"Възраждане" ще поиска референдум за зеления сертификат

Хората са принудени да се ваксинират, твърди лидерът на партията Костадин Костадинов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че е възраждане в нс. Разобличавайте гешефтарите. Ковид е изцяло политически проект.

нещастници скрийте се .

Много се уплашихте НПО тролчетата , страх ви е от гласа на народа а ? Предпочитоте Мустафата да ни командва а ?

Елементарна демагогия. Искал - това да не е концерт по желание - събира подписите и действа. Въпреки, че аз съм силно критичен към този инструмент. Представете си референдум с въпрос - "Да изселим ли определена етническа група?"

Вече стана срам да кажеш, че си патриот.

Референдум да те пратим на курорт в Москва!

Аз предлагам да има и референдум за червен сертификат. Даваме го на Костя Копейкин - еднопосочен към Сибир без право на да го напуска.

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИМА НАД 80% ВОТ! РЕФЕРЕНДУМ ЩЕ ИМЕ И КРАЙ НА КОВИД

Но повече съм за възраждане.

Вече си мисля че не циганите, а вие вишистите трябва да бъдете без право на глас. Как може простия бакшиш непрочел една книга в живота си да вижда от раз истинското лице на ДБ, ПП и останалите соросоидни марионетки, а вие вишистчетата като чуете "борба с корупцията" се да подмокряте като тъпа кифла пред нацепен батка с BMW?

не се ядосвай постъпил си правилно

И като махнем мерките и ограниченията дали ще го получим този "нормален живот"? С по 300+ умиращи и по няколко хиляди до десетки хиляди болни на ден ли е "нормалният живот". Да отидеш в болница за счупена кост и да те отпратят защото са само за ковид пациенти ли е "нормалният живот"!?!? Ама всичко било незаконно и иначе, но според кой е така!? Имали съдебна институция която да се е произнесла така по въпроса с мерките или са само твърдения на хора чиито ежедневие е нарушено и сами са преценили кое е законно и кое не!?

Покрай ограниченията в началото на годината в целия свят се увеличиха случаите на психози, агресивни простотии, мании и всякакви други гранични психиатрични състояния. България беше силно засегната, включително заради невъзможността на служебното правителство да се противопостави на хибридните атаки от русия впрегнали добре известната глупост на масовия българин, който е убеден че е суперинтелигентен и осведомен. Жертвите бяха толкова много че получиха представителство в парламента в лицето на този прошляк.

това ще продължава десетки години та референдум , та трошене на грешни пари , та тъп популизъм от тъп човек :)))

Коронавирусът отне живота на още 103 души. 97,09% от тях не са били ваксинирани. През изтеклото денонощие има 2 299 нови случая на COVID-19.

Първо. Едното няма нищо общо с другото. Едното е потъпкване на права, конституция и закони. За предни дни имаше по 13% починали ваксинирани от не знам дали имат 26% ваксинирани. И се късат да лъжат по всякакви неща, как предотвратявало разпространението и така нататък. Освен това от средата на 2020г. постигнаха над 50 хиляди повече починали. За повече от 20 хиляди починали, нямат никакво обяснение - моето е 20-50+ хиляди умрели от идиотизма с ковида и мерките. Те и тези дето броят не са починали лица от ковида, а починали лица констатирани с ковида. Къде се посочва от какво са починали? Ние сме номер 1 на на броени починали къмто констатирани в Европа от 2020г., преди да има ваксинирани (7576 на 202266 и после измислено в НСИ 8554 починали уж от ковида). Като нищо трепят и с лечението. В ЕС има внесена резолюция за жертвите на ваксините и починалите от тях броени бяха някъде 5500+ човека. От Пфайзер над 4 хиляди. Дали ще мра от ковида, си е мой избор, не твой. Аз налагам ли ти нещо?

Аз ще поискам референдум, вс депутати да бъдат освидетелствани и всички олигофрени като тоя- аут!!!

Ох, мекият Трендю той ... да не ти хъртнаха филингса, а? ... Иритейтна ли ти се боцнатото? ... Дай на бойфренда да го цунка и ще мине!

Може, може. Тогава файзерите са ауфидерзейн.

Обещаните от ЕС грантове/пари които няма да се връщат/некои държави като ИСПАНИЯ ВЕЧЕ са ги включили в бюджета си за 2022,за Испания са 70 милиярда.Е как нема да лобират, да реват и да цензурират за ваксинация на населението си?

