"Възраждане" внася питане до премиера за изпълнението на Дъблинския регламент за мигрантите

Поведението на кабинета носи риск страната ни да се превърне в "най-големия бежански лагер в Европа", заяви лидерът на партията Костадин Костадинов

Обратно в новината

Коментари - "Възраждане" внася питане до премиера за изпълнението на Дъблинския регламент за мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя, таман си бяхме починали от него няколко дни и пак се появи. Сигурно е изтрезнял и право в ефир.

евроджендърче чакаш с нетърпение африканци да те онождат

Питайте го този индивид за какво е Дъблинския регламент, защото имам едно усещане, че не знае какво е, но знае, че не работи.

Ей мекере долно , що не вземеш да се гръмнеш бе педал недоносен . Вър съ изпикай чи миришиш .

Благодарение на копейкин и подобни няма нормален емигрант, който цели да остане тук. Така че изобщо не сме заплашени.

Абе още ли е жив тоя дългуч?

Говори глупости Костадинов, доизмисля си “ заплахи”само за да е контра на правителството. Но пък и неговите следовници не са особено интелигентни, така че не му пука много. И ето поредната лъжа - за най- голям бежански лагер. Като всички европейски страни на запад плюс Турция ни водят с милиони. А у нас най- много са руснаците.

Точно на там отиват нещата.

с бежов цигански отенък, я марш обратно в задника от който си се Вгъзрожденил.

Ей, няма да говорите лоши неща за Коцето, че ще ви наплюя всичките! Той е нашият вожд и учител, той е нашият преосновател и бъдещ президент, министър председател ! Той е светлината и въздуха за нас ! Скоро и въздуха и светлината ще бъдат български, защото Коцето ще ги преоснове и национализира само за нас българите, които сме древна нация и ние сме ги създали! Така, че нищо лошо за Коцето, иначе ви наплювам всичките… Да живее Вгъзраждани !

За първи път съм съгласен с Костя. Мигрантите влизат от Турция и трябва да се връщат на Турция, трябва да се направи така че те сами да искат да се махнат. Има начини, чрез изолация, само в оградени лагери без излизане, да видим колко ще издържат.

Този т,ъпа,нар досега не съм го чул да каже нищо умно !!!!

Как пък се сети сега да пита. Можеше да пита и преди година ? С питане и до ....... се стига :)

Възраждане са една от малкото партии в България които защитават националните ни интереси .Браво на Костадинов!

Защо ги наричат копейкаджии и русолюбци? Коя държава и какъв интерес защитават?

pedal

Евала ! хубави въпроси!

се оказва че руските интереси са били много сходни с българскити... ама ние вече сме излучали жабетата;)

Еврогейзерите понеже нямат аргументи само глупости говорят

Пак този смешник с неговите простотии ......

Друго си е Драг куин шоу, а? Ами обратно при себеподобните, бе.

кат има олигофрени кат сватбарите ,така ще е

Когато Копейката говори, трябва да гледаш от къде изгрява слънцето. Този дрисльо така се пробваше да лъже и колежките и накрая все на ръчна оставаше.

На крива ракета ...

Денков като каже от къде ще изгрее слънцето, и то винаги го слуша. Други майстори на астрологията са Борисов, Пеевски и Петков, а баш шамана е Габриел.

„Вдигането на контролите на летищата и пристанищата ще бъде извършено на 31 март 2024 г. Австрия, Румъния и България подписаха декларация с 5 ангажимента: 1. Засилен граничен контрол с Турция и Сърбия 2. Мултифилтърни контроли по сухопътните граници между Румъния-Унгария и България-Румъния 3. Бързото приемане на лицата, търсещи убежище, влизащи в Румъния или България. Това е стария Дъблински регламент, който действа и в момента 4. Австрийски и европейски контролни служители на летищата, но и неочаквани проверки на австрийските летища 5. Ангажиментът за обсъждане на функционирането на Шенген през 2024 г. Важно: „Да се обсъди през 2024 година дата за сухопътни граници въз основа на напредъка по 5-те елемента“.

