Налагат вечерен час за бежанците

Председателят на ДАБ Никола Казаков заяви, че от следващата седмица отново ще наложи вечерен час на бежанците във всички центрове в страната.

Обратно в новината

Коментари - Налагат вечерен час за бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За границата си прав, но не и за Гърция. Там все още влизат много повече отколкото тук. Много лодки и кораби стоварват имигранти директно на островите. По преценка в Гърция има между 300 и 500.000 нелегално пребиваващи или кандидати за убежище...

цензорке? И Волен там ходи. Кат та е страх, ша одим заедно. поне пиши каде щеш!

Сутрин стават в 7.00. Вдигат знамето,пеят химна ( да го научат!). После закуска и отиват на бач.Копат траншеи,леят бетон и т.н. докато изградят СТЕНАТА и възстановят кльона.Вечер манджа,пак химна и лягат да спят.После шут и обратно отдето са дошли!

:)))ставане в 5,каква е тая глезотия в 7,тогава трябва да са на обекта....измряха и старите фатмаци....сваля колана и бой с катарамата.....щяха да ги вкарат за три дни в колибката на кучето.

докато си лееш болката в нета, те ти перфорират жената зад блока. а честито

Мойта си е при мене, я виж да не е твойта.

Те на твоята простиха пред блока:)

Не само вечерен час, а и преброяване през 8часа. Двойна телена ограда и излизане извън лагера само с полицейско разрешение. НАЙ ВАЖНАТО Е НЕДОПУСКАНЕ НА ТЕЗИ ПАРАЗИТИ В СТРАНАТА.

Ние сме толерасти!

и ако не се прибере какво?

Ами като не се организирахме да им го наложим ние, поне "държавата" ни да го наложи, ама надали...

До всички, които правите НЕАДЕКВАТНИ СРАВНЕНИЕЯ и се гаврите с паметта на жертвите от втората световна война, за да извлечете полза. ПРАКТИТАКА в една западна държава за приемане на БЕЖАНЦИ е следната: за всяко име има файл, в този файл е вписано ОСВЕН други подробности, колко РАЗХОДИ И ЗА КАКВО ТОЧНО са направени за това лице ТОЧНО ПО ВРЕМЕ, здравни разходи, настаняване, храна... Но става дума за бежанци. А дали тези хора са бежанци или нарушители на гарницата е въпрос първи, пред който до сега никой не желае да даде официален отговор СПОРЕД международните правила и правилата на България. Третият факт е, че България в това и състояние серщу всеки ново влязъл дали бежанец или нарушител на границата унищожава един български гражданин, от гледна точка на пари. Тоест, ела ти да живееш, срещу това да си замине един българин от родната си земя, защото му вземаме парите. Това е търговия с хора, за която нито българите нито тези които идват в България са виновни. БОГ да пази България.

До някъде съгласен после не. Какви бежанци са от майната си с които нямаме обща граница,какво ще ги правим? Осигуряваме ме им подслон и храна за която много пенсионери мечтаят а те трошат наред защото се напили и имали забележки....а Белене и Скравена на кариерите,който оживее оживее. Не сме Майка Тереза.

tova mnogo dobra idea bejanski lager,-ste vaji za vas bilgarite deto prosyat i kradat v evropa.

Просещи Българи в европа няма , крадящите са пренебрежимо малък процент на фона на твоя етнос : ))))

Това, че в Европа крадат хора с български паспорти, не означава, че непременно са българи. Живях и работих достатъчно дълго в цивилизована страна, имам много приятели от различни националности и никога никой не се е отнасял с мен като с човек втора категория. Това си зависи от самия теб - както се държиш, така и ще се отнасят към теб, без значение от какъв етнос и произход си.

с вечерен час няма да стане . трябва по етапен ред обратно от където са допълзяли тези завоеватели !

На портала на лагера трябва да има надпис"Трудът те прави свободен" което е абсолютно вярно. Другите подробности са ясни.

Продължи с раирани дрехи,жълти звезди и вериги та да отпуснат още пари

КЪде са останалите пари? Вече са във вид на лъскави джипове най-вероятно

Защо само вечерен ?! Да им наложат забрана да се мотаят и през деня . Като нелегални имигранти са закононарушители. И час по -скоро да се насочат към брюксел , вашингтон или тел авив . Същата мярка е приложима и към орките . Само посоката е различна - към пакистан !

без да искам прочетох бежанци от концлагера в Харманли....ех ...:)))

Така и няма да престанат да наричат пакистанци, афганистанци, сомалийци и какви ли още не "бежaнци" Така ли няма един, който знае законите на България и къде пише, че бажанци могат да бъдат само граждани на съседни държави и то при само определни условия. Какви бежанци? Какви 5лв? Повтарят ни една и съща лъжа безброй пъти докато тя стане истина...