И за какво са им обещани тези 70 милиарда грантове на Испания? Питам, защото са далеч тези неща от мен и ме учудва каква е тази голяма сума, за какво ще се ползва?

Хора не разбрахте ли ,че дори и троловете са зависими от плащанията на ЕС.Грантовете/пари които няма да се връщат/са обещани само ако некои условия се изпълнят.Та става въпрос за пари.Пари са дадени и за да се НАПРАВИ ТАЗИ ВАКСИНАЦИЯ.И те превишават многократно тези милярдите платени за ваксините.

То у БГ-то е по-лесно да станеш депутат, освидетелстван, с жълта книжка и 100 висящи дела, отколкото да организираш референдум ... Респект, Коце ... но май ще трябва демолишън, освещаване и на ново с правилния крак!

Костадинчо неопатриотара определено тръгва по изпитания път на бензино аптекарския бос Марешки.Това да говори от името на народа наперено ,говори за нивото му.

Патерица на ДПС!

Тоя нещастник, да се научи на поведение , а не да кръсти ръце, да се клати и да сочи с пръст към тавана в Президенството Само тъпак може да се има такова поведение. Айде марш!!!

Ама те и в президентството ли го канят?:) Дават ли му столевки!?:) И с президента ли разговаря!:) От где тоз късмет?:) Ой завълъ...

— водач на аборигените! Ура!

ПРОКЛЕТ да бъде англосаксонският ционистки банкерски "интернационал", който, за да оцелее, трябва да води война в различни нейни форми !!! "Демократичните " права на човека отдавна са изхвърлени на боклука? През последните 30 години така наречената "демокрация"(която думичка бих изчегъртал с удоволствие) допусна строй, който позволи на няколко мерзавци да управляват тълпа от идиоти. Светът е обезумял !! Епохална глупост е, че хората въобще трябва да се тровят пардон ваксинират.Ваксинираните сега са обречени на бавна смърт. Това е истината. Спайк-протеинът в тялото се самовъзпроизвежда и постепенно блокира жизнено важните органи. Анатема !!! КОСТАДИНОВ Е АБСОЛЮТНО ПРАВ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПРИНУДИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ И РЕШЕНИЕТО ЗА РЕФЕРЕНДУМ ПО ТОЗИ ВЪПРОС Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН КАКТО ЗА НЕ ВАКСИНИРАНИТЕ, ТАКА И ЗА ВАКСИНИРАНИТЕ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ЗА ТОВА, ЧЕ ИМАТ ДЕЦА И ВНУЦИ !!!

Тези безполови същества като една сурия милиардери са си купили билети за последния ред на киното за гледане на филма, който са си подготвили от години наред - за да не им плюват във врата - та от тези мизерници душевни не вярвам да не намерят лакомии за доста пари и да "прецакат" Референдума на Костадинов !! ПРЕКРАСНА ИДЕЯ, НО ... НЕКА, НЕКА УСПЕЕ ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛСТВА И ОТЛЯВО И ОТДЯСНО НА НОВОИЗЛЮПЕНИЯ НИ ПАРЛАМЕНТ !! ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НАЕСЕН !!

Когато няма грам мерки няма Ковид. Когато затегнат мерките и принуждават хората да се ваксинират ,идва Ковид. Със сигурност ако няма мерки Ковид 19 ще изчезне. Ще се върне познатия грип.

Костадин Костадинов пита ли Клаус Шваб дали може да се отмени зеления сертификат и задължителната ваксинация ? Как ги решава тия неща. Костадинов пита ли СЗО,бил Гейтс ,Сорос,Байдън и Ротшилд дали да се отмени зеления сертификат ?

Марл в някое ковид отделвние д пистуш лайна и да прубираш тручове и ще ти дойде акъла в главата, каква дуктатура измирате по 300 на ден

Външния министър Даниел Лорер е за Локдаун. Кирил Петков и Асен Василев също. Истинското лице на Продължаваме промяната е много зловещо.

Възраждане да не чакат. НЕЗАБАВНО ДА ОРГАНИЗИРАТ СЪБИРАНЕ НА ПОДПИСИ. Защото четворната коалиция ще внесе законопроект за задължително ваксиниране.

