Христос воскресе!

Екипът на Дир.бг Ви честити Възкресение Христово с пожелание за много здраве, мир и благоденствие!

Обратно в новината

Коментари - Христос воскресе! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря на екипа на dir.bg за пожеланието! Христос Воскресе! Пожелавам на всички българи много здраве и щастие и Бог да ви пази и да ви благослови! Също се моля и вярвам всички българи да повярват истински в Бога и делата им да са в съответствие с вярата. Бог да благослови България и нека управляващите се сетят какво да правят за да помогнат на болните, бедните и отхвърлените.

Благодаря на екипа. Живи и здрави.

Нека са честити светлите празници на всички добри хора у нас и по света. Да сме живи и здрави и винаги жизнени и да знаем, че на този свят има и много добри дела. Отпуснете се, нахранете се и си пуснете няколко пъти чудесната живителна песен на MARCO e iL CLAN =Dammi Un Bacio=. Тя ще ви развесели и ще ви напомни, че обичта и любовта са вечни.

За българите кога е роден и кога е възкръснал Христос? Питам,защото в БГ раждането на Христос се приема на 25.12.,заедно с католиците,а възкръсването с православните християни. Питам за един приятел

Дневниците за реанимация са различни. Важното е , че лицето е възкръснало!

Народе , Исус не възкръсва за здраве и благоденствие, нито за щастие и сбъдване на желания. Възкръсва към живота от смъртта, връщайки се при Отеца си със заслугата да прощава греховете на хората .С цената на жертвата , която прави. Всеки чрез него само може да достигне до Отеца. Може да му бъдат простени греховите от Исус и да бъде надарен с вечен живот.

И за екипа-Христос воскресе ! Здраве и благоденствие!

Адът ще настане, когато извънземните си кажат* - Биологичният експеримент #Хомо сапиенс-Земя# се оказа неуспешен ! Отлитаме!

Та, казваш, дори няма да ви изтребят!? Уверени са -ваша си грижа!

Експериментът #Хомо сапиенс-Земя# навлиза в по-разширен вариант, след 19-20 декември 2017 година. На пример, ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ. Този процес се провежда за да се събуди РАЗУМА у Човечеството. Или честотата на "ВЪЛНАТА НА ШУМАН", която до 25 декември 1981 година е била константна=7,8 Hz. Обаче след тази дата тя е нараствала по аритметична прогресия с течение на годините, за да е сега вече 40 Hz. До 2030 година тази честота ще нараства по геометрична прогресия, а по-нататък и по експоненциална прогресия. Така че, който не скача в синхрон-хармонично при този задействан от Космическия Разум процес, ще си остане ЧЕРВЕН=МАТЕРИАЛЕН, т. е в сегашния свят на ПАРИТЕ.

Какво ,,глобално затопляне,, хортуваш, бе батее?

Христос Воскресе! Воистина Воскресе! казваме си ние на този ден обичайно, държейки запалена свещичка - символ на светлината, топлината на огъня и всичко, що е преходно и чието живо пламъче се опитваме да защитим дори от най-слабия полъх на случайно възникналите въздушни течения. прости думи на обичай и символи, които крият зад себе си нещо много по-голямо. а именно: Вярата, че доброто не може да бъде убито. Надеждата, че доброто пак ще победи със силата на любовта с която малко, или много сме дарени при създаването ни. Весел и Мирен Празник на Всички!

Светли празници, братя и сестри, българи! Да пребъде нашият народ во веки с Христа! Да сме здрави, разумни и изпълнени с Христовата любов и светлина!

Ама като си помисля, колко народи са живели на тези земи и няма помен от тях - не съм оптимист.

Кирилицата е най-умната азбука и писменост!

фсички католици начело с папата на кладата! и да не възкръснат!

Е, що всичките? Само ,,кръстоносците,,.

Мир на Земята, болните да се излекуват, бедните да се нахранят, тъпите да поумнеят, невежите да се научат и дано грешниците видят Божията светлина и това намали омразата, непримиримостта, алчността и всички грешни мисли(по библията) и това доведе до едно по-сплотено общество с по-малко противоречия

Аз, като един наивник в напреднала възраст, не съм впечатлен от пожеланието на написалият го колега. Това е така, защото има едно огромно и мощно "ЗЕМНО" енергийно поле, наречено с името THE MATRIX - СОЦИАЛНО ФОТОННО СТАТИЧНО ТОРСИОННО ЕНЕРГИЙНО ПОЛЕ. Точно това поле излъчи убиецът на римски войници Варава, той да бъде помилваният във времето преди 2000 години и "ПУСНА" в началото на тази седмица двамата убийци от ЦСЗ през парадния му вход. Тоест това поле вече е станало с двойно по-голям интензитет днес, спрямо моментът на ВЪЗКРЕСЕНИЕТО на Йешуа бен Йосиф-спасителят. Вече известен след възкръсването Му като Иисус Христос.

