Парализирана жена роди близнаци във Велико Търново

Парализирана жена роди успешно близнаци - момиченца в болницата във Велико Търново, след като останала неподвижна след автомобилна катастрофа в четвъртия месец от бременността, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Парализирана жена роди близнаци във Велико Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на лекарите....да са и живи и здравиии и мн да им се радва :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на лекарите, страхотни ЧОВЕЦИ сте. Браво и на майката, че не се е предала в тоя кошмар. Не са много хората, които биха издържали.

браво на всички лекари *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ной

Прост народ - слаба държава. Някой се изгаврил с парализирана и народа се кефи.Наскоро имаше пак една ненормална дето роди във възраст за задгробен живот - и пак й се изкефиха. Е, не е истина просто?

Изумява ме до къде може да стигне глупостта и тъпотата на човек....

Toni

Ной, добре си го написал- прост народ - слаба държава! Ти сигур си чужденец. Не вярвам да имаме в България такива интелектуалци, с толкова красив ум.

Заради единици българи като теб, няма смисъл да обиждаме целия народ. Поне според коментарите в тази новина, слава богу единици са като теб.

Ти не си ненормален, теб явно майка не те е раждала...

Уважаеми Ной, ако преди да коментираш си беше направил труда да прочетеш две изречения след заглавието, щеше да научиш, че никой не е забременил парализирана жена, а момичето е пострадало при катастрофа, когато вече е била бременна в четвърти месец. Катил!

От сърце желая на майката да възстанови движенията си и да отгледа дечицата си с цялото щастие на земята!

Имам чувството че малко се поцивилизова народа ..и пак се върнаха старите ни хубави имена ...Май изчезнаха Дейвид,Марая и Патрик

Браво доктор Русанов, аз също благодаря!!!

ПОКЛОН и УВАЖЕНИЕ!

Най - после да прочета и една хубава новина! Тръпки ме побиват като чета за тази майка героиня и за лекарите, които са положили максимални усилия! Браво, да са живи и здрави и те и дечицата и дай Боже да има повече такива хора в държавата ни !

Супер! Дано сега и майката има възможност да мине на операция и си възстанови движенията.

Бря тия боляре, бре ! нема спиране цел ден за тях..сега остава и триглав змей да излети от коминя на портиерката на Царевец а Янтра да потече към Варна...

Браво това е най-хубавата новина за деня в България!!!Честито на младите родители!Кураж!На лекарите дълбок поклон!!!!

браво за куража на майката и за човечността на лекарите!!!!! да са живи и здрави всички и дай Боже всички лекари да са почтени в работата си и бъдат за пример на другите

Toni

Честити да са им дечицата! Господ едно взима, друго дава. Браво на лекарите, дано има повече като тях!

ПЪРВО И НАЙ-ВАЖНОТОЕ ДЕЦАТА И МАЙКАТА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ. ВТОРО - БОГ ДА ПОМОГНЕ И НА МАЙКАТА ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ГРИЖИ И ДА СЕ РАДВА НА ТЕЗИ ДВЕ СЪЩЕСТВА.

ЧЕСТИТО НА ДВАМАТА РОДИТЕЛИ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДВЕТЕ МОМИЧЕНЦА, ЗА ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!

БРАВО НА ЛЕКАРИТЕ .....ЧЕСТИТО НА РОДИТЕЛИТЕ И КУРАЖ НА РОДИТЕЛИТЕ ЗА ДА СЕ СПРАВЯТ С ТРУДНОСТИТЕ ПО ОТГЛЕЖДАНЕТО -БОГ ДА ГИ БЛАГОСЛОВИ ВСИЧКИТЕ !!!

Браво на лекарите! Честито на родителите и близките.Няма по-голяма радост за едно семейство от раждането на децата. Да са живи и здрави и Бог да ги благослови!

Браво на докторите,шапка им свалям а на майката,честито и да са и живи и здрави децата!!! :)

Живи и здрави да са момичетата, майката и таткото да успеят да си ги отгледат и възпитат, На докторите голямо браво, защото трудно вече се среща такава загриженост от съсловието

Да са живи издрави близначетата Бог да ги благослови На майката желая да се оправи и на бащата само радост и щастие

Честито! Да са живи и здрави!