На първо четене това е правилната стъпка. Но в каква ситуация бихме се оказали при 60% ЗА и 40% ПРОТИВ сертификата? Защото важен е този, който брои. Пак ли ще има демокрация: диктат на мнозинството над малцинството? Идеята народа да е сертифициран, да е удостоверен с определен статус, който да се контролира от държавата на всеки 6, 12 месеца е нехуманна, гнусна, но пък финансово-насочена. Темата КОВИД трябва да се бори на принципа на "с тяхните камъни, по тяхната глава" - истинска медицина, чиста статистика, компетентно и независимо разяснение. И да не забравяме: "този, който ни освободи, той и ще ни пороби". Играта на доброто и лошото ченге е позната от години. Винаги проверка, за да не се окажем в капан, в който сами сме влезнали, без въже и средства за измъкване.

Искаме референдум. Каквото мнозинството реши! Веднага го организирайте, след толкова много избори в последните месеци не е проблем още едни

Не случайно гласувах за тях, виждам че съм направил правилен избор. На следващите избори на пролет Възраждане ще има мнозинство.

Необходимо е спешно да с гласува Закон за съдене виновните за националната здравна катастрофа! Необходимо е спешно да се рганизират специални комисии по области, както и Национална комисия за разседване и издирване на виновните за здравната катстрофа, довела до смъртта на десетки хиляди! Фактът, че в сттици хиляди е установен, на случаен принцип, наличието на някакъв вирус, не означава, че хората умират ОТ този вирус. Умрял ОТ и умрял С не е едно и също. Човешкото тяло е обиталище на милиони различни вируси и микроорганизми и всеки човек един ден умира С тях! Невежеството, некадърността, безхаберието, алчността и ред други пороци сред управляващите ни доведоха до смъртта на десетки хиляди възрастни болни хора, захвърлени н произвола, под маската на "пандемията". На нормален език, това се нарича с една дума - ГЕНОЦИД!

Защо не направите партий на ваксинирани и неваксинирани!:) Така няма май за какво да се карате. Парите ще отиват при тези, който имат ваксини, а другите ще седят и ще чакат да им организират референдум дали да им направят ваксина пълна с пикоч. Или разредена вода. Защо още не направите партия и на онези вредни телца за които говорите и така ще има кой да ги представлява в съда, ако някой иска нещо от от тях. Гледам този господин и се чудя има ли майка, която защитава или представлява или представлява свойта майка България пред Света и ЕС, като взема мнение!:) Успех

Ние сме един малък ,но много тъп народ ! Живея в Швейцария и тук всеки месец има референдум. Хората правят и си зачитат решенията. В бг даже не знаем как да ги правим камо ли да ги зачитаме. Мечтите ни са големи и до там. А зелени сертификати си имат хората и децата им учат и живота си върви. Ние все ревем ,нищо на лице.

стой си в новата родина и не ни занимавай със себе си. Следващият референдум ще е за забрана на разни безродници да се връщат.

Този е пълен кретен, който яхна вълната от недоволство на родните кроманьонци, че "им се ограничават правата". Разглезени кретени... Сертификатите са нужни! Ваксинирането - също. Бегом да се ваксинирате!

Сертифицирай се тогава на всеки 6 месеца, стока ненужна такава!

Майка Ви не само си плаща 2 пъти в седмицата за тест, за да ходи на работа г-н Костадинов. 2 пъти в седмицата на нея се прилага ненужна медицинска манипулация, това също е много важно. Подкрепям Ви за всичко декларирано сега, както и вчера пред президента.

Няма как да позволят референдум ония шубета от всички останали партии все пак чакат едни огромни пари точно за това, за съжаление го казвам

Дали да има сертификат зависи не от хората а само от докторите. Вече има съдебни дела и съдът в БГ и в ЕС казва че това е най доброто решение за прекратяване на ковид кризата.

Аборигените от Възраждане първо да реформират здавната система, за да не ни отлагат операции всеки път като техни привърженици революционно превземат някой мол. После да искат отпадане на сертификата - гарантирайки, че здр система ше се справи. И да не ни занимават с личните драми на майките и бащите си.

Си Костадине. Не не предавай, продължавай да държиш на обещанията !

анимационен герой в парламента..

