Коментари - Вдовицата на убития в Лясковец командос разказа за последните часове от живота му | Днес.dir.bg

Коментари - Вдовицата на убития в Лясковец командос разказа за последните часове от живота му | Днес.dir.bg

Коментари

Няма какво да разказва! Да осъди този дето го прати на смърт!

Не е проблем, че имаш нов мъж. Не е проблем, че е богат. Отвратителното е, че обикаляте телевизиите да обяснявате как се ядат пасти, когато няма хляб. Ей това не мога да го проумея.

Не вярваме на тази жена. Ако толкова страда защо постоянно афишира новата си връзка с богат бизнесмен? Цинизъм до безобразие и безплатен ПР от пошла златотърсачка...

Точно така, другари! Богатите са гадове.

Голяма трагедия с нелепата и АБСОЛЮТНО НЕНУЖНА смърт на едно младо момче, баща, син, съпруг, глава на семейство! Моите съболезнования и за децата (не зная колко са) и съпругата му, и за майка му и близките му! Но тази “акция” беле дрмонстрация на липсата на професионализъм, на разпада к безхаберието ба лица на ръководни постове в държавата - в случая на министъра на МВР Цветелин Йончев, гл. секретар Лазаров и шефът на баретите Гайков! Нито е имало сериозен план и подготовка, нито изобщо това безумие е било необходимо! На всичкото отгоре не са направени и правилните изводи - видно от резултата на проверките и (не)баказаните виновни и отговорни лица! Подобно на кървавата “брилянтна” акция в “Белите брези”.. където с невиновната безредица - Митьо, сд опитаха да измият гъзната си съвест и да спасят остатъците от прифесионалното си достойнство “началниците”!

Ако не ме лъже паметта тази вдовичка вече пусна няколко снимки с новия си любовник - бизнесмен, кръстосва екзотичните места по света и си живее живота...

Нека чуем и разказа на незаконно задържания бай Петко. Как са се чувствали с майка му, когато незаконно са се опитали да проникнат в жилището му през нощта. Свобода на бай Петко!

Много от некадърниците,организирали тази позорна акция,все още са в МВР и са лица от новините!Те са гьонсурати и не са си подали оставките ,но ЗАЩО ръководството на МВР не ги разчисти?!

Хубаво е, когато човек е истински. Не е необходим фалш, защото тя отдавна обикаля света с нов мъж до себе си!

Така е.

Тази жена вече е много щастлива с нов паралия и хич не й пука! Наистина е много фалшива..............

Който ги е изпратил там,като знае,че са халяви, той да носи отговорността- наказателна и морална.

Къде да ги прати..."Лебедово езеро" ли да играят Какви простаци има тука...ужас

Полицаите ако бяха професионалисти , а не корумпирани говеда, може би този Шарков щеше да е жив. Моля, некорумпираните полицаи да не прикриват повече корумпираните си колеги ! Просто си вършете работата за, която ви се плаща заплата от нашите данъци.

Каквой тва"ако"... дъйба цървулите ви смотани...АКО

Гарг, как е днес душевното състояние на пациентите ?

А защо никой не търси отговорност от началника на кос. И защо не му е взета пушката след като разрешителното е изтекло? А това че нахлуват като хуни в дома на въоръжен, би трябвало да знаят че може да има отпор. Не трябва много мозък да има за това човек.

На полицаите мозъците им работят в друга посока... (Ко ши прайми ?)

Спомням си...Орешарски беще премиер и оня Лазаров гл. секретар

в такава ситуация главния секретар на МВР има два избора - А праща един с РПГ да поразчисти и после плаща 80 000 лева кръвнина на родата на Ччакъра - Б праща командосите и после плаща по 80 лева всеки месец на сирачето на полицая Ся кат ги гледам и сравнявам двата варианта, очевидно вариант Б е много по-изгоден икономически

Не е точно така - има още варианти Главният секретар Вариант А вади служебното си оръжие захапва цевта и си пръска мозъка ако иска да е мъж а не политическа проститутка. Вариант Б - отива да пасе овце на село ( ако може да върши тази работа разбира се) защото за главен секретар не става. За пример давам друг идентичен случай - леко изкукуригал дядка с изтекло разрешително прави две районни луди и не ще да си връща пушката. Защо две - защото е с два адреса. Кварталните на селският му адрес им писва да ги занимават с глупости, палят служебната лада и отиват при кмета на селото. Кмета вика въпросния дядка при него, дядката идва, кварталните мъж и жена с общо тегло 120 килограма двамата го хващат за ръчичка и отиват до дома на дядката дето той доброволно им предава пушката. Равносметката - няма убити, ранени, циркове за пред телевизията и за един час работата е свършена в който един час влиза писането на протокола и пиенето на кафе с кмета. Разходи 3 литра бензин за ладата, два листа за протокола и една химикалка загубена някъде по трасето

Тва колега бе по времето на другаря Тодор Живков!! А не по времето на тъпанара бойко методиев борисов! Сега г-дата ченгели освен да викат ко шъ праим или ко праим друго не знаят!