И какво са 300 или 900 хиляди лева на фона на безвъзвратно допълнително потъналите 40 милиона лева в дупката на БДЖ?

Предлагаш да станем първата държава в света без железница, но пък да храним ислямисти от цял свят? Машала ефенди!

Не Джингиби. Викам да направиш сравнение колко пари за 40 милиона лева, като три години храниш всичките бежанци с 900 000 лева. Има разлика.

там имало по голяма лапачка,тук по малка-ти си ходи на работа от тъмно до тъмно и брои колко стотинки имаш за хляб.

Най-жалкото е, че както излезе от репортажа в ТВ, крадат самите работещи в БДЖ, което означава, че режат клона, на който седят. После се оплакват, че нямало пари. Пари винаги се намират, по-добре ще е да има съд, който да си е на мястото.

да възродим и хитлер,това остава.

Мдаа...това потвърждава една моя теория че в нормалните страни се краде към 5-10% а в БГ 2/3.

Парите ги нема, бежанците без надзор...пей сърце :) Не държава а кочина!

.....само да не ни наложат те вечерен час.....

На надзирателите ще им дадат униформи на SS.

Тъпак!

Искат да направят от бежанските лагери, концлагери, тип Гуантанамо, по американски образец.

правим каквото можем явно за да докажем на себе си че сме трети свят хора.

Ама няма читави хора във властта, само толерасти, третополови, бандити и прочие пасмина.

Това се отнася и за ГЕРБ , Б.Борисов, Цветанов и за цялата им върхушка !

Бе ти да не си бил на дългогодишна мисия в Антарктида!?

Той там се родил

Първо нита моята страна е виновна за това ,че и убиват ,нито моя народд е дължен да се лишава заради несъвместими с неговата култура неграмотници.Да ходят в еднородни на тях страни -малко ли са петролобогатите.Какво търсят в Европа при християните.

армията ни нали беше по пакистан,ирак?защо трябва да ни дължи някои за да му помогнем?фалирали сме душевно.

това е против човешките права.всички хора са свободни ,не може да се ограничават.

Има ли ограничения да се разхождат из дома ти?

трябва да имат нормален и достоен за хората живот. не разбирам какво общо има моя дом с техните права и свобода.ти да не би си храниш и си задомил български сираци?

ХОРА

Ами направо да въведем робството ако искате? И на всеки българин да дадат по един бежанец?!? Наистина ли не може да се сложите на тяхно място. Колко от тези хора познавате лично? Те да не би доброволно да са дошли тук? На някой от вас убивали ли са близките пред очите им? Срутвали ли са домовете ви? Да останете без нищо и от всеки да сте отритнати. Всички да ви презират, наричат престъпници, да ви се подиграват. Да живеете в техните условия и на никой да не му пука дали сте живи или мъртви?

Абе, да си седят по лагерит в Турция и да чакат да свърши войната. Цяла Африка и Азия не можем отхрани. Циганите ни идват в повече.

Да бе - ще ги чакам да ми убият близките и да ми срутят дома.

А защо като бягат от войната, не бягат в съседните им мюсулмански страни ? Хем са близки по обичаи и по религия ! Защо идват в християнска Европа, а ? За да искат след 5-10 години престой тук да налагат техният си ред и техните норми на живот, нали ? В ЕВропа изобщо не трябва да бъдат допускани бежанци - мюсулмани, да си ходят в страните с тяхната религия, иначе после ще има пак шарли-марли ! Колкото до вечерният час съм на мнение, че въобще не трябва да напускат бежанските лагери докато са без документи и без яснота какви са в същност - бежанци или терористи !

Да злбобен съм,да ,но съм образован стократно повече от приматите,които ни ги натрапват.Не ги искам Несъвместими са с мен и моите ценности .Не са от моята религия и култура.Не .

GPS каишки трябват. И камери с микрофони във всяка, предаващи данни в център на МВР.

Вечер час трябва да има освен за бежанците и за техните братя мангалите, ромите и циганите!!!

Това е поредното доказателство, че в България са останали само ниско образовани, силно ограничени и злобни хора...

Абе, скрий се бе, нещастник. Ако знаеш ква си смешка само, няма да се показваш, ама...

Само ще ти кажа, че съм пътувал, повече отколкото ти и всичките ти деца взети заедно ще пътувате и познавам много хора и в Африка съм бил и в Азия и навсякъде има адски умни и свестни хора. Но същото може да се каже и за ограничените и злобни, които явно в България са повече от нормалните.

Не съди за хората в България само и единствено по себе си.

каквото и да кажеш,оставяме средновековни хора. евала за мнението и за начина ти на мислене.има много като теб но расизма и тъпотията на останалите ни пречи.това ще се промени обаче.

Поредния промит мозък или пък тъп безродник!

Е аз не живея в България, образована съм (магистратура, надявам се достатъчно е за целта) не съм злобна, и смятам, че не съм ограничена. И определено смятам, че тези хора не са имигранти а заселници, и че българите не бива да позволяваме това заселване, ако искаме да се запазим като държава с българско православно население. Вечерен час определено трябва да има. И сериозен подбор на кого се дава статут.

'з29 000 лв. от общо 900 000 лв. годишен бюджет на Агенцията за бежанците са изхарчени за интеграция на имигранти за 3 г. За останалите пари няма данни къде са. ' то е ясно каде са - този които държи сметката и се разплаща с нея, тои ги е откраднал, но понеже се смята че българите са тъпаци, не им трябва друго обяснение от просто 'За останалите пари няма данни къде са.'

РБ да се чете вече като Роми-Бежанци, а не като Република България! искам и аз да не съм българин в Българиа , а да съм турчин, циганин или поне бежанец!

ИД търсят булки.

недей ни рекламира твой стил на живот

Чета и не мога да повярвам как може да сте толкова ограничени. Това са човешки същества. Представете си в България да се водеше война и вие да бяхте бежанци в някоя друга държава по неволя и от всякъде да се държат с вас все едно сте отрепки и престъпници. То бива да сте прости, ама това на нищо не прилича. СРАМ ме е че сте ми сънародници!

Осветли ни, колко от тези "бенанци" се интегрираха в България, и колко изтекоха незаконно към Германия?

Ела да живееш в Овча Купел и после говори. Тия "човешки същества" през повечето време се държат като отвързани-пият, крещят, бият се...

Ти сега балама ли си, гадина мръсна ли си? Не се разбира? От кой род си? Щото ние сме от българския род.

Тъпчо навсякъде по западна европа и америка е много по-стрго от това ,което става в България!Скрии се в миша дупка и не се правина защитник на циганските права!В германия на времето не ни заитаха за равни с германците така че седи си на задника .....соросоид!

ало, неограничения - предлагам ти да ни дадеш личен пример! вземи си вкъщи един бежанец! или отиди да живееш до някой катун с циганьори или бежанци! и след това ни поучавай, колко сме лоши като искаме в нашата страна да се чува нашият глас!

Ашколсун!!! Ей, такива шарлии като тебе търсим. Млада ли си?

Говори се за ред, никой не унижава имигрантите. И ред трябва да има, в противен случай самите бежанци ще страдат. Какъв е проблема? А теб ако те е срам, че сме ти сънародници, можеш лесно да се избавиш от този проблемкато отидеш някъде където няма да се страмуваш.

И каква точно е вината на тези хора? Че в държавата им се води война ли? А и нали се сещате тези държавни пари къде отиват, в джоба на някой от висшите етажи.

Абе, смешко, прочети и други мнения вместо да си повтаряш тъпотиите и да потвърждаваш колко вдлъбнат.

Ако не дай си Боже в Бг стане война къде смяташ, че ще избягаме, а ! Ами със сигурност не в някоя мюсулманска държава, а със сигурност в християнска ! Говоря за християните, а турците мюсулмани сигурно ще си избягат в Турция, не в Сърбия или Гърция ! Така, че нещо се заблуждаваш, тези хора са 99.99% икономически имигранти и затова избират Европа, а не Азия !

Ако наистина успеете да свършите нещо добре, но се съмнявам. Иначе така трябва.

В Циндорф Германия също имахме вечерен час на времето.Пълен контрол трябва!

Аве Гърция още ли е в Шенген, или ще вдигаме тел по цялата южна граница?

"Бежанците" са в Турция - страна граничеща със Сирия, която във война. А, при нас събират ислямистка паплач от Азия и Африка, че да могат в определен момент с помощта на "ромите", да ни изколят.

Ако не им изнася - обратно от където са дошли! Тия мекерета ще ни се качат на главите. Запомнете!!!

Я някой да каже - има ли досега интегриран поне един от т.нар. "бецжанци" в България? Само един.

О, ние чакаме джудбженцето путя, като го подгонят неговите си мужици, да цъфне тук и ще почнем да го интегрираме - и сутрин и обед и вечер и с вазелин и без смазочни материали....

Почерпен ли си, или не си добре нещо.

Много рано си се насмукал духачо?!

На индивиди с IQ под 35 трябва да им се запрани достъп то компютър....

Браво, боко! наври ги муслюманите, рашистите и прочее отрепки на кучето в газпрома!

Бе, гласят ни за шарлита.

Въобще да не ги пускат тук! И това не са бежанци, а нелегални мигранти - престъпници, незаконно нарушили държавната граница на България!