Този, "сертификат" не е измислен, за да е валиден само 9 месеца.. Срока му, за валидност ще бъде намаляван докато стигне .."ВАЛИДЕН" за 1 месец!;) Целта е, бодене на стадото като добитък Всеки месец докато му се скапе имунната система ! Това НЕ СА ..ВАКСИНИ ! Това са препарати УБИЙЦИ ! Истинските ваксини са ни поставяни ЕДИН път в ЖИВОТА...без Бустерни дози и бодене на всеки 6 или 9 месеца !! "Един файтон".. Уроди-милиардери измислиха това БЕЗУМИЕ.и го ПРИЧИНИХА на целият свят ...3ащото ОСЪЗНАХА , че БЪРЗИТЕ ...ОГРОМНИ печалби ...НЕ идват от създаване на Производство,.. или РАБОТА в селското стопанство , а идват ОТ ..всяването на СТРАХ за ЗДРАВЕТО ...ПРИНУДА , Затваряне на хората , Отнемането на СВОБОДАТА и ПАРИТЕ им.. и дупкане като крави,.. докато ги вкарат в земята!! САМО , да им припомня няколко случая от историята за ИЗРОДИТЕ които причиняваха Чудовищните издевателства на човечеството : Хитлер се Самоуби , Гьоринг глътна капсула с Цианкалий , Гьобелс застреля Жена си и седемте си деца и себе си , Мария -Антоанета за "хляба и ПАСТИТЕ" на Гилотината , италианското Дуче за фашизма , го обесиха с ГЛАВАТА НАДОЛУ ..дори и Великият Юлий Гай Цезар го РЪГАХА и убиха с ножове заедно с БРУТ и.т.н !! ТОВА ги ЧАКА и тези ИЗРОДИ !!;(

а бе тъпак. на хората, които ръководят света - пари НЕ им трябват . те ПЕЧАТАТ парите малоумник

Това и казва човека. Не им трябват пари, трябва им Земята, на която, според тях няма място за нас.

Парите, са ОТДАВНА ...Електронни , Квази , Виртуални ПАРИ ...ТЕ ..не ги ПЕЧАТАТ ..ТЪПАНАРЮ...те ги Пишат на компютъра с ЦИФРИ !! Хартиените пари в ЦЕЛИЯТ свят са САМО ..4-5 %, за да могат... да ги раздават като заплати на РЕПРЕСИВНИЯТ си апарат за да си купуват ХЛЯБ ...!! От кой Обор пишеш тези глупости бре,.. прост Чобанин !??

без референдум. Милиони грешни пари са това. Предложи го в Народното събрание за гласуване. Нали за това са избрани 240 човека?

Не не може без референдум, това е демокрацията, въпреки че тя изобщо изчезна от лицето на планетата. По добре да се дават пари за референдуми, отколкото милиарди за несъществуващи военни самолети, ненужни ваксини и т.н.

другото, парите са грешни. От гледна точка не на измислената демокрация, а на простата, още по-изчезнала човещина.

Няма сертификати - ваксини има болни. Как да се прекрати ковид кризата. Да се остави всичко на самотек без ограничения и кой устиска.

Браво! Гласувах за Възраждане и виждам, че гласът ми не е отишъл на вятъра! В следващият Парламент, Възраждане ще имат поне 10%! Дано им дойде акъла на тези, които гласуват за измамниците от другите партии - 30 години едно и също!

Докато организират референдума почти всички ще са ваксинирани, преболедували или починали от ковид...

100% е ПРАВ К.Костадинов. Нима т.н. ДОБРОВОЛНА ваксинация Е ДОБРОВОЛНА?! И ЗАЩО ваксинираните продължават ДА НОСЯТ МАСКИ и ДА СИ ПРАВЯТ КОВИД тестове при пътуване?! С КАКВА СВОБОДА разполагат ВАКСИНИРАНИТЕ?! Идиотия е на ОТКРИТИ пространства да изисква КОВИД сертификат... ... За ДИКТАТУРАТА на МАЛЦИНСТВОТО трябва да се произнесе БОЛШИНСТВОТО. Невероятно - ДИКТАТУРАТА просъществува 2 ГОДИНИ. НЕМИСЛИМО - КОВИД истерията разпали НАЙ-ГОЛЯМАТА по МАЩАБ СВЕТОВНА война...

Напълно точно.

Браво Костадине.

Копейкин е по-голям популист и от Болен. Чака я същата съдба тази политическа пачавра.

На тебе ясно ли ти е значениетона думата ПОПУЛИСТ? Повтаряш, като папагал нещо дето си чул!!!

Не ме интересува какъв е, само да се пребори за свободата ни. Халал да му са парите, дето ще докопа.

