно нарича бизнес кражбите от парите на народа. Създайте организация като Моссад да започне да ги избива наред поголовно всичкитеподобни за да не хабим пари и ресурси за тези свине на комунизма.