За щастие не съм колега :) А случаят е от преди десетина години. Само не си спомням точно дали въпросната лада не я бяха бракували вече и им бяха дали астрата, ама това не променя съществено нещата.

няма за какво, той се е хванал да бачка тая работа ще си носи последствията! Истината е че нашето МВР нестава за нищо! служителите на МВР са корумпирани, подли, заядливи и са истински слуги на политиците! В Лясковец се видя че са истински циркаджии! АКО НЯКОЙ Е ЗАБРАВИЛ ТОГАВА ПОДАДОХА ДОСТА НАРОД ОСТАВКИ ОТ ИНСТИТУТА НА МВР! АКО НЯКОЙ Е ЗАБРАВИЛ ДОРИ ЕДИН ОТ ТИЯ ПОДАЛИ ОСТАВКИ СЛУЖИТЕЛИ В МОМЕНТА Е ЧЕЛН НА АТАКА! НЯМА КАКВО ДА ЖАЛИМ ЗА СЛУЖИТЕЛ НА МВР, ЩОМ КАТО НЕ ЖАЛИМ ЗА ВСЯКА ПРЕТРЕПАНА БАБА В НЯКОЕ ЗАБУТАНО СЕЛО ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ ЧЕНГЕЛА НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА!

Колко тъжно :(

Некадърниците, които са го изпратили, защо не са в затвора, а дори ще отидат да ронят крокодилски сълзи сега!!!!

че умря за несправедлива кауза

Откакто полицаи във Варна нарочно засилиха със сужебната си кола през една локва да ме изкъпят докато карах колело, а други двама се опитаха да ме рекетират за пари в София, нямам никакъв респект към МВР и престъпните служители. Там работят само хора с нисък интелект, от които нищо друго не става, това е цялата и единствена истина!

какъв наркоман напушен си

нали сесещаш? Ако не да ти обесня, както каза преди време професор Иво Христов 80% от българите са дебили и ти си от тая група! Аз също се пресъединявам към мнението на П! Той е съвсем прав в изказването си! БГ ченгелите са прости, мръсни и корумпирани! А Шарков да ме извиняват и неговите колеги също е човек който неможе да мисли! Научили са ги само да изпълняват без да мислят! А това специално за такива "спец" подразделения е пагубно! За смърта на Шарков и осакатените му колеги са виновни тяхните ръководители !

Отдел" Вътрешна сигурност " и прокуратура нямат желание да се борят с корупцията и затова сме най- корумпираната държава в Европа. Срам за България и българите !

Ей, много ЗеМе-та коментират....

И това, е оправданието останалите - не-командоси- куки да се пенсионират БЕЗБОЖНО рано?

Тази госпожа не се ли похвали по сутрешния блок на една от националните телевизии с новата си любов?

Какво се очаква? Да остарее в самота ли?

да не циври крокодилски.

Ами очаква се поне да не афишира. Или ако афишира колко е щастлива сега, защо пише подобни хм...пасквили ...сега

е, чак пък самота.................хайде стига. Жалко за момчето.

Защо цъкаш минуси, след като тя отдавна е с мъж до себе си и си живее живота!

Ами той е работил като убиец на заплата. Случва се да срещне адекватна съпротива... Иначе като пребиват беззащитен, който НЕ оказва съпротива са големи мъже.

Няма какво да пишат за тази жена. Пряко отговорни са министъра и подчинените му в МВР. Да излязат пред народа и да кажат кой каква отговорност носи за несполучливата операция и загубата на служител. Ако си говедар с 10 кравички и изгубиш едната, може и да те уволнят или накарат да я платиш. Ако си МВР началник, не носиш отговорност за загубата, колко пари трябва да плащаме на сирачето и колко пари са отишли да се обучи този човек ...

Началника каква отговорност носи за това кой кого е стрелял и кой е загинал?

ДА.

Може да не пуска хората като рамбовци влизат, после да се питат каква беля стана. Има си методи, дори човека може да бъде привикан за разпит. Когато влизаш с пистолет и с боен вик в дома на друг въоръжен човек, ясно е че някой ще мре!