Популисти са тези,които се правиха на демократи,а сега ще вдигат данъците и осигуровките на балъците,които гласуваха за тях.В предизборните си обещания дори не споменаха за това и подведоха,хората работещи и носещи тази държава на гърба си да гласуват за тях,за да ги ограничават и да се гаврят с правата им,да им дерат кожата с 20лв. за тест,защото са избрали да не инжектират нещо в тялото си,така че не Копейкин е популист

ПАРИ ИЛИ СМЪРТ

Свобода или смърт, с този призив са се борили за освобождението на България.

Успех и не се отказвайте от платформата си,защото в бъдеще ще признаят правотата Ви дори и онези,които сега са против Вашите идеи и са привлечени от служба на външни господари и интереси.БОГ да пази България,всички Българи и Възраждане.

Екстра ! Предполагам следващия реферундум ще бъде за излизане от НАТО и ЕС а по следващия за присъединяване на БГ към руската федерация и въвеждане на рублата ! Със тоя прост народ и машините на Мадуро предполагам че и трите референдума ще се увенчаят с "успех" ! Прост народ - слаба държава ...

Да трябва да има такива референдуми. Във Великобритания, британците гласуваха за излизането от този фашистки съюз. А в Норвегия се проведоха няколко референдуми за присъединяване към ес. Мнозинството отговориха с не, а Норвегия е с най-високия жизнен стандарт в Европа. Баси и простите народи...

Ей го първия русопитек се саморазпозна ... :)

Не е лошо предлоожението! Както се казва - от твоите уста в Божиите уши!

Всичкото си е правилно. Престъпни подзаконови актове на здравното министерство, не могат да отменят конституцията и законите. С наци сертификатите със сегрегация (делене на хората). Само нацистите са делели на негри, евреи, луди и така нататк. Слагали са жълти звезди на евреите да се отличават. А сега с ковида разни дори искаха неваксинираните да ги пращат в лагери. Конституция: Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. Къде са равните права? Правото на труд, обучение, неналагане на медицински опити, свободно събиране на закрито и така нататък в конституцията? Къде е закона за бурките, че е незаконно да си криеш лицето на обществени места и носиш маска? Къде е дори члена в закона за здравето, за извънредната епидемична обстановка, че всичко за нея се плаща от държавата и общините? И как не можаха да преценят, че като на 13 май 2020г. свършва извънредното положение (не че имаше нещо извънредно) и закона за извънредна епидемична обстановка влиза в сила от 14 май 2020г., че докато минат процедурата ще се получи дупка, и решиха всичко на предният ден преди да има влязъл в сила закон! Дори няма законно приета извънредна епидемична обстановка! Споменаваното в заподите решение номер 325 на министерски съвет от 14 май 2020г. е лъжа! Няма дори правото на тези заповеди. Къде е демокрацията и защо не слушат народа, че не иска да се ваксинира? Властта произлизала от народа по конституция. Как така ще решиш, да ограничаваш кои депутати могат да влизат в парламента или да трябва да си правят тестове.

тъпако, май живееш в анимационен филм ! делене на хората има и винаги е имало ! ти май не си ходил на интервюта за работа ?!?

като спомена за лудите, според теб защо има психотестове за охранители и професионални шофиори ?

Това е конституцията която нарушават. И аз мога да забраня на здравният министър да се изказва и издава заповеди. Въпросът е нещо незаконно, дали трябва да се спазва. И да докарат още десетки хиляди починали с тяхното безумие. Дотук утрепани над 50 хиляди човека повече от средата на 2020г. Където го сравняваха със САРС-КоВ-1 и как едва ли не миналите го можело да имат имунитет и от този. Само че тогава (2003-2004г.) в България са едни от най-ниските смъртности и предни и следващи години умират повече хора.

Абе, Глупако, хората не се раждат равни - едни са ниски, други високи, едни са умни - други глупави! Не може всички да имат равни права, след като природата ги е създала различни!

Въпросът е като закони да имат равни права. А не че са равни. Това което ти дадох е конституцията! https://www.parliament.bg/bg/const Отвори си и чети наред какво потъпкват от нея! Може би 5-10 члена от нея. За какво ще слушаме Кацаров с обсесивно-компулсивно разстройство страх от вируси, от рода на мизофобия, гермофобия, бацилофобия, бактериофобия? Да го прибират на 4-ти километър, заедно с останалите постигнали над 50 хиляди повече починали в България от средата на 2020г., вероятно голямата част от мерките им!

се водят един биологичен вид: човек. И законите са за всички човеци. И аз искам да се раздели този вид например на лоши хора и добри хора, но не можело.