Заври си минуса, там де слънце не огрява!

Комунистическата идеология е взаимствала от Християнството почти всичко за устройство на Обществото. Промените идват от развитие на материалния живот на обществото...

Първите КОМУНИ са създадени от Сатаната в очакване на у хората за идване на "ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО", тук на Земята. В същност "ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО" е вътре в Душата (ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА) на всеки. За едни най-ценни са: БОГ БОГ и АЗ, АЗ И БОГ ПРИЯТЕЛИТЕ ДЕЦАТА съпругата-мъжът родителите рода родината ... Днес ние си имаме ЕРОАТЛАНТИЧЕСКИ "ЦЕННОСТИ": ВЛАСТ - световно правителство ООН ПАРИ - банки по цялата планета СЕКС - ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ

Браво на двамата ценители на ЕРО'АТЛАНТИЧЕСКИТЕ "ЦЕННОСТИ", за техните минуси.

Път към НИЩОТО! Христос воскресе!

Честито Възкресение Христово !!!

Значи- линейка да не пращаме?

Бездушие и бездуховност с вярвания не се лекуват. Лъжа, религия и пари струват само ако им вярваш.Икономическите строеве и религии не случайно са от едни същи дрОгари мош еници

Ако Вие имахте не синапено зърно вяра, а поне колкото водороден атом или негов електрон, нямаше да поставяте минуси на написаното от Човека.

И защо вярваме, че някакви трансцендентни същества контролират това, което става с нас, вместо да седнем на задниците и да бачкам здраво, а? Дали Сингапур достигна това ниво на развитие само с молитви, а?

нЕма лошо ! Веднага се 'фащам да бачкам здраво , в моменто в който 'почнат да ми плащат здраво ...

Никой не те кара да вярваш !!! И болшинството от българите които празнуват ВХ не са мноо големи вярващи. Но това са традиции, които винаги са обединявали българските семейства(а българските семейства всъщност са българският народ, не политиците и троловете). ЗА съжаление след ИК, очаквам друга конвенция която да въведе ЗАЩИТА ОТ ХРИСТИЯНСТВОТО(най вече ИЗТОЧНОТО-ПРАВОСЛАВИЕ).

Човеците са като тебе. Бъдете добри, почтени, уважавайте и обичайте хората. Създавайте и помагайте. Лъжите се крепят от вяра и посредственост. Истините се подменят от тях.

Скрипал Воскресе ! Во истина Воскресе !

Празнуването на Великден е една форма на дискриминация срещу онези,които не са християни! Това е именно онова от което искаме да се отървем - натрапрването на вярвания! Затова не ме карайте да празнувам празник, който не признавам!

А кой те е накарал ???

България е православна страта от около 1200 години. Ако това не ти харесва, напусни страната.

Христос воскресе! Скъпи сънародници, бъдете добри хора и не обръщайте внимание на простаците, които не разбират вашата добрина! Честит празник!

кой казахте, че е възкръснал?!? горкият Дарвин, обръща се в гроба си. първият комунист е Буда, а Христо е вторият.

Бог да е с вас винаги, българи, по целия свят.

Не разбрах трябва ли да целуваме ръка на агент Симеонов? Защото на прошка целуват ръката на агент Буда.

Христос Възкресе! Честит Велик празник - Великден! Честито Възкресение Христово на всички християни!

И да благодарим на едни вериги магазини, които осигуриха качествени и евтини храни и напитки за Християнския Празник !!!

Христос воскресе на всички българи!

Христос Възкресе! Честит Велик празник - Великден! Честито Възкресение Христово на всички християни !

Честит празник!

Наистина возкресе! И дано се вгледа в малката ни,измъчена България. За вярващите и празниващите днес,от сърце желая късмет,здраве и любов. Повече доброта,толерантност и надежда ни трябват.Честит Празник! Екипът на Дир БГ-поздравявам Ви .

Благодаря на скипа на дир за пожеланието,да сме всички живи и здрави всички българи.И по малко цензура.

Смеем се как болшевиките трябва да празнуват великден, но нали станаха православни :)

Остана ми само надеждата за възкресение на тези които обичам

Честит празник на православните българи!!! За джендър-соросоидната общност не се отнася,те празнуваха предната седмица!!! Христос воскресе!!!

Това не е нито поведение нито мислене на един българин християнин. Срам и позор за нацията и въпреки и напук на такива като теб Христос Възкръсна:)

Воистину Воскресе! Господ е Истината, Пътят и Живота! Господ е Любов!