сещаш ли се? Например да разбереш как изглежда от вътре апартамента! А не да се наблъскат 6 глупака в антре дълго 4 метра на 1,5 метра! Който и да е ще ги растреля без много труд! А те между другото самите те са се само растреляли, и така им се пада, щото така са ги учили, да не мислят, а да изпълняват!

Откакто двама катаджии във Варна се опитаха да ме рекетират за неправилно паркиране вече нямам симпатии към полицаите. МВР за мен е една мафиотска организация на наша издръжка. Не знам как работят там некорумпираните полицаи ако има такива.

Аз отдавна съм на това мнение по същите причини - опит за рекет от униформени полицаии.

Доколкото си спомням тази жена вече има нова любов, имаше снимки някъде в интернет пространството. Животът е за живите!

Дали взема някаква пенсия от мъжа си ?

ОБИЧАТ ДА ПУЩАТ ТЕМИЧКИ НИ В КЛИН НИ В РЪКАВ

Казват, лекувало времето...Не е вярно, болката от загубата на любим човек никога не минава. Само свикваме да живеем с нея...

Един човек отиде в затвора с доживотна присъда без право на замяна, а свидетели бяха тинейджъри които по принцип всички знаем колко жестоко обичат да се гаврят с хората.

Жалко и за тоя млад човек!

Какво толкова?! Застреляли го - ами да - застреляли го, в крайна сметка на всяка кука това й е работата - да е пушечно месо !!! Те като се цанят за работа там , това не го ли знаят?!

Какво толкова?! Тролиш си - ами да - тролш си, в крайна сметка на всеки трол това му е работата - да троли!!! Ти като си се цанил за трол си го знаеш това?!

Прав си, че обикновено куките са слаби в мисленето и сещането за последствията от едно или друго действие, но…. това в крайна сметка си е техен проблем. Иначе повечето си мислят , че като ги вземат на работа в полицията и стават нещо като супермен, собственици на света и щатския шериф едновременно - е да ама не !!! За друго са там !!!

Професорът ми по Наказателно право казваше "Ако деецът е сигурен, че ще бъде наказан за престъплението, няма да го извърши. Той винаги предполага, че няма да бъде заловен.". Същото е с командосите, войниците и т.н., просто се надяват, че няма да ги гръмнат.

Бог да го прости и да дава сили, на нея и на близките!

Коментари - Вдовицата на убития в Лясковец командос разказа за последните часове от живота му | Днес.dir.bg

Коментари - Вдовицата на убития в Лясковец командос разказа за последните часове от живота му | Днес.dir.bg

Коментари

Няма какво да разказва! Да осъди този дето го прати на смърт!

Не е проблем, че имаш нов мъж. Не е проблем, че е богат. Отвратителното е, че обикаляте телевизиите да обяснявате как се ядат пасти, когато няма хляб. Ей това не мога да го проумея.

Не вярваме на тази жена. Ако толкова страда защо постоянно афишира новата си връзка с богат бизнесмен? Цинизъм до безобразие и безплатен ПР от пошла златотърсачка...

Точно така, другари! Богатите са гадове.

Голяма трагедия с нелепата и АБСОЛЮТНО НЕНУЖНА смърт на едно младо момче, баща, син, съпруг, глава на семейство! Моите съболезнования и за децата (не зная колко са) и съпругата му, и за майка му и близките му! Но тази “акция” беле дрмонстрация на липсата на професионализъм, на разпада к безхаберието ба лица на ръководни постове в държавата - в случая на министъра на МВР Цветелин Йончев, гл. секретар Лазаров и шефът на баретите Гайков! Нито е имало сериозен план и подготовка, нито изобщо това безумие е било необходимо! На всичкото отгоре не са направени и правилните изводи - видно от резултата на проверките и (не)баказаните виновни и отговорни лица! Подобно на кървавата “брилянтна” акция в “Белите брези”.. където с невиновната безредица - Митьо, сд опитаха да измият гъзната си съвест и да спасят остатъците от прифесионалното си достойнство “началниците”!

Ако не ме лъже паметта тази вдовичка вече пусна няколко снимки с новия си любовник - бизнесмен, кръстосва екзотичните места по света и си живее живота...

Нека чуем и разказа на незаконно задържания бай Петко. Как са се чувствали с майка му, когато незаконно са се опитали да проникнат в жилището му през нощта. Свобода на бай Петко!

Много от некадърниците,организирали тази позорна акция,все още са в МВР и са лица от новините!Те са гьонсурати и не са си подали оставките ,но ЗАЩО ръководството на МВР не ги разчисти?!

