Великденските добавки ще се изплащат от 26 април

534 000 пенсионери ще получат по 100 лева, каза служебният министър Ивайло Иванов

Обратно в новината

Коментари - Великденските добавки ще се изплащат от 26 април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както подобава,добавки за празника ще има за тия които навремето не са се осигурявали,не са работили ,нямат достатъчен трудов стаж и са взели подарък от държавата някаква малка пенсия.

обърнете внимание , какво казва този угоения : "Не само в България, но и в цяла Европа, демографската картина е доста сложна, тъй като имаме по-дълга продължителност на човешкия живот и по-дълго се изплащат пенсии, а също така все по-малко хора са заети, за да внасят тези осигуровки и те да покриват разходите за това", отбеляза той!!?? Значи според него ..хората трябва да живеят САМО толкова КОЛКОТО могат,... да ПЛАЩАТ... !;) След като Не Могат ..да умират !??;) Още в Римската Империя се е появил този Призив : "ДАЙТЕ ни ПАРИТЕ си ...и УМРЕТЕ"!;) Отвратителна НАГЛОСТ !!;(

Грешка в заглавието. Добавките не са великденски, а предизборни...

бе кат се фанах, се сетих! ми това си е извращение бе! 70 % от тия дето ще вземат великденски добавки са мюсюлмани бе!! ние християните що не взимаме байрямски добавки?

Тая шия не ми е от трушия.

В Гърция са решили проблема-по 1 пенсия за ВЕЛИКДЕН и по 1 Рождество за ВСИЧКИ пенсионери !!!! Ако "парламента" беше СПРЯН-икономията от 3.5 милиона лева можеше да се даде , я на пенсионерите , я на децата в неравностойно положение или пък на многодетни семейства/без циганите/!?!???

и що без сиганите, бе бате?? ма много лоши сигани сте туй българето бре!

подигравки щели да се изплащат? Бе, това НС отдавна не е горяло!

Тези с високите пенсии са повечето номенклатура на БКП, ДС ченгета, военни, милиционери, АБПФК и прочее комунистически изроди. Те ни ограбиха и докараха до беднист и мизерия и въпреки промените те отново са баровците у нас, даже искат Великденски надбавки, проклети да са до Девето коляно.

Значи ако пенсията ти е 526, си беден и ще вземеш 626 с бонуса.. но ако взимаш 527 - вече не си беден и няма да вземеш бонус :)