На крак, о парии презрени, на крак, о роби на труда! Подтиснати и унизени, ставайте срещу врага! От нийде няма избавление, от бог, ни цар, ни господар, във нас е нашето спасение, в борбата, водена със жар! Крадецът плячката не връща, ни властелинът свойта власт, но ний сме армия могъща, кой би се мерил днес със нас? Бой последен е този, дружно вси да вървим! С Интернационала света ще победим! Текст: Йожен Потие, Музика: Пиер Дегейтер За първи път е изпълнен на 23 юни 1888 г. Копирано от: link

Христос Воскресе! Много здраве на екипа на ДИР. И да продължава да ни радва и ядосва със статиите и цензурата си. Честит Великден.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ХРИСТИЯН КОМУНИСТИ .... НЕКА СЕ ПОКЛОНИМ ПРЕД САМОЖЕРТВАТА НА КОМУНИСТА ХРИСТОС КОЙТО ИЗГОНИ ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ХРАМА И ПРОПОВЯДВАШЕ СВОБОДА , РАВЕНСТВО, БРАТСТВО СПРАВЕДЛИВОСТ :))

Честит празник!.. ..."Интернационала"-- трудно ще влезе в тиквите.!

abasador

Христос воскресе, колеги! Едено време излизахме от Седмочисленици и още преди първата пряка по Графа ни пресрещаха младежи с бели шлифери, и най учтиво казваха.... я загаси тази свещ бе, да не си тръгнал на погребение.... и ако не я загасиш, той удря и гаси свеща. Бях млад и силен, то и майка им на тези ... нямаше да ги познае..... но страх ме беше и не само мен, а и приятелите ми. А сега циганите ги бият тези като тъпани и си искат и двете кифтета с бирата. Лек ден.

Живея на Попа, винаги сме ходили в Седмочисленици, никой не ни е репресирал, там се венча дъщеря ми, там кръстих и внуците си. Христос Воскресе.

abasador

може би, говорим за различни времена, за времето което говоря на един от ъглите на Попа, от долу бе стар известен софийски ресторант в който винаги имаше превъзходни свински котлети и бира радебергер! На първият етаж живееше един писател журналист, на вторият етаж живееше един изветен софийски деригент, сина на който стана известен фотограф, на третия живееше моето семейство, а аз бях дори и 5 години председател на кооперацията, на четвъртият последен живееше архитекта проектирал сградата....! Четри от прозатците ми гледаха към Попа т.е. към Графа с един малък балкон и един прозорец към Патриарха..... (имена не споменавам, защото не зная кои от тези хора са още живи и от респект). Лек ти ден.

abasador

извинявай..., во истина Воскресе! Почти съм на 70 ... за времето а не за годините. Лек ден.

Аз ще си призная всичко(фана ме, при мен е 2:27 а.м. Учих на 3-тият(или 4 ИЛИ 5 , но определено последен етаж, на тази гимназия(7/8)) преди ... от 69 до 72. За Ал.Невски успяхме да си вземем пропУски ЗА последната година(72). А на църквата пред ДС бяхме без проблеми и двете предишни години(тези които СЕ ИЗМЪКНАХМЕ от общежитието на толбухин) - НА ТЕЗИ ГОДИНИ ВСИЧКО БЕШЕ ПРИКЛЮЧЕНИЕ.

ПРИ ДЕДО МИ КОМУНИСТА ДЕТО БЕШЕ В ЦЪРКОВНОТО НАСТОЯТЕЛСТВО , ПРЕДИ 9-ТИ СЕПТЕМВРИ КОМУНИСТИТЕ СА ПРАВИЛИ ПАРТИЙНИТЕ СЪБРАНИЯ :))

Христос воскресе! Вяра и любов, мир и светлина, за всички участници във форума и екипа на Дир. Бъдете здрави и добри!

в момента по бтв дават дневниците на вампира ...

и като види докъде сме я докарали може и да си отиде напълно сразен .

Во истина Воскресе, ДИРници !:)))) ....Да сте живи, здрави и се тъй жизнерадостни!:))) ..и по-малко да търкате!:)))

Воистине Возкресе ! ...и дано Просветлението дойде И-тук И у Нас !

Христос воскресе!

Господи, помогни на своите чеда НОСИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИ ГЕН и те да възкръснат от мъките и фейковете, на либералната джендърска "демокрация". Зная, че Чакаш молитва от целокупния български народ за извършване на Твоята Помощ, но явно и народът чака от своя "спасител" - БУДАТА, още много време да го тормози с корупция, мизерия и ХУМАНЕН ГЕНОЦИД, за да се смири и измоли най-накрая Помощта Ти.

Амин.

Боце донесе Благодатния огън, не обезсмисляйте заслугите му. "...с правителствения самолет "Фалкон", с разрешението на министър-председателя Бойко Борисов" ЛишихМЕ Банкянските Тигри дори отЛишихМЕ Банкянските Тигри дори от безплатно ТАКСИ.

Глсаували, "против", виждаМЕ няма ;-_

Христос Воскресе! Честит Великден на всички православни християни! Здраве и благоденствие за целия български народ !!!

Воистину воскресе!

Христос воскресе!

Воистина ВОСКРЕСЕ, време му беше.