Коментари - "Възраждане": Правят се опити за манипулиране на данни, за да бъде приета България в Еврозоната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който иска в Еврозоната , значи има нечисти парични средства . Има чейндж бюра , банки , където всеки може да обмени левове срещу евро . Няма никакви проблеми за обмяна на левовете . Защо трябва да бъдат наказани тези , които не се занимават и не ги интересува еврото .

Който иска тук да стане като в Русия, да си обмени еврото и левовете в рубли, да ги сложи в 10 куфара и да изчезва в Путинландия скоропостижно.

Нито една страна от източна Европа, унгария, Чехия, Полша, Ромъния, и Швеция не са приели еврото до сега, ние ли сме най умните или най глупавите? Том Ханке ни постветва “НЕ НА ЕВРОТО”

Държави, приели еврото: Австрия Белгия Хърватия Кипър Естония Финландия Франция Германия Гърция Ирландия Италия Латвия Литва Люксембург Малта Нидерландия Португалия Словакия Словения

гръцки сценарий значи?! е ако се случи този сценарий, гъркините ще идват в България да гледат старци, брутният ни продукт ще стане като гръцкия, сиреч 220 000 000 000 долара а не 66 000 000 000 както е сега, и ще посрещаме 30 000 000 туристи като гърците!

Хаха, ходели в Била да агитират за сваляне на цените. Тия от възраждане са най-големите идиоти честно

И те ще изчезнат, както изчезнаха и други "патриотични" партии.

Абе тоя Костя, що не вземе да емигрира в Русия, че да кротне душичката му. Кви са тия простотии "Моля другарко, ама туки Иванчо преписа на контролното".. Може ли да имаме толкова прости и алчни политици, всякакви л...на ще хвърлят срещу вентилатора, само и само да си вържат потурите...

гръцкият бивш финансов министър (който е бил такъв, когато Гърция приема еврото), заяви, че Гърция е манипулирала "на усет, т.е. наизуст" цифрите за влизане в еврозоната. Било е наизуст, защото по неговите думи през 90-те години на миналия век са нямали компютри за целта във финансовото министерство. Защо сега България да се прави на хрисима?

Хаха, Коста писал до САЩ, ЕК , Великобритания и... шок Русия!!!! Какво общо има руската кочина с еврозонаа бе, продажник?

"изпратили писма за евентуални нарушения до посланиците на страните от ЕС, на САЩ, Китай, Великобритания и Русия" САЩ... Китай, ЮК и Рушнята... кво общо имат тия изброените с нащо приемане в Еврозоната? Айде Рушнята ясно, да им покажат че работят по поставените задачи..... ма другите, ко ги еВе? И само мене ли ми прави впечатление, че абсолютно секи път, в който някак си аха-аха да се докоснем до запада, и резко се почват номера от сички възможни пендели...., Баце почва да се сърди и да се дърпа за кви ли не глупости и е огОрчен и отЪжнен милия, Шиши да върти номера и да подкрепя баце, Вгъзраждане пък почват да вият кат влЪк на месечина.... и после не бе, хипофизния нямал нищо общо и не туря прът у колелото абсолютно секи път със прокситата си...... НЕма ли да умре тоя боклук най-накрая, да си починем малко от него и неговите номера бе деа и боклука му деа.......

в какво да я превалутирам На вторични не е ли по скапо от Гейски центове https://www.bnb.bg/NotesAndCoins/NACCoinsCurrency/COIN_1999_01ST_BG

Ще са нужни още 1-2 кръга избори, докато се осъзнае стадото (наречено български народ). После ще има правителство на Възраждане. След това нещата ще започнат бавно да се оправят.

Няма да има, както и няма нужда от национална катастрофа.

Кога го сънува това другарю възрожденец да не мислиш че хората не виждат простотията ви и незнам докога кочината ще плаща на Копейкин а за гласувщите за тоя мангасарин да не кажа какво ще остане.

О пари м па да земем да излезнем и да повлечем крак в Гейзоната с българския златен левЪ от възраждането

България удари Джакарта с приемане в НАТО и ЕС. Днес щяхме да сме Втора Молдавия но с достъп на руски военни кораби. Във военните заводи щяха да се произвеждат съветски снаряди против Украйна. Щяхме да сме Втора С. Корея.

израждане изпълняват нарежданията, които им бяха дадени на спявката с Путин

Скрийте се бе боклуци, България ЩЕ е в Еврозоната. На боклуците като не им харесва, да се разкарват от БГ. В СССР ще ги приемат радушно - с почести!

За съжаление за пръв път съм съгласен с тези извратеняци, инфлацията е брутална, не знам как някой ги вярва тези обявени проценти.

"Изпратили писма до посолствата"..........Български депутати пишат до послствата - ОТВРАТ!!!!

Нима си въобразяваш, че решения като тези се взимат в БГ?

А възраждане манипулират обществото, че не са гейове

не пиши глупости гейове не гейове тук става въпрос за друго никакво евро

браво само така никво евро

Защо?

mitko_vski1@

Защото става въпрос за нашите пари във валутния борд, за които е подготвена "схемичка" за открадване.