Хубаво е, когато човек е истински. Не е необходим фалш, защото тя отдавна обикаля света с нов мъж до себе си!

Така е.

Тази жена вече е много щастлива с нов паралия и хич не й пука! Наистина е много фалшива..............

Който ги е изпратил там,като знае,че са халяви, той да носи отговорността- наказателна и морална.

Къде да ги прати..."Лебедово езеро" ли да играят Какви простаци има тука...ужас

Полицаите ако бяха професионалисти , а не корумпирани говеда, може би този Шарков щеше да е жив. Моля, некорумпираните полицаи да не прикриват повече корумпираните си колеги ! Просто си вършете работата за, която ви се плаща заплата от нашите данъци.

Каквой тва"ако"... дъйба цървулите ви смотани...АКО

Гарг, как е днес душевното състояние на пациентите ?

А защо никой не търси отговорност от началника на кос. И защо не му е взета пушката след като разрешителното е изтекло? А това че нахлуват като хуни в дома на въоръжен, би трябвало да знаят че може да има отпор. Не трябва много мозък да има за това човек.

На полицаите мозъците им работят в друга посока... (Ко ши прайми ?)

Спомням си...Орешарски беще премиер и оня Лазаров гл. секретар

в такава ситуация главния секретар на МВР има два избора - А праща един с РПГ да поразчисти и после плаща 80 000 лева кръвнина на родата на Ччакъра - Б праща командосите и после плаща по 80 лева всеки месец на сирачето на полицая Ся кат ги гледам и сравнявам двата варианта, очевидно вариант Б е много по-изгоден икономически

Не е точно така - има още варианти Главният секретар Вариант А вади служебното си оръжие захапва цевта и си пръска мозъка ако иска да е мъж а не политическа проститутка. Вариант Б - отива да пасе овце на село ( ако може да върши тази работа разбира се) защото за главен секретар не става. За пример давам друг идентичен случай - леко изкукуригал дядка с изтекло разрешително прави две районни луди и не ще да си връща пушката. Защо две - защото е с два адреса. Кварталните на селският му адрес им писва да ги занимават с глупости, палят служебната лада и отиват при кмета на селото. Кмета вика въпросния дядка при него, дядката идва, кварталните мъж и жена с общо тегло 120 килограма двамата го хващат за ръчичка и отиват до дома на дядката дето той доброволно им предава пушката. Равносметката - няма убити, ранени, циркове за пред телевизията и за един час работата е свършена в който един час влиза писането на протокола и пиенето на кафе с кмета. Разходи 3 литра бензин за ладата, два листа за протокола и една химикалка загубена някъде по трасето

Тва колега бе по времето на другаря Тодор Живков!! А не по времето на тъпанара бойко методиев борисов! Сега г-дата ченгели освен да викат ко шъ праим или ко праим друго не знаят!

За щастие не съм колега :) А случаят е от преди десетина години. Само не си спомням точно дали въпросната лада не я бяха бракували вече и им бяха дали астрата, ама това не променя съществено нещата.

няма за какво, той се е хванал да бачка тая работа ще си носи последствията! Истината е че нашето МВР нестава за нищо! служителите на МВР са корумпирани, подли, заядливи и са истински слуги на политиците! В Лясковец се видя че са истински циркаджии! АКО НЯКОЙ Е ЗАБРАВИЛ ТОГАВА ПОДАДОХА ДОСТА НАРОД ОСТАВКИ ОТ ИНСТИТУТА НА МВР! АКО НЯКОЙ Е ЗАБРАВИЛ ДОРИ ЕДИН ОТ ТИЯ ПОДАЛИ ОСТАВКИ СЛУЖИТЕЛИ В МОМЕНТА Е ЧЕЛН НА АТАКА! НЯМА КАКВО ДА ЖАЛИМ ЗА СЛУЖИТЕЛ НА МВР, ЩОМ КАТО НЕ ЖАЛИМ ЗА ВСЯКА ПРЕТРЕПАНА БАБА В НЯКОЕ ЗАБУТАНО СЕЛО ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ ЧЕНГЕЛА НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА!

Колко тъжно :(

Некадърниците, които са го изпратили, защо не са в затвора, а дори ще отидат да ронят крокодилски сълзи сега!!!!

че умря за несправедлива кауза

Откакто полицаи във Варна нарочно засилиха със сужебната си кола през една локва да ме изкъпят докато карах колело, а други двама се опитаха да ме рекетират за пари в София, нямам никакъв респект към МВР и престъпните служители. Там работят само хора с нисък интелект, от които нищо друго не става, това е цялата и единствена истина!