Плугчиева: Записано е - България се задължава да приеме повече бежанци от Сирия и Афганистан! 7035 | 2 ян. 2024 | 17:36 Тя заяви, че информацията, която излиза от австрийското вътрешно министерство, се различава от тази, която идва от нашето МВР България се задължава да приеме повече бежанци от Сирия и Афганистан - това е записано в Декларацията, подписана от България, Румъния и Австрия, за да ни пусне Виена в Шенген само по въздух и вода. Това обяви бившият дипломат, посланик и министър Меглена Плугчиева пред БТВ. Тя заяви, че информацията, който излиза от австрийското вътрешно министерство се различава от тази, която идва от нашето МВР.

Мачкай жълтопаветните подлоги.

Елате повече !!!

За "бежанците" от Сирия и Афганистан европейците да благодарят на Сорос и либералното разбиране на проблема. От Сирия и Афганистан бежанци не може да има защото там няма войни. "Бежанците" са пар екселант мигранти, при това нелегални. В такива случаи би трябвало да подпишат декларация коя страна им е целта и да бъдат предоставени на съответното посолство. Те да си се оправят с кандидат мигрантите. Има много да си патим от онова "ще се справим" на Меркел. Не се справят. Коректи дефиниции на бежанец и нелегален мигрант, а не Дъблински регламент.

Решението НЕ Е в групата на Алтернативните като АзГ, към които се е насочило и Възраждане. Решението НЕ Е и в групата на лебералните неокомунисти, владеещи сега ЕК. Алтернативата на лебералните неокомунисти са консерваторите като Дуда, Мелони и подобни. У нас към тази група се числи ВМРО, но те пък вземат под крилото си Тошко от ИТН.

Някаква промяна?

"Според него, ако България започне да спазва неговите изисквания, ще е единствената страна в Европейския съюз (ЕС), която го прави" Като с отказването на руският газ, когато ужким всички нации се отказаха, пък накрая се оказа че реално само България се е отказала!?! ахахха Това което трябва да се направи е просто! Политиците ни трябва да лъжат и мамят ЕП така както и другите го правят. Ама те наще като бате ни Бойко само гледат как лижат подметки, гъзове и прочие.

И сега плащаме по-евтино отколкото преди да се откажем.

Бой по пенделите в сглобката. Ще напълнят България с ислямисти баз да им мигне окото. Така навремето предателите са отворили вратите на турцште във Велико Търново

СЕГА СМЕ ПОД ШЕНГЕНСО РОБСТВО

Хубаво е да се дава повече гласност и да се осветляват тези прикривани проблеми от предателите на власт

Костадинов ром ли е или ходят заедно с НиКло на солариум всяка седмица? Не че нещо, ама арийските му претенции, ако отиде да инспектира някой бежански лагер може и да не успее да излезе от там като свободен български гражданин:

а ти расист ли си, че гледаш цвета на кожата на хората?

"Пачи яйца като Жан Виденов" издигнете "кадри" които да не разочароват "Не гласувам за никого"

Трябва да предизвикаме референдум дали сме съгласни България да приема каквито и да е мигранти, абе избощо трябва ли мюсюлмански диваци да живеят на наша територия...

Българи мюсюлмани - да. Всякакви орки от третия свят обаче не трябва да бъдат допускани. Защото новините не показват какво е било в Германия, Англия, Белгия и други западни държави в новогодишната нощ. Апропо на пъпа на София около халите не е хубаво да се движеше когато слънцето залезе.

Като си мълчим, ще ни тъпчат. Погледнете жълтопаветните 200 човека колко шум вдигат. Ние които можем 200 хил. да въстанем срещу мюсюлманската инвация ако мълчим ще сме отговорни за убийствата, отвличанията, изнасилванията и поробването на нашите деца, когато диваците стигнат определен процент.

Българи, разберете, че всичко зависи от нас. Трябва да излезем на улицата иначе ще ни превърнат на циганско гето...

Линч за либерал-болшевиките, които искат да затрият България.

Всъщност ние като гранична държава, трябва да излезем от Дъблинското споразумение, защото сме неравноправни спрямо вътрешните държави, в които мигрантите няма как да влязат директно.