какъв наркоман напушен си

нали сесещаш? Ако не да ти обесня, както каза преди време професор Иво Христов 80% от българите са дебили и ти си от тая група! Аз също се пресъединявам към мнението на П! Той е съвсем прав в изказването си! БГ ченгелите са прости, мръсни и корумпирани! А Шарков да ме извиняват и неговите колеги също е човек който неможе да мисли! Научили са ги само да изпълняват без да мислят! А това специално за такива "спец" подразделения е пагубно! За смърта на Шарков и осакатените му колеги са виновни тяхните ръководители !

Отдел" Вътрешна сигурност " и прокуратура нямат желание да се борят с корупцията и затова сме най- корумпираната държава в Европа. Срам за България и българите !

Ей, много ЗеМе-та коментират....

И това, е оправданието останалите - не-командоси- куки да се пенсионират БЕЗБОЖНО рано?

Тази госпожа не се ли похвали по сутрешния блок на една от националните телевизии с новата си любов?

Какво се очаква? Да остарее в самота ли?

да не циври крокодилски.

Ами очаква се поне да не афишира. Или ако афишира колко е щастлива сега, защо пише подобни хм...пасквили ...сега

е, чак пък самота.................хайде стига. Жалко за момчето.

Защо цъкаш минуси, след като тя отдавна е с мъж до себе си и си живее живота!

Ами той е работил като убиец на заплата. Случва се да срещне адекватна съпротива... Иначе като пребиват беззащитен, който НЕ оказва съпротива са големи мъже.

Няма какво да пишат за тази жена. Пряко отговорни са министъра и подчинените му в МВР. Да излязат пред народа и да кажат кой каква отговорност носи за несполучливата операция и загубата на служител. Ако си говедар с 10 кравички и изгубиш едната, може и да те уволнят или накарат да я платиш. Ако си МВР началник, не носиш отговорност за загубата, колко пари трябва да плащаме на сирачето и колко пари са отишли да се обучи този човек ...

Началника каква отговорност носи за това кой кого е стрелял и кой е загинал?

ДА.

Може да не пуска хората като рамбовци влизат, после да се питат каква беля стана. Има си методи, дори човека може да бъде привикан за разпит. Когато влизаш с пистолет и с боен вик в дома на друг въоръжен човек, ясно е че някой ще мре!

сещаш ли се? Например да разбереш как изглежда от вътре апартамента! А не да се наблъскат 6 глупака в антре дълго 4 метра на 1,5 метра! Който и да е ще ги растреля без много труд! А те между другото самите те са се само растреляли, и така им се пада, щото така са ги учили, да не мислят, а да изпълняват!

Откакто двама катаджии във Варна се опитаха да ме рекетират за неправилно паркиране вече нямам симпатии към полицаите. МВР за мен е една мафиотска организация на наша издръжка. Не знам как работят там некорумпираните полицаи ако има такива.

Аз отдавна съм на това мнение по същите причини - опит за рекет от униформени полицаии.

Доколкото си спомням тази жена вече има нова любов, имаше снимки някъде в интернет пространството. Животът е за живите!

Дали взема някаква пенсия от мъжа си ?

ОБИЧАТ ДА ПУЩАТ ТЕМИЧКИ НИ В КЛИН НИ В РЪКАВ

Казват, лекувало времето...Не е вярно, болката от загубата на любим човек никога не минава. Само свикваме да живеем с нея...

Един човек отиде в затвора с доживотна присъда без право на замяна, а свидетели бяха тинейджъри които по принцип всички знаем колко жестоко обичат да се гаврят с хората.

Жалко и за тоя млад човек!

Какво толкова?! Застреляли го - ами да - застреляли го, в крайна сметка на всяка кука това й е работата - да е пушечно месо !!! Те като се цанят за работа там , това не го ли знаят?!

Какво толкова?! Тролиш си - ами да - тролш си, в крайна сметка на всеки трол това му е работата - да троли!!! Ти като си се цанил за трол си го знаеш това?!

Прав си, че обикновено куките са слаби в мисленето и сещането за последствията от едно или друго действие, но…. това в крайна сметка си е техен проблем. Иначе повечето си мислят , че като ги вземат на работа в полицията и стават нещо като супермен, собственици на света и щатския шериф едновременно - е да ама не !!! За друго са там !!!

Професорът ми по Наказателно право казваше "Ако деецът е сигурен, че ще бъде наказан за престъплението, няма да го извърши. Той винаги предполага, че няма да бъде заловен.". Същото е с командосите, войниците и т.н., просто се надяват, че няма да ги гръмнат.

Бог да го прости и да дава сили, на